Hoofd Koptelefoon Hoe werken ruisonderdrukkende hoofdtelefoons? Een uitgebreide gids

Hoe werken ruisonderdrukkende hoofdtelefoons? Een uitgebreide gids

  Hoe ruisonderdrukkende hoofdtelefoons werken 27 mei 2022 Koptelefoon
Oosten. Lezen: 12 minuten

We leven in een zeer snelle wereld, omringd door allerlei soorten geluiden en een hoofdtelefoon met ruisonderdrukking kan een ideale metgezel voor je zijn als je zin hebt om weg te gaan van de wereld zonder echt weg te komen. Ze kunnen u helpen een geïsoleerde, stille ruimte voor uzelf te creëren, zodat u functioneel kunt blijven en uw taken gemakkelijk kunt uitvoeren.

Ruisonderdrukkende koptelefoons zijn handig wanneer je je werk wilt doen in een storende omgeving zoals het openbaar vervoer, de luchtvaartindustrie of als je in de buurt van een bouwplaats woont. Ze blijken ook effectief te zijn in het garanderen van een ontspannende tijd weg van de drukke geluiden van uw stad, u kunt gewoon in uw huis blijven en uw koptelefoon opzetten en ontspannen.

Als je samenwoont met mensen die vaak luidruchtig zijn, wat mensen meestal doen, en je je moet concentreren op je spel of je werk, hoef je je geen zorgen te maken omdat je aan het lawaai kunt ontsnappen door je koptelefoon op te zetten en jezelf naar een ruimte meeslepend van waar u zich op moet concentreren.

Inhoud

Wat zijn ruisonderdrukkende hoofdtelefoons?

Laten we nu de basis op een rijtje zetten en begrijpen wat ruisonderdrukkende hoofdtelefoons precies zijn.

Ruisonderdrukkende hoofdtelefoons zijn ontstaan ​​om te worden gebruikt door piloten op lange, lawaaierige vluchten. Nu wordt hun nut echter opgenomen in het dagelijks leven van mensen om het voor iedereen beter en gemakkelijker te maken.

Ruisonderdrukkende hoofdtelefoons gebruiken actieve ruiscontrole om onnodige omgevingsgeluiden te verminderen en een ongestoorde omgeving te bieden voor allerlei soorten werk. Het maakt geen gebruik van geluidsisolatietechnieken zoals passieve hoofdtelefoons. In plaats daarvan zijn ruisonderdrukkende hoofdtelefoons uitgerust met ruisdetectoren die luisteren naar ongewenst geluid. Vervolgens zendt het een geluid tegen ruis uit om de omgevingsgeluiden te onderdrukken door destructieve interferentie, zodat u zonder enige afleiding alleen van uw muziek kunt genieten of kunt werken.

Het eerste dat moet worden vermeld over moderne hoofdtelefoons met ruisonderdrukking (NC) is dat ze in twee hoofdcategorieën kunnen vallen: actieve of passieve ruisonderdrukking. Het laatste type vertrouwt uitsluitend op geluidsisolatietechnieken, terwijl het eerste gebruik maakt van externe microfoons die omgevingsgeluiden opvangen en vervolgens een inverse golfvorm verzenden (in fase verschoven met 180 graden). Deze omgekeerde golven heffen het geluid van buiten in wezen op, waardoor alleen de muziek van de persoon hoorbaar is.

Ruisonderdrukkende hoofdtelefoons zijn een fantastische uitvinding voor mensen die van muziek willen genieten zonder lawaai van de buitenwereld. Ze kunnen ook nuttig zijn voor mensen die gevoelig zijn voor geluid door geluidsgerelateerde aandoeningen, zoals tinnitus of hyperacusis.

Dit artikel bespreekt ruisonderdrukkingstechnologie en hoe het werkt, het verschil tussen passieve ruisonderdrukking versus actieve ruisonderdrukking, wat zijn hoofdtelefoons met ruisonderdrukking van goede kwaliteit om te overwegen om te kopen. Er is ook een bonusgedeelte over de beste ruisonderdrukkende hoofdtelefoons! Dus laten we graven.

