Hoofd Probleemoplossen Hoe te repareren Pokemon Go kan niet worden geverifieerd?

Hoe te repareren Pokemon Go kan niet worden geverifieerd?

 Hoe Pokemon Go te repareren die niet kan worden geverifieerd (2021) 14 juni 2021 Probleemoplossen | Gamen | Hoe
Oosten. Lezen: 6 minuten

Pokemon Go-spelers bevinden zich in een hachelijke situatie. Pokemon Go is beschikbaar op iOS en Android, maar ze kunnen het niet spelen omdat de game laat zien dat 'pokemon go niet kan authenticeren'. Spelers hebben gemerkt dat veel andere mensen op verschillende platforms, zoals Bluestacks- of Nox-spelers, om de een of andere reden ook niet kunnen inloggen op hun accounts.

Je hebt geluk! Je kunt het spel gemakkelijk spelen nadat je mijn handige gids hebt gevolgd. In dit artikel laat ik je zien hoe je je Pokemon kunt oplossen als je het probleem niet kunt verifiëren, zodat niemand je gameplay meer kan onderbreken. Laten we wat basisinformatie bekijken voordat we ingaan op het oplossen van uw probleem!

Inhoud

Pokemon Go - Een snelle introductie

Het fenomeen van Pokemon Go heeft de wereld overgenomen en we klagen niet. Het spel werd gelanceerd op 6 juli 2016, terwijl Tatsuo Nomura het regisseerde en Niantic het publiceerde of ontwikkelde. Het is gratis beschikbaar voor zowel Android- als IOS-gebruikers, maar zodra deze app plotseling populair werd, was dat te zien toen er in 2018 147 miljoen maandelijkse actieve spelers waren.

 Pokemon Go - Een snelle introductie

Met de release van 600 nieuwe Pokemon-soorten is er nog veel meer om naar uit te kijken in 2020. Alleen al in 2019 heeft Pokémon Go een omzet van $ 3 miljard overschreden - dat is een ongelooflijke prestatie voor zo'n nichespel!

Het is geen verrassing dat Pokemon Go de best-augmented reality mobiele game is, maar in dit universum is niets perfect. Dat gezegd hebbende, heeft Pokemon Go de laatste tijd veel problemen - zoals het niet kunnen inloggen en het tonen van een foutmelding 'Pokemon go kan niet authenticeren' (onder andere). Nu is het tijd voor mij om u te begeleiden over hoe deze problemen kunnen worden opgelost!

Ook handig: Pokemon Go-promotiecodeslijst die werkt (2021)

Wat kan Pokemon Go niet verifiëren?

Wanneer je niet kunt inloggen vanuit Pokemon Go en het een bericht terugstuurt met de tekst 'kan niet worden geverifieerd, probeer het opnieuw', dan geeft het scherm een ​​fouttekst weer met deze waarschuwing.

 Wat kan Pokemon Go niet verifiëren?

U bent hierin niet de enige en het is geen permanent probleem. We hebben je echter gedekt - we zullen de redenen bespreken waarom het gebeurt, zodat je zo snel mogelijk weer je beste leven kunt leiden!

Redenen waarom Pokemon Go de fout niet kan verifiëren?

Pokemon Go heeft records gebroken en de wereld veroverd met hun innovatieve spel waarmee je de natuur in gaat en je omgeving verkent. Onlangs hebben echter veel spelers problemen gemeld met inloggen om nieuwe Pokemon te benaderen die ze in de stad hebben gezien. Voor degenen die geen succes vinden bij herhaalde pogingen, kan het erg frustrerend zijn. Hier zijn enkele redenen waarom dit kan gebeuren:

 Redenen waarom Pokemon Go de fout niet kan verifiëren?

1. VPN

Heb je een VPN op je mobiele telefoon geïnstalleerd en draait deze nog steeds op de achtergrond? Dit kan de belangrijkste reden zijn waarom Pokemon Go de fout niet kan verifiëren. Wanneer u bent verbonden met een onveilig netwerk, bestaat er altijd een kans dat u wordt gecompromitteerd door potentiële hackers of malware, ongeacht of u thuis of in het openbaar bent.

De VPN maakt de verbinding verdacht, wat vervolgens voorkomt dat uw apparaat toegang krijgt tot bepaalde websites en apps en mogelijk ook voorkomt dat Pokemon GO helemaal wordt geverifieerd. Als dit klinkt als iets dat je mogelijk al die tijd is overkomen, zou mijn suggestie zijn om de VPN uit te schakelen tijdens het spelen van Pokemon Go.

