Hoofd Hoe Hoe vind je een spel waarvan je de naam bent vergeten? [2022]

Hoe vind je een spel waarvan je de naam bent vergeten? [2022]

 Hoe vind je een spel waarvan je de naam bent vergeten? [2022] 30 december 2021 Hoe | Gamen
Oosten. Lezen: 7 minuten

Er is een spel dat ik als kind speelde, en het was een van mijn favorieten. Het bleef me bij lang nadat de herinnering vervaagde voor andere games die ik tegelijkertijd speelde.

Maar hoe hard ik ook mijn best deed, al die jaren later, en hoewel sommige dingen er nog steeds zijn in dit kleine hoekje of gaatje, als je wilt, in mijn hersencellen - ik kan de naam gewoon niet krijgen! Nou, gisteravond was een grote overwinning voor mij, want ik ben er eindelijk in geslaagd om erachter te komen wat die ongrijpbare titel is!

De methoden die ik gebruikte om een ​​spel te vinden waarvan ik de naam niet meer weet, staan ​​in het artikel van vandaag. Als je advies zoekt over hoe je een spel kunt vinden waarvan je de naam bent vergeten, lees dit dan en probeer al mijn trucs - ze zullen werken!

Inhoud

Hoe vind je een spel waarvan je de naam bent vergeten?

De afgelopen dagen heb ik ook geworsteld om een ​​spel te vinden waar mijn broer me steeds naar vraagt. Na veel verschillende methoden te hebben geprobeerd om uit te zoeken hoe het heet en uiteindelijk niets te bedenken, ga ik je 9 manieren laten zien (die voor mij hebben gewerkt) om een ​​spel te vinden waarvan je de naam bent vergeten!

 Een spel vinden waarvan je de naam bent vergeten (werkt)

1. Vraag op forums

Met mij praten over de beste forums? Ik weet zeker dat je zult merken dat ze een ongelooflijke bron kunnen zijn voor informatie over elk onderwerp, van mode en schoonheid tot gaming. Met zoveel mensen die hun mening en ideeën delen in een ontspannen sfeer, is het gemakkelijker dan ooit om je vragen beantwoord te krijgen of gewoon te praten met anderen die dezelfde interesses delen als jijzelf!

Veel andere gebruikers vonden het ook erg nuttig, omdat ze tot nu toe een slagingspercentage van 100% hadden.

 Vraag op forums

Het internet is een enorme en opwindende plek om te verkennen, vooral als je op zoek bent naar de beste gameforums. De onderstaande lijst heeft vijf van mijn favoriete sites die urenlang entertainment zullen bieden (samen met een aantal zeer diepgaande discussies)!

Door een nieuw account aan te maken op een van de websites die ik hierboven heb genoemd, kun je op hun forum posten. Je moet alles over je favoriete spel schrijven, inclusief het genre, namen van personages, missies en andere speciale functies of unieke plaatsen die het bevat, zodat iemand misschien kan achterhalen wat het is!

Ik raad je aan om het op alle 5 websites te plaatsen, zodat je naam snel opgepikt kan worden.

Ook handig: Lijst met goede gamingnamen (2022)

2. Speldatabases

Ben je ooit gefrustreerd geraakt omdat je favoriete spel uit je kindertijd op het punt van je gedachten staat, maar om de een of andere reden gewoon niet tot wasdom komt? Maak je geen zorgen; Ik heb een website gevonden om die herinneringen op te halen.

Het heet Game Database Websites en er zijn records van alle games die tot nu toe zijn gelanceerd en geüpload naar de database, dus om een ​​game te vinden waarvan je de naam bent vergeten, wordt deze methode beschouwd als de beste manier om dingen te doen!

 Speldatabases

Kies nu een willekeurige website van de gamedatabase uit de onderstaande lijst:

Het is heel eenvoudig om een ​​gamenaam te vinden die je bent vergeten. U hoeft alleen maar op een van de bovenstaande websites te klikken en u wordt gevraagd op welke gameconsole of welk platform u wilt spelen, zoals PS4, Xbox One, Android OS, enz.

