Hoofd Internet gebruik Hoe u Netflix direct op uw tv kunt kijken

Hoe u Netflix direct op uw tv kunt kijken

28 mei 2020 Internet gebruik
Oosten. Lezen: 4 minuten

U hoeft niet op de bank te zitten of in bed Netflix te kijken op uw laptop. Er zijn veel manieren om streaming video op een goede tv te bekijken, of je nu een HDMI-computer, een oudere machine of een Netflix-gereed apparaat hebt.

U kunt Netflix-films, andere streamingvideo's en tv-programma's op uw televisie bekijken door een computer te gebruiken die op de tv is aangesloten, met een van de Netflix-ready apparaten , en nu met Google's ChromeCast.

Inhoud

Sluit uw huidige computer aan op de tv

Heb je een HDTV? Heb je een computer met een HDMI-poort? Dan is het waarschijnlijk gemakkelijker om internetvideo op het grote scherm te laten rollen dan u dacht: verbind de twee met een standaard HDMI-kabel en u kunt aan de slag. Die ene kabel brengt zowel audio als video van uw computer naar de televisie.

Als het aankomt op een kabel kiezen , Ik ga altijd voor de goedkope optie. Hoewel ik geen videoprofessional ben, lijkt het algemeen bekend dat de mooie kabels een marketinghype zijn met een hoog prijskaartje.

Gebruik een speciale thuisbioscoop-pc

Een HTPC- Thuisbioscoop-pc — is gewoon een computer speciaal voor uw media en aangesloten op uw tv. Hij staat in het entertainmentcentrum met de andere settopboxen en gebruikt de tv als monitor. Dit is een van mijn favoriete methoden voor het bekijken van internetvideo, omdat het niet nodig is machines te herschikken of een laptop voortdurend los te koppelen en opnieuw aan te sluiten.

Sommige bedrijven verkopen kant-en-klare HTPC's, maar ik heb ervoor gekozen om mijn eigen HTPC's te bouwen. Het is net als het bouwen van een andere computer... je kiest een bord met de juiste uitgangen en een processor die high-definition video aankan. Mijn circa-2009 HTPC bestond uit:

 • 4 GB geheugen
 • ASUS HDMI micro ATX-moederbord
 • Twee harde schijven van 1 TB
 • Dvd-brander
 • Blu Ray-drive
 • 2,5 GHz AMD Phenom-processor
 • Silverstone Media Center-behuizing met 6 sleuven voor harde schijven

Ik ga deze specifieke onderdelen niet linken omdat ze verouderd zijn, maar hopelijk geeft deze lijst je een paar ideeën.

De laatste tijd worden de meeste winkelsystemen geleverd met HDMI-uitgang en voldoende vermogen om high-definition video te verwerken. Nadat deze machine op zijn beloop was, ging ik met een Mac Mini en een Drobo voor extra opslagruimte.

Sluit een oudere computer aan zonder HDMI

Oudere computers zonder HDMI-poorten kunnen nog steeds op een tv worden aangesloten. Sommige hebben s-video en andere kunnen worden aangesloten met een eenvoudige adapter die gaat van HDMI of composietvideo (de gele video-aansluiting) naar wat de weergave-uitvoer van de computer ook is. Hier zijn de verschillende soorten display-poorten die u zult vinden:

 Foto's van verschillende video-uitgangspoorten.

Foto's van verschillende soorten video-uitgangspoorten. Afbeeldingen niet op schaal.

Deze uitgangen dragen alleen video en HDMI draagt ​​alleen audio en video in bepaalde situaties. Om geluid te horen, zijn uw opties:

 • Zet de luidsprekers van uw computer harder.
 • Sluit de audio-uitgang van uw computer aan op uw geluidssysteem.
 • Als je composiet video gebruikt, gebruik dan een adapter om de audio-uitgang van je computer aan te sluiten op de composiet audio-ingang van je tv (de rood-witte ingangen). Zorg ervoor dat u dezelfde ingang gebruikt die is aangesloten op de videokabel).

Apple Macintosh-computers die na het vierde kwartaal van 2008 zijn gemaakt, hebben een Mini DisplayPort voor aansluiting op externe beeldschermen. De Mini DisplayPort-naar-HDMI-kabel stelt ze in staat om verbinding te maken met een HDTV via een HDMI-kabel (apart verkrijgbaar).

Oudere Macs hebben mogelijk Mini-DVI. Er is een Apple Mini-dvi-naar-video-adapter die zowel composiet video als s-video heeft.