Hoe werken ruisonderdrukkende hoofdtelefoons?

Deze hoofdtelefoon maakt gebruik van ruismaskeringstechnologie die ruis in de tegenovergestelde richting van de luisteraar stuurt - van hem af, niet in zijn oren. Dit wordt gedaan met behulp van een of meer microfoons die in de oorschelp zijn ingebed, die ongewenste geluiden detecteren en geluidsgolven uitzenden met een gelijke maar tegengestelde amplitude.

Het ruisonderdrukkingsproces werkt door twee geluidsvelden te creëren met identieke golfvormen maar 180 graden uit fase, wat resulteert in destructieve interferentie wanneer ze elkaar weer ontmoeten op de locatie van de bron - waardoor ruis effectief wordt onderdrukt. Dit ruisonderdrukkingsproces werkt het beste bij lage frequenties, terwijl hoofdtelefoons met ruisonderdrukking minder effectief zijn tegen midden- en hoogfrequente geluiden die al natuurlijk klinken voor het menselijk oor - zoals het zoemen van motoren of stemmen.

Voordat we over noise-cancelling-technologie gaan praten, is het belangrijk om een ​​paar dingen te begrijpen. Hoofdtelefoons dempen het geluid niet echt, omdat het gewoon geluidsisolerende apparaten zijn die je kunnen helpen vrij te zijn van het lawaai om je heen en je in staat te stellen je op je taken te concentreren zonder onderbreking of afleiding.

Ruisonderdrukking werkt door omgevingsgeluiden te lezen met een microfoon en een omgekeerde versie van die geluiden terug te spelen via de hoofdtelefoonluidsprekers, zodat alle frequenties uw oren bereiken, maar in omgekeerde fase, wat resulteert in destructieve interferentie die voorkomt dat die geluidsgolven uw gehoorgang bereiken. stilte toelaten. Dit resulteert in een zeer stille omgeving waar alle geluiden van buiten nauwelijks hoorbaar of zelfs helemaal niet meer aanwezig zijn!

Ruisonderdrukkingstechnologie bestaat al sinds kort na de Tweede Wereldoorlog, toen wetenschappers ontdekten dat ze geluidsgolven van gelijke amplitude maar tegengestelde fase konden genereren die elkaar effectief zouden opheffen en stilte zouden creëren. Deze vroege ruisonderdrukkingstechnieken waren echter niet perfect omdat er een grote hoeveelheid achtergrondruis aanwezig was in de afwezigheid van gewenste ruissignalen.

Dit betekende dat alleen lage geluiden met deze methode konden worden geannuleerd. In de loop van de tijd werkten ingenieurs aan het verbeteren van hun ontwerpen totdat de ruisonderdrukkingstechnologie goed genoeg werd om te worden gebruikt in geluidsisolerende oortelefoons en. hoofdtelefoon met ruisonderdrukking.

Hoewel ruisonderdrukking al geruime tijd bestaat en nu veel wordt gebruikt in veel toepassingen, wordt de ruisonderdrukkingstechnologie regelmatig verbeterd door zowel onderzoeksinstellingen als commerciële productfabrikanten.

Nu is de ruisonderdrukkingstechnologie niet beperkt tot oordopjes of hoofdtelefoons, maar is ook te vinden in microfoons met ruisonderdrukking die handig zijn voor diegenen die zang en andere geluiden moeten opnemen, aangezien het systeem ruis en afleiding van de achtergrond (bijv. , airconditioning, klikken op het toetsenbord).

Actieve en passieve hoofdtelefoon met ruisonderdrukking - Welke moet u kopen volgens uw behoeften?

Er zijn grofweg twee soorten hoofdtelefoons met ruisonderdrukking: actieve en passieve ruisonderdrukking.

Wat zijn passieve ruisonderdrukkende hoofdtelefoons?

