Hoofd Hoe Hoe iemand op Snapchat deblokkeren? (2022) Met foto's

Hoe iemand op Snapchat deblokkeren? (2022) Met foto's

 Hoe iemand op Snapchat deblokkeren? (2022) 10 januari 2022 Hoe | Sociaal netwerken
Oosten. Lezen: 4 minuten

Snapchat is een van de meest populaire berichten-apps ter wereld. Het wordt elke dag door miljoenen mensen gebruikt om te communiceren met vrienden en familie. Maar wat gebeurt er als je per ongeluk een persoon blokkeert?

Gelukkig voor ons maakt Snapchat ons leven gemakkelijker. In dit artikel leren we je hoe je iemand op Snapchat kunt deblokkeren.

Iemand blokkeren op Snapchat is een manier om te voorkomen dat ze je snaps sturen of die van jou in het verhaal zien. Als je iemand blokkeert, kunnen ze je snaps of verhalen niet zien. Dus als u per ongeluk iemand blokkeert of van gedachten verandert, kunt u deze eenvoudig deblokkeren. Lees verder om erachter te komen hoe.

Ook handig: Goede Snapchat-gebruikersnamenideeën (2022)

Inhoud

Snapchat - Een snelle introductie

Snapchat is een app waarmee gebruikers foto's en video's kunnen verzenden die na een bepaalde tijd verlopen. De app bevat ook functies zoals filters, tekstbijschriften en tekenhulpmiddelen.

 Snapchat - Een snelle introductie

Het werd in 2011 voor het eerst uitgebracht voor zowel iOS- als Android-gebruikers door drie studenten aan de Stanford University. Vorig jaar had Snapchat naar schatting 100 miljoen dagelijkse actieve gebruikers die meer dan 700 miljoen foto's en video's per dag stuurden. Dat is veel inhoud!

Het is gemakkelijk in te zien waarom Snapchat zo populair is. De app maakt het voor gebruikers mogelijk om inhoud te verzenden die na korte tijd verdwijnt, wat perfect lijkt voor het delen van gekke foto's of video's met vrienden die niet voor altijd hoeven te worden bewaard.

Snapchat is ook een steeds populairdere manier geworden voor bedrijven en beroemdheden om hun publiek te bereiken door accounts aan te maken waar ze exclusieve inhoud kunnen delen of contact kunnen leggen met fans.

Hoe iemand op Snapchat deblokkeren?

 Hoe iemand op Snapchat deblokkeren?

Iemand deblokkeren op Snapchat is eenvoudig, maar het kan een beetje verwarrend zijn als je dit nog nooit eerder hebt gedaan. Gelukkig voor jou hebben we stapsgewijze instructies gemaakt waarmee je je vriend in een mum van tijd kunt deblokkeren!

 • Om te beginnen, moet u de . openen Snapchat app op je telefoon.
 • Tik vervolgens op de ' profiel ' icoon bovenaan je scherm.
 • Klik dan op de ' Instelling ' icoon.
 • Scroll nu naar beneden tot je ' Geblokkeerd .' Deze pagina toont alle mensen die je hebt geblokkeerd op Snapchat.
 • Merk op dat er een kleine kruisknop naast elke naam? Klik op deze knop om die persoon te deblokkeren.
 • Nadat je op het kruisje hebt geklikt, verschijnt er een bevestigingsbericht. Tik ' Ja ' om te bevestigen dat je deze persoon wilt deblokkeren.
 • En dat is het! Je hebt je vriend succesvol gedeblokkeerd op Snapchat.

Vanaf nu hoef je je geen zorgen meer te maken dat je per ongeluk iemand anders blokkeert. Veel plezier met het chatten en het heen en weer sturen van Snaps met al je vrienden!

Ook gerelateerd: Snapchat Private Story Names-ideeën (2022)

Wat gebeurt er als je iemand blokkeert op Snapchat?

Soms wil je misschien niet meer met iemand praten, of ze hebben iets gedaan dat je van streek maakt. Als dit gebeurt, kan het blokkeren van hen op Snapchat de beste oplossing lijken, omdat het voorkomt dat ze je Snaps sturen en de jouwe in het verhaal zien. Er zijn echter een paar dingen die gebeuren als je iemand blokkeert:

 • Wanneer je iemand op Snapchat blokkeert, betekent dit dat die persoon je geen snaps meer kan sturen.
 • Je kunt de snaps van die persoon ook niet meer zien in je verhaal.
 • Als u een beroemdheids- of bedrijfsaccount blokkeert, kunt u geen van hun exclusieve inhoud meer zien.

