Hoofd Hoe Hoe DISM-fout 87 op te lossen (dism / online / cleanup-image / restorehealth-fout 87)

Hoe DISM-fout 87 op te lossen (dism / online / cleanup-image / restorehealth-fout 87)

 Hoe DISM-fout 87 op te lossen (dism online opschonen-image restorehealth-fout 87) 11 oktober 2020 Hoe | ramen
Oosten. Lezen: 5 minuten

Ben ik de enige die DISM niet goed werkt en DISM Error 87 krijgt (dism /online /cleanup-image /restorehealth error 87)? en hoe u DISM-fout 87 gemakkelijk en snel kunt oplossen? Nu, ter bevestiging, wil ik je vertellen dat je niet de enige bent wiens DISM foutcode 87 krijgt sinds de laatste paar dagen, de meeste gebruikers van Windows 10 en Windows 7 & 8 krijgen problemen tijdens het gebruik van DISM en krijg fout 87 DISM. Nu hoeft u zich geen zorgen meer te maken, want ik ga u begeleiden met de oplossingen waarmee u deze fout onmiddellijk kunt oplossen.

DEC staat voor Deployment Image Service and Management Tool, dat voor het eerst werd geïntroduceerd in Windows 7. Het wordt gebruikt om te werken of verschillende taken uit te voeren op de Windows-installatiekopie. Het bevat ook functies voor het monteren of ontkoppelen van afbeeldingen. Windows 10 biedt veel ingebouwde functies of hulpmiddelen en DISM is daar ook een van.

Zoals u wellicht weet, is DISM een opdrachtregelprogramma dat meestal wordt gebruikt voor het voorbereiden van Windows-afbeeldingen. Gebruik je ook DISM? dan heb je er verder geen informatie over nodig. Nu, als je gefrustreerd bent door de DISM Error 87, dan kun je na 5 minuten wanneer dit artikel klaar is, je probleem 100% oplossen, en het is een gok. Laten we, voordat we naar de oplossingen gaan, eerst eens kijken naar de basisinformatie.

Inhoud

Wat is DISM-fout 87?

DISM-foutcode 87 wordt ook gezien door de Windows 10-gebruikers en de lagere versie, maar meestal door Windows 10-gebruikers, wanneer ze DISM proberen uit te voeren vanaf een verhoogde opdrachtprompt. Nu, als jij ook een van die bent, wees dan niet verdrietig, want in het vorige gedeelte had ik een weddenschap met je dat ik je 100% werkende DISM-fout 87-oplossingen zal bieden.

Dus, zoals jullie allemaal weten voordat we naar de oplossingen gaan, moeten we altijd de redenen onderzoeken, daarom krijgt onze computer of welk apparaat dan ook een foutmelding, zodat we er in de toekomst voor kunnen zorgen. Nu worden de redenen voor deze fout 87 DISM gegeven in de volgende sectie.

Ook handig: Hoe maak je een screenshot op een Dell-laptop

Wat zijn de redenen voor DISM-fout 87?

De afgelopen dagen kreeg ik veel vragen over foutcode 87 DISM (meestal van Windows 10-gebruikers) en daarna heb ik er onderzoek naar gedaan en er veel belangrijke redenen voor gevonden en ik ga al die redenen met je delen.

Dus let nu op, want de redenen voor DISM-fout 87 worden hieronder vermeld:

1. Controleer uw opdrachtregel

Ben je nieuw bij DISM en wist je er nog niet veel van? dan gebruik je misschien een aantal verkeerde invoer en dit kan de belangrijkste reden zijn waardoor je DISM-fout 87 krijgt. Omdat het ruimtegevoelig was en misschien laat je een verkeerde spatie achter voor / symbool. Om deze reden te overwinnen, hoeft u niets groots te doen, u hoeft alleen de opdrachtregels opnieuw goed te lezen.

2. Windows 10-bug

Bent u een Windows 10-gebruiker? dan kan de bug de belangrijkste reden zijn voor het optreden van deze fout, aangezien veel gebruikers de kernupdates van Windows uitschakelen en dit zal leiden tot bugs en de conflicten en fouten kunnen plaatsvinden.

