Hoofd Minecraft Hoe een hond een naam te geven in Minecraft? (2022) met foto's

Hoe een hond een naam te geven in Minecraft? (2022) met foto's

 Hoe een hond een naam te geven in Minecraft? (2022) met foto's 5 januari 2022 Minecraft | Gamen | Hoe
Oosten. Lezen: 3 minuten

De wereld van Minecraft is een virtual reality-game waarin spelers huisdieren kunnen hebben en ze een naam kunnen geven op basis van hun voorkeuren. Je kunt je huisdier op elk moment een andere naam geven als je er iets unieks of speciaals voor wilt!

Als je nieuw bent bij Minecraft en de basis wilt op ' hoe een hond een naam te geven in Minecraft? ', zoek dan niet verder. Ik ga je enkele eenvoudige stappen laten zien met dit artikel dat instructies geeft over: hoe u uw hond kunt hernoemen in Minecraft . Laten we dus, voordat we beginnen, even kijken wat er allemaal in deze handige instructies wordt behandeld.

Inhoud

Minecraft - Een snelle introductie

Minecraft is een videogame waarin spelers hun eigen wereld kunnen creëren en verkennen. Het is een van de meest populaire games sinds de release in 2011, beschikbaar op bijna elk platform, van Windows tot Playstation 4. Deze versie is ontworpen door Markus Persson met hulp van Jens Bergensten, die er ook muziek voor heeft gecomponeerd.

 Minecraft - Een snelle introductie

De populaire videogame Minecraft heeft een 3D-wereld met procedureel gegenereerd terrein. Spelers kunnen het oneindige blokkerige universum verkennen en middelen verzamelen om gereedschappen, wapens, bepantsering of iets anders te maken dat ze nodig hebben, terwijl ze vechten tegen mobs zoals zombies die uit het niets opduiken en andere spelers die dezelfde steeds groter wordende kaart verkennen.

Minecraft is een wereld van mogelijkheden, waarmee je alles kunt bouwen wat je hartje begeert. Met de introductie van dieren in recente updates - inclusief honden, paarden, katten, beren, zelfs draken. Het kan ontmoedigend zijn om een ​​hond een naam te geven in Minecraft als ze eenmaal op de set zijn aangekomen. Maar maak je geen zorgen; we hebben hier enkele tips om deze viervoeters gemakkelijk een naam te geven.

Ook handig: Hoe een paard een naam te geven in Minecraft?

Hoe een hond een naam te geven in Minecraft?

Een hond een naam geven in Minecraft is niet zo moeilijk omdat je het met een paar eenvoudige stappen kunt doen. Voordat u echter deze stappen ingaat, moet u dit belangrijke concept in gedachten houden dat elk huisdier dat u een naam wilt geven, de volgende dingen nodig heeft:

 • Naamplaatje
 • Aambeeld
 • Je moet minimaal 5 XP-niveaus hebben.
 Hoe hernoem je een hond in Minecraft

Opmerking: Om een ​​aambeeld te maken moet je hebben 3 ijzeren blokken en 3 ijzeren scharnieren . Om nu een hond in Minecraft een naam te geven, volgt u de gegeven stappen:

 1. bouwde de Aambeeld .
 2. Als je eenmaal een aambeeld hebt gebouwd, ga je naar je aambeeld en nu zie je een Reparatie en naam dialoog venster.
 3. Plaats nu uw naamplaatje in de eerste doos.
 4. Na, het plaatsen van het naamplaatje, schrijf je gewenste naam in de doos.
 5. Plaats nu uw naamplaatje in het vak bij de onderkant van het dialoogvenster.
 6. Ga nu naar je Hond en ga voor hem staan ​​met het naamplaatje geselecteerd in de Hotbar .
 7. Kies nu de opdrachten op basis van uw apparaat:
 8. Voor Educatieve editie , klik met de rechtermuisknop op de hond.
 9. Voor PS3 en PS4 , druk op de L2-knop op de PS-controller.
 10. Voor Nintendo-schakelaar , druk op de ZL-knop op de controller.
 11. Voor Windows 10-editie , klik met de rechtermuisknop op de hond.
 12. Voor Wii U , druk op de ZL-knop op de gamepad.
 13. Voor Pocketeditie (PE) , tik je op de hond.
 14. Voor Xbox 360 en Xbox One , druk op de LT-knop op de Xbox-controller.
 15. Voor Java-editie (pc/Mac) , klik met de rechtermuisknop op de hond.
 16. Hierna, wanneer u uw cursor op de hond plaatst, ziet u de naam jij zorgde voor.

