Hoofd Sociaal netwerken Hoe interesses toevoegen op LinkedIn? (november 2022) + Voordelen

Hoe interesses toevoegen op LinkedIn? (november 2022) + Voordelen

 Hoe interesses toevoegen op LinkedIn? (2022) + Voordelen 6 februari 2022 Sociaal netwerken | Hoe
Oosten. Lezen: 5 minuten

LinkedIn is een geweldig platform om in contact te komen met mensen die je kent en waarmee je werkt, je branche bij te houden en ook nieuwe zakelijke kansen te vinden. LinkedIn was eerst ontworpen voor bedrijven om in contact te komen met andere bedrijven, maar het is nu voor iedereen mogelijk om verbinding te maken en interactie te hebben op de site.

Als je een grote LinkedIn-gebruiker bent, dan is dit de kans om je sociale media-game op te pakken. Voeg wat interesses toe aan LinkedIn en laat mensen over je praten. Als LinkedIn-gebruiker wil ik je de vaardigheden en kennis bijbrengen om interesses op LinkedIn toe te voegen. Het is heel gemakkelijk voor beginners en het helpt je om je te onderscheiden van de rest.

Inhoud

LinkedIn - Een snelle introductie

In 2003 startte een nieuw sociaal netwerkbedrijf genaamd LinkedIn werd gelanceerd door vijf ondernemers (Reid Hoffman, Allen Blue, Konstantin, Eric en Jean-Luc Vailant). Het is net als Facebook, maar het richt zich op zakelijke en werkgelegenheidsgerichte diensten in plaats van het verbinden van vrienden. De app is te downloaden op je telefoon, of je kunt inloggen vanaf de website!

 LinkedIn - Een snelle introductie

Met meer dan 760 miljoen leden is LinkedIn de nummer één social media voor professionals. U kunt niet alleen banen vinden en uw cv plaatsen, maar ook in contact komen met mensen van over de hele wereld om een ​​professioneel netwerk op te bouwen dat u zal helpen daar als eerste te komen.

Ben je ooit op LinkedIn geweest en heb je de pagina van je favoriete bedrijf bezocht of op een bepaald vakgebied gezocht? Als dat zo is, is het niet moeilijk in te zien waarom meer dan één persoon geïnteresseerd zou kunnen zijn in wat ze zeggen.

Welnu, er is nu een nog betere oplossing. U kunt interesses toevoegen die relevant zijn voor zaken als werktuigbouwkundige potten of een ander onderwerp. Op deze manier krijg je een melding wanneer iemand zijn status bijwerkt met iets dat verband houdt met die onderwerpen (zoals het plaatsen van nieuwe informatie).

Als je niet weet hoe je interesses op LinkedIn kunt toevoegen, geen zorgen, daar heb ik een handleiding voor. Je kunt je vaardigheden binnen enkele seconden op een rijtje krijgen.

Ook handig: Hoe iemand op Snapchat deblokkeren?

Waarom is het belangrijk om interesses op LinkedIn toe te voegen?

Is het je ooit opgevallen dat wanneer je het zoektabblad op Instagram opent, het berichten toont van alle dingen en mensen in je feed? Als ik bijvoorbeeld een cricketvideo leuk zou vinden, zou mijn volgende zoekopdracht worden gevuld met sportgerelateerde inhoud.

 Waarom is het belangrijk om interesses op Linkedin toe te voegen?

Maar op LinkedIn heb je de mogelijkheid om interesses handmatig toe te voegen. Als je bijvoorbeeld talen kent (C, C+, C++), maak dan interesse in programmeertaken, en Linkedin zal dit soort vacatures voor je plezier tonen!

Interesses op LinkedIn kunnen behoorlijk lastig zijn om in te stellen, maar maak je geen zorgen, ik heb de basis. Interesses zijn niet alleen hobby's zoals paardrijden en lezen; ze zijn gerelateerd aan je professionele niveau, dus je moet dienovereenkomstig selecteren als je bijvoorbeeld LinkedIn-berichten over dat specifieke onderwerp wilt.

Hoe interesses toevoegen op LinkedIn? (2022)

Interesses toevoegen op LinkedIn is geen moeilijke taak, omdat je dit gemakkelijk en snel kunt doen. Misschien vindt u het interessant om de nieuwste inhoud te bekijken die door uw connecties wordt gedeeld, zoals de recente blogposts van hun bedrijf of aandelen van relevante influencers op verschillende gebieden die mogelijk iets nieuws voor u hebben.

 Hoe interesses toevoegen op Linkedin? (2022)

Volg de onderstaande stappen om interesses toe te voegen op LinkedIn:

Methode 1:

  Log in naar LinkedIn.
 • Ga nu naar je profiel en klik op de Extra informatie keuze.
 • Ga daarna naar de Interesse sectie en selecteer interesses toevoegen .
 • Nu krijgt u een lege ruimte waarin u moet typ uw interesses .

Methode 2:

  Log in naar LinkedIn door een gebruikersnaam en wachtwoord op te geven.
 • Nu zal er een zoekvak zijn en je moet typ uw interesse in het.
 • Daarna wordt het resultaat aan u getoond, selecteer nu de pagina en Volgen het.

Nu staan ​​alle paginaberichten in uw feeds.

Controleer ook: Hoe de Airdrop-naam wijzigen?

