Hoofd Gamen Hoe een meerval te vangen in Stardew Valley (2021)

Hoe een meerval te vangen in Stardew Valley (2021)

 Hoe vang je een meerval in Stardew Valley + locatie, waar vind je ze? 4 mei 2021 Gamen
Oosten. Lezen: 5 minuten

Het is tegenwoordig leuk om allerlei spellen te spelen. Simulatie role-playing video games staan ​​altijd bovenaan en er is geen uitzondering met Stardew Valley! Heb je ooit geprobeerd een meerval te vangen in Stardew Valley? Het kan heel moeilijk zijn omdat je hard moet werken voordat je eindelijk enig succes hebt, maar het is zeker de moeite waard om te proberen, want die vis smaakt zoveel beter dan degene die ik heb gegeten!

Vissen in Stardew Valley is geen probleem. Wanneer u echter zeldzame vissen vangt, kan het moeilijk worden omdat u de exacte plek niet wist om te vissen. In ons artikel van vandaag zal ik je ook begeleiden over waar en hoe je een meerval kunt vangen in Stardew Valley.

Inhoud

Wat is Stardew Valley?

Stardew Valley is een simulatie-rollenspel dat in 2016 is ontwikkeld door Eric 'ConcernedApe' Barone. Het is een geweldig spel en het gebruikt de Microsoft XNA-engine om te werken. Stardew Valley is ook beschikbaar op Windows, macOS, Linux, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Nintendo Switch, PS Vita, Android en IOS! Dat betekent dat je dit geweldige spel kunt spelen, ongeacht welk apparaat je gebruikt, waardoor Stardew Valley de belangrijkste succesfactor is. Vanaf 2021 zijn er wereldwijd meer dan 10 miljoen exemplaren van deze game verkocht.

 Wat is Stardew Valley?

Stardew Valley is een spel waarin spelers de rol op zich nemen van een erfgenaam van de boerderij van hun overleden grootvader. Dit streven wordt bemoeilijkt door het feit dat uw nieuwe huis jaren na de laatste onderhoudsbeurt in verval is geraakt. Toch heb je gelukkig allerlei taken en activiteiten tot je beschikking, zowel binnen als buiten de landbouw.

Je kunt niet alleen gewassen verbouwen voor verkoop of gebruiken als cadeau voor vrienden, vee fokken zoals koeien of kippen die dagelijks vleesproducten zoals boter of eieren leveren, goederen maken van items die zijn gevonden in mijnbouw onder de Stardew-vallei, waaronder steenkoolerts of kostbare mineralen zoals ijzerklompjes maar ook socializen met stedelingen; trouwen met een indien gewenst samen met het hebben van kinderen samen!

Ook handig: Coole GTA 5 bemanningsnamen (2021)

Wat is meerval in Stardew Valley?

Stardew Valley is een simulatie-rollenspel dat spelers de mogelijkheid biedt om verschillende dingen te doen die ze in hun echte leven zouden doen. Het heeft ook vissen en dit is verreweg het beste deel van het spel. Er zijn ook zoveel verschillende soorten vis die je kunt vinden!

 Wat is meerval in Stardew Valley?

Meerval is een vis die je in het voor- en najaar in rivieren aantreft als het regent. Dit soort vis kan worden gevangen in de buurt van Pelican Town, Cindersap Forest of Secret Woods, omdat dit de beste plek is om meervallen te vangen in de Stardew-vallei.

Hoe en waar vind je meervallen in Stardew Valley (locatie)?

De lente is de beste tijd om meervallen te vangen in Stardew Valley! De meerval wordt het vaakst gezien in de lente of de herfst, maar laat je niet voor de gek houden, het kan lastig zijn om ze te vangen. Er zijn echter een paar plekken en dagen waarop je kansen om er een te vangen flink oplopen. De meerval kan op elk moment van de dag worden gevangen, waardoor het gemakkelijk is om andere activiteiten in het spel te beheren terwijl je ze toch vangt.

 Hoe en waar vind je meervallen in Stardew Valley?