2. Beperkt gegevensgebruik

Zoals je weet, is Pokemon Go een enorm spel en het verbruikt ook veel mobiele gegevens om te werken. Als uw apparaat het gegevensgebruik beperkt, kan dit ertoe leiden dat u niet kunt authenticeren in deze populaire app die een internationale sensatie is geworden.

3. Geroote telefoon

Ik weet dat je zo enthousiast bent om Pokemon Go te spelen, maar een waarschuwing: geroote apparaten kunnen dat niet. Het is omdat het risico bestaat dat je gehackt wordt door iemand die root-toegang op je telefoon heeft en er misbruik van zou maken voor slechte dingen zoals de levensduur van de batterij of het gebruik van gegevens zonder toestemming.

4. Ban

Pokemon Go is een spel dat mensen constant spelen en hacken. Soms willen de ontwikkelaars het omschakelen, dus verbieden ze bepaalde spelers hun app een tijdje te gebruiken. Als je hebt ontdekt hoe je Pokemon GO op de een of andere manier kunt hacken of exploiteren, dan is de kans groot dat je account ook door hen wordt verbannen!

5. Accountprobleem

De nonchalante tone of voice zou een favoriet moeten zijn van een gebruiker als ze op het punt staan ​​om in een of andere Pokemon te komen. Het lijkt erop dat veel gebruikers problemen hebben met hun accounts als de belangrijkste reden waarom Pokemon Go niet kan authenticeren, dus zorg ervoor dat je eerst je informatie controleert voordat je de game de schuld geeft!

Ik zie dat je in de war bent, en ik denk dat het tijd wordt dat we het probleem helpen oplossen. Het volgende gedeelte gaat over het oplossen van dit probleem.

Ook gerelateerd: Pokecord-opdrachtenlijst (2021)

Hoe Pokemon Go te repareren die niet kan worden geverifieerd? (202)

Luister, ik weet dat deze fout je nu dwarszit. Als het permanent zou zijn, dan zou het een ander verhaal zijn. Maar voorlopig hoeven we alleen deze stappen te doorlopen en volgens de instructies te volgen!

 Hoe Pokemon Go te repareren, kan niet worden geverifieerd

1. Start uw mobiel opnieuw op

Als je problemen hebt met het spelen van games op je telefoon, is het eerste wat je moet proberen, hem gewoon opnieuw op te starten. Dit heeft het grootste deel van de tijd voor mij gewerkt bij het oplossen van problemen met Pokemon Go en andere apps wanneer ik ze eerder heb gehad, dus probeer dat eens!

Na het opnieuw opstarten, start Pokémon GO opnieuw en kijk of er een foutmelding is met de tekst 'Pokemon Go kan niet worden geverifieerd'. Zo niet, geniet dan van het spelen - bekijk anders ook deze oplossingen hieronder!

2. Verifieer je Pokemon Go-account

Hoewel het mogelijk is dat u een fout heeft gemaakt, is de eenvoudigste manier om dit op te lossen door uw account te verifiëren. Volg deze stappen:

 • Open je browser en ga naar de officiële website van Pokemon Go.
 • Ga nu naar het inloggedeelte.
 • Log daarna in door de nodige informatie te verstrekken en controleer en accepteer de algemene voorwaarden.
 • Ga nu naar je profielgedeelte en klik op 'Pokemon Go-instellingen'.
 • Als het bericht met de tekst 'Geweldig! Je bent helemaal klaar om Pokémon GO te spelen. Extra instellingen kunnen worden gewijzigd in de Pokémon GO-app' verschijnen vooraan, dan kun je het spel nu spelen.
 • Als het bericht dan niet verschijnt, moet je je account verifiëren voordat je het spel gaat spelen.

3. Cache wissen

Je wilt het misschien niet geloven, maar soms kan je cache de reden zijn dat Pokemon Go de fout niet kan verifiëren. Het is echter eenvoudig genoeg om dat op te lossen - wis gewoon uw oude gegevens en u bent weer zo goed als nieuw!

Dit proces is vrij eenvoudig en duurt slechts een paar minuten, dus probeer het eens. Hier is hoe:

a) Android:

 • Ga naar instellingen en zoek vervolgens naar Apps.
 • Vink nu in het gedeelte apps Pokemon go aan.
 • Open nu de informatie over de Pokemon Go-app.
 • Klik daarna op cache wissen.
 • Start nu Pokemon Go opnieuw en controleer of het probleem is opgelost of niet.

b) IOS:

 • Als u IOS gebruikt, moet u de app verwijderen en daarna moet u uw apparaat opnieuw opstarten en de app opnieuw installeren.
 • Open nu het spel en controleer of het bericht: 'unable to authenticate, please try again' verschijnt of niet.