Daarna is alles wat je nodig hebt een jaarbereik - van 1980-2020 in stappen van 5 jaar - dan genre, bijvoorbeeld RPG (rollenspel), sporten zoals voetbal of hockey; beoordelingsinfo indien beschikbaar t/m Ouder 17+ met gedetailleerde informatie over welke scènes kunnen worden opgenomen. Zodra dat is gebeurd, krijg je binnen enkele seconden een lijst met games die aan die voorkeuren voldoen!

Nu, als je een spel vindt dat je hersens in de war heeft gebracht en de naam er helemaal uit heeft gehaald, dan heb je geluk, of ga je verder met de volgende techniek.

3. Zoek op Google

Google is een handige plek om verloren informatie te vinden. Ik weet het omdat het me hielp de naam te achterhalen van mijn favoriete vechtspel in de open wereld dat spelers oneindig veel manieren biedt om iets steeds weer opnieuw te doen.

Het enige wat je hoeft te doen is naar Google te gaan en je vraag in te typen - 'open-world vechtspel dat spelers een schijnbaar oneindige verscheidenheid aan manieren biedt om steeds weer hetzelfde te doen' - klik op zoeken voor een antwoord (het eerste resultaat zou be Dark Souls 2), dan bam!

Je hebt niet alleen gevonden wat je zoekt, maar ook nieuwe kennis opgedaan over andere games die te cool zijn met wat Google-zoekvaardigheden.

 Zoek op Google

Als je spelnaam bijvoorbeeld 'Silent Hill 2' is, zoek dan naar 'een spel waarin James kaarten verzamelt, die alleen kunnen worden gelezen als er voldoende licht is of als zijn zaklamp brandt'.

Ik weet dat je het spel uiteindelijk zult vinden, maar mocht het moeilijker blijken te zijn dan verwacht, dan zijn er nog een paar andere dingen die we kunnen doen.

Ook gerelateerd: Grappige wifi-namen (2022)

4. Google Afbeeldingen

 Google Afbeeldingen

Zoeken naar een spel door de naam in te typen is een geweldige manier om het te krijgen, maar als je niet weet hoe of je het je niet kunt herinneren, is er nog een ander handig hulpmiddel. Google Zoeken vindt alleen games die populair genoeg zijn om op Google te staan, dus probeer van afbeeldingen te gaan en door ze allemaal te scrollen totdat iets je aandacht trekt!

Heb je niet het perfecte resultaat gekregen? Probeer dan andere methoden die hieronder worden gegeven.

5. Zoeken op Google Afbeeldingen

Hé, heb je een screenshot van het spel dat ik vergeten ben? Zo ja, gefeliciteerd! Je hebt uitstekend werk geleverd en binnen een paar minuten zullen we je je prijs overhandigen.

 Zoeken op Google Afbeeldingen

Open nu je browser en ga naar het icoon 'afbeeldingen'. Upload een screenshot van het spel en klik vervolgens op de zoekbalk die in google verschijnt als je er met je cursor over beweegt. Als je ergens ziet waar we naar op zoek zijn, laat het ons dan weten!

Ik ben zo blij dat we een spelnaam vinden die je vergeet. Ik weet hoe frustrerend het kan zijn om een ​​naam te vergeten. Als dat echter niet werkt, zijn er enkele andere manieren hieronder!

6. Zoeken op muziek uit het spel

De muziek die in de game wordt afgespeeld, is een iconische en gedenkwaardige soundtrack. Google biedt een enorme selectie aan soundtracks voor games, dus het zou gemakkelijk moeten zijn om te vinden wat je zoekt. Typ gewoon een paar trefwoorden zoals 'naam van de gametrack' of 'naam van de auteur van de soundtrack' en kijk of ze iets hebben waarin je geïnteresseerd bent!