Ook gerelateerd: Coole Minecraft-namen (2022)

Veel Gestelde Vragen

1. Kunnen we een hond een naam geven in Minecraft?

Ja, je kunt een hond een naam geven in Minecraft. In het spel zijn er geen vaste regels voor het benoemen van uw hond. Het is aan de speler die hij wil dat zijn hond wordt genoemd. In het artikel van vandaag gaan we in op hoe je je hond een naam kunt geven in Minecraft, zodat hij met een goede naam door de Minecraft-wereld kan dwalen.

2. Waarom zou je een hond een naam geven in Minecraft?

Je hond een naam geven in Minecraft is een van de belangrijkste dingen die je kunt doen. De juiste naam zal hem helpen uitgroeien tot een felle beschermer en een gehoorzame metgezel.

3. Tips voor het benoemen van een hond in Minecraft?

De naam die u uw hond geeft, moet kort en eenvoudig zijn. Vermijd het gebruik van cijfers als onderdeel van de naam, bijvoorbeeld 'Fred23' of 'Nigel@13'. Ze zijn moeilijk uit te spreken. Probeer namen te vermijden die niet bij elkaar passen, zoals 'Dirty24'. Het is helemaal niet grappig. Probeer in plaats daarvan iets creatievers zoals 'Kingston'.

Conclusie

Minecraft is de afgelopen jaren een enorme hit geworden, en als je je gepixelde avatar wilt laten opvallen tussen de rest van zijn cartoonachtige leeftijdsgenoten, dan is het heel belangrijk dat je hem of haar een naam geeft. Ik hoop dat de bovenstaande stappen je met succes hebben geholpen bij het benoemen van een hond in Minecraft. Veel gameplezier verder!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Je nieuwe vriend Roblox ID-code (2022): Wilbur Soot Song
Je nieuwe vriend Roblox ID-code (2022): Wilbur Soot Song
Bent u op zoek naar de Your New Boyfriend Roblox ID-code (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Je nieuwe vriend Roblox-nummer (Wilbur Roet) ID-codes omvatten originele, volledige en remixversies.
Is NBA 2K21 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox One, PS5]
Is NBA 2K21 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox One, PS5]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is NBA 2K21 platformonafhankelijk in 2021?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, enz (crossplay). Of NBA 2K21 wel of niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Is Gang Beasts platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox One]
Is Gang Beasts platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox One]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Gang Beasts platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, enz (crossplay). Of Gang Beasts al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Reaper 2 Shikai Tier List (november 2022) Beste Shikai gerangschikt
Reaper 2 Shikai Tier List (november 2022) Beste Shikai gerangschikt
De Reaper 2 Shikai-niveaulijst (2022) is een geweldige manier om te zien welke Shikai de beste en slechtste in het spel zijn. Het is echter belangrijk om in gedachten te houden dat deze lijst is gebaseerd op gegevens van miljoenen wedstrijden.
Konosuba Fantastic Days Tier List (november 2022) Beste personages
Konosuba Fantastic Days Tier List (november 2022) Beste personages
Een Konosuba Fantastic Days-niveaulijst (2022) is een geweldige manier om erachter te komen wie de beste personages zijn in Konosuba Fantastic Days. Deze lijst rangschikt alle personages van beste naar slechtste.
10 beste laptops onder $ 1200 in november 2022 [12e generatie CPU]
10 beste laptops onder $ 1200 in november 2022 [12e generatie CPU]
Op zoek naar de beste laptops onder de $ 1200 in 2022? We hebben 50 laptops getest om de beste laptops met een budget van minder dan $ 1200 te vinden met de nieuwste CPU en GPU voor hoge prestaties.
10 beste koptelefoons voor online leren en lesgeven in november 2022
10 beste koptelefoons voor online leren en lesgeven in november 2022
Op zoek naar de beste hoofdtelefoon voor online leren en lesgeven? Hier is de lijst met de beste hoofdtelefoons voor zowel online studenten als docenten en ook binnen het budget.