Hoofd BitLife Hoe maak je opnieuw verbinding met een vervreemd kind in BitLife? (2022)

Hoe maak je opnieuw verbinding met een vervreemd kind in BitLife? (2022)

  Hoe maak je opnieuw verbinding met een vervreemd kind in BitLife? (2022) 12 juni 2022 BitLife | Gamen
Oosten. Lezen: 5 minuten

BitLife is een spel dat al meer dan tien jaar op de markt is. Oorspronkelijk was het ontworpen als een sociale simulatiegame in een open wereld waarin spelers hun eigen leven en relaties met andere personages konden creëren. Dit maakt Bitlife een van de meest populaire simulatiegames in de geschiedenis.

Een kind kan de grootste vreugde van een ouder zijn of hun diepste verdriet. In BitLife is het ouderschap al zwaar genoeg zonder de extra stress van je vervreemd voelen van je eigen kinderen. Maar wat als je opnieuw contact met ze zou kunnen maken in BitLife?

Als je een ouder bent en je kind vervreemd is, biedt Bitlife een aantal nieuwe mogelijkheden om de band te versterken. In deze blog laten we je zien hoe je opnieuw contact kunt maken met een vervreemd kind in BitLife.

Het spel is ontworpen voor zowel kinderen als volwassenen om samen te spelen, waarbij de ouders optreden als 'coaches'. Het is een meeslepende ervaring waarin spelers hun leven kunnen leiden in een virtuele wereld met vrienden en familieleden. En als ze die niet hebben? Ze kunnen ze maken!

Ook handig: Hoe word je president in BitLife?

Inhoud

BitLife - Een snelle introductie

BitLife is een mobiele game die het concept van levenssimulatiegames zoals The Sims omvormt naar een RPG-indeling. Je begint als tiener op de middelbare school, en als je ouder wordt naar school of werk/carrière, veroudert je karakter dienovereenkomstig; er zijn echter manieren om dingen te versnellen (door te slapen) als je dat wilt.

  BitLife - Een snelle introductie

Het is ontwikkeld door een bedrijf dat bekend staat als Candywriter, LLC en werd oorspronkelijk uitgebracht in september 2018 voor: iOS en Android apparaten.

BitLife is een uniek en complex spel waarin het hele leven van je personage centraal staat. De app biedt meer dan 50 mogelijke eindes, wat de herspeelbaarheid hoog maakt, evenals de mogelijkheid om bij elke playthrough verschillende scenario's te creëren.

Tijdens het spel zul je te maken krijgen met verschillende levenskeuzes die uiteindelijk het succes en falen van je personage bepalen. Het stelt je ook in staat om terug te kijken en je oude herinneringen te onthouden, en door het spel te gaan.

Geld verdienen is een belangrijk aspect van BitLife; naarmate je meer verdient, wordt je karakter rijker, wat hen kan helpen succesvoller in het leven te zijn of zelfs nieuwe wegen te openen, zoals het volgen van een opleiding.

Hoe maak je opnieuw verbinding met een vervreemd kind in BitLife?

BitLife is een interessant spel. Om het beste einde te behalen, moet je allerlei activiteiten in dit spel doen om te zien hoe goed je leven was en of je een goed mens was of niet.

  Hoe maak je opnieuw verbinding met een vervreemd kind in BitLife? (202)

Een van die activiteiten is het opnieuw contact maken met vervreemde kinderen - kinderen die hun ouders om wat voor reden dan ook niet erg mogen. Om dit te doen, moet u deze instructies volgen:

Nu, voordat je gaat proberen om opnieuw contact te maken met je vervreemde kind, zijn er een paar dingen die je in gedachten moet houden.

Zorg er allereerst voor dat je een vervreemd kind hebt. Als dit niet het geval is, heeft u hier helemaal geen zin in, en we raden u aan iets anders te proberen in plaats van uw tijd te verspillen met proberen opnieuw verbinding te maken als dit het geval is.

Als je al een kind in de steek hebt gelaten en je wilt ze terug vinden, ga dan naar de ' Kinderen ' sectie van het spel en vind ze vanaf daar. Zodra je ze hebt gevonden, kun je opnieuw verbinding met ze maken.

Opmerking: u moet ongeveer twee jaar wachten nadat u uw kind in de steek heeft gelaten totdat u weer contact met hen kunt opnemen. Als het niet mogelijk is om zo lang te wachten, dan is dat oké - je kunt de ouder wordende cheat gebruiken om de tijd te versnellen totdat je bent waar je wilt zijn.

Als je ongeveer twee jaar hebt gewacht of de cheat voor ouder worden hebt gebruikt, kun je de optie opnieuw verbinden gebruiken en een soort relatie met je vervreemde kind herstellen.

Volg nu deze stappen en u kunt opnieuw verbinding maken met een vervreemd kind in BitLife:

  • Ga naar de kinderprofiel tabblad onder verhoudingen .
  • Zoek naar de optie die zegt ' opnieuw verbinden '.
  • Klik Het.
  • Wacht daarna een paar uur.

Dit is alles wat je hoeft te doen om opnieuw contact te maken met een vervreemd kind. Er zijn echter enkele factoren die het succes van deze actie kunnen beïnvloeden.

Om te beginnen, als het kind een hekel heeft aan zijn ouders, zullen ze moeilijker terug te krijgen zijn. Dus als je een onaangenaam kind hebt, kan het een paar pogingen kosten voordat de optie verschijnt.

