Hoofd Tierlijst Herleefde Witch Tier List (november 2022) Beste personages gerangschikt

Herleefde Witch Tier List (november 2022) Beste personages gerangschikt

 Nieuw leven ingeblazen lijst met heksenlagen (2022): beste personages 20 augustus 2022 Tierlijst | Gamen
Oosten. Lezen: 6 minuten

The Revived Witch is een mobiel spel dat in korte tijd enorm aan populariteit heeft gewonnen. Het is een strategiespel dat door iedereen gespeeld kan worden, ongeacht hun ervaring met games. In deze blogpost zullen we kijken naar de lijst met de Revived Witch-niveaus en hoe we deze effectief kunnen gebruiken.

De lijst met personages uit de Revived Witch-personage is vrijgegeven en het is heter dan ooit! Deze lijst rangschikt de beste personages om in het spel te spelen, zodat je weet wie je moet kiezen voor je volgende gevecht. Met zoveel verschillende personages om uit te kiezen, kan het moeilijk zijn om te beslissen wie de beste is. Daarom hebben we het je makkelijk gemaakt.

Als je een beginnende Revived Witch-speler bent, of als je gewoon wilt zien hoe het zich verhoudt tot andere personages in dezelfde tier, bekijk dan deze tierlijst voor Revived Witch. Het zal je zeker helpen het spel te begrijpen.

Ook handig: Touhou LostWord-rijlijst (2022)

Inhoud

Nieuw leven ingeblazen heks - een snelle introductie

Uitgebracht in november 2021, The nieuw leven ingeblazen heks is een tactische RPG-game. Het uitgangspunt van het spel is simpel: je bent een heks die is opgewekt door de duistere heer en moet kiezen tussen met hem meedoen of tegen hem vechten. De game biedt een breed scala aan personages om uit te kiezen, elk met zijn eigen unieke vaardigheden.

 Nieuw leven ingeblazen heks - een snelle introductie

De gameplay is turn-based, waarbij elk personage een bepaald aantal actiepunten (AP) heeft die kunnen worden gebruikt om te bewegen, aan te vallen, spreuken uit te spreken, enzovoort. Het doel is om het vijandelijke team te verslaan en tegelijkertijd je eigen personages te beschermen.

Sinds de release heeft Revived Witch positieve recensies ontvangen van zowel critici als fans. Veel spelers vonden het echter moeilijk om te kiezen welke personages het beste bij hen passen. In dit artikel zullen we kijken naar de Revived Witch-niveaulijst die je game-ervaring professioneler en opwindender zal maken.

Nieuw leven ingeblazen lijst met heksenlagen (2022)

De Revived Witch-niveaulijst is een ranglijst van de beste personages om te spelen in Revived Witch. De lijst is gebaseerd op een aantal factoren, waaronder de sterke en zwakke punten van elk personage.

 Nieuw leven ingeblazen lijst met heksenlagen (2022)

Als je je wilt verbeteren en een betere Revived Witch-speler wilt worden, raden we je ten zeerste aan om de lijst met Revived Witch-niveaus te gebruiken. Het zal je kansen op het winnen van gevechten helpen vergroten door het juiste personage voor de juiste situatie te kiezen.

Er zijn veel voordelen van de Revived Witch-niveaulijst, waaronder:

 • Het kan je helpen het spel beter te begrijpen.
 • Het kan je helpen kiezen met welk personage je wilt spelen.
 • Het kan je spelvaardigheden verbeteren.
 • Het kan je helpen gevechten te winnen.
 • Het kan je helpen bij het kiezen van Revived Witch-personages die het beste bij je speelstijl passen.

De eerste laag is de S-laag, gevolgd door de A-laag, dan de B-laag en ten slotte de C-laag. S bevat de sterkste Revived Witch-personages en C is de zwakste. De karakters van Tier A en B bevinden zich in het midden.

Laten we zonder verder oponthoud beginnen met een meer informatieve en gescheiden lijst met herleefde heksen die je zullen helpen de personages nog beter te begrijpen.

Algehele nieuw leven ingeblazen Witch Tier-lijst (2022)

De algemene lijst met Revived Witch-niveaus bevat alle Revived Witch-personages die momenteel in het spel aanwezig zijn. De lijst is gesorteerd van sterk naar zwak, waarbij S de sterkste is en C de zwakste.