Ik hoop dat je tot nu toe een fijne dag hebt! Ik kwam erachter dat dit een van de beste methoden is om een ​​spel te vinden waarvan je de naam bent vergeten. Als dit niet het geval is, kunt u hieronder enkele andere opties proberen.

7. Zoek naar het beste spel van dat genre

Als je geen perfect resultaat hebt gekregen door de bovenstaande methoden toe te passen, probeer het dan te vinden door te zoeken naar de beste game van dat genre.

 Zoek naar de beste game van dat genre

Ga nu naar Google en typ 'Beste 'jouw gamegenre'-game' en controleer vervolgens de lijst; misschien vind je dat je lang verloren favoriete spel.

8. Vraag het je gamervriend

Ik was altijd een gamer en had heel veel vrienden die games met me speelden. Soms kan ik me de naam van dat ene spel niet herinneren, maar dan is het gemakkelijk om er weer achter te komen! Het enige wat je hoeft te doen is je mede-gamers vragen wat ze de laatste tijd hebben gespeeld.

9. Tijdens welke periode je het spel hebt gespeeld

 In welke periode je het spel hebt gespeeld

In welk jaar kwam je game uit? Als je het je herinnert, zoek dan naar dat specifieke jaar en kijk of er iets in het bijzonder is dat een herinnering kan oproepen en misschien vind je de game waarvan je de naam niet meer weet.

Controleer ook: Coole teamnamen ideeën (2022)

Veel Gestelde Vragen

1. Hoe vind je een oud spel waarvan je de naam bent vergeten?

Sommige videogames zijn zo gedenkwaardig dat de spelers hun naam nooit vergeten. Sommige andere gamers spelen echter al jaren een game en kunnen zich de titel nog steeds niet herinneren. Als jij een van deze mensen bent, dan is dit artikel precies wat je nodig hebt om je verloren spel te vinden!

2. Hoe vind je een mobiele gamenaam waarvan je de naam bent vergeten?

Om de naam van een vergeten spel te vinden, moet je nadenken over wat er gebeurde toen je het spel speelde. Wat is één woord dat uw ervaring met deze specifieke videogame samenvat? Was het tijdens de vakantieperiode? Waren er huisdieren in de buurt tijdens het spelen van de videogame? Is er iets bijzonders gebeurd tijdens het afspelen van de video, zoals het winnen of verliezen van een spel?

3. Hoe vind je de naam van een videogame waarvan je de naam bent vergeten?

Als je een spel hebt gespeeld dat vroeger populair was, maar sindsdien van de markt is verdwenen, is de kans groot dat het nog steeds online te vinden is. Als de titel van je game echter niet op videogamesites zoals IGN en GameSpot of in zoekmachines zoals Google, Yahoo! of Bing staat, zoek dan naar aanwijzingen over welke service de videogame mogelijk heeft verkocht. Als je een MMO speelt (zoals World of Warcraft), dan zou je kunnen beginnen met de website van Blizzard Entertainment. Je kunt ook andere games uit hun lijst bekijken. Een ander voorbeeld is het controleren van grote retailers zoals Gamestop, die zowel nieuwe als oude titels verkopen.

Conclusie

Dat is alles voor het onderwerp, en nu kun je je favoriete spel onthouden! Ik hoop dat deze methoden je zullen helpen bij het vinden van de game waarvan je de naam niet meer weet. Als ze het hierna niet snappen, geef dan gewoon commentaar op wat voor soort games je dwars zit. Misschien heeft mijn team een ​​idee of twee over een bepaalde titel uit hun uitgebreide bibliotheek thuis (en willen wij ook spelen).

Altijd blijven lachen!

