Hoofd BitLife Hoe sluit je je aan bij de Goths Clique in BitLife? (2022) + Vereisten

Hoe sluit je je aan bij de Goths Clique in BitLife? (2022) + Vereisten

  Hoe sluit je je aan bij de Goths Clique in BitLife? (2022) + Vereisten 27 mei 2022 BitLife | Gamen
Oosten. Lezen: 5 minuten

BitLife is een simulatiespel op mobiele apparaten waar je het leven van een persoon kunt leven vanaf de geboorte tot aan de dood. Je kunt veel dingen doen in BitLife, waaronder trouwen en kinderen krijgen, maar een ding dat BitLife echt cool maakt, is lid worden van kliekjes! Een van deze klieken is de Gotenkliek.

De Goths Clique is een van de meest populaire kliekjes in BitLife. Dit bericht gaat helemaal over 'hoe lid te worden van de Goths Clique in BitLife?'. Het is moeilijk om te doen, maar niet onmogelijk, want iedereen kan meedoen als ze het proberen.

De Goten worden gekenmerkt door hun zwarte kleding en make-up. Ze houden ook niet van zonlicht en houden van alles wat donker is! Word lid van deze groep als je vrienden wilt zijn met mensen die graag veel zwart dragen, boeken lezen over vampiers of andere monsters, naar muziek luisteren zoals heavy metal of gothic rock, enz.

Inhoud

BitLife - Een snelle introductie

BitLife is een nieuwe simgame-app voor iOS en Android . Spelers kunnen een avatar maken, hun ouders kiezen en bepalen hoe ze zullen sterven (maar alleen als de gebruiker daarvoor kiest). Vanaf daar is het aan jou! Je kunt je leven in BitLife leven zoals je wilt; trouwen, kinderen krijgen of focussen op werkmogelijkheden. De mogelijkheden zijn eindeloos.

  BitLife - Een snelle introductie

Het is gemaakt door ontwikkelaar CandyWriter LLC en uitgebracht in 2018. Het is een gratis te downloaden game, maar degenen die hun BitLife-ervaring willen versnellen, kunnen ervoor kiezen om echt geld te gebruiken en zeldzame items te kopen.

Een van de beste onderdelen van dit spel is dat het extreem interactief is met andere spelers. Je kunt je eigen familie maken of lid worden van die van een andere speler!

De gothic-kliek in Bitlife is een van de vele groepen. Spelers kunnen meedoen zodra ze hun personage hebben gemaakt en beginnen met spelen. Deze groep is een geweldige manier om de meer 'donkere' kant van BitLife te ontdekken. Als je een fan bent van de gothic-cultuur, is dit misschien een goede keuze voor jou!

Ook handig: Hoe word je president in BitLife?

Vereisten om lid te worden van de Goths Clique in BitLife

Wanneer je lid wilt worden van een kliek, is het eerste dat je moet weten de vereisten die nodig zijn om lid te worden. De Goth Clique is niet anders. Er zijn twee belangrijke dingen die je nodig hebt voordat je lid wordt van de Goten:

  Vereisten om lid te worden van de Goths Clique in BitLife
  • Eerst en vooral moet je avatar een laag uiterlijk hebben. Dit betekent dat je avatar geen model of beroemdheid kan zijn. Je kunt ook geen hoog charisma, intelligentie, atletisch vermogen en carrièresucces hebben.
  • De tweede vereiste is dat je avatars weinig geluk moeten hebben. Dit betekent dat je avatar niet al te blij kan zijn. Gelukkige personages zullen zich ook niet bij de gothic-kliek voegen!

Hoe sluit je je aan bij de Goths Clique in BitLife?

BitLife is momenteel een van de leukste games op Android en iOS. Je kunt bijna alles doen in dit spel, en het beste van het spel is dat je elke beslissing kunt nemen, zelfs een paar rare.

  Hoe sluit je je aan bij de Goths Clique in BitLife?

Om nu lid te worden van de Gotenkliek, moet je aan bepaalde vereisten voldoen die we hierboven hebben opgesomd. Als je een laag uiterlijk hebt, ongelukkig bent en geen hoge statistieken hebt, dan is de Goth Clique perfect voor jou!

Hier zullen we u begeleiden hoe u lid kunt worden van de Goth Clique in BitLife:

  • Eerst en vooral kun je karakters opnieuw rollen totdat je er een krijgt met een laag uiterlijk. Daarnaast, als je personage er te goed uitziet voor de Goth Clique, raden we je aan de god-modus te gebruiken om hun uiterlijk en geluk te verminderen, omdat dit je kans vergroot om lid te worden van de kliek!
  • Ten tweede moet je weinig geluk hebben. Dit kan worden bereikt door een verscheidenheid aan dingen te doen, waaronder lid worden van de Goth Clique en meerdere keren afgewezen worden (hoe meer afwijzingen, hoe groter de kans je hebt); Traumatische of verdrietige gebeurtenissen meemaken, zoals het verlies van dierbaren.
  • Nu, als je eenmaal een laag uiterlijk en weinig geluk hebt, hoef je alleen maar de Goth Clique in BitLife te vinden. Het is te vinden onder het tabblad school, dus blijf zoeken totdat je het vindt!
  • Als je personage bij de eerste poging niet in de kliek wordt geaccepteerd, hoef je je daar geen zorgen over te maken, want ze mogen meedoen als ze nog een paar lage geluksniveaus krijgen. Blijf het gewoon proberen en je kunt binnen de kortste keren meedoen!