Bij passieve ruisonderdrukkende ruisonderdrukkende hoofdtelefoons worden geluidsgolven geabsorbeerd door fysieke geluidsisolatie (oorschelpen of andere vormen van pluggen). Ze blokkeren geluid fysiek door een afdichting rond de gehoorgang te creëren met behulp van zachte vulling en strakke hoofdbanddruk die voorkomt dat geluid uw oren binnendringt, terwijl er toch wat omgevingsgeluid binnenkomt voor situationeel bewustzijn.

Dit passieve systeem werkt het beste op lage frequenties, daarom zul je dit soort koptelefoons handig vinden als het gaat om het blokkeren van vliegtuigmotorgeluid of het gerommel van de metro, maar niet zozeer met mensen die in de buurt praten. Passieve ruisonderdrukking kan ook worden geleverd met actieve functies zoals basversterkingstechnologie (waar we later meer over zullen vertellen).

Wat zijn actieve ruisonderdrukkende hoofdtelefoons?

Actieve ruisonderdrukkende hoofdtelefoons gebruiken elektronica voor ruisonderdrukking, d.w.z. de hoofdtelefoon zelf zendt witte ruis uit die inkomende geluiden effectief onderdrukt. De ruisonderdrukkende hoofdtelefoon werkt door kleine microfoons te gebruiken om ruissignalen op te vangen en vervolgens omgekeerde geluidsgolven te creëren die door de hoofdtelefoonluidsprekers worden gestuurd, wat resulteert in destructieve interferentie en voorkomen dat die geluidsgolven uw gehoorgang bereiken.

Verschil tussen actieve en passieve ruisonderdrukking

Er is een belangrijk verschil tussen passieve ruisonderdrukking en actieve ruisonderdrukking: in passieve modus hangt ruisonderdrukking af van hoe goed je een afdichting krijgt met je oorschelpen; dit betekent dat het erg inconsistent kan zijn, omdat verschillende mensen verschillend gevormde oren hebben.

Aan de andere kant gebruikt actieve ruisonderdrukking een microfoon om binnenkomende geluiden te controleren, wat een veel betere consistentie mogelijk maakt, omdat deze geluiden niet zo sterk verschillen tussen de hoofdvormen van gebruikers. Beide typen bieden echter een uitstekende ruisonderdrukking als ze goed bij elkaar passen.

Zoals u kunt zien, is actieve ruisonderdrukkingstechnologie effectiever dan de passieve methode omdat het witte ruis niet alleen gebruikt voor ruisonderdrukking, maar ook voor audioverbetering (d.w.z. basversterking).

Passieve ruisonderdrukkingstechnologie is misschien niet zo krachtig als actieve ruisonderdrukking, maar het kan soms effectiever zijn omdat het type model een combinatie van materialen en stijlen gebruikt om achtergrondgeluid effectief te verminderen. Daarom zijn ze het overwegen waard als je iets wilt goedkoper met betere ruisonderdrukkingsniveaus in vergelijking met passieve modellen.

Een ander belangrijk verschil tussen actieve ruisonderdrukking (ANC) en passieve ruisonderdrukking (PNC) ligt in de stroombron: ANC vereist batterijen en PNC niet. Actieve ruisonderdrukking vereist een stroombron zoals AAA-batterijen of opladen via USB-poorten, dus dit soort hoofdtelefoons hebben een kortere batterijduur in vergelijking met hun passieve tegenhangers.

Over het algemeen is actieve ruisonderdrukking effectiever dan passief, maar het vereist batterijvermogen dat snel leeg kan raken en ongemak kan veroorzaken als u ze regelmatig moet opladen tijdens uw reizen of woon-werkverkeer.

Omdat ze batterijen gebruiken, kosten actieve ruisonderdrukkende modellen ook aanzienlijk meer dan hun passieve tegenhangers; deze extra investering kan echter zijn vruchten afwerpen, aangezien deze hoofdtelefoon langer meegaat voordat een upgrade nodig is!