3. Zorg ervoor dat u de opdracht uitvoert in verhoogde prompt

Probeert u opdrachten uit te voeren in de normale opdrachtprompt met verhoogde bevoegdheid? dan kan dit de reden zijn voor deze foutcode 87 DISM, zoals ik eerder zei dat je dit moet gebruiken in een verhoogde opdrachtprompt. Probeer het dus te veranderen als dit uw reden is.

4. Verkeerde versie van DISM

Dit is de belangrijkste reden voor DISM-fout 87, omdat Windows 10-afbeeldingen mogelijk een oudere versie gebruiken.

Ook gerelateerd: Discord oplossen in afwachting van verbindingsfout eindpunt

Hoe DISM-fout 87 (2020) op te lossen?

U bevindt zich nu in het belangrijkste gedeelte van het gedeelte van vandaag, dus besteed uw volledige aandacht en volg de stappen zoals aangegeven.

Het oplossen van DISM-fout 87 is geen probleem, omdat het een tijdelijk probleem is en u het gemakkelijk en snel kunt oplossen. Dit probleem treedt op vanwege je kleine fouten en in de lijst met oplossingen zal ik alle fouten behandelen en nu, door de stappen in de oplossingen te volgen, kun je het binnen enkele minuten oplossen.

 Hoe DISM-fout 87 (2020) op te lossen?

De oplossingen voor het oplossen van DISM-fout 87 worden hieronder vermeld:

1. Start uw pc opnieuw op

De eerste oplossing waar ik de voorkeur aan geef, is het opnieuw opstarten van uw pc, aangezien de meeste gebruikers deze methode effectiever hebben gemarkeerd, omdat dit de bugs zal verminderen en uw pc-snelheid zal verhogen en uw pc correct begint te werken en mogelijk uw foutcode 87 in DISM wordt opgelost .

Opmerking: houd er rekening mee dat u uw werk moet opslaan voordat u opnieuw opstart.

Open nu, nadat u uw pc opnieuw hebt opgestart, de verhoogde opdrachtprompt opnieuw en controleer of het probleem is opgelost of niet. Als dat niet het geval is, volgt u andere methoden die hieronder worden gegeven.

2. Gebruik de juiste invoer (spelling)

Zoals ik al eerder zei, controleer alstublieft uw spelling, want we zijn allemaal mensen en de fouten komen vaak voor, dus lees, voordat u andere stappen volgt, eerst uw opdracht opnieuw en in plaats van uw opdracht uit te voeren als

' DISM.exe/Online/Cleanup-image/Scanhealth 

maak gebruik van spatie vóór '/' (symbool) zoals:

 DISM.exe /Online /Cleanup-image /OfZenandComputing 

3. Zorg ervoor dat u de verhoogde opdrachtprompt gebruikt

De meeste gebruikers hebben de Elevated Command-prompt niet gebruikt en als u daar ook een van bent, volgt u de onderstaande stappen en probeert u de opdrachten zoals aangegeven te starten:

 • Open het dialoogvenster Uitvoeren met behulp van een sneltoets 'Windows-toets + R'.
 • Nu zie je een spatie en moet je 'cmd' typen en daarna op 'Shift + Ctrl + Enter' drukken.
 • Daarna wordt de verhoogde opdrachtprompt geopend en typt u daar uw opdrachten.

Opmerking: u moet mogelijk machtigingen verlenen voor beheerdersrechten.

4. Update uw Windows

Als de bovenstaande stappen niet voor u hebben gewerkt, probeer dan uw Windows bij te werken, aangezien veel van de Windows 10-gebruikers de automatische updates uitschakelen en op deze manier zal hun pc tot veel fouten en problemen leiden. Volg nu de onderstaande stappen om te controleren op updates:

 • Ga naar het startmenu en typ 'Instellingen' en open het.
 • Zoek nu naar Windows Update en klik op dat tabblad.
 • Daarna ziet u de optie 'Check Updates', klikt u erop en controleert u of er een update beschikbaar is of niet.
 • Als er nu een update beschikbaar is, werk deze dan zo snel mogelijk bij.