Nog oudere Macs hebben een ingebouwde s-video-uitgang.

Windows-pc's hebben een mix van verschillende poorten voor aansluiting op externe beeldschermen. Controleer de technische specificaties van uw computer om te zien of deze is uitgerust met HDMI, composiet video, s-video, DVI of VGA. Als uw tv een ingang heeft die overeenkomt met de video-uitgang van uw pc, kunt u deze aansluiten met de juiste kabel. Zo niet, dan moet u een adapter aanschaffen.

Een Netflix-ready apparaat gebruiken

Veel home entertainment-apparaten zijn nu Netflix-ready. Sluit deze apparaten aan op je tv en je thuisnetwerk, en je kunt inloggen op je Netflix-account en streaming video bekijken vanuit je Instant-wachtrij.

 • Apple TV
 • Logitech Revue met Google TV
 • Nintendo wii
 • Playstation 3
 • Roku-streamingspeler
 • Seagate FreeAgent Theater+ HD-mediaspeler
 • Sony netwerkmediaspeler
 • TiVo
 • WD TV-netwerkmediaspelers
 • Xbox 360
 • Diverse Netflix-ready Blu-Ray spelers, HDTV's en home theater systemen.

De Netflix-site heeft een volledige lijst met compatibele apparaten .

Gebruik een ChromeCast

De nieuwste optie, en een van mijn nieuwe favorieten, is Chromecast . Het is een briljant apparaat van Google dat draadloos inhoud van uw computers, tablets en smartphones op uw HDTV kan afspelen. Dit is hoe het werkt:

 1. Sluit ChromeCast aan op de HDMI-poort van je tv.
 2. Draai de tv naar die ingang en verbind ChromeCast met je wifi-netwerk.
 3. Installeer de Google Cast browser plug-in en update elke ChromeCast-compatibele apps .
 4. Druk op de ChromeCast-knop om inhoud draadloos vanaf elke computer of elk apparaat naar je tv te sturen.

Ook al heb ik een Mac Mini aangesloten, de ChromeCast is zo goedkoop en gebruiksvriendelijk dat het een goed idee is.

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

20+ beste zwaardbetoveringen in Minecraft (november 2022)
20+ beste zwaardbetoveringen in Minecraft (november 2022)
Dit artikel geeft een lijst met de beste zwaardbetoveringen in Minecraft (2022). Deze betoveringen voor het zwaard zullen je helpen je kansen op het winnen van een gevecht tegen andere spelers of mobs te vergroten.
2300+ brunchbijschriften voor Instagram (2022): zondag, vrienden
2300+ brunchbijschriften voor Instagram (2022): zondag, vrienden
Dit artikel gaat over brunchbijschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze Instagram-bijschriften voor brunch bevatten citaten, zondag, vrienden, schattig, verjaardag en grappige bijschriften.
10 beste laptops voor Ableton Live in november 2022 [Goedkoop]
10 beste laptops voor Ableton Live in november 2022 [Goedkoop]
Op zoek naar de beste laptops voorableton live in november 2022? We hebben 60+ laptops getest om de beste laptops voor muziekproductie te vinden metableton live onder het budget.
10 beste laptops voor architectuurstudenten in 2022 [draagbaar en goedkoop]
10 beste laptops voor architectuurstudenten in 2022 [draagbaar en goedkoop]
Op zoek naar de beste laptops voor architectuurstudenten en architectuurprofessionals in 2022? We hebben 50+ laptops getest om de beste laptops voor architectuurstudenten te vinden.
Is Diablo 2 herrezen cross-platform in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Is Diablo 2 herrezen cross-platform in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Diablo 2 Resurrected platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, macOS, Xbox One, Xbox Series X/S, enz (crossplay). Of Diablo II Resurrected beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Hoe een hond een naam te geven in Minecraft? (2022) met foto's
Hoe een hond een naam te geven in Minecraft? (2022) met foto's
Stap voor stap tutorial met afbeeldingen over 'hoe een hond een naam te geven in Minecraft? (naamplaatje)'. Dit artikel zal je vertellen hoe je je hond een naam geeft in Minecraft / hoe je een hond een naam geeft in Minecraft.
Golden Wind Roblox ID-codes (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Golden Wind Roblox ID-codes (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Bent u op zoek naar Golden Wind Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Golden Wind Roblox-nummer-ID-codes omvatten pianopartij, vol, Jojo, luid, zonsopgang en meer.