Hoofd Tierlijst Hearthstone Arena Tier List (november 2022) Beste klassen gerangschikt

Hearthstone Arena Tier List (november 2022) Beste klassen gerangschikt

 Hearthstone Arena Tier List (2022): Beste klassen, kaarten 19 augustus 2022 Tierlijst | Gamen
Oosten. Lezen: 6 minuten

Hearthstone is een spel dat voortdurend in ontwikkeling is, waarbij voortdurend nieuwe kaarten en mechanica worden geïntroduceerd. Dit kan het moeilijk maken om de beste kaarten in het spel bij te houden, vooral als het gaat om het Arena-formaat. In deze blogpost zullen we de Hearthstone Arena-niveaulijst bekijken die erg nuttig voor je zal zijn om een ​​succesvol kaartspel te bouwen.

Hearthstone Arena is een unieke en leuke spelmodus waarin spelers kaartspellen bouwen van een willekeurige selectie kaarten. Dit is een unieke uitdaging, aangezien je moet proberen een kaartspel te bouwen dat kan concurreren met alle andere mogelijke kaartspellen in de Arena.

Om je te helpen je best mogelijke kaartspel samen te stellen, hebben we een Hearthstone Arena-klasse en kaartniveaulijst samengesteld. De lijst met niveaus is gebaseerd op ons huidige begrip van het spel en kan veranderen naarmate Hearthstone evolueert.

Als je je Hearthstone Arena-game wilt verbeteren, dan is deze lijst een geweldige plek om te beginnen.

Ook handig: Hearthstone Battlegrounds-niveaulijst (2022)

Inhoud

Hearthstone Arena - Een snelle introductie

haardsteen is een digitaal kaartspel ontwikkeld en uitgegeven door Blizzard Entertainment. De game is gratis te spelen, waarbij spelers extra kaarten kunnen kopen via microtransacties.

 Hearthstone Arena - Een snelle introductie

Hearthstone Arena is een spelmodus waarin spelers stapels kaarten uit hun verzameling bouwen om tegen andere spelers te vechten in willekeurig gegenereerde wedstrijden. Het doel is om de helden van je tegenstander te verslaan, en de laatste speler die overeind blijft, wint de wedstrijd. Een wedstrijd eindigt wanneer de held van een speler nul gezondheid bereikt of de tijd om is.

Deze wedstrijden kunnen op drie manieren eindigen: overwinning, nederlaag en gelijkspel. Overwinning komt dicht in de buurt van hoe het klinkt; je wint het spel door alle helden van je tegenstander te verslaan voordat ze de jouwe verslaan. Nederlaag betekent dat al je helden zijn verslagen, dus je verliest het spel. Ten slotte is de loting wanneer beide spelers aan een vereiste voldoen om de wedstrijd te beëindigen, en geen van beide spelers wint of verliest.

Om te winnen, moet je een krachtig kaartspel bouwen. Dit is niet eenvoudig en vereist enige inspanning. Daarom hebben we deze lijst met niveaus voor Hearthstone Arena gemaakt, waar je de beste kaarten in het spel kunt zien.

Hearthstone Arena-niveaulijst (2022)

Een tierlijst is een rangorde van items of karakters in een bepaalde context. Het doel van deze Hearthstone Arena-niveaulijst is om een ​​overzicht te geven van de huidige metagame en om spelers te helpen kiezen welke kaarten ze moeten trekken.

 Hearthstone Arena-niveaulijst (2022)

Heartstone Arena is een van de meest populaire spelmodi. In de spelmodus draait alles om het opstellen van het best mogelijke kaartspel met de kaarten die je krijgt. Winnen in Arena is niet alleen gebaseerd op je vaardigheden, maar ook op geluk. Daarom is het belangrijk om het beste te halen uit wat je krijgt!

De Hearthstone-spelmodus kan erg verwarrend zijn voor nieuwe spelers en daarom hebben we deze lijst met niveaus gemaakt.

Het gebruik van de Hearthstone Arena-niveaulijst heeft veel voordelen, waaronder:

 • Het eerste voordeel van het gebruik van een tierlijst is dat je gemakkelijk de beste kaarten in het spel kunt identificeren. Hierdoor kunt u zich concentreren op het opstellen van die specifieke kaarten en heeft u een grotere kans om te winnen.
 • Ten tweede kan het worden gebruikt als richtlijn voor dekbouw. Wanneer u uw kaartspel aan het bouwen bent, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat u de juiste kaarten voor de taak gebruikt. Door een lijst met niveaus te volgen, kunt u er zeker van zijn dat uw kaartspel zo sterk mogelijk is.
 • Ten slotte helpt het om je een idee te geven van hoe de huidige metagame eruit ziet. Hierdoor kunt u uw tekenstrategie hierop afstemmen en heeft u een grotere kans om te winnen.

