Hoofd Tierlijst Hero Wars Tier List (november 2022) Beste helden gerangschikt

Hero Wars Tier List (november 2022) Beste helden gerangschikt

 Hero Wars Tier List (2022): Beste helden gerangschikt 11 september 2022 Tierlijst | Gamen
Oosten. Lezen: 5 minuten

Als je een fan bent van heldenoorlogen, ben je waarschijnlijk altijd op zoek naar manieren om je team te verbeteren. Dus, wat zijn de beste karakters voor je team? Bekijk onze lijst met heldenoorlogen om erachter te komen! We hebben alle personageniveaus in het spel gerangschikt op hun bruikbaarheid en kracht. Of je nu net begint in heldenoorlogen of een doorgewinterde speler bent, deze lijst helpt je bij het samenstellen van het ultieme team.

De lijst met Hero Wars-niveaus is om twee redenen handig: het kan je helpen te bepalen op welke helden je je moet concentreren op upgraden, en het kan je ook helpen beslissen wie je in je team wilt plaatsen. De helden van het hoogste niveau zijn duidelijk de beste om in je team te hebben, maar zelfs enkele van de lager gerangschikte helden kunnen buitengewoon nuttig zijn als ze correct worden gebruikt.

Elke held in Hero Wars is uniek en heeft zijn eigen sterke en zwakke punten. Het is belangrijk om een ​​team op te bouwen dat deze sterke punten benut en de zwakke punten zoveel mogelijk verbergt. Als je bijvoorbeeld een held hebt met sterke offensieve vaardigheden, wil je hem koppelen aan iemand die ondersteuning en verdediging kan bieden.

Het komt neer op? Besteed aandacht aan de Hero Wars-heldenlijst, zodat je het ultieme team kunt creëren en je tegenstanders kunt domineren!

Ook handig: Lijst met schurkenstaten van bedrijven (2022)

Inhoud

Hero Wars - Een snelle introductie

Hero Wars is een rollenspel voor Android en iOS apparaten. In het spel stel je een team van helden samen om je een weg te banen door verschillende niveaus en kerkers. De heldenselectie is belangrijk omdat elke held unieke vaardigheden heeft die in de strijd kunnen worden gebruikt.

 Hero Wars - Een snelle introductie

Hero Wars, uitgebracht in december 2016, is in korte tijd een van de meest populaire role-playing games geworden. De game is gratis te downloaden, maar biedt in-app-aankopen voor extra content.

De gameplay is eenvoudig te leren, maar kan een uitdaging zijn om onder de knie te krijgen. Je begint met het selecteren van een held voor je team. Er zijn vier klassen van helden: tanks, schadehandelaren, genezers en ondersteuning. De held die je selecteert, bepaalt het type team dat je bouwt.

Er zijn veel verschillende niveaus en kerkers om te verkennen in Hero Wars. Elk niveau is steeds moeilijker dan het vorige. Je hebt een goed uitgebalanceerd team nodig als je wilt slagen.

Hero Wars-niveaulijst (2022)

Een Hero Wars-niveaulijst is een lijst met de beste en slechtste helden in het spel. Deze lijst is gebaseerd op hun bruikbaarheid en hoe vaak ze in de strijd worden gebruikt.

 Hero Wars-niveaulijst (2022)

Er zijn veel voordelen van een Hero Wars-niveaulijst, waaronder:

 • Spelers helpen de beste helden voor hun team te kiezen.
 • Laat zien welke helden het krachtigst zijn en moeten worden tegengegaan.
 • Nieuwe spelers helpen het spel te leren kennen.
 • Het helpt spelers ook te weten welke helden ze moeten vermijden.

De Hero Wars-niveaulijst bevat 5 niveaus van helden, van de zwakste tot de sterkste. Rangschikking van S-tier naar D-tier. S is de sterkste en D de zwakste.

De heldenniveaus zijn gebaseerd op hun statistieken, vaardigheden en capaciteiten. Dus een held in een hoger niveau zal hoogstwaarschijnlijk betere statistieken hebben en krachtiger zijn dan een held in een lager niveau. Het gaat echter niet alleen om macht alleen. De helden in elk niveau hebben ook verschillende vaardigheden en capaciteiten die hen uniek en waardevol maken voor elke teamsamenstelling.

Laten we zonder verder oponthoud beginnen met de Hero Wars-niveaulijst:

Hero Wars S-niveaulijst (2022)

De allerbeste van de beste helden in de Hero Wars zijn te vinden in de S-laag. Deze personages zijn ongelooflijk krachtig en veelzijdig, in staat om elke uitdaging aan te gaan die op hun pad komt.

