Hoofd Gamen Hoe een vos temmen in Minecraft?

Hoe een vos temmen in Minecraft?

  Hoe een vos temmen in Minecraft? 2 november 2020 Gamen | Hoe
Oosten. Lezen: 3 minuten

Minecraft bevat veel soorten, waaronder Fox, Dog en Horse. Tijdens het spelen van Minecraft kan er een vraag in je opkomen: kan ik een vos temmen in Minecraft? Zo ja, hoe tem je dan gemakkelijk en snel een vos in Minecraft? Nu wil ik je een goed nieuwtje geven dat je gemakkelijk een vos kunt temmen in Minecraft en in het artikel van vandaag zal ik je daar in het kort over leiden. Lees daarom geconcentreerd het volledige artikel.

Inhoud

Wat is Minecraft?

Op 18 november 2011 Minecraft is ontwikkeld en uitgegeven door Mojang Studios, opgericht door Markus Persson. Deze game is gemaakt in de programmeertaal Java en in 2020 zijn er meer dan 200 miljoen exemplaren van Minecraft verkocht op alle platforms, waaronder Xbox 360, Windows, Mac OS, Linux, Android, IOS, Xbox One. Minecraft heeft ook ongeveer 126 miljoen gebruikers die maandelijks actief zijn.

Deze game biedt je zowel singleplayer- als multiplayer-modi. Ook behaalde Minecraft in 2016 de 6e positie in de top 50 beste videogames aller tijden. In Minecraft zie je mogelijk veel soorten, waaronder enkele schattige dieren en vos is daar ook een van. Omdat deze huisdieren zo schattig zijn dat je hun vrienden wilt worden, moet je een vos temmen.

Ook handig: Hoe een hond een naam te geven in Minecraft (2020)

Hoe vind je een vos in Minecraft?

  Hoe vind je een vos in Minecraft?

Ben je nieuw bij Minecraft? Zo ja, dan heb je misschien geen vos of is je vos misschien gestolen. Nu is het vinden van een vos geen gemakkelijke taak (het is het zeldzaamste huisdier). Ze zijn meestal opgericht in de koudere gebieden omdat ze graag paaien in de taiga, gigantische boomtaiga en besneeuwde biomen en meestal zijn ze zichtbaar in het donker (nacht) . Vossen lopen altijd in een groep rond, dus als je succes hebt met het vinden van vossen, kun je ook babyvossen krijgen (minder kans, minder dan 5%). Als je nu een witte vos wilt, moet je besneeuwde biomen en normale Tiagas voor rode vossen bezoeken.

Heb je een vos gevonden? Zo ja, dan is het temmen van je vos erg belangrijk.

Wat is temmen in Minecraft?

De eenvoudige betekenis van temmen is: het beheersen van een dier en in Minecraft temmen ook veel gebruikers hun huisdieren. Temmen betekent niet dat je het dier moet raken of ze minder krachtig moet maken, zoals Minecraft-gebruikers gebruiken om een ​​vos te temmen om hun vrienden te worden. Hiervoor moet je een aantal dingen of trucs kennen die ik je in de volgende sectie ga begeleiden.

Ook gerelateerd: Hoe een paard een naam te geven in Minecraft (2020)

Hoe een vos temmen in Minecraft?

Nu is het wachten voorbij en na het lezen van dit gedeelte zul je begrijpen hoe je een vos kunt temmen in Minecraft, dus zonder je tijd te verspillen, start ik dit onderwerp.

Opmerking: je zou ook twee vossen en twee zoete bessen moeten hebben.

  Hoe een vos temmen in Minecraft? 2020-zelfstudie

Om een ​​vos te temmen moet je overtuig ze om te fokken en het is geen gemakkelijke taak. Je zult misschien merken dat de vos steeds van je wegrent en wanneer je ze bijeenroept, zijn ze meestal verlegen. Dus om ze allebei comfortabel te maken, moet je geven een bes voor elk van de vossen en wacht daarna enige tijd terwijl de zoete bessen hen helpen zich voort te planten.

Hoe krijg je een loyale vos in Minecraft?

Zoals we allemaal weten, heeft de nieuwe baby overeenkomsten met hun ouders, en dus als je vossen goed zijn, zul je zeker een trouwe babyvos krijgen. Ook moet je na de geboorte goed opletten en de babyvossen goed in de gaten houden, zodat de babyvossen niet kunnen versmelten met andere vossen.

Opmerking: Als je witte en rode vos fokt, krijg je 50% overeenkomsten met rode vos en 50% van wit.

Wat doen vossen in Minecraft?

  Wat doen vossen in Minecraft?

Vossen zijn heel schattig en ze zijn ook erg behulpzaam, want wanneer ze gaan mijnen, kunnen ze een aantal items in hun mond brengen, waaronder veren of vele andere essentiële items.

Controleer ook: Coole Minecraft-namen (2020)

Conclusie

Dat is alles voor het temmen van een vos in Minecraft en ik hoop dat het bovenstaande artikel nuttig voor je is. Nu kun je gemakkelijk vos temmen in Minecraft. Maak dus nieuwe vossen die je vertrouwen en maak van de vos je trouwe metgezel.

Blijf altijd lachen en gelukkig Minecraften!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

10 beste laptops voor schrijvers in november 2022 [gekozen door romanschrijver]
10 beste laptops voor schrijvers in november 2022 [gekozen door romanschrijver]
Op zoek naar de beste laptops voor schrijvers in 2022? We hebben meer dan 50 laptops getest om de beste laptop te vinden voor schrijvers en bloggers met verschillende budgetten om comfortabel te schrijven.
7300+ goede ideeën voor Snapchat-gebruikersnamen (2022) Coole, schattige namen
7300+ goede ideeën voor Snapchat-gebruikersnamen (2022) Coole, schattige namen
Dit artikel gaat helemaal over goede ideeën voor Snapchat-gebruikersnamen (2022). Deze coole namen voor Snapchat bevatten ook schattig, meisjes, jongens, tieners, grappig, esthetisch, freaky en meer.
3600+ goede ideeën voor volleybalteamnamen (2022) Grappig, cool
3600+ goede ideeën voor volleybalteamnamen (2022) Grappig, cool
Dit artikel gaat over goede ideeën voor namen van volleybalteams (2022). Deze coole namen van volleybalteams bevatten grappige, slimme, beste, stoere, unieke, meisjes-, jongens- en creatieve namen.
Nle Choppa Roblox ID-codes (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Nle Choppa Roblox ID-codes (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Bent u op zoek naar Nle Choppa Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Nle Choppa Roblox-nummer-ID-codes omvatten Camelot, walk em down, beatbox, laatste waarschuwing en meer.
10 beste laptops voor Sims 4 in november 2022 [Goedkoop]
10 beste laptops voor Sims 4 in november 2022 [Goedkoop]
Op zoek naar de beste laptops voor Sims 4 in 2022? Hier is de lijst met de beste budget-, premium- en goedkope gaming-laptops voor sims 4 met rtx 3050/3060/3070.
Is Rogue Company platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS5, Xbox One]
Is Rogue Company platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS5, Xbox One]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Rogue Company platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Rogue Company al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Terraria Weapon Tier List (november 2022) Beste wapens
Terraria Weapon Tier List (november 2022) Beste wapens
De Terraria-wapenniveaulijst is een ranglijst van alle wapens in het spel, gebaseerd op verschillende factoren. Of je nu een beginner of een doorgewinterde veteraan bent, deze lijst met wapens voor Terraria zal nuttig voor je zijn.