Voordelen van het toevoegen van interesses op LinkedIn

Interesse in LinkedIn? Klinkt interessant. 'Je krijgt veel voordelen als je Interesses toevoegt op LinkedIn en die voordelen staan ​​hieronder vermeld:

 Voordelen van het toevoegen van interesses op Linkedin
 • Het belangrijkste voordeel is dat nadat u uw geïnteresseerde pagina's hebt gevolgd, die paginabeheerders ook uw profiel krijgen en dat ze ook weten dat u interesse heeft om in hun bedrijf te werken.
 • De beheerders weten ook van uw kwalificaties en alle andere details.
 • Telkens wanneer de profielbeheerder een vereiste plaatst, krijgt u de post in uw feed, omdat u hun profiel niet dagelijks hoeft te bezoeken.

Veel Gestelde Vragen

1. Wie kan mijn interesses op LinkedIn zien?

Uw connecties, volgers en iedereen die uw profiel bezoekt, kan uw interesses zien die zijn toegevoegd op LinkedIn (afhankelijk van uw privacy-instellingen).

2. Wat zijn de voordelen van het toevoegen van interesses op LinkedIn?

Door interesses toe te voegen op LinkedIn kun je in contact komen met mensen met dezelfde interesses, en je connecties kunnen ook zien welk type inhoud voor jou interessant is, zodat ze relevante berichten kunnen delen. Het is een eenvoudige methode om potentiële volgers en werkgevers aan te trekken!

3. Wat is de beste tijd om op LinkedIn te posten?

Het is een veel voorkomende vraag en ik worstel hier ook altijd mee. De antwoorden variëren, maar als je een eenvoudig antwoord wilt: 8-9 p.m. EST is wanneer de meeste gebruikers actief zijn, d.w.z. er zijn meer ogen op uw berichten! Zorg ervoor dat als je op dit moment gaat posten, je een tijdje in de feeds van je verbinding blijft om er zeker van te zijn dat ze je zien!

4. Hoe belangrijk is LinkedIn in Social Media Marketing?

LinkedIn is een plek waar professionals hun updates delen en het is een perfect platform voor marketeers omdat de mensen daar geïnteresseerd zijn in verschillende soorten bedrijven en sectoren. Dus als je jezelf als professional kunt vestigen, kun je vertrouwen opbouwen bij je volgers en ze iets waardevols geven.

5. Wat is de beste manier om volgers op LinkedIn aan te trekken?

LinkedIn is een platform waar je lange berichten kunt schrijven, maar het is beter als je dit vermijdt, omdat je dan op spam lijkt. Ik zou aanraden om minder te schrijven en meer visuele inhoud (infographics, dia's, afbeeldingen) te doen, omdat dat veel beter werkt!

Ook gerelateerd: Hoe een Amazon-account permanent te verwijderen?

Conclusie

LinkedIn is het beste platform om vacatures te vinden, en het wordt nog makkelijker als je Interesses toevoegt op LinkedIn; op deze manier krijgen bedrijven ook de kans om uw profiel direct te zien.

Nu hoop ik dat je met succes hebt begrepen hoe je interesses op LinkedIn-profiel kunt toevoegen door de bovenstaande stappen te volgen en nu een betere kans hebt om te netwerken met andere professionals op die gebieden. Altijd blijven lachen!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Zoeken naar gedetineerden: hoe u in elke staat gevangenis- en gevangenisgegevens kunt opzoeken
Zoeken naar gedetineerden: hoe u in elke staat gevangenis- en gevangenisgegevens kunt opzoeken
Uitzoeken of iemand in de gevangenis zit, is heel eenvoudig - bijna elke staat heeft een openbare, doorzoekbare database die u kunt gebruiken om mensen te vinden.
2500+ hondenbijschriften voor Instagram (2022) Grappig, schattig, verjaardag
2500+ hondenbijschriften voor Instagram (2022) Grappig, schattig, verjaardag
Dit artikel gaat over schattige hondenbijschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze Instagram-bijschriften voor honden bevatten citaten, grappige, verjaardags-, sneeuw-, wandel- en slimme bijschriften.
Gas Gas Gas Roblox ID-codes (2022): Manuel Song / Muziek
Gas Gas Gas Roblox ID-codes (2022): Manuel Song / Muziek
Bent u op zoek naar de Gas Gas Gas Roblox ID-code (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Gas Gas Gas Roblox-nummer (Manuel) ID-codes omvatten luide, originele, remix- en langzame versies.
Is D&D: Dark Alliance platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS, Xbox]
Is D&D: Dark Alliance platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is D&D: Dark Alliance platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Dungeons & Dragons: Dark Alliance wel of niet platformonafhankelijk beschikbaar zal zijn?
Sims 4 Ouderschap Cheats (november 2022) Ouderschapsvaardigheid
Sims 4 Ouderschap Cheats (november 2022) Ouderschapsvaardigheid
Dit artikel gaat over De Sims 4 ouderschap cheats (2022) voor pc, PS4, PS5 en Xbox One. Deze omvatten de kindertijd, karakterwaarde en cheat voor eigenschappen voor Sims 4.
Is Saints Row 4 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox]
Is Saints Row 4 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Saints Row 4 platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4/5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch (crossplay). Of Saints Row 4 al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
10 beste laptops voor studenten elektrotechniek in 2022
10 beste laptops voor studenten elektrotechniek in 2022
Op zoek naar de beste laptops voor studenten elektrotechniek in 2022? We hebben meer dan 40 laptops getest om laptops met hoge prestaties en draagbaar te vinden die onder het budget vallen.