Hoofd Gamen Hoe u uw Valorant-naam kunt wijzigen? [2022] Met afbeeldingen

Hoe u uw Valorant-naam kunt wijzigen? [2022] Met afbeeldingen

  Hoe u uw Valorant-naam kunt wijzigen? [2022] Met afbeeldingen 13 december 2021 Gamen | Hoe
Oosten. Lezen: 4 minuten

Valorant is een van de games die is uitgebracht door Riot Games, een game-ontwikkelaar die beroemd is om League of Legends . Valorant biedt een intense competitieve multiplayer-ervaring, waarbij spelers als onderdeel van een team moeten werken om de basis van hun tegenstander te vernietigen, die wordt verdedigd door een ander team van spelers.

Wanneer je Valorant begint te spelen, moet je een naam voor je personage bedenken. Dit is belangrijk, omdat het de naam is die andere spelers zien als ze naar je profiel kijken. Het goede nieuws is dat je je Valorant-naam op elk moment kunt wijzigen, dus maak je geen zorgen als je er in eerste instantie niet blij mee bent. In dit artikel laat ik je zien hoe je je Valorant-naam kunt wijzigen.

Er zijn veel redenen waarom mensen hun weergavenaam willen hernoemen, zoals: als ze hun naam willen veranderen in iets passenders, een bijnaam willen gebruiken die hun vrienden hen noemen, of gewoon omdat ze hebben besloten dat ze de originele naam.

Ongeacht de reden, het hernoemen van je Valorant-personage is gemakkelijk te doen. Lees verder om erachter te komen hoe.

Ook handig: Ideeën voor coole clannamen (2022)

Inhoud

Valorant - Een snelle introductie

First-person hero shooter-games worden steeds populairder. Games zoals Fortnite, Apex Legends en natuurlijk Counter-Strike hebben de gamewereld stormenderhand veroverd. En met de release van Valorant op 2 juni 2020 lijkt het erop dat Riot Games wil profiteren van dit genre.

  Valorant - Een snelle introductie

waarderen is een gratis te spelen spel dat beschikbaar is op Microsoft Windows. De game speelt zich af in een moderne wereld en is geïnspireerd op de Counter-strike-serie tactische shooters.

De gameplay van Valorant is vergelijkbaar met populaire gratis te spelen titels zoals Fortnite en Overwatch. Spelers worden toegewezen aan een van de twee teams, elk met vijf spelers. Deze teams strijden vervolgens tegen elkaar om doelen te bereiken of het vijandelijke team te verslaan.

Elke speler bestuurt een held met unieke vaardigheden. Het gebruik van deze vaardigheden vereist dat de speler ladingen gebruikt. Deze ladingen kunnen worden opgeladen door doelen te voltooien, vijanden te doden en meer.

Naast unieke vaardigheden heeft elke speler ook een 'ultieme' vaardigheid. Dit vermogen kan worden geactiveerd zodra de speler het heeft opgeladen door vijanden te doden, doelen te voltooien en meer.

Valorant beschikt over een breed scala aan wapens die in het spel kunnen worden gebruikt. Deze wapens kunnen worden gekocht met een in-game valuta die wordt toegekend op basis van de uitkomst van de ronde.

Hoe verander je je Valorant-naam in 2022?

Nu je een beetje over Valorant weet, laten we het hebben over hoe je je naam in Valorant kunt veranderen. Zoals eerder vermeld, is het proces van het veranderen van de naam van je personage eenvoudig en gemakkelijk te doen. Je hoeft geen in-game valuta uit te geven en het kost maar een paar minuten van je tijd.

  Hoe verander je je Valorant-naam in 2022?

Je Valorant-profielnaam is de naam die wordt gebruikt om je in-game te vertegenwoordigen. Het moet uniek en origineel zijn om spelers te helpen je te identificeren. U kunt uw naam zo vaak wijzigen als u wilt, maar per account is slechts één keer per 30 dagen toegestaan.

Opmerking: Voordat je de naam van je Valorant verandert, moet je ervoor zorgen dat deze creatief is en de aandacht van mensen trekt. Dit komt omdat je Riot-ID representatief is voor je weergavenaam in alle titels van Riot Games, dus dit geldt ook voor League of Legends.

Volg deze eenvoudige stappen om uw Valorant-naam te wijzigen:

  • Allereerst moet u inloggen op uw Riot-account vanuit uw browser.
  • Navigeer vervolgens naar het tabblad Riot ID bovenaan de pagina.
  • Nu moet u uw nieuwe naam typen en op wijzigingen opslaan klikken.
  • Ten slotte heb je met succes de naam van je Valorant-account gewijzigd.