Veel Gestelde Vragen

1. Hoe weet ik of ik iemand op Snapchat heb geblokkeerd?

De eenvoudigste manier om erachter te komen is door de Snapchat-app te openen en naar de pagina 'Geblokkeerd' te gaan. U vindt deze pagina door naar beneden te scrollen op uw profieltabblad en op 'Geblokkeerd' te tikken.

2. Is er een manier om de snaps te zien van iemand die ik heb geblokkeerd?

Helaas niet. Wanneer je iemand op Snapchat blokkeert, betekent dit dat die persoon je geen snaps meer kan sturen en dat je zijn snaps niet meer in je verhaal kunt zien.

3. Is er een beperking aan het aantal mensen dat ik kan blokkeren?

Nee, er is geen limiet aan het aantal mensen dat je kunt blokkeren op Snapchat. Dus, voel je vrij om iedereen te blokkeren die je leuk vindt!

4. Laat Snapchat je weten wanneer iemand je blokkeert?

Nee, Snapchat stelt je niet op de hoogte wanneer iemand je blokkeert. Als u echter de pagina 'Geblokkeerd' in uw profiel opent, kunt u een lijst zien van alle mensen die u hebt geblokkeerd.

5. Kan ik iemand deblokkeren binnen 24 uur nadat ik hem heb geblokkeerd?

Ja, je kunt op elk moment iemand op Snapchat deblokkeren. Volg hiervoor de bovenstaande instructies.

Controleer ook: Namen van Spotify-afspeellijsten (2022)

Laatste woorden

De Snapchat-app is een leuke, gemakkelijke manier om contact te maken met vrienden en familieleden. Het is echter belangrijk dat u weet hoe u de blokkeringsfunctie correct kunt gebruiken voor het geval u deze ooit nodig heeft.

In dit artikel hebben we je geleerd 'hoe je iemand op Snapchat kunt deblokkeren?' in slechts een paar eenvoudige stappen. We hopen dat je deze functie nooit hoeft te gebruiken, maar het is altijd goed om voorbereid te zijn! Veel plezier met het gebruik van Snapchat en het verzenden van hilarische foto's en video's.

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Roblox-mijnsimulatorcodes (2020)
Roblox-mijnsimulatorcodes (2020)
Dit artikel gaat over Roblox Mining Simulator-codes 2020. Die codes voor Roblox Mining Simulator kunnen worden gebruikt om gratis tokens, eieren, hoedenkratten, textuur, munten, snoepgraan in te wisselen.
SINoALICE Tier List (november 2022) Beste wapens en klassen
SINoALICE Tier List (november 2022) Beste wapens en klassen
De SINoALICE-niveaulijst is handig voor spelers die zich afvragen welke wapens ze moeten gebruiken, maar ook voor degenen die willen weten welke wapens ze moeten vermijden.
10 beste laptops voor Studio One in november 2022
10 beste laptops voor Studio One in november 2022
Op zoek naar de beste laptops voor studio one in november 2022? We hebben 65+ laptops getest om de beste laptops voor studio één te vinden om muziek te bewerken met een beperkt budget.
Top 10 beste roze hoofdtelefoons in 2022 (bedraad en draadloos)
Top 10 beste roze hoofdtelefoons in 2022 (bedraad en draadloos)
Het uitkiezen van de beste roze koptelefoon kan moeilijk zijn. Daarom hebben we onze lijst met 10 keuzes samengesteld voor de beste roze hoofdtelefoons die beschikbaar zijn in 2022.
10 beste laptops voor psychologiestudenten (november 2022) Goedkoop
10 beste laptops voor psychologiestudenten (november 2022) Goedkoop
Op zoek naar de beste laptops voor psychologiestudenten en psychologen in 2022? We hebben 65+ laptops getest om de beste laptops voor psychologiestudenten en psychologen te vinden.
4400+ schattige lentebijschriften voor Instagram (2022) Pauze, grappig
4400+ schattige lentebijschriften voor Instagram (2022) Pauze, grappig
Dit artikel gaat over goede lente-onderschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze schattige bijschriften op Instagram voor de lente bevatten citaten, grappig, pauze, heet, woordspelingen en meer.
10 beste laptops voor Sims 4 in november 2022 [Goedkoop]
10 beste laptops voor Sims 4 in november 2022 [Goedkoop]
Op zoek naar de beste laptops voor Sims 4 in 2022? Hier is de lijst met de beste budget-, premium- en goedkope gaming-laptops voor sims 4 met rtx 3050/3060/3070.