En als ze een hekel hebben aan hun ouders tot het punt waarop ze hen ronduit haten, zal dat de dingen ook moeilijker maken, omdat dit betekent dat je kansen om terug in hun leven te komen minimaal zijn, omdat ze je verachten en, in dit spel, je leven is alleen zo gelukkig als de persoon met wie je het dichtst bij bent.

Ook gerelateerd: Hoe word je een zanger in BitLife?

Veel Gestelde Vragen

1. Wat betekent 'vervreemd' precies?

Het betekent dat uw kind u om welke reden dan ook niet mag, en als gevolg daarvan is uw relatie met hen uiterst beperkt.

2. Wat gebeurt er als ik opnieuw contact maak met mijn vervreemde kind?

Als je ze al in de steek hebt gelaten, worden ze weer een actief lid van het huishouden, wat betekent dat je minigames met ze kunt spelen of samen op uitstap kunt gaan om hun relatie te versterken. Bovendien zullen ze je eerder vergeven als je het verprutst tijdens het doorspelen van BitLife.

3. Moet ik lang wachten om weer contact te maken met mijn vervreemde kind?

Ja, je moet ongeveer twee jaar wachten of de ouder wordende cheat gebruiken totdat je opnieuw verbinding kunt maken.

4. Zijn er andere omstandigheden die van invloed kunnen zijn op mijn kansen om opnieuw verbinding te maken?

Ja, als je vervreemde kind niets heeft om voor te leven, ze zijn heel dicht bij het einde van hun levensreis of hebben een extreem lage dunk van je omdat je dingen in je playthrough hebt gedaan om ze erg pijn te doen, het kan zijn onmogelijk om weer contact met ze te krijgen.

5. Is er een manier om het proces van het opnieuw verbinden met mijn vervreemde kind te versnellen?

Ja, je kunt de ouder wordende cheat gebruiken om de tijd te versnellen totdat je in een goede positie bent om opnieuw verbinding te maken.

6. Hoe kom ik erachter hoe ik een vervreemd kind kan krijgen?

Je kunt naar het gedeelte 'Kinderen' van je spel gaan en daar direct het profiel van je kind bekijken.

7. Wat als mijn kind geen profieltabblad heeft?

Als uw kind geen profieltabblad heeft, betekent dit dat het niet van u vervreemd is en dat u daarom niet opnieuw contact met hen hoeft te maken.

Controleer ook: Hoe word je een tandarts in BitLife?

Laatste woorden

BitLife is een spel met veel wendingen. Voor modelburgers is het misschien gemakkelijk om opnieuw contact te maken met vervreemde kinderen, maar voor degenen die slechte dingen hebben gedaan tijdens hun spel, kan het wat langer duren.

We hopen dat dit artikel over 'hoe maak je opnieuw contact met een vervreemd kind in BitLife?' helpt iedereen die opnieuw verbinding moet maken, en we wensen je hier veel succes mee!

Als je vragen hebt over het onderwerp, laat dan hieronder een reactie achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bedankt voor het lezen!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Hero Wars Tier List (november 2022) Beste helden gerangschikt
Hero Wars Tier List (november 2022) Beste helden gerangschikt
De Hero Wars-niveaulijst (2022) is om twee redenen nuttig: het kan je helpen bepalen op welke helden je je moet concentreren op upgraden, en het kan je ook helpen beslissen wie je in je team wilt plaatsen.
10 beste laptops voor FL Studio in 2022 [Voor FL Studio 20]
10 beste laptops voor FL Studio in 2022 [Voor FL Studio 20]
Op zoek naar de beste laptops voor FL Studios in 2022? We hebben 55+ laptops getest om de beste laptops voor FL studio te vinden die aan de systeemvereisten voldoen.
7DS Grand Cross Tier List (november 2022) Beste personages
7DS Grand Cross Tier List (november 2022) Beste personages
Dit artikel gaat over de 7DS Grand Cross-ranglijst 2022 (wereldwijd). De karakterniveaus van Seven Deadly Sins zijn gerangschikt van goed naar slechtst, waarbij niveau 0 de beste helden is en niveau 5 de slechtste.
Kreunende Roblox-ID-code (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Kreunende Roblox-ID-code (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Bent u op zoek naar Moaning Roblox ID-code 2022? Zo ja, dan hebben we het hier! Kreunende Roblox-nummer-ID-code (xKore - Dead - feat. Gravity) bevat vol, luid, remix en meer.
Is FIFA 22 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox One, PS5]
Is FIFA 22 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox One, PS5]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is FIFA 22 platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of FIFA 22 al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
8 Beste hoofdtelefoons voor gehoorbescherming in november 2022 [Goedkoop]
8 Beste hoofdtelefoons voor gehoorbescherming in november 2022 [Goedkoop]
Op zoek naar de beste koptelefoon met gehoorbescherming in november 2022? Hier is de lijst met tien hoofdtelefoons die uw gehoor beschermen en tegelijkertijd zeer comfortabel zijn.
4500+ kerstonderschriften voor Instagram (2022) Leuk, grappig
4500+ kerstonderschriften voor Instagram (2022) Leuk, grappig
Dit artikel gaat over de kerstbijschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze kerst Instagram-onderschriften grappig, kort, schattig, lichten, boom, vroeg, koppels, vrienden, inspirerend en meer.