Als je geluk hebt, is het gemakkelijk om een ​​meerval te vinden in Stardew Valley. Soms kunnen ze gewoon tussen het afval rond Pelican Town, Cindersap Forest of Secret Woods opduiken en als je echt supergeluk hebt, kan Linus er misschien een naar je opsturen.

Nu, alle voorwaarden zijn perfect? Zo ja, dan is het tijd om te vissen! Dus ga je gang en lees deze stappen aandachtig door als je een meerval wilt vangen in Stardew Valley.

Ook gerelateerd: Warframe-promotiecodes - gratis glyph-codes (2021)

Dingen om in gedachten te houden tijdens het vissen

Als speler van Stardew Valley moet je de belangrijke dingen weten waarmee je rekening moet houden tijdens het vissen. Ik zal vandaag je gids zijn met al deze handige tips!

 Dingen om in gedachten te houden tijdens het vissen
 • Beweeg uw muis nooit wanneer u vis vangt. Houd gewoon het vispictogram voor die groene steen en dan kun je het doen door gewoon op de linkerknop van je muis te klikken.
 • Je weet dat alle vijvers anders zijn, toch? Ik raad je aan om wat geduld met je te hebben tijdens het vissen.
 • Maak tijdens het vissen uw inventaris niet vol met items. Houd altijd één lege gleuf voor het geval u een zeldzaam zeewier of algen vangt die u kunt eten voor extra energie terwijl u aan het vissen bent.
 • Houd al het afval dat je vindt bij je, want nadat je een recycler hebt gemaakt, kun je er iets nuttigs van maken.
 • Houd uw muisklik bij het uitwerpen van een lijn voor een onmiddellijke reactie.

Ik hoop dat ik hier inmiddels een aantal punten duidelijk heb gemaakt. Laten we nu, zonder nog meer tijd te verspillen, beginnen met het vangen van een meerval in Stardew Valley!

Hoe vang je een meerval in Stardew Valley?

Een meerval vangen in Stardew Valley is niet zo eenvoudig als het lijkt, je moet deze eenvoudige stappen volgen en geduld hebben. Alle dingen zijn heel eenvoudig, dus maak je nergens zorgen over. Ik ben er zeker van dat na dit alles zorgvuldig te hebben gevolgd, je volgende game zeker het vangen van wat meervallen zal zijn!

 Hoe vang je een meerval in Stardew Valley?

1. Rust allereerst een hengel uit:

Als je dicht bij de rivier bent en op het punt staat een grote meerval te vangen, zorg er dan voor dat je hengel is uitgerust en klaar is.

2. Gooi nu de lijn:

Allereerst moet u een gebruikersinterface voor de voortgangsbalk brengen door de linkermuisknop ingedrukt te houden. Daarna begint de voortgangsbalk te vullen terwijl deze van rood (dichterbij) naar groen (verder) gaat. Merk op dat meervallen altijd op diepere locaties verschijnen, dus probeer je lijn ver genoeg weg te gooien! Ga nu je gang en klik nogmaals op de linkermuisknop om je lijn uit te werpen.

3. Klik op het uitroepteken:

Nu, wanneer de meerval je aas krijgt, zal er een uitroepteken op je scherm verschijnen. Je hoeft alleen maar naar het merkteken te gaan en op de linkermuisknop te drukken. Daarna verschijnt een verticale balk met een vispictogram en een groene steen op je scherm naast een verticale voortgangsbalk.

4. U moet wachten tot de rij helemaal vol is:

Nu zul je zien dat de voortgangsmeter zich aan je rechterkant bevindt en langzaam volloopt. Nu, zodra het zijn volledige capaciteit bereikt, zal meerval bij je zijn!

Wat is het gebruik van meervallen in Stardew Valley?

Meerval is erg handig in Stardew Valley en wordt voor verschillende doeleinden gebruikt. Meerval is geen ideaal cadeau om je vrienden en dorpsgenoten te geven - het kan het beste worden gegeten als een energierijk tussendoortje!