Welke invloed hebben ruisonderdrukkende hoofdtelefoons op uw oren?

We hebben het gehad over ruisonderdrukking vanuit technisch oogpunt, maar deze koptelefoon kan ook op een andere manier onze gezondheid beïnvloeden.

Over het algemeen is ruisonderdrukkingstechnologie redelijk veilig: er zijn geen bekende risico's verbonden aan langdurig gebruik en de enige bijwerking kan een klein ongemak zijn dat wordt veroorzaakt door druk op uw trommelvliezen (die meestal overgaat als u eraan gewend bent).

Het is echter belangrijk om te weten dat ruisonderdrukking niet zonder kosten komt - actieve ruisonderdrukking kan meer schade aanrichten dan passieve geluidsisolatie, omdat mensen de neiging hebben om naar een hoger volume te luisteren als ze geen achtergrondgeluiden horen, wat mogelijk de kans vergroot. voor gehoorverlies volgens het National Institute for Occupational Safety and Health (NIOSH) .

Het verschil tussen beide ruisonderdrukkingssystemen is dat ruisonderdrukkende hoofdtelefoons de neiging hebben om hogere geluidsdrukniveaus te creëren dan passieve geluidsisolatie, dus het is belangrijk om niet gedurende langere tijd naar zeer hoge volumes te luisteren.

Noise-cancelling-technologie is een geweldige oplossing om ruis te verminderen, maar het is belangrijk om in gedachten te houden dat dit soort hoofdtelefoons schade kan veroorzaken als u ze te hard gebruikt gedurende lange tijd zonder uw oren een pauze te geven van noise-cancelling.

Geluidsisolatie en ruisonderdrukking zijn echter veel veiligere opties omdat ze alleen de hoeveelheid geluid die onze oren binnenkomt verminderen in plaats van volledige stilte te creëren met actieve ruisonderdrukking, wat kan leiden tot vermoeidheid of zelfs gehoorverlies, dus het is het beste om niet naar zeer hoge volumes te luisteren bij gebruik van dit soort hoofdtelefoons!

Ruisonderdrukkende hoofdtelefoon: voordelen versus nadelen

Laten we enkele voor- en nadelen van NC's doornemen.

Ten eerste zijn ze zeer effectief in het verminderen van achtergrondgeluiden, aangezien de meeste Noise-cancelling-modellen die momenteel te koop zijn, een ruisonderdrukkingsniveau van 80% of hoger hebben.

Een ander groot voordeel is dat hoofdtelefoons met ruisonderdrukking goed zijn voor je oren, omdat ze niet zo hard hoeven te worden gedraaid om ruis te blokkeren die het gehoor kan beschadigen als het gedurende een lange periode herhaaldelijk wordt gebruikt.

Het eerste voordeel van actieve ruisonderdrukking ligt in de effectiviteit ervan: veel passieve geluidsisolatiemodellen doen uitstekend werk bij het blokkeren van achtergrondgeluiden, maar ze blokkeren alleen lage frequenties, terwijl ANC alle soorten geluiden blokkeert, inclusief hoogfrequente geluiden zoals menselijke stemmen. Dit maakt ze met name handig wanneer u zich op uw werk moet concentreren en geen afleiding door lawaai wilt.

Er zijn echter enkele nadelen die u moet kennen wanneer u beslist of ruisonderdrukking geschikt voor u is.

Ten eerste werkt ruisonderdrukkingstechnologie het beste op lage frequenties, maar minder effectief op hoge frequenties, zoals mensen die in de buurt praten; dit maakt ze slechte keuzes voor open kantoren waar veel gesprekken elkaar overlappen en veel achtergrondgeluid veroorzaken.

Ze hebben ook batterijen nodig, wat extra kosten met zich meebrengt en vaker moet worden opgeladen, tenzij het model in plaats daarvan passieve geluidsisolatie gebruikt (waarvoor geen stroombron nodig is).