Na een succesvolle update wordt uw pc opnieuw opgestart en controleert u daarna of de DISM-fout 87 nog steeds optreedt wanneer u de opdracht probeert te starten op een verhoogde opdrachtprompt.

5. Gebruik de Windows 10-versie van DISM

Dit probleem kan optreden omdat uw afbeelding een lagere versie gebruikt en om dit op te lossen moet u DISM starten met Wofadk.sys-filter bestuurder.

6. Een reparatie-installatie uitvoeren

Als geen van de bovenstaande oplossingen u helpt, zal de laatste methode u 100% helpen, maar als u deze methode gebruikt, worden uw gegevens verwijderd om DISM-fout 87 te verhelpen.

 • Download allereerst het Windows 10 ISO-bestand hiervan koppeling .
 • Sla het vervolgens op uw pc op in uw map.
 • Mount daarna het ISO-bestand.
 • Nu moet u dubbelklikken op het bestand setup.exe om de reparatie te starten - installeer vanaf de gekoppelde schijf.

Controleer ook: Hoe Twitch Error 5000 op te lossen: inhoud niet beschikbaar

Conclusie

DISM-fout 87 is een tijdelijke fout, maar op het moment dat je deze fout ziet, weet ik hoeveel het irriteert en daarom heb ik dit artikel geplaatst.

Ik hoop dat alle stappen en redenen erg nuttig voor je zijn en dat je met succes je DISM-fout 87 hebt opgelost, waardoor je onze site hebt bezocht en ik hoop ook dat ik de weddenschap heb gewonnen.

Altijd blijven lachen!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Is UFC 4 platformoverschrijdend in 2022? [PS4, Xbox One, PS5, pc]
Is UFC 4 platformoverschrijdend in 2022? [PS4, Xbox One, PS5, pc]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is UFC 4 platformonafhankelijk in 2022?' voor PS4, PS5, Xbox One, pc, enz. (crossplay). Of UFC 4 al dan niet platformonafhankelijk beschikbaar zal zijn?
10 beste Acer-laptops in 2022 [voor gamers, studenten en professionals]
10 beste Acer-laptops in 2022 [voor gamers, studenten en professionals]
Op zoek naar de beste Acer-laptops in 2022? We hebben 30+ laptops getest om de beste Acer-laptops te vinden voor studenten, professionals en gamers met verschillende budgetten.
Wordt Fortnite in 2022 stopgezet? [Nepnieuws of echt?]
Wordt Fortnite in 2022 stopgezet? [Nepnieuws of echt?]
Stopt Fortnite in 2022? Het wordt een hot topic als geruchten zich verspreiden. In dit artikel gaan we in op deze vraag en proberen we de geruchten de kop in te drukken.
LoL: Wild Rift Tier List (november 2022) Beste kampioenen gerangschikt
LoL: Wild Rift Tier List (november 2022) Beste kampioenen gerangschikt
Dit artikel gaat over de League of Legends: Wild Rift-niveaulijst (2022). Het is een ranglijst van alle beste kampioenen in het spel. Hier vindt u hun ranglijst die handig zou zijn om te weten wanneer u tegen of met hen speelt.
10 beste laptops voor streaming in november 2022 [voor elk budget]
10 beste laptops voor streaming in november 2022 [voor elk budget]
Op zoek naar de beste laptops voor streaming in 2022? We hebben 65+ laptops getest om de beste laptops te vinden die twitch/youtube-games of video streamen.
Magnum Quest Tier List (november 2022) Beste helden gerangschikt
Magnum Quest Tier List (november 2022) Beste helden gerangschikt
De Magnum Quest-niveaulijst (2022) is een gemakkelijke manier om erachter te komen wie de beste helden in het spel zijn. De lijst is gebaseerd op een aantal factoren, waaronder schade, snelheid en speciale vaardigheden.
4400+ schattige lentebijschriften voor Instagram (2022) Pauze, grappig
4400+ schattige lentebijschriften voor Instagram (2022) Pauze, grappig
Dit artikel gaat over goede lente-onderschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze schattige bijschriften op Instagram voor de lente bevatten citaten, grappig, pauze, heet, woordspelingen en meer.