Hoofd Hoe Hoe Fetch Rewards-account te verwijderen? (2022): 100% werkend

Hoe Fetch Rewards-account te verwijderen? (2022): 100% werkend

 Hoe Fetch Rewards-account te verwijderen? (2022) 30 december 2021 Hoe
Oosten. Lezen: 3 minuten

Als u op zoek bent naar een manier om uw Fetch Rewards-account te verwijderen, is deze blogpost de perfecte plek om te beginnen. Of u nu tijd wilt besparen of gewoon wat extra ruimte op uw telefoon wilt, het verwijderen van uw account kan nuttig zijn. Na het lezen van dit artikel, weet u hoe u het account voor het ophalen van beloningen van uw apparaat kunt verwijderen.

Inhoud

Wat is Fetch Rewards?

Beloningen ophalen is een beloningsplatform dat punten levert voor aankopen in de echte wereld en digitale retailers aan klanten. De app is beschikbaar op zowel iOS- als Android-apparaten, evenals via de hoofdwebsite. Punten worden in de app als 'punten' gemarkeerd, maar kunnen worden ingewisseld voor andere zaken, zoals gratis cadeaubonnen.

 Wat is Fetch Rewards?

Elke keer dat een klant een in aanmerking komende aankoop doet, ontvangt hij punten. Het aantal ontvangen punten wordt bepaald door het bestede bedrag en hoe vaak je aankopen doet binnen de app.

Ook handig: Hoe vind je een spel waarvan je de naam bent vergeten?

Hoe Fetch Rewards-account te verwijderen?

Als u een actieve gebruiker van Fetch Rewards bent, is uw account waarschijnlijk aan uw e-mailadres gekoppeld. Als dit het geval is, wordt uw account niet verwijderd door alleen de app van uw telefoon te verwijderen. U moet enkele stappen uitvoeren om alle sporen van Fetch Rewards te verwijderen op alle apparaten die door u of iemand anders die er toegang toe heeft, worden gebruikt.

 Hoe Fetch Rewards-account te verwijderen?

Er is een snelle manier om uw account voor ophaalbeloningen te verwijderen:

  Log in naar uw e-mail.
 • Selecteer de ' Maken of opstellen ' mail optie uit het drop-down menu in de rechterhoek van het scherm.
 • Binnenkomen support@fetchrewards.com als ontvangstadres met ' Verzoek om mijn account te verwijderen ' in de onderwerpregel.
 • Typ nu alle redenen waarom het het beste is als u stopt met het gebruik van Fetch Rewards.
 • Klik nu op de ' Versturen ' knop.

Opmerking: Voeg uw gebruikersnaam toe aan het verzoek. Ze zullen uw account verwijderen en u op de hoogte stellen zodra het is voltooid. Als u een account verwijdert, verwijdert u ook uw punten of beloningen. Als je deze wilt verzilveren, neem dan zo snel mogelijk contact op met de klantenservice.

Veel Gestelde Vragen

1. Hoe werken de ophaalbeloningen?

De app is gratis te downloaden en eenmaal gedownload; het kan worden gebruikt op elk apparaat (telefoon of tablet) dat toegang heeft. Het is een gemakkelijke en leuke manier om beloningspunten te verdienen door te winkelen bij uw favoriete winkels. Wanneer u winkelt in winkels met Fetch Rewards ingeschakeld, scan dan gewoon uw kassabon voor alle aankopen voordat u afrekent. Punten worden automatisch opgeteld zodra ze zijn gescand! U krijgt ook bonuspunten als iemand anders uw verwijzingscode downloadt en gebruikt bij het doen van een aankoop.

2. Hoe ophaalbeloningen gebruiken?

Om uw punten te gebruiken, gaat u gewoon naar het tabblad 'Beloningen' in de app. Eenmaal in dit gedeelte van de app kun je kiezen uit beloningen die worden aangeboden door deelnemende winkels en deze inwisselen voor alles, van cadeaubonnen tot kleding, elektronica of zelfs een reis! Beloningen worden regelmatig bijgewerkt, dus kom regelmatig terug als er nieuwe aanbiedingen beschikbaar komen. Er is geen limiet aan hoeveel geld op een bepaald moment kan worden ingewisseld.