 Algehele nieuw leven ingeblazen Witch Tier-lijst (2022)
Laag Herleefde heksenpersonages
S Metamorfosen, Kapla, Afallen, Amanami, Ushpia, The Miracle Cathering, Mineer, Tuonel, Arcana, Mineer, Akasha, Yui, Ella, Dorin, Celanya
EEN Kyphon, Tuonel of Night, Lilia, Goorveig, La Crima, Ushpia, Datheios, Sher, Caledonia, Mayahuel, Nannar, Ella, Cersivey, Yui, Blue Shift Watcher, Cynetia
B Tama, Inn & Lou, Luan, Flora, Norn, Hilda, Flora van Melody Lake, Nom, Doel
C Altviool, Anemone, Octavia, Fey, Eulalia, Primula, Mortimer, Ruda, Crochet, Yothaya, Cuspidata, Czerni, Mikoto, Miku, Acheronte, Avail, Cetess, Yurugu, Shuffle, Nocturnal, Elis, Nemesis

Ook gerelateerd: Alchemy Stars-niveaulijst (2022)

Herleefde Witch Destroyer-niveaulijst (2022)

De vernietigers zijn de personages die je wilt gebruiken als je veel schade wilt aanrichten. Ze zijn ook geweldig in het snel uitschakelen van voogden. Hier is een lijst met herleefde heksenvernietigers die je zullen helpen de beste vernietiger voor je team te kiezen.

 Herleefde Witch Destroyer-niveaulijst (2022)
Laag Herleefde heksenpersonages
S Raphan, Yui, Kapla
EEN Zij, Perfect
B Kyphon
C Fey, Hilda, Suigetsu, Mikuo

Nieuw leven ingeblazen Witch Guardian Tier List (2022)

Revived Witch is een spel waarin je je voogd moet kiezen en tegen de vijand moet vechten. Revived Witch heeft enkele bewakers die erg krachtig zijn, terwijl andere niet zo sterk zijn. Deze zijn allemaal gebaseerd op mijn persoonlijke ervaring met het spelen van Revived Witch.

 Nieuw leven ingeblazen Witch Guardian Tier List (2022)
Laag Herleefde heksenpersonages
S Het wonder Catherine, Afallen
EEN Caledonia, Nannar, Tuonel of Night
B Avil, Luan
C Yurugu, Cetess

Herleefde Witch Assassin Tier List (2022)

De Revived Witch Assassin-niveaulijst helpt je bij het kiezen van de beste wicca's voor je team! In deze sectie behandelen we moordenaars, die gespecialiseerd zijn in snel en efficiënt doden.

 Herleefde Witch Assassin Tier List (2022)
Laag Herleefde heksenpersonages
S Akasha, Isabel, Celanya
EEN Phrygia, Blue Shift Watcher
B Inn & Lou, Nachtelijk
C Elis, Noble, Shuffle

Herleefde Witch Mage Tier List (2022)

De lijst met herleefde heksenmagiërs bevat alle herleefde heksenmagiërs in het spel. Deze lijst is gebaseerd op de vaardigheden van elke magiër en hoe ze het doen tegen andere magiërs. Herleefde heksenmagiër gebruikt magie om vijanden schade toe te brengen en heeft verschillende vaardigheden die in de loop van de tijd schade aanrichten, waaronder Hellfire Blast.

 Herleefde Witch Mage Tier List (2022)
Laag Herleefde heksenpersonages
S Ushpia, Mijnwerker, Mayahuel
EEN Lilia
B Datheios, Flora Dream Stage, Anemone
C Cuspidata, Dana, Acheron, Pakane, Altviool

Nieuw leven ingeblazen Mage Healer Tier List (2022)

Herleefde Heksengenezers kunnen hun teamgenoten in leven houden en ze genezen voor een grote hoeveelheid HP. De genezer is een heel belangrijk onderdeel van het team en je wilt haar te allen tijde veilig houden.

 Nieuw leven ingeblazen Mage Healer Tier List (2022)
Laag Herleefde heksenpersonages
S Amorai, Tuonel
EEN Flora Melody of Lake, Shero
B Cynetia, Norn
C Primula, Eulalia, Ruda, Croche, Yothaya, Mortimer

Nieuw leven ingeblazen Witch Compeller-niveaulijst (2022)

De Revived Witch-comellerlijst is een lijst met de beste personages om te spelen in Revived Witch. De lijst is gemaakt op basis van feedback van spelers en gegevens van Revived Witch-toernooien.

 Nieuw leven ingeblazen Witch Compeller-niveaulijst (2022)
Laag Herleefde heksenpersonages
S Dorin, Eddine, Metamorfosen, Amanami
EEN Goorveig, La Crima, Arcana, Cersivey
B Klopt
C Mikoto, Zwart

Controleer ook: Hearthstone Arena-niveaulijst (2022)

Veel Gestelde Vragen

1. Waarom is de lijst met herleefde heksen zo belangrijk?

De lijst met herleefde heksen is belangrijk omdat het spelers een gids biedt met welke personages ze kunnen spelen. Het kan moeilijk zijn om te weten met wie je moet spelen, en de lijst met Revived Witch-niveaus maakt dit proces veel gemakkelijker.

2. Waarop is de lijst met karakterlagen van Revived Witch gebaseerd?

De lijst met herleefde heksen is gebaseerd op verschillende factoren, waaronder karaktervaardigheden en -sterkten. Het houdt rekening met hoe elk personage presteert in verschillende scenario's, zodat spelers de best geïnformeerde beslissing kunnen nemen.

