Hoofd Kantoorproductiviteit Hoe .docx- en .pptx-bestanden te openen

Hoe .docx- en .pptx-bestanden te openen

27 mei 2020 Kantoorproductiviteit
Oosten. Lezen: 2 minuten

Microsoft heeft gratis Word- en PowerPoint-viewers uitgebracht waarmee gebruikers met een niet-compatibele versie van Office .docx- en .pptx-bestanden kunnen bekijken.

Inhoud

Word/PowerPoint-kijkers

Microsoft Office 2007 gebruikt een nieuwe Office Open XML-indeling die niet wordt begrepen door eerdere versies van de software. Word-documenten hebben nu de extensie .docx en PowerPoint-presentaties zijn .pptx-bestanden geworden. Computergebruikers die geen Microsoft Office hebben, kunnen dit soort documenten nu bekijken met een van de volgende gratis downloads:

Als alternatief kunnen gebruikers van Microsoft Office XP en 2003 documenten in deze nieuwe formaten bekijken, maken, bewerken en opslaan door de Microsoft Office-compatibiliteitspakket .

Bron: Digitale inspiratie .

Open XML Converter voor Mac

Als je de nieuwste versie van Microsoft Office hebt, hoef je je nergens zorgen over te maken. Alle nieuwste versies kunnen dit nieuwe XML-bestandsformaat openen. Maar als de jouwe verouderd is, heb je misschien een converter nodig.

U kunt .docx-bestanden converteren naar een formaat dat begrijpelijk is voor uw Mac met behulp van Microsoft's Open XML Converter. De downloadpagina voor dit bestand is een beetje verwarrend - klik op deze link , zoek het vak met het label Details onder aan het scherm, scrol naar de onderkant van dat vak Details en klik op Engels (.dmg). Nadat u het .dmg-bestand hebt gedownload, opent u het, dubbelklikt u op het installatieprogramma en volgt u de instructies op het scherm.

Nadat u de Open XML Converter hebt gedownload en geïnstalleerd, start u het programma en sleept u elk .docx-bestand naar het venster. De software converteert het .docx-bestand voor uw Mac en start het vervolgens voor u in Microsoft Office.

Converteer Office-documenten met Gmail

Converteer docx en andere Office 2007-bestanden naar HTML met Gmail door Amit Agarwal van Digital Inspiration doorloopt een snelle en gemakkelijke methode om Office 2007-bestanden te lezen met Gmail. E-mail het .docx-bestand (of een ander Office 2007-bestand) naar uzelf, log in op Gmail en klik op de link Weergeven als HTML onder de bijlage. De inhoud van het bestand wordt weergegeven in uw browservenster.

Zie ook: Office Open XML-bestanden bekijken als HTML door Google-besturingssysteem.

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Barbie Girl Roblox ID-codes (2022) Aqua Song / Muziek-ID's
Barbie Girl Roblox ID-codes (2022) Aqua Song / Muziek-ID's
Bent u op zoek naar de Barbie Girl Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Barbie Girl (Aqua) nummer/muziek Roblox ID's bevatten originele, remix-, trap- en langzame versies.
Is Genshin Impact platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, mobiel]
Is Genshin Impact platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, mobiel]
Dit artikel gaat in op 'Is Genshin Impact cross-platform in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Genshin Impact al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
10 beste laptops met 16 GB RAM in november 2022 [Topkeuzes]
10 beste laptops met 16 GB RAM in november 2022 [Topkeuzes]
De beste laptops met 16 GB RAM kiezen in 2022? We hebben meer dan 50 laptops getest om de beste laptops met 16 GB RAM te vinden voor gamers en professionals met een beperkt budget.
10 beste zakelijke laptops in november 2022 [draagbaar]
10 beste zakelijke laptops in november 2022 [draagbaar]
Op zoek naar de beste zakelijke laptops in 2022? We hebben meer dan 50 laptops getest om de beste draagbare laptops voor zakenreizen te vinden met een goede batterij binnen het budget.
E-mail uitgelegd: het verschil tussen IMAP en POP
E-mail uitgelegd: het verschil tussen IMAP en POP
Hoewel IMAP en POP beide methoden zijn om e-mail te controleren, verschillen ze sterk van elkaar. Elk heeft zijn voor- en nadelen, en jouw beslissing
Hoe een meerval te vangen in Stardew Valley (2021)
Hoe een meerval te vangen in Stardew Valley (2021)
Wil je weten hoe je een meerval vangt in Stardew Valley? ook waar Catfish te vinden in Stardew Valley (locatie)? dan is dit de beste bestemming voor jou.
10 beste laptops voor Studio One in november 2022
10 beste laptops voor Studio One in november 2022
Op zoek naar de beste laptops voor studio one in november 2022? We hebben 65+ laptops getest om de beste laptops voor studio één te vinden om muziek te bewerken met een beperkt budget.