 Hero Wars S-niveaulijst (2022)
Hero Wars-personages Rol
Krista Magiër
briesje Ondersteuning, controle
Aurora Tank
Lars Magiër, controle
Martha Ondersteuning, tank
Lichtblauw Genezer, controle
Astaroth Tank, ondersteuning

Ook gerelateerd: Girl Cafe Gun Tier List (2022)

Hero Wars A Tier List (2022)

De A-laag bevat de beste en krachtigste personages in het spel. Ze zijn ongelooflijk sterk en kunnen gemakkelijk vijanden uitschakelen. Ze zijn misschien niet zo goed als de S-tier-personages, maar ze zijn nog steeds een kracht waarmee rekening moet worden gehouden.

 Hero Wars A Tier List (2022)
Hero Wars-personages Rol
George Controle, ondersteuning
K'arkh Strijder
Keira Scherpschutter
Isaac Ondersteuning, controle
Dorian Steun
Zijn Magiër, controle
Maya Genezer, Mage
Yasmine Strijder
Heidi Magiër
Helios Magiër, Ondersteuning
Jhu Scherpschutter
Hakmes Tank, controle

Hero Wars B-niveaulijst (2022)

De B-laaglijst in Hero Wars bestaat uit personages die goed zijn, maar niet geweldig. Ze kunnen enkele zwakke punten hebben waardoor ze niet in de A-laag worden geplaatst, of ze kunnen gewoon worden overschaduwd door andere personages in hun klasse.

Hoe dan ook, deze helden zijn nog steeds haalbare keuzes voor je team en kunnen zich staande houden tegen de meeste tegenstanders.

 Hero Wars B-niveaulijst (2022)
Hero Wars-personages Rol
Alvanor Ondersteuning, Mage
Cornelius Magiër, Ondersteuning
Een kraai Tank
Gezichtsloos Magiër, controle
Orion Magiër
Peppy Magiër, Ondersteuning
Sebastiaan Steun
Hij weet het niet Krijger, scherpschutter
Jet Ondersteuning, genezer
nevel Steun
Vos Scherpschutter

Hero Wars C-niveaulijst (2022)

Tekens in de C-laag zijn redelijk, maar ze kunnen worstelen met sommige van de hogere niveaus. Ze kunnen in de meeste situaties hun mannetje staan, maar je moet voorkomen dat je ze tegenover de hogere helden plaatst.

 Hero Wars C-niveaulijst (2022)
Hero Wars-personages Rol
Astrid en Lucas Krijger, scherpschutter
Rufus Tank, ondersteuning
Satori Magiër
Ziri Tank
Galahad Tank
Gember Scherpschutter
Qing Mao Strijder
Arachne krijger, controle
Dante Scherpschutter
Waaghals Scherpschutter

Hero Wars D-niveaulijst (2022)

De volgende personages bevinden zich in de D-laag voor Hero Wars. Ze kunnen nuttig zijn voor specifieke doeleinden, maar ze missen de algehele potentie en veelzijdigheid om ze een sterke keuze te maken voor de meeste teams.

 Hero Wars D-niveaulijst (2022)
Hero Wars-personages Rol
Markus Genezer, ondersteuning
Rechter Magiër, Ondersteuning
Lilith Tank, controle
Mojo Magiër, Ondersteuning
De A genezer
Artemis Scherpschutter
Chabba Tank, controle
Donkere ster Scherpschutter, controle
Ismaël Strijder
Morrigan Genezer, ondersteuning
Phobos Magiër, controle
Wanneer Magiër
Luther Tank, controle

Controleer ook: Dark Souls 3 Wapenniveaulijst (2022)

Veel Gestelde Vragen

1. Wat betekent een Hero Wars-niveaulijst?

Een Hero Wars-niveaulijst is een ranglijst van helden, meestal van beste tot slechtste. Het is gebaseerd op hun statistieken, vaardigheden en capaciteiten. Het kan spelers helpen kiezen welke helden ze in hun team willen gebruiken.

2. Wat is het doel van de Hero Wars-niveaulijst?

Het doel van de Hero Wars-niveaulijst is om spelers te helpen de relatieve machtsniveaus van helden te begrijpen. Het kan spelers helpen kiezen welke helden ze in hun team willen gebruiken en laten zien welke helden moeten worden gecounterd.