6 reacties op Hoe vind je een spel waarvan je de naam bent vergeten? [2022]

 1. Vaivaswat zegt: 10 juli 2022 om 15:24

  Het is een spel waarin het overlevenden en een monster zijn en als het monster je aanraakt, word je het monster en moet je een overlevende aanraken voordat de tijd om is en als je dat niet doet, word je geëlimineerd en ik zag het spel in een alternatief voor onder ons vedio en ik kan die vedio niet vinden

  Antwoord
 2. hoop zegt: 11 juli 2022 om 04:57 uur

  pls ik ben wanhopig. het is een spel waar er een magische cirkel was en je die kleine cirkels met elementen moest aanraken en wanneer het klaar was, zal het zoiets doen als een worp als een vuurbal of iets dergelijks.
  sorry engels is niet mijn eerste taal...

  Antwoord
  1. gelukkig zegt: 30 september 2022 om 21:36

   ik wil het ook.dezelfde game.kan het niet vinden

   Antwoord
 3. Mohammed nasir zegt: 17 oktober 2022 om 23:32

  ik ben op zoek naar een spel uit mijn jeugd het gaat over een beer die de honing verzamelt ... het enige dat ik me duidelijk herinner is het logo het gaat over een pot honing ... ik herinner me de naam niet

  Antwoord
 4. Eric Rutten zegt: 18 oktober 2022 om 22:47

  hallo ik heb een spel gezocht dat zich afspeelt in het western type. je ziet 4 saloondeuren die eerst gesloten zijn, dan gaan 1 of 2 of alle 3 open en je ziet in de linker deur is er gewoon een ongevaarlijke cowboy dus dat doe je niet schiet hem neer, maar in de middelste deur is een schurk die een meisje ontvoert, dus je moet hem neerschieten enzovoort. maar ik herinner me de naam van het spel niet. Help alstublieft. het is een oud spel.

  Antwoord
 5. Ed zegt: 20 oktober 2022 om 06:04

  Ik wil de naam van dit spel weten: het was een spel met platformen, melees en ronde karakters zoals een waanzinnige gevechtskunststijl, er waren geweren en nog veel meer, ik denk dat er ook speciale aanvallen waren.

  Antwoord

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Is Overcooked 2 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS5, Xbox One]
Is Overcooked 2 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS5, Xbox One]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Overcooked 2 platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Overcooked 2 al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Is Watch Dogs Legion platformoverschrijdend in 2022? [PS4/5, Xbox]
Is Watch Dogs Legion platformoverschrijdend in 2022? [PS4/5, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Watch Dogs Legion platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4/5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch (crossplay). Of Watch Dogs Legion al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
10 beste laptops voor artsen in 2022 [aanbevolen door artsen]
10 beste laptops voor artsen in 2022 [aanbevolen door artsen]
Op zoek naar de beste laptops voor artsen en medische professionals in 2022? We hebben 35+ laptops getest om de beste laptops voor dokterspraktijken en artsen te vinden.
Beste Sims 4 Save Files (november 2022): Locatie, Mods-map
Beste Sims 4 Save Files (november 2022): Locatie, Mods-map
Dit is een artikel over de beste Sims 4 opslagbestanden (2022), hun locatie, Sims 4 mods map en hoe je een eerder opgeslagen spel in Sims 4 kunt herstellen?
Beste Razer Blade-laptops in 2022 [voor games, studenten en professionals]
Beste Razer Blade-laptops in 2022 [voor games, studenten en professionals]
Op zoek naar de beste Razer blade laptops in 2022? We hebben meer dan 40 laptops getest om de beste Razer-bladelaptops te vinden voor studenten, professionals en gamers met een beperkt budget.
Evertale Tier List (november 2022) Beste personages gerangschikt
Evertale Tier List (november 2022) Beste personages gerangschikt
De Evertale-niveaulijst is een complete gids voor de beste personages in het spel. Het bevat de sterke en zwakke punten van elk personage en de rol in de strijd. Deze lijst met niveaus helpt je om het sterkst mogelijke team op te bouwen.
Is TerraTech platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox One]
Is TerraTech platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox One]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is TerraTech platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4/5, Xbox One, Nintendo Switch (crossplay). Of TerraTech wel of niet als platformonafhankelijk beschikbaar zal zijn?