Hoofd Hoe Hoe een Amazon-account permanent te verwijderen (2020)

Hoe een Amazon-account permanent te verwijderen (2020)

 Hoe een Amazon-account permanent te verwijderen (2020) 9 september 2020 Hoe | Internet gebruik
Oosten. Lezen: 4 minuten

Wilt u weten hoe u een Amazon-account permanent kunt verwijderen? Of wil je je Amazon-abonnement opzeggen? Of wil je gewoon je Amazon-account deactiveren? je krijgt alle antwoorden in dit artikel.

Als u vragen heeft over het sluiten van een Amazon-account, hoeft u zich geen zorgen te maken, aangezien u het Amazon-account gemakkelijk kunt sluiten door de stappen te volgen die in dit artikel worden voorgesteld. Omdat Amazon je geen optie laat zien om het account te sluiten, maar er is een manier waarop ik je vandaag zal begeleiden, waarmee je weet hoe je een Amazon-account kunt verwijderen. Maar laten we, voordat we naar het hoofdonderwerp gaan, eens kijken naar de basisinformatie.

Inhoud

Wat is Amazon?

Het bedrijf, Amazone werd opgericht op 5 juli in het jaar 1994 in Bellevue, Washington, VS door Jeff Bezos, dat zich richt op e-commerce, cloud computing, digitale streaming en kunstmatige intelligentie. Ten eerste begon het bedrijf als een marktplaats voor boeken, maar breidde het zich vervolgens uit met de verkoop van elektronica, software, videogames, kleding, meubels, eten, speelgoed en sieraden. In 2020 is Amazon de meest vertrouwde website voor online winkelen.

Waarom Amazon-account sluiten?

Ik weet het niet, wat is uw reden om ervoor te kiezen uw Amazon-account te verwijderen (kan ook een verkopersaccount zijn), omdat u misschien geen zakelijke praktijken van Amazon meer wilt gebruiken of omdat u uw persoonlijke gegevens van internet wilt verwijderen. Maar als je hebt besloten om het Amazon-account te sluiten, zal ik je de stappen daarvoor begeleiden.

Opmerking: Voordat u het Amazon-account verwijdert, moet u er rekening mee houden dat u uw lopende bestellingen moet annuleren en dat u het laatste gedeelte moet lezen voordat u het Amazon-account verwijdert.

Volg de gegeven stappen om uw bestellingen te annuleren:

 1. Open amazon en log in.
 2. Ga naar het tabblad Bestellingen.
 3. Als er een bestelling is die in behandeling is, klik dan op de optie Annulering aanvragen om het product te annuleren.
 4. Verwijder daarna het Amazon-account door de stappen in de volgende sectie te volgen.

Ook handig: Hoe Spotify-account permanent te verwijderen

Hoe een Amazon-account permanent te verwijderen 2020 ?

Op de een of andere manier biedt Amazon geen directe optie om het Amazon-account te sluiten, dus je moet daarvoor de contactmethode gebruiken en ik zal je stap voor stap begeleiden hoe Amazon-account te verwijderen .

 Hoe een Amazon-verkopersaccount 2020 te verwijderen?

U bevindt zich nu in het hoofdgedeelte van het artikel, dus let op alle stappen voor het verwijderen van een Amazon-account en volg ze zorgvuldig:

 1. Ga naar de Amazon-website en log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
 2. Ga na het openen van de website naar helpen , aanwezig op de bodem.
 3. Klik op de Meer hulp nodig keuze.
 4. Klik in het gedeelte Meer hulp nodig op de ' Neem contact met ons op ' keuze.
 5. Klik daarna op prime of iets anders .
 6. Scroll nu naar beneden naar de Vertel ons meer optie en klik op inloggen en beveiliging en klik vervolgens op sluit mijn account .
 7. Daarna ziet u drie opties als: E-mail, telefoon of chat . Kies de optie die bij u past.

Volg nu de stappen volgens de optie die u kiest.

  E-mailadres: Als je de optie E-mail kiest, mail ze dan je reden voor het sluiten van het Amazon-account. Binnen 12 werkuren krijg je antwoord terug. Telefoon: Als u de telefoonoptie kiest, brengt de website u naar de nieuwe pagina waarin u uw telefoonnummer moet opgeven en wordt u gebeld door hun medewerker en moet u uw reden aan hen vertellen en hun instructies volgen. Chatten: In de chatoptie moet je met ze chatten en moet je ze de reden vertellen en vervolgens de stappen of instructies volgen die door hen worden gegeven.

Controleer ook: Hoe Discord Screen Share geen audio te repareren

Hoe betalingsopties in Amazon te verwijderen ?

 Hoe betalingsopties in Amazon te verwijderen?