4. Gegevensgebruiksbeperkingen uitschakelen

Als u problemen ondervindt met uw beperking van het gegevensgebruik en dit wilt oplossen, is de eerste stap het uitschakelen van deze optie.

Volg nu de onderstaande stappen om het uit te schakelen:

 • Ga naar instellingen en zoek naar 'Gegevensgebruik'.
 • schakel nu de schakelaar uit voor gebruiksbeperking.

5. Controleer of je bent verbannen

Nou, als je je Pokemon niet kunt starten, ga dan door de bovenstaande oplossingen te volgen en misschien te schrappen door deze game te spelen; het kan zijn dat ontwikkelaars je hebben verbannen om dit te doen.

Heb je ooit geprobeerd een applicatie van derden te gebruiken voor Pokemon GO? Welnu, uw account kan worden verbannen als u dat doet. Om dit probleem op te lossen, hoef je ze alleen maar een e-mail te sturen hier !

6. Installeer Pokemon Go opnieuw

Als niets anders werkt, kan het verwijderen van de Pokemon GO-app en het downloaden van de website het laatste redmiddel zijn. Dus als je ten einde raad bent met al deze andere oplossingen en nog geen oplossing hebt gevonden die voor jou werkt, probeer dan deze!

Controleer ook: Coole Discord-namen 2021 (gebruikersnamen)

Conclusie

Zoals bij elke grote game, kan Pokemon Go soms problemen tegenkomen. Maar zolang u weet hoe u ze snel en gemakkelijk kunt repareren, hoeft u zich geen zorgen te maken!

Ik heb het gevoel dat je Pokemon Go opnieuw is begonnen en dat het probleem dat Pokemon Go niet kan worden geverifieerd, is opgelost. Als het niet is opgelost, kun je erover klagen op de officiële website, omdat ze soms de schuld hebben van deze glitches, en als dat zo is, kun je verwachten dat je problemen binnen de kortste keren zijn opgelost.

Altijd blijven lachen!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Je nieuwe vriend Roblox ID-code (2022): Wilbur Soot Song
Je nieuwe vriend Roblox ID-code (2022): Wilbur Soot Song
Bent u op zoek naar de Your New Boyfriend Roblox ID-code (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Je nieuwe vriend Roblox-nummer (Wilbur Roet) ID-codes omvatten originele, volledige en remixversies.
Is NBA 2K21 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox One, PS5]
Is NBA 2K21 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox One, PS5]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is NBA 2K21 platformonafhankelijk in 2021?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, enz (crossplay). Of NBA 2K21 wel of niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Is Gang Beasts platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox One]
Is Gang Beasts platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox One]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Gang Beasts platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, enz (crossplay). Of Gang Beasts al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Reaper 2 Shikai Tier List (november 2022) Beste Shikai gerangschikt
Reaper 2 Shikai Tier List (november 2022) Beste Shikai gerangschikt
De Reaper 2 Shikai-niveaulijst (2022) is een geweldige manier om te zien welke Shikai de beste en slechtste in het spel zijn. Het is echter belangrijk om in gedachten te houden dat deze lijst is gebaseerd op gegevens van miljoenen wedstrijden.
Konosuba Fantastic Days Tier List (november 2022) Beste personages
Konosuba Fantastic Days Tier List (november 2022) Beste personages
Een Konosuba Fantastic Days-niveaulijst (2022) is een geweldige manier om erachter te komen wie de beste personages zijn in Konosuba Fantastic Days. Deze lijst rangschikt alle personages van beste naar slechtste.
10 beste laptops onder $ 1200 in november 2022 [12e generatie CPU]
10 beste laptops onder $ 1200 in november 2022 [12e generatie CPU]
Op zoek naar de beste laptops onder de $ 1200 in 2022? We hebben 50 laptops getest om de beste laptops met een budget van minder dan $ 1200 te vinden met de nieuwste CPU en GPU voor hoge prestaties.
10 beste koptelefoons voor online leren en lesgeven in november 2022
10 beste koptelefoons voor online leren en lesgeven in november 2022
Op zoek naar de beste hoofdtelefoon voor online leren en lesgeven? Hier is de lijst met de beste hoofdtelefoons voor zowel online studenten als docenten en ook binnen het budget.