Hearthstone Arena-niveaulijst is gebaseerd op de klassen in het spel. Elke klasse heeft verschillende kaarten die als beter worden beschouwd dan andere. De lijst met niveaus is opgesplitst in vijf niveaus, waarbij S de beste is en D de slechtste. Hieronder vindt u een lijst van alle kaarten in elke laag, evenals een korte uitleg van elke laag.

Hearthstone Arena S-niveaulijst (2022)

De beste kaarten in Hearthstone Arena worden in de S-laag geplaatst. Dit zijn enkele van de krachtigste en meest veelzijdige kaarten in het spel, waardoor ze perfect zijn voor bijna elk kaartspel. Kaarten in deze laag zouden je topprioriteit moeten zijn bij het opstellen van een kaartspel.

 Hearthstone Arena S-niveaulijst (2022)
Klas Hearthstone Arena-kaarten
Tovenaar Rechthebbende klant, Ring Matron, Cascading Ramp, Lord Godfrey, Vuurspuwer, Demonic Assault

Ook gerelateerd: Jump Force-niveaulijst (2022)

Hearthstone Arena A Tier List (2022)

Kaarten in A-niveau worden als zeer goed beschouwd en zouden in de meeste kaartspellen moeten worden opgenomen. Ze zijn misschien niet zo veelzijdig als de kaarten in de S-laag, maar ze pakken nog steeds uit. Als u een sterk kaartspel wilt bouwen, moeten deze kaarten uw focus zijn.

 Hearthstone Arena A Tier List (2022)
Klas Hearthstone Arena-kaarten
Strijder Deathwing the Destroyer, Sword Eater, Venomous Scorpid, Dragon Roar, Outrider's Axe, Livewire Lance
Demonen Jager Alexstrasza the Life-Binder, Expendable Performers, Ysera the Dreamer, Venomous Scorpid, Illidari Inquisitor
Paladijn Hammer of the Naaru, Truesilver Champion, Wrapped Golem, Seedcloud Buckler, Venomous Scorpid

Hearthstone Arena B-niveaulijst (2022)

De B-laag bestaat uit gemiddelde kaarten die niet zo goed zijn als de kaarten in de A-laag, maar toch het overwegen waard zijn. Ze zijn misschien niet in elke situatie geweldig, maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn, afhankelijk van je kaartspel.

 Hearthstone Arena B-niveaulijst (2022)
Klas Hearthstone Arena-kaarten
Jager Venomstrike Bow, Rinling's Rifle, Desert Spear, Geïmporteerde Tarantula, Ratten van Buitengewone Grootte, Baited Arrow, Pack Kodo
sjamaan Earth Revenant, Whack-A-Gnoll Hammer, Varian, Hex, Tiny Toys, Ysera the Dreamer, King of Stormwind, Fire Elemental, Venomous Scorpid

Hearthstone Arena C-niveaulijst (2022)

De C-laag bestaat uit ondergemiddelde kaarten die over het algemeen moeten worden vermeden. Deze kaarten zijn ofwel te zwak om nuttig te zijn of hebben een zeer specifieke use case die niet altijd naar voren komt.

 Hearthstone Arena C-niveaulijst (2022)
Klas Hearthstone Arena-kaarten
druïde Greybough, Arbor Up, Park Panther, Oasis Surger, Druid of the Plains
Magiër Elementair vuurwerk, roekeloze leerling, grote finale, puzzeldoos van Yogg-Saron, Flamestrike, Fire Sale

Hearthstone Arena D-niveaulijst (2022)

De D-laag is de laagste kaartlaag en moet over het algemeen ten koste van alles worden vermeden. Ze zijn veel te zwak om in de meeste decks te worden gebruikt, dus je zult ze zelden zien in competitief spel.

 Hearthstone Arena D-niveaulijst (2022)
Klas Hearthstone Arena-kaarten
Priester Blood of G'huun, Holy Nova, Serena Bloodfeather, Elekk Mount, Shadow Word: Death
Schurk Enthousiaste bankier, Pharaoh Cat, SI:7 Agent, Silas Darkmoon, Oil Rig Ambusher

Controleer ook: Laatste Cloudia-niveaulijst (2022)

Veel Gestelde Vragen

1. Wat is een tierlijst?

Een tier list is een rangschikking van kaarten of karakters in een spel, meestal van best naar slechtst. Het doel van een tierlijst is om spelers te helpen bepalen welke kaarten en karakters ze moeten gebruiken om het krachtigste kaartspel of team te creëren dat mogelijk is.

2. Wat is het doel van een Hearthstone Arena-niveaulijst?

Het doel van een Hearthstone Arena-niveaulijst is om spelers te helpen kiezen welke kaarten ze willen trekken. De lijst rangschikt alle kaarten in het spel van beste naar slechtste, zodat spelers gemakkelijk kunnen identificeren op welke kaarten ze zich moeten concentreren op het opstellen.