Als u alleen de betalingsoptie van uw Amazon-account wilt verwijderen, volgt u de onderstaande stappen:

 1. Open de Amazon-website en log in.
 2. Ga naar het tabblad Mijn account.
 3. Klik op Betaaloptie aanwezig aan de linkerkant.
 4. Verwijder nu de kaarten en klik op opties bevestigen.

Adres verwijderen in Amazon ?

 Hoe adres in Amazon te verwijderen?

Volg de eenvoudige stappen hieronder om het adres in Amazon te verwijderen:

 1. Open amazon.com
 2. Ga naar de optie Mijn account.
 3. Ga daarna naar Uw adressen.
 4. Klik op de optie Verwijderen die naast de adressen aanwezig is.
 5. Klik op de bevestigingsoptie.

Wat gebeurt er nadat je je Amazon-account hebt verwijderd ?

Zoals ik eerder zei dat je dit gedeelte moet lezen voordat je het Amazon-account verwijdert, dus het is goed als je oplet. Omdat het goed is om te weten wat er gebeurt nadat je je Amazon-account hebt verwijderd, omdat dit je zal helpen. Nu zijn er veel dingen en ze worden allemaal hieronder gegeven:

 1. Nadat u het Amazon-account hebt verwijderd, worden ook alle andere websites die Amazon-inloggegevens gebruiken, verwijderd.
 2. Als je toegang hebt tot Kindle-e-books, prime-video's, Amazon-apps of digitale muziek, verlies je ook de toegang tot hen.
 3. Alle cadeaubonnen en vouchers die beschikbaar zijn voor uw account zijn verwijderd en u kunt ze niet gebruiken op uw nieuwe account.
 4. Als je een item wilt retourneren dat je hebt verzonden met een verwijderd account, kun je dat item niet terugbetalen of retourneren.
 5. Je raakt de toegang tot je games en bibliotheek kwijt.
 6. Uw alle berichten, beoordelingen worden verwijderd of andere sociale inhoud wordt verwijderd.
 7. Om nieuwe producten te bestellen, moet je een nieuw account aanmaken zoals je eerder hebt aangemaakt, maar al je oudere gegevens worden gewist.

Ook handig: Hoe een hond een naam te geven in Minecraft

Conclusie

Soms is het goed om een ‚Äč‚ÄčAmazon-account te verwijderen als je merkt dat er iets mis mee is. Ik hoop dat je na het lezen van het volledige artikel je Amazon-account gemakkelijk met succes kunt sluiten. Als je wilt weten hoe je een Amazon-verkopersaccount kunt verwijderen, laat het me dan weten in de comments. Ik zal er een artikel over maken, als je dat wilt.

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

20+ beste zwaardbetoveringen in Minecraft (november 2022)
20+ beste zwaardbetoveringen in Minecraft (november 2022)
Dit artikel geeft een lijst met de beste zwaardbetoveringen in Minecraft (2022). Deze betoveringen voor het zwaard zullen je helpen je kansen op het winnen van een gevecht tegen andere spelers of mobs te vergroten.
2300+ brunchbijschriften voor Instagram (2022): zondag, vrienden
2300+ brunchbijschriften voor Instagram (2022): zondag, vrienden
Dit artikel gaat over brunchbijschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze Instagram-bijschriften voor brunch bevatten citaten, zondag, vrienden, schattig, verjaardag en grappige bijschriften.
10 beste laptops voor Ableton Live in november 2022 [Goedkoop]
10 beste laptops voor Ableton Live in november 2022 [Goedkoop]
Op zoek naar de beste laptops voorableton live in november 2022? We hebben 60+ laptops getest om de beste laptops voor muziekproductie te vinden metableton live onder het budget.
10 beste laptops voor architectuurstudenten in 2022 [draagbaar en goedkoop]
10 beste laptops voor architectuurstudenten in 2022 [draagbaar en goedkoop]
Op zoek naar de beste laptops voor architectuurstudenten en architectuurprofessionals in 2022? We hebben 50+ laptops getest om de beste laptops voor architectuurstudenten te vinden.
Is Diablo 2 herrezen cross-platform in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Is Diablo 2 herrezen cross-platform in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Diablo 2 Resurrected platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, macOS, Xbox One, Xbox Series X/S, enz (crossplay). Of Diablo II Resurrected beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Hoe een hond een naam te geven in Minecraft? (2022) met foto's
Hoe een hond een naam te geven in Minecraft? (2022) met foto's
Stap voor stap tutorial met afbeeldingen over 'hoe een hond een naam te geven in Minecraft? (naamplaatje)'. Dit artikel zal je vertellen hoe je je hond een naam geeft in Minecraft / hoe je een hond een naam geeft in Minecraft.
Golden Wind Roblox ID-codes (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Golden Wind Roblox ID-codes (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Bent u op zoek naar Golden Wind Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Golden Wind Roblox-nummer-ID-codes omvatten pianopartij, vol, Jojo, luid, zonsopgang en meer.