3. Hoe wordt de ranglijst van Hero Wars gerangschikt?

De tierlijst wordt meestal gerangschikt van best naar slechtst, waarbij S de sterkste is en D de zwakste. De rangorde kan echter variëren, afhankelijk van de specifieke lijst met niveaus.

4. Hoe vaak wordt de tierlijst voor Hero Wars bijgewerkt?

De lijst met Hero Wars-niveaus wordt bijgewerkt als nieuwe helden worden uitgebracht en als de meta verandert. Het kan dus vaak of niet vaak worden bijgewerkt, afhankelijk van de omstandigheden.

5. Wie heeft de Hero Wars-heldenlijst gemaakt?

De Hero Wars-niveaulijst is gemaakt door deskundige spelers en analisten die uitgebreide kennis van het spel hebben.

6. Waarom staat de D-laag onderaan?

De D-laag staat onderaan omdat deze de zwakste helden bevat. Alle helden in de D-laag worden overklast door die in de hogere lagen.

7. Met welke factoren wordt rekening gehouden bij het bepalen van het niveau van een held?

De factoren die in overweging worden genomen bij het bepalen van het niveau van een held, zijn onder meer hun statistieken, vaardigheden en capaciteiten. helden in hogere niveaus hebben over het algemeen betere statistieken en zijn krachtiger dan die in lagere niveaus.

8. Is het altijd de beste optie om helden van een hoger niveau te gebruiken?

Nee, het is niet altijd de beste optie om helden van een hoger niveau te gebruiken. Elke held heeft verschillende vaardigheden en capaciteiten die hem uniek en waardevol maken voor elke teamsamenstelling.

Bekijk meer: Dota 2-tierlijst (2022)

Laatste woorden

De Hero Wars-niveaulijst is een waardevolle hulpbron voor elke speler. Het kan je helpen de beste helden voor je team te kiezen, te begrijpen welke helden moeten worden tegengegaan en meer te weten te komen over het spel.

Ik hoop dat je deze blog nuttig vond! Kom zeker terug voor updates over de lijst met niveaus en ander nieuws en informatie over Hero Wars. Als u vragen of feedback heeft, kunt u ons dit laten weten in de opmerkingen hieronder. Bedankt voor het lezen!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Zoeken naar gedetineerden: hoe u in elke staat gevangenis- en gevangenisgegevens kunt opzoeken
Zoeken naar gedetineerden: hoe u in elke staat gevangenis- en gevangenisgegevens kunt opzoeken
Uitzoeken of iemand in de gevangenis zit, is heel eenvoudig - bijna elke staat heeft een openbare, doorzoekbare database die u kunt gebruiken om mensen te vinden.
2500+ hondenbijschriften voor Instagram (2022) Grappig, schattig, verjaardag
2500+ hondenbijschriften voor Instagram (2022) Grappig, schattig, verjaardag
Dit artikel gaat over schattige hondenbijschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze Instagram-bijschriften voor honden bevatten citaten, grappige, verjaardags-, sneeuw-, wandel- en slimme bijschriften.
Gas Gas Gas Roblox ID-codes (2022): Manuel Song / Muziek
Gas Gas Gas Roblox ID-codes (2022): Manuel Song / Muziek
Bent u op zoek naar de Gas Gas Gas Roblox ID-code (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Gas Gas Gas Roblox-nummer (Manuel) ID-codes omvatten luide, originele, remix- en langzame versies.
Is D&D: Dark Alliance platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS, Xbox]
Is D&D: Dark Alliance platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is D&D: Dark Alliance platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Dungeons & Dragons: Dark Alliance wel of niet platformonafhankelijk beschikbaar zal zijn?
Sims 4 Ouderschap Cheats (november 2022) Ouderschapsvaardigheid
Sims 4 Ouderschap Cheats (november 2022) Ouderschapsvaardigheid
Dit artikel gaat over De Sims 4 ouderschap cheats (2022) voor pc, PS4, PS5 en Xbox One. Deze omvatten de kindertijd, karakterwaarde en cheat voor eigenschappen voor Sims 4.
Is Saints Row 4 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox]
Is Saints Row 4 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Saints Row 4 platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4/5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch (crossplay). Of Saints Row 4 al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
10 beste laptops voor studenten elektrotechniek in 2022
10 beste laptops voor studenten elektrotechniek in 2022
Op zoek naar de beste laptops voor studenten elektrotechniek in 2022? We hebben meer dan 40 laptops getest om laptops met hoge prestaties en draagbaar te vinden die onder het budget vallen.