Ook gerelateerd: Coole teamnamen ideeën (2022)

Veel Gestelde Vragen

1. Wat gebeurt er als ik de naam van mijn Riot-ID verander?

Als je je weergavenaam wijzigt, wordt deze ook in alle andere Riot Games-titels gewijzigd. Dit omvat League of Legends, Valorant en alle toekomstige games die hetzelfde accountsysteem gebruiken.

2. Kan ik mijn naam meer dan eens per 30 dagen wijzigen?

U mag uw Valorant-naam slechts één keer per 30 dagen wijzigen. Je kunt het echter zo vaak wijzigen als je wilt in andere Riot Games-titels.

3. Hoe lang duurt het voordat de naamswijziging van kracht wordt?

Het proces van het veranderen van je Valorant-naam is onmiddellijk en je nieuwe naam zal in het spel verschijnen.

4. Kan ik Valorant spelen nadat ik mijn naam heb veranderd?

Ja, je kunt Valorant gewoon blijven spelen. Het enige dat verandert, is je in-game weergavenaam.

5. Verlies ik mijn voortgang als ik mijn naam verander?

Nee, je verliest niets van je voortgang als je besluit de naam van je Valorant te veranderen. Al uw statistieken en gegevens blijven ongewijzigd.

6. Moet ik iets betalen?

Het proces van het wijzigen van de Valorant-naam is gratis. Er zijn helemaal geen kosten aan verbonden, zelfs als u besluit uw weergavenaam terug te zetten nadat u deze hebt gewijzigd.

Controleer ook: Coole Discord-namen 2022 (gebruikersnamen)

Laatste woorden

Valorant wordt snel een van de meest populaire en veelgevraagde titels die er zijn. Met de release heeft Riot Games de gamewereld opnieuw stormenderhand veroverd.

Het hernoemen van je Valorant-personage is een snel en eenvoudig proces. Het enige dat u hoeft te doen, is de stappen volgen die ik in dit artikel heb beschreven. Zorg ervoor dat je een creatieve en originele naam voor je personage bedenkt, want dit is de naam die andere spelers zien als ze naar je profiel kijken.

Nu je mijn artikel over 'hoe verander je je Valorant-naam?' hebt gelezen, is het voor mij ook tijd om te gaan. Als je vragen of opmerkingen hebt over alles wat met Valorant te maken heeft, kun je hieronder een reactie achterlaten. Tot de volgende keer!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Zoeken naar gedetineerden: hoe u in elke staat gevangenis- en gevangenisgegevens kunt opzoeken
Zoeken naar gedetineerden: hoe u in elke staat gevangenis- en gevangenisgegevens kunt opzoeken
Uitzoeken of iemand in de gevangenis zit, is heel eenvoudig - bijna elke staat heeft een openbare, doorzoekbare database die u kunt gebruiken om mensen te vinden.
2500+ hondenbijschriften voor Instagram (2022) Grappig, schattig, verjaardag
2500+ hondenbijschriften voor Instagram (2022) Grappig, schattig, verjaardag
Dit artikel gaat over schattige hondenbijschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze Instagram-bijschriften voor honden bevatten citaten, grappige, verjaardags-, sneeuw-, wandel- en slimme bijschriften.
Gas Gas Gas Roblox ID-codes (2022): Manuel Song / Muziek
Gas Gas Gas Roblox ID-codes (2022): Manuel Song / Muziek
Bent u op zoek naar de Gas Gas Gas Roblox ID-code (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Gas Gas Gas Roblox-nummer (Manuel) ID-codes omvatten luide, originele, remix- en langzame versies.
Is D&D: Dark Alliance platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS, Xbox]
Is D&D: Dark Alliance platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is D&D: Dark Alliance platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Dungeons & Dragons: Dark Alliance wel of niet platformonafhankelijk beschikbaar zal zijn?
Sims 4 Ouderschap Cheats (november 2022) Ouderschapsvaardigheid
Sims 4 Ouderschap Cheats (november 2022) Ouderschapsvaardigheid
Dit artikel gaat over De Sims 4 ouderschap cheats (2022) voor pc, PS4, PS5 en Xbox One. Deze omvatten de kindertijd, karakterwaarde en cheat voor eigenschappen voor Sims 4.
Is Saints Row 4 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox]
Is Saints Row 4 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Saints Row 4 platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4/5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch (crossplay). Of Saints Row 4 al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
10 beste laptops voor studenten elektrotechniek in 2022
10 beste laptops voor studenten elektrotechniek in 2022
Op zoek naar de beste laptops voor studenten elektrotechniek in 2022? We hebben meer dan 40 laptops getest om laptops met hoge prestaties en draagbaar te vinden die onder het budget vallen.