Hoofd Hoe Hoe Roblox-account permanent te verwijderen (2020)

Hoe Roblox-account permanent te verwijderen (2020)

  Hoe Roblox-account permanent te verwijderen (2020) 29 november 2020 Hoe | Gamen
Oosten. Lezen: 3 minuten

Roblox is een zeer populair spelplatform en als je op de een of andere manier niet meer op Roblox wilt spelen, kun je het Roblox-account verwijderen. Maar als u niet weet hoe u dit moet doen, hoeft u zich geen zorgen te maken, want in het artikel van vandaag zal ik u stap voor stap uitleggen hoe u het Roblox-account permanent kunt verwijderen. Ik wed dat je je account met succes kunt verwijderen na het lezen van het volledige artikel. Laten we dus eerst eens kijken naar de basisinformatie.

Roblox is tegenwoordig een van de meest groeiende gameplatforms en bijna alle tieners gebruiken het graag. De populariteit van Roblox is vanaf de dag dat het voor het eerst werd gelanceerd voor pc (2006) en na zijn populariteit hebben de ontwikkelaars ook IOS-, Android- en Xbox-versies uitgebracht. Roblox bevat meer dan 40 miljoen games en de meest gespeelde games zijn Booga Booga, Mad City, Phantom Forces, Vehicle Simulator, Ghost Simulator, Q-Clash en Bmx Simulator.

Zoals we weten, heeft elk individu zijn eigen keuze, en niet iedereen houdt van Roblox-spellen en als je daar ook een van bent, kun je met Roblox je Roblox-account verwijderen. Ik wil je ook vertellen dat je je Roblox-account ook kunt herstellen na het verwijderen en ten slotte zal ik je daar ook mee begeleiden.

Controleer ook: Coole Roblox-namen 2020 (gebruikersnamen)

Inhoud

Hoe Roblox-account permanent te verwijderen?

Roblox biedt u niet aan om het Roblox-account rechtstreeks uit de instellingen te verwijderen, maar dit betekent niet dat u het niet kunt verwijderen. Uit diepgaand onderzoek heb ik 4-methoden gevonden waarmee u uw Roblox-account snel kunt verwijderen.

U bevindt zich nu in het belangrijkste gedeelte van dit artikel, dus geef alstublieft de juiste aandacht.

  Hoe Roblox-account permanent te verwijderen?

Hier leert u hoe u uw Roblox-account kunt verwijderen via 4 eenvoudige methoden, dus volg de stappen zoals beschreven:

Methode 1: Door te bellen

Heeft u het telefoonnummer van de klantenservice van Roblox? zo niet, noteer dan het opgegeven nummer op uw mobiel:

888-858-BLOX

Bel nu het bovenstaande nummer en daarna moet u uw basisinformatie aan de serviceprovider verstrekken om uw Roblox-account te verifiëren en daarna in het kort uw reden voor het verwijderen van het Roblox-account vertellen.

Daarna zullen ze binnen enkele werkuren uw Roblox-account verwijderen.

Methode 2: Per e-mail

Weet je dat je naar Roblox kunt mailen wanneer je een probleem tegenkomt? en je kunt ook je Roblox-account verwijderen. Dus waar wacht je nog op, ga en open je e-mail (of het nu G-mail, Rediff-mail of iets anders is) en vertel je reden kort en geef ook alle basisinformatie op, inclusief je Roblox-ID of gebruikersnaam, telefoonnummer, aangetekende post en vervolgens opgestuurd naar info@roblox.com .

Daarna ontvangt u de melding wanneer uw Roblox-account wordt gedeactiveerd.

Methode 3: Vermijd Roblox en gebruik het niet

Als je geen succes hebt gehad met het verwijderen van het Roblox-account door te bellen of te e-mailen, omdat de Roblox-serviceproviders je reden niet geldig hebben verklaard, dan kun je iets doen, gebruik Roblox gewoon een jaar niet en daarna Roblox zelf zal uw account verwijderen. Roblox heeft een beleid dat ze alle inactieve gebruikers verwijderen als de gebruiker een jaar lang niet heeft gereageerd.