3. Hoe vaak wordt de lijst met niveaus voor Revived Witch bijgewerkt?

De Revived Witch-niveaulijst wordt bijgewerkt wanneer er een nieuwe patch wordt uitgebracht of wanneer er grote wijzigingen in de game zijn aangebracht op het gebied van balans en gameplay-mechanica. We werken het ook bij op basis van feedback van onze lezers, dus we moedigen jullie allemaal aan om ook je mening achter te laten!

4. Waarom zijn de personages in de S-laag het sterkst?

De personages in de S-laag zijn de sterkste omdat ze een verscheidenheid aan vaardigheden en sterke punten hebben waardoor ze zich onderscheiden van de rest. Ze zijn goed afgerond en kunnen in verschillende scenario's worden gespeeld, waardoor ze een van de meest veelzijdige personages in het spel zijn.

5. Waarom is er een Revived Witch-niveaulijst op basis van verschillende factoren?

De lijst met herleefde heksen is gebaseerd op verschillende factoren, omdat geen twee spelers hetzelfde zijn. Wat voor de ene speler goed werkt, werkt misschien niet zo goed voor een andere speler, dus het is belangrijk om een ​​lijst met herleefde heksen te hebben die rekening houdt met zoveel mogelijk verschillende scenario's.

6. Waarom gebruiken spelers de lijst met herleefde heksen?

Spelers gebruiken de Revived Witch-tierlijst omdat deze hen richtlijnen geeft over welke personages ze moeten gebruiken. Het houdt rekening met verschillende factoren, zodat spelers de best geïnformeerde beslissing kunnen nemen.

7. Welk niveau moet ik vermijden?

Om te winnen in Revived Witch, is het belangrijk om een ​​goed afgerond team te hebben. Als u echter een team van alle S-tier-personages wilt bouwen, wilt u misschien de C- en D-tiers vermijden. Deze niveaus zijn over het algemeen samengesteld uit zwakkere personages die de sterkere niet kunnen bijbenen in termen van kracht en vaardigheden.

8. Is het gebruik van de Revived Witch-niveaulijst vals spelen?

Nee, het gebruik van de Revived Witch-niveaulijst is geen bedrog. Het is gewoon een gids die spelers kunnen gebruiken om de best mogelijke beslissing te nemen bij het kiezen van hun team.

Bekijk meer: Jump Force-niveaulijst (2022)

Laatste woorden

Hopelijk helpt deze lijst met Revived Witch-niveaus je om te beslissen welk personage je wilt spelen in Revived Witch. Houd er rekening mee dat het op verschillende factoren is gebaseerd en met een korreltje zout moet worden genomen!

Als je vragen of feedback hebt, laat ze dan achter in de reacties hieronder. We horen ook graag welk personage het beste bij jou past!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Is Overcooked 2 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS5, Xbox One]
Is Overcooked 2 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS5, Xbox One]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Overcooked 2 platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Overcooked 2 al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Is Watch Dogs Legion platformoverschrijdend in 2022? [PS4/5, Xbox]
Is Watch Dogs Legion platformoverschrijdend in 2022? [PS4/5, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Watch Dogs Legion platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4/5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch (crossplay). Of Watch Dogs Legion al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
10 beste laptops voor artsen in 2022 [aanbevolen door artsen]
10 beste laptops voor artsen in 2022 [aanbevolen door artsen]
Op zoek naar de beste laptops voor artsen en medische professionals in 2022? We hebben 35+ laptops getest om de beste laptops voor dokterspraktijken en artsen te vinden.
Beste Sims 4 Save Files (november 2022): Locatie, Mods-map
Beste Sims 4 Save Files (november 2022): Locatie, Mods-map
Dit is een artikel over de beste Sims 4 opslagbestanden (2022), hun locatie, Sims 4 mods map en hoe je een eerder opgeslagen spel in Sims 4 kunt herstellen?
Beste Razer Blade-laptops in 2022 [voor games, studenten en professionals]
Beste Razer Blade-laptops in 2022 [voor games, studenten en professionals]
Op zoek naar de beste Razer blade laptops in 2022? We hebben meer dan 40 laptops getest om de beste Razer-bladelaptops te vinden voor studenten, professionals en gamers met een beperkt budget.
Evertale Tier List (november 2022) Beste personages gerangschikt
Evertale Tier List (november 2022) Beste personages gerangschikt
De Evertale-niveaulijst is een complete gids voor de beste personages in het spel. Het bevat de sterke en zwakke punten van elk personage en de rol in de strijd. Deze lijst met niveaus helpt je om het sterkst mogelijke team op te bouwen.
Is TerraTech platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox One]
Is TerraTech platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox One]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is TerraTech platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4/5, Xbox One, Nintendo Switch (crossplay). Of TerraTech wel of niet als platformonafhankelijk beschikbaar zal zijn?