Bovendien zijn hoofdtelefoons met ruisonderdrukking vaak omvangrijker en zwaarder dan gewone over-het-oor-modellen, wat voor sommige gebruikers ongemak kan veroorzaken. - Er is ook geluidslekkage met ruisonderdrukkingstechnologie, dus het is belangrijk om te onthouden dat mensen om je heen ook kunnen horen waar je naar luistert; dit verschil in geluidsniveaus kan een negatieve invloed hebben op degenen die proberen om concentreren op hun werk als iemand in de buurt een hoofdtelefoon met ruisonderdrukking heeft muziek afspelen!

Sommige mensen vinden NC's ongemakkelijk omdat hun wereld plotseling te stil wordt, maar de meeste modellen hebben ingebouwde volumeregelaars, zodat je alles wat wordt geblokkeerd wanneer ruisonderdrukking is ingeschakeld, kunt uitschakelen.

Ruisonderdrukkende versus ruisonderdrukkende hoofdtelefoons - een vergelijking

Ruisonderdrukkende en ruisonderdrukkende hoofdtelefoons doen beide hetzelfde om ruis te verminderen, maar er zijn enkele belangrijke verschillen die ze scheiden.

Ten eerste is ruisonderdrukking een actief proces dat werkt door 'anti-ruis' te creëren om de achtergrondgeluiden te neutraliseren, terwijl geluidsisolatie fysieke barrières zoals kussens of oordopjes gebruikt om te voorkomen dat geluidsgolven onze oren binnendringen; dit betekent dat ruisonderdrukkende modellen doorgaans minder effectief zijn in het blokkeren van laagfrequente geluiden (zoals die van het verkeer) dan ruisonderdrukkende hoofdtelefoons.

Ruisisolatie-hoofdtelefoon - Hoe werken ze?

Hier gaan we onderzoeken hoe passieve geluidsisolatie geluiden van buitenaf daadwerkelijk vermindert: ten eerste worden de meeste over-het-oor-modellen geleverd met een dikke vulling rond het oorgebied die het geluid van buitenaf blokkeert door het fysiek op te sluiten, zodat er geen manier is voor geluid om uw oren binnenkomen.

In dit geval is geluidsisolatie een veel goedkopere optie dan geluidsonderdrukking, aangezien je niet extra hoeft te betalen voor batterijen of stroombronnen; ze zijn echter iets minder effectief in het blokkeren van ruis en geluidslekkage kan een probleem zijn als iemand in de buurt een actieve ruisonderdrukkende hoofdtelefoon heeft.

Ruisisolatie versus ruisonderdrukking: wat is beter?

Ruisonderdrukkende versus ruisonderdrukkende hoofdtelefoons doen beide hetzelfde als het verminderen van ruis, maar er zijn enkele belangrijke verschillen die ze scheiden; als je gaat investeren in een van deze twee soorten ruisonderdrukkingstechnologieën, werken passieve geluidsisolatiemodellen meestal beter tijdens reizen of woon-werkverkeer omdat ze meer geluiden blokkeren, terwijl NC's niet zo goed presteren op lage frequenties, vooral wanneer het komt tot stemmen.

Passieve ruisonderdrukkende hoofdtelefoons zijn veel goedkoper dan ruisonderdrukkende technologie, dus u kunt deze in de tussentijd proberen voordat u investeert in een actieve ruisonderdrukkende hoofdtelefoon. Als u echter op zoek bent naar totale rust en stilte, dan is ruisonderdrukking zeker iets om te overwegen, omdat ze een betere geluidskwaliteit bieden dan passieve modellen en volledige stilte! Als dat het beste voor u klinkt, neem dan de tijd om de NC-opties op de huidige markt te verkennen om de juiste pasvorm te vinden. Om deze redenen is het belangrijk dat u de tijd neemt om al uw opties te overwegen voordat u het juiste model kiest, zodat u weet wat het beste werkt voor uw individuele behoeften.

Uiteindelijk hebben beide opties hun voor- en nadelen, dus het is aan jou welk type het beste is voor jouw individuele behoeften!