 Wat is het gebruik van meervallen in Stardew Valley?

1. Maak Makki Roll of een meststof van goede kwaliteit

Je kunt een goede makki-rol maken en je kunt ook kwaliteitsmest krijgen. Met behulp van een naaimachine, met meerval, kun je ook zelf een verfbaar visshirt maken.

2. Ontvang vriendschapspunten

Als een dorpeling een aanbod doet op het prikbord, verdien je 600G en 150 vriendschapspunten. Je kunt ook 200G per meerval krijgen als Willy daarom vraagt!

3. Krijg gezondheid en energie

Als je een kwaliteitsmeerval vindt, krijg je 40 gezondheid en 90 energie. Als de vis te klein of niet erg goed is, geeft hij je slechts 22 gezondheid en 50 energie.

4. Produceer meer meerval

Wauw, je hebt een stel meervallen gevangen! Als je ze in je vijver zet, planten ze zich elke vier dagen voort. Verkoop daarna gewoon de meerval en verdien wat geld! Ze zijn normaal gesproken 200G per vis waard, maar met Angler-vaardigheid kunnen ze worden verkocht voor maximaal 450G per stuk.

Controleer ook: Grappige COD-namen 2021 (niet in gebruik)

Conclusie

Ik hoop dat je genoten hebt van het artikel! Het is niet ongewoon dat mensen geïnteresseerd zijn in Stardew Valley. Er gebeurt veel in de game en veel gebruikers vinden het leuk om het net als ik te spelen. Ik kan niet wachten tot we binnenkort meer meervallen vangen, zodat onze boerderij zal gedijen!

Onthoud altijd dat je moet blijven lachen

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Zoeken naar gedetineerden: hoe u in elke staat gevangenis- en gevangenisgegevens kunt opzoeken
Zoeken naar gedetineerden: hoe u in elke staat gevangenis- en gevangenisgegevens kunt opzoeken
Uitzoeken of iemand in de gevangenis zit, is heel eenvoudig - bijna elke staat heeft een openbare, doorzoekbare database die u kunt gebruiken om mensen te vinden.
2500+ hondenbijschriften voor Instagram (2022) Grappig, schattig, verjaardag
2500+ hondenbijschriften voor Instagram (2022) Grappig, schattig, verjaardag
Dit artikel gaat over schattige hondenbijschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze Instagram-bijschriften voor honden bevatten citaten, grappige, verjaardags-, sneeuw-, wandel- en slimme bijschriften.
Gas Gas Gas Roblox ID-codes (2022): Manuel Song / Muziek
Gas Gas Gas Roblox ID-codes (2022): Manuel Song / Muziek
Bent u op zoek naar de Gas Gas Gas Roblox ID-code (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Gas Gas Gas Roblox-nummer (Manuel) ID-codes omvatten luide, originele, remix- en langzame versies.
Is D&D: Dark Alliance platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS, Xbox]
Is D&D: Dark Alliance platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is D&D: Dark Alliance platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Dungeons & Dragons: Dark Alliance wel of niet platformonafhankelijk beschikbaar zal zijn?
Sims 4 Ouderschap Cheats (november 2022) Ouderschapsvaardigheid
Sims 4 Ouderschap Cheats (november 2022) Ouderschapsvaardigheid
Dit artikel gaat over De Sims 4 ouderschap cheats (2022) voor pc, PS4, PS5 en Xbox One. Deze omvatten de kindertijd, karakterwaarde en cheat voor eigenschappen voor Sims 4.
Is Saints Row 4 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox]
Is Saints Row 4 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Saints Row 4 platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4/5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch (crossplay). Of Saints Row 4 al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
10 beste laptops voor studenten elektrotechniek in 2022
10 beste laptops voor studenten elektrotechniek in 2022
Op zoek naar de beste laptops voor studenten elektrotechniek in 2022? We hebben meer dan 40 laptops getest om laptops met hoge prestaties en draagbaar te vinden die onder het budget vallen.