Ook gerelateerd: Hoe word je een acteur in BitLife?

Veel Gestelde Vragen

1. Wat zijn levenssimulatorspellen?

Levenssimulatorspellen, zoals de naam al doet vermoeden, zijn spellen die het leven van een persoon simuleren. Dit betekent dat spelers hun eigen keuzes en acties kunnen bepalen om een ​​avatar of personage te creëren.

2. Waar kan ik BitLife downloaden?

BitLife is een gratis spel voor iOS en Android, en je hoeft er niets voor te betalen. Zoek gewoon in de App Store en Play Store en download hem gratis!

3. Kun je lid worden van de Goths Clique als je personage er goed uitziet?

Nee nooit. Personages met een hoog uiterlijk zullen zich hoe dan ook niet bij deze kliek kunnen voegen, omdat ze er te knap voor zijn!

4. Kun je lid worden van de Goth Clique als je personage een laag uiterlijk en veel geluk heeft?

Nee, dat kan niet. Personages met een laag uiterlijk en veel geluk kunnen zich niet bij de Goth Clique aansluiten omdat ze er te gelukkig voor zijn. Je moet het geluk van je personage naar beneden halen om je bij deze gothic-kliek in BitLife aan te sluiten.

5. Kun je lid worden van de Goth Clique als je personage er goed uitziet en weinig geluk heeft?

Nee, dat kan niet. Personages met zowel een hoog uiterlijk als een laag geluk kunnen zich niet bij deze kliek voegen omdat ze er niet bij passen. Spelers moeten aan beide bovenstaande vereisten voldoen om lid te worden van de Goth Clique in BitLife.

6. Wat is de Goth Clique?

De Goth Clique is, zoals de naam al doet vermoeden, een kliek voor mensen die geïnteresseerd zijn in duistere en deprimerende dingen. Deze kliek is meestal voor mensen met een laag uiterlijk en weinig geluk.

7. Waarom BitLife?

BitLife is momenteel een van de meest populaire levenssimulatorspellen omdat het spelers veel vrijheid biedt om hun eigen keuzes te maken. Spelers kunnen ook lid worden van verschillende kliekjes om meer realisme aan hun spel toe te voegen!

Controleer ook: Hoe word je een zanger in BitLife?

Conclusie

We hopen dat deze gids heeft geholpen om te weten hoe je lid kunt worden van de Goth Clique in BitLife. Ga je gang en sluit je aan bij de Goths Clique in BitLife door je personage een laag uiterlijk en weinig geluk te geven. Zodra ze dat doen, vind je de kliek onder school en wacht je tot ze als lid worden geaccepteerd.

Als u nog andere vragen heeft, kunt u hieronder reageren. We hopen dat je dit artikel leuk vond en nuttig vond!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Is UFC 4 platformoverschrijdend in 2022? [PS4, Xbox One, PS5, pc]
Is UFC 4 platformoverschrijdend in 2022? [PS4, Xbox One, PS5, pc]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is UFC 4 platformonafhankelijk in 2022?' voor PS4, PS5, Xbox One, pc, enz. (crossplay). Of UFC 4 al dan niet platformonafhankelijk beschikbaar zal zijn?
10 beste Acer-laptops in 2022 [voor gamers, studenten en professionals]
10 beste Acer-laptops in 2022 [voor gamers, studenten en professionals]
Op zoek naar de beste Acer-laptops in 2022? We hebben 30+ laptops getest om de beste Acer-laptops te vinden voor studenten, professionals en gamers met verschillende budgetten.
Wordt Fortnite in 2022 stopgezet? [Nepnieuws of echt?]
Wordt Fortnite in 2022 stopgezet? [Nepnieuws of echt?]
Stopt Fortnite in 2022? Het wordt een hot topic als geruchten zich verspreiden. In dit artikel gaan we in op deze vraag en proberen we de geruchten de kop in te drukken.
LoL: Wild Rift Tier List (november 2022) Beste kampioenen gerangschikt
LoL: Wild Rift Tier List (november 2022) Beste kampioenen gerangschikt
Dit artikel gaat over de League of Legends: Wild Rift-niveaulijst (2022). Het is een ranglijst van alle beste kampioenen in het spel. Hier vindt u hun ranglijst die handig zou zijn om te weten wanneer u tegen of met hen speelt.
10 beste laptops voor streaming in november 2022 [voor elk budget]
10 beste laptops voor streaming in november 2022 [voor elk budget]
Op zoek naar de beste laptops voor streaming in 2022? We hebben 65+ laptops getest om de beste laptops te vinden die twitch/youtube-games of video streamen.
Magnum Quest Tier List (november 2022) Beste helden gerangschikt
Magnum Quest Tier List (november 2022) Beste helden gerangschikt
De Magnum Quest-niveaulijst (2022) is een gemakkelijke manier om erachter te komen wie de beste helden in het spel zijn. De lijst is gebaseerd op een aantal factoren, waaronder schade, snelheid en speciale vaardigheden.
4400+ schattige lentebijschriften voor Instagram (2022) Pauze, grappig
4400+ schattige lentebijschriften voor Instagram (2022) Pauze, grappig
Dit artikel gaat over goede lente-onderschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze schattige bijschriften op Instagram voor de lente bevatten citaten, grappig, pauze, heet, woordspelingen en meer.