Dingen om te overwegen voordat u kiest welke hoofdtelefoon met ruisonderdrukking het beste voor u werkt?

Prijs

Ruisonderdrukkingstechnologieën zijn niet goedkoop, maar ruisonderdrukkende hoofdtelefoons kunnen een betere geluidskwaliteit bieden dan passieve geluidsisolerende oortelefoons bij het luisteren naar muziek, waardoor ze het overwegen waard zijn als dat iets belangrijks voor u is. Als u regelmatig lange vluchten maakt, is investeren in een actieve ruisonderdrukkende hoofdtelefoon iets om te overwegen, maar geluidsisolerende oortelefoons zijn de goedkopere optie en zullen voor de meeste mensen goed werken.

Geluidskwaliteit

Wanneer beide technologieën (ruisonderdrukking versus ruisonderdrukking) worden geprobeerd om achtergrondgeluid te verminderen, biedt actieve ruisonderdrukkingstechnologie een betere geluidskwaliteit omdat er geen extra hulpmiddelen zoals stroombronnen of batterijen nodig zijn, terwijl passieve geluidsisolatoren kan meer laagfrequente geluiden, zoals verkeerslawaai, blokkeren.

Het is ook de moeite waard om te overwegen dat modellen met ruisonderdrukking een betere geluidskwaliteit bieden bij het luisteren naar muziek in vergelijking met opties voor passieve geluidsisolatie, en daarom worden ze meestal als effectiever beschouwd.

Ruisonderdrukkingsniveaus

Ruisonderdrukkende hoofdtelefoons kunnen ruis tot 98% verminderen, wat ze een uitstekende optie maakt voor diegenen die stilte nodig hebben en daarom zijn ze het overwegen waard; geluidsisolerende oortelefoons zijn echter nog steeds behoorlijk effectief, zelfs als het alleen het achtergrondgeluidsniveau vermindert.

Draagbaarheid

Ruisonderdrukkende technologie is over het algemeen krachtiger dan passieve geluidsisolatie, dus dit soort oordopjes zal iets omvangrijker zijn vanwege de extra benodigde componenten en u zult uw stroombron moeten onthouden, aangezien actieve ruisonderdrukkende modellen batterijen of USB-opladers gebruiken, terwijl de meeste geluidsisolerende hoofdtelefoons hebben niets anders nodig dan een standaard aux-kabel zonder extra gereedschap.

Materialen

Het materiaal dat voor de behuizing van de hoofdtelefoon wordt gebruikt, zal een verschil maken in hoeveel geluid er door kan komen, dus probeer verschillende soorten om te zien wat het beste werkt voor uw behoeften; hardere kunststoffen zijn echter meestal effectiever in het blokkeren van geluiden, terwijl zachtere de neiging hebben om sommige geluiden op natuurlijke wijze door te laten komen zonder extra gereedschap.

Ruisonderdrukkingstechnologieën

Actieve ruisonderdrukking maakt gebruik van microfoons die externe geluiden bewaken en vervolgens omgekeerde geluidsgolven terugsturen naar de omgeving in een poging deze te onderdrukken (wat resulteert in rust en stilte); passieve geluidsisolatoren blokkeren fysiek achtergrondgeluid zonder dat er extra hulpmiddelen zoals batterijen of USB-opladers nodig zijn.

Comfort

Als comfort belangrijk is voor uw behoeften, controleer dan de beoordelingen van verschillende soorten oordopjes, omdat sommige modellen omvangrijker of zwaarder kunnen zijn dan andere, wat voor sommige mensen ongemak kan veroorzaken.

Passieve ruisonderdrukking koptelefoons zijn meestal comfortabeler om zelf te dragen als dat is wat je zoekt; actieve ruisonderdrukkende oordopjes bieden echter een beter comfort wanneer ze worden gedragen, omdat ze niets anders nodig hebben dan standaard aux-kabels en de ruisonderdrukkingstechnologie doet zijn werk door achtergrondgeluid automatisch te blokkeren, zodat het uw dagelijkse leven niet verstoort activiteiten zoals het dragen van een koptelefoon normaal zou doen.