Opmerking: als geen van de bovenstaande methoden voor u werkt, probeer dan de vierde methode, anders raad ik het gebruik van deze methode niet aan.

Methode 4: Breek de algemene voorwaarden van Roblox

Roblox verwijdert het account dat drie keer wordt verbannen, en als je dit doet, kan je account ook worden verwijderd. Lees nu de algemene voorwaarden en breek ze totdat ze uw account verwijderen. Ik raad niet aan om dit te doen, maar deel het alleen voor educatieve doeleinden.

Ook handig: Hoe een Amazon-account permanent te verwijderen (2020)

Hoe Roblox-account te herstellen (verwijderd)?

Als uw situatie is opgelost en u nu uw verwijderde Roblox-account opnieuw wilt gebruiken, kunt u dit doen door de onderstaande stappen te volgen.

  Hoe Roblox-account te herstellen (verwijderd)?

Hier leert u hoe u uw Roblox-account eenvoudig en snel kunt herstellen:

  • Ga naar uw e-mail en schrijf een e-mail naar beroepen@roblox.com en leg kort uw situatie uit en geef ook alle basisinformatie, inclusief Roblox-gebruikersnaam, telefoonnummer en geregistreerd e-mailadres.
  • Wacht nu enige tijd op hun antwoord en als ze wat meer informatie over uw account willen, geef ze dan.
  • Daarna ontvangt u een melding wanneer uw account wordt hersteld.

Ook gerelateerd: Hoe Spotify-account permanent te verwijderen (2020)

Conclusie

Het lijdt geen twijfel dat Roblox het beste spelplatform is, maar soms moet je het om een ​​aantal redenen en situaties vermijden.

Nu hoop ik dat ik de weddenschap heb gewonnen en dat je met succes hebt geleerd hoe je Roblox-account permanent kunt verwijderen.

Altijd blijven lachen!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Je nieuwe vriend Roblox ID-code (2022): Wilbur Soot Song
Je nieuwe vriend Roblox ID-code (2022): Wilbur Soot Song
Bent u op zoek naar de Your New Boyfriend Roblox ID-code (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Je nieuwe vriend Roblox-nummer (Wilbur Roet) ID-codes omvatten originele, volledige en remixversies.
Is NBA 2K21 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox One, PS5]
Is NBA 2K21 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox One, PS5]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is NBA 2K21 platformonafhankelijk in 2021?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, enz (crossplay). Of NBA 2K21 wel of niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Is Gang Beasts platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox One]
Is Gang Beasts platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox One]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Gang Beasts platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, enz (crossplay). Of Gang Beasts al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Reaper 2 Shikai Tier List (november 2022) Beste Shikai gerangschikt
Reaper 2 Shikai Tier List (november 2022) Beste Shikai gerangschikt
De Reaper 2 Shikai-niveaulijst (2022) is een geweldige manier om te zien welke Shikai de beste en slechtste in het spel zijn. Het is echter belangrijk om in gedachten te houden dat deze lijst is gebaseerd op gegevens van miljoenen wedstrijden.
Konosuba Fantastic Days Tier List (november 2022) Beste personages
Konosuba Fantastic Days Tier List (november 2022) Beste personages
Een Konosuba Fantastic Days-niveaulijst (2022) is een geweldige manier om erachter te komen wie de beste personages zijn in Konosuba Fantastic Days. Deze lijst rangschikt alle personages van beste naar slechtste.
10 beste laptops onder $ 1200 in november 2022 [12e generatie CPU]
10 beste laptops onder $ 1200 in november 2022 [12e generatie CPU]
Op zoek naar de beste laptops onder de $ 1200 in 2022? We hebben 50 laptops getest om de beste laptops met een budget van minder dan $ 1200 te vinden met de nieuwste CPU en GPU voor hoge prestaties.
10 beste koptelefoons voor online leren en lesgeven in november 2022
10 beste koptelefoons voor online leren en lesgeven in november 2022
Op zoek naar de beste hoofdtelefoon voor online leren en lesgeven? Hier is de lijst met de beste hoofdtelefoons voor zowel online studenten als docenten en ook binnen het budget.