3. Waarom staat de S-laag bovenaan de lijst?

De kaarten in de S-laag behoren tot de krachtigste en meest veelzijdige in Hearthstone Arena. Ze kunnen in bijna elk kaartspel worden gebruikt, waardoor ze een waardevolle aanwinst zijn voor elke speler.

4. Waarom staat de D-laag onderaan de lijst?

De kaarten in de D-laag zijn enkele van de zwakste en minst veelzijdige in Hearthstone Arena. Ze moeten over het algemeen worden vermeden, omdat ze je niet helpen om games te winnen.

5. Hoe vaak wordt de Hearthstone Arena-niveaulijst bijgewerkt?

De Hearthstone Arena-niveaulijst wordt bijgewerkt wanneer er een grote verandering in het spel is. Dit gebeurt meestal na elke uitbreiding of patch, maar het kan ook op elk moment gebeuren als de kaartwaarden drastisch veranderen.

6. Waarom spelen spelers graag in de arena?

Spelers spelen graag in de arena omdat het een geweldige manier is om hun vaardigheden te testen en nieuwe kaarten uit te proberen. Het is ook erg leuk en kan zeer de moeite waard zijn. Spelers kunnen prijzen winnen door het goed te doen in de arena, dus het is zeker de moeite waard om een ​​kijkje te nemen!

7. Wat is de beste manier om de lijst met niveaus voor Hearthstone Arena te gebruiken?

De beste manier om de Hearthstone Arena-niveaulijst te gebruiken, is door je kaartspel op te stellen op basis van de kaarten in elke laag. Je moet je concentreren op het opstellen van kaarten van de S- en A-lagen, omdat ze enkele van de krachtigste in het spel zijn.

8. Is het gebruik van S-tier-kaarten de enige manier om te winnen in de arena?

Nee, je kunt nog steeds winnen met een B- of C-tier deck. Je winkansen zijn echter veel lager. Als u de best mogelijke kans wilt hebben om te winnen, moet u zich concentreren op het opstellen van kaarten van de S- en A-lagen.

Bekijk meer: Dappere Negen Tier-lijst (2022)

Laatste woorden

We hopen dat deze Hearthstone Arena-niveaulijst je zal helpen een betere speler te worden en je een voorsprong op je tegenstanders te geven! Het is belangrijk om te onthouden dat het spel draait om plezier hebben, dus maak je geen zorgen als je niet elke keer perfect kunt tekenen. Speel gewoon wat voor jou goed voelt en geniet van de rit!

Als u vragen, opmerkingen of suggesties heeft, laat het ons dan weten.

Bedankt voor het lezen van dit artikel en veel succes met je volgende ontwerp! We hopen dat het je helpt om in de toekomst betere decks te maken!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Hoe u afbeeldingen in batch kunt wijzigen met IrfanView
Hoe u afbeeldingen in batch kunt wijzigen met IrfanView
IrfanView is een gratis download die kan worden gebruikt om zeer snel een grote verzameling afbeeldingen te verkleinen.
Dode eenvoudige takenlijstsjabloon
Dode eenvoudige takenlijstsjabloon
Deze gratis download is een takenlijstsjabloon die doodeenvoudig is.
Is Fall Guys platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]
Is Fall Guys platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Fall Guys platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, enz (crossplay). Of Fall Guys al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Is Ghost Recon Breakpoint platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4]
Is Ghost Recon Breakpoint platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Ghost Recon Breakpoint platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4/5, Xbox One, Stadia (crossplay). Of Ghost Recon Breakpoint al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Hoe een koptelefoon op de juiste manier te dragen in 2022 [Ultiem comfort]
Hoe een koptelefoon op de juiste manier te dragen in 2022 [Ultiem comfort]
Het kan vervelend zijn als je je koptelefoon steeds moet aanpassen als deze niet lekker zit. Volg deze gids om een ​​koptelefoon op de juiste manier te dragen om ongemak te voorkomen.
Hoeveel niveaus zijn er in Candy Crush Saga? [november 2022]
Hoeveel niveaus zijn er in Candy Crush Saga? [november 2022]
Als je je afvraagt ​​'Hoeveel niveaus zijn er in Candy Crush Saga?' je bent op de juiste plek. Dit artikel wordt een volledige lijst van alle niveaus en je weet hoeveel niveaus er zijn, welke niveautypen ze hebben, enz.
Geldmachine Roblox ID-codes (2022) 100 Gecs Lied / Muziek
Geldmachine Roblox ID-codes (2022) 100 Gecs Lied / Muziek
Bent u op zoek naar de Money Machine Roblox ID-codes (cy)? Zo ja, dan hebben we het hier! Money Machine-nummer/muziek (100 Gecs) Roblox-ID's bevatten originele, loop- en remixversies.