Uiteindelijk zijn ruisonderdrukkende hoofdtelefoons het overwegen waard als u totale ruisonderdrukking wilt, maar de voordelen van geluidsisolerende oortelefoons zijn afhankelijk van uw individuele behoeften, dus het is belangrijk dat u wat tijd neemt om beide opties te verkennen voordat u beslist welke technologie het beste werkt voor uw specifieke voorkeuren en levensstijl!

Zijn hoofdtelefoons met ruisonderdrukking de moeite waard?

Ja, hoofdtelefoons met ruisonderdrukking zijn zeker de moeite waard om in te investeren als je totale ruisonderdrukking wilt, maar ze zijn meestal duurder dan geluidsisolerende opties, dus het is belangrijk dat je zeker weet dat dit is wat het beste werkt voor je behoeften.

Hoewel ze geen goedkope ruisonderdrukkende hoofdtelefoons zijn, is het zeker de moeite waard om in te investeren als je moe bent van het luisteren naar luide muziek terwijl je nog steeds geen controle hebt over storende geluiden om je heen en er zijn tal van opties voor verschillende budgetten waaruit je kunt kiezen .

Conclusie

Dit zijn de top roze hoofdtelefoon met ruisonderdrukking op de markt, maar welk paar je ook koopt, het is belangrijk om te weten hoe ze werken, zodat je er het beste uit kunt halen. Of je nu op zoek bent naar een bekabelde of draadloze opstelling of liever een over-ear of oordopjes ontwerp, er is hier voor elk wat wils. We hopen dat je de perfecte hoofdtelefoon met ruisonderdrukking vindt die bij je levensstijl en budget past!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Is The Division 2 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Is The Division 2 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is The Division 2 platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of The Division 2 al dan niet platformonafhankelijk beschikbaar zal zijn?
Griezelige enge skeletten Roblox ID-codes (2022): Andrew Gold
Griezelige enge skeletten Roblox ID-codes (2022): Andrew Gold
Bent u op zoek naar de Spooky Scary Skeletons Roblox ID-code (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Spooky Scary Skeletons Roblox-nummer (Andrew Gold) ID-codes omvatten remix, dubstep, trap en cover.
Battle Night: Cyberpunk Tier List (november 2022) Beste helden
Battle Night: Cyberpunk Tier List (november 2022) Beste helden
De Battle Night: Cyberpunk-niveaulijst (2022) is een geweldige bron voor zowel nieuwe spelers als veteranen. Het kan je helpen beslissen met wie je wilt spelen en je een idee geven van hoe elk personage het doet ten opzichte van de concurrentie.
Digimon ReAise Tier List (november 2022) Beste karakters gerangschikt
Digimon ReAise Tier List (november 2022) Beste karakters gerangschikt
De Digimon ReArise-tierlijst (2022) helpt je bij het kiezen van de beste personages voor je team. Het is gunstig voor zowel beginners als degenen die terugkeren naar het spel.
Waarom zijn sommige Netflix Watch-titels alleen beschikbaar tot een bepaalde datum?
Waarom zijn sommige Netflix Watch-titels alleen beschikbaar tot een bepaalde datum?
U vraagt ​​zich misschien af ​​waarom u niet gewoon een bladwijzer voor een film of tv-programma kunt maken en deze op uw gemak kunt bekijken, wat juist het doel van deze nieuwe diensten lijkt te zijn. De
Fallen Kingdom Roblox ID-codes (2022) Minecraft-nummer / muziek
Fallen Kingdom Roblox ID-codes (2022) Minecraft-nummer / muziek
Bent u op zoek naar de Fallen Kingdom Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Fallen Kingdom-nummer/muziek (Minecraft) Roblox-ID's bevatten originele, schone en remixversies.
Is Neverwinter platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]
Is Neverwinter platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Neverwinter platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Neverwinter al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?