3. Hoe voeg ik mijn Amazon-account toe om beloningen op te halen?

Het toevoegen van een amazon-account om beloningen op te halen is vrij eenvoudig. Het enige dat u hoeft te doen om uw account aan Fetch Rewards te koppelen, is naar Instellingen -> Accounts te gaan. Voer eenvoudig uw e-mailadres en wachtwoord in voor een geautoriseerde aanmelding. De volgende keer dat u een aankoop doet bij Amazon, worden automatisch punten toegevoegd.

4. Welke bonnen kan ik gebruiken om beloningen op te halen?

U kunt elke winkelbon, restaurantbon, online winkelen of alles wat u hebt gekocht gebruiken.

Controleer ook: Hoe verander je je naam in Clash of Clans?

Conclusie

Het is niet zo moeilijk om uw account te verwijderen uit Fetch Rewards. Ik hoop dat dit artikel informatief en nuttig is geweest. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met het Fetch Rewards-team via support@fetchrewards.com!

Eén opmerking over Hoe Fetch Rewards-account te verwijderen? (2022): 100% werkend

 1. Margaretha zegt: 13 oktober 2022 om 21:28

  Hallo, mijn naam is Margreet. Ik heb hulp nodig om de bijgewerkte ophaalbeloningen op mijn telefoon te krijgen. Bedankt

  Antwoord

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

10 beste laptops voor animatie in november 2022 [2D, 3D, VR, AR]
10 beste laptops voor animatie in november 2022 [2D, 3D, VR, AR]
Op zoek naar de beste laptops voor animatie in november 2022? We hebben 48+ laptops getest om de beste laptop te vinden voor 2D-, 3D-, AR- en VR-animatie met verschillende budgetten.
Wordt Roblox in 2022 stopgezet? [Nepnieuws of echt?]
Wordt Roblox in 2022 stopgezet? [Nepnieuws of echt?]
Als je je afvraagt: 'Sluit Roblox in 2022 af?', dan ben je niet de enige. Veel gebruikers hebben contact met ons opgenomen met de vraag of dit echt of nepnieuws is. Lees dit artikel om te zien wat we hebben ontdekt.
3100+ trieste bijschriften voor Instagram (2022) Short, Love, Song
3100+ trieste bijschriften voor Instagram (2022) Short, Love, Song
Dit artikel gaat over de beste trieste bijschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze goede droevige Instagram-bijschriften omvatten kort, liefde, uiteenvallen, citaten, droevige liedjes en meer.
Moraal van het verhaal Roblox ID-codes (2022) Ashe Song / Music
Moraal van het verhaal Roblox ID-codes (2022) Ashe Song / Music
Bent u op zoek naar de Moral Of The Story Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Moral Of The Story-nummer/muziek (Ashe) Roblox-ID's bevatten originele, schone en remixversies.
Stap van de lijn Roblox ID-codes (2022) Yvngxchris & Tana
Stap van de lijn Roblox ID-codes (2022) Yvngxchris & Tana
Bent u op zoek naar de Get Off The Leash Roblox ID-codes (cy)? Zo ja, dan hebben we het hier! Get Off The Leash-nummer/muziek (Yvngxchris & Tana) Roblox-ID's bevatten originele, schone en remixversies.
https aka ms remoteconnect: wat het betekent en hoe het te repareren?
https aka ms remoteconnect: wat het betekent en hoe het te repareren?
Dit artikel gaat over https://aka.ms/remoteconnect or https aka ms remoteconnect account sign in not working (Microsoft). Wat deze fout betekent, hoe deze op te lossen.
Darkside Roblox ID-code (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Darkside Roblox ID-code (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Bent u op zoek naar Darkside Roblox ID-code 2022 (Alan Walker)? Zo ja, dan hebben we het hier! Darkside Roblox-nummer-ID-codes omvatten vol, luid, remix, cover en meer.