Hoofd BitLife Hoe word je een CEO in BitLife? (2022): Vereisten + Gids

Hoe word je een CEO in BitLife? (2022): Vereisten + Gids

 Hoe word je een CEO in BitLife? (2022): Vereisten + Gids 8 juni 2022 BitLife | Gamen
Oosten. Lezen: 7 minuten

BitLife is een spel dat de macht in jouw handen legt. Je kunt zo vroeg beginnen als je wilt, als je dat wilt! Het spel zal precies spelen zoals jij het wilt. In deze blogpost zullen we het hebben over hoe je een CEO kunt worden in BitLife.

BitLife is een levenssimulatorspel waarin je elke beslissing die de speler neemt moet beslissen. Je doel is om ze een beter leven te geven dan jij had door kansen te benutten en onderweg goede keuzes te maken!

CEO's zijn mensen die het groot hebben gemaakt in het leven. Het zijn selfmade miljonairs, miljardairs, etc. De gemiddelde CEO heeft veel geld omdat ze er heel hard voor hebben gewerkt! CEO worden bij BitLife is niet anders.

U kunt CEO van BitLife worden door simpelweg kansen te benutten en uw hele leven positief te blijven, en de stappen te volgen die voor u zijn uitgestippeld!

Als CEO zal je leven zeer glamoureus en vol luxe zijn. Je zult veel geld hebben en je kunt doen wat je wilt. Dus als dit klinkt als het leven voor jou, laten we dan beginnen!

Ook handig: Hoe word je een monnik in BitLife?

Inhoud

BitLife - Een snelle introductie

BitLife is een mobiele game die momenteel beschikbaar is op iOS en Android . Het bestaat al een aantal jaren, dus er zijn veel mensen die het door de jaren heen met veel plezier hebben gespeeld.

 BitLife - Een snelle introductie

BitLife is een uniek simulatiespel. Wat maakt het zo anders dan andere games in dezelfde categorie, zoals The Sims en SimCity? Je kunt verschillende aspecten van het leven in BitLife verkennen: je begint met het leven van je normale middelbare scholier, maar wanneer de volwassenheid toeslaat, moet je veel keuzes maken die bepalen wat voor soort leven je leidt! U kunt CEO worden van uw eigen bedrijf of zelfs de president van de Verenigde Staten.

De game heeft ook veel functies die bedoeld zijn om realistisch te zijn in vergelijking met het echte leven. Als je bijvoorbeeld BitLife speelt en je niet genoeg geld hebt gespaard voor je pensioen, dan is de kans groot dat je als arm persoon sterft.

Als speler heb je veel keuzes te maken in BitLife. De beslissingen die je neemt, bepalen welk soort levenspad je neemt - wil je rijk en beroemd worden? Of zou je liever een eenvoudig leven leiden met gemiddelde rijkdom? Waarom niet beide?! Dat is het mooie van BitLife: het stelt je in staat om veel verschillende levens te leiden, allemaal in één game.

Er zijn veel carrièrepaden waaruit je kunt kiezen, zoals een atleet of een arts. Er zijn ook veel verschillende manieren om het spel te spelen en je doelen te bereiken. Als je op zoek bent naar een manier om CEO te worden in BitLife, lees dan verder in deze blogpost om erachter te komen hoe je dit voor elkaar kunt krijgen!

Vereisten om CEO te worden in BitLife

CEO worden bij BitLife is geen gemakkelijke taak. Het vereist hard werken, toewijding en goede besluitvormingsvaardigheden om het te laten gebeuren! Maar laat je hierdoor niet ontmoedigen: iedereen kan een succesverhaal worden in BitLife.

 Vereisten om CEO te worden in BitLife

Er zijn een paar vereisten waaraan u moet voldoen om CEO bij BitLife te worden:

Het slimheidspercentage van je personage moet 70% of hoger zijn. Dit is belangrijk omdat CEO's veel mentale vaardigheden moeten hebben om hun bedrijf goed te runnen en verstandige zakelijke beslissingen te nemen! Als je niet aan deze vereiste voldoet, kan het langer duren voordat je personage CEO wordt in BitLife.

Manieren om je intelligentiepercentage te verhogen:

 • Ga naar het School-gebied en klik op 'Study Harder' (je kunt dit vanaf nu elk jaar doen waarin je vooruitgang boekt).
 • Op 12-jarige leeftijd kun je naar de bibliotheek gaan en mediteren (deze activiteiten verhogen beide de intelligentie).
 • Laat je ouders je meenemen voor films of andere leuke uitjes.
 • Je kunt ook manieren vinden om je intelligentie in BitLife te vergroten door boeken te lezen, educatieve televisieprogramma's te kijken en andere activiteiten te doen.
 • Doe mee aan ten minste twee buitenschoolse activiteiten op de middelbare school.
 • Gezondheid is ook een zeer belangrijke factor in BitLife. Als uw gezondheid laag is, is de kans groter dat u ziek wordt en mogelijk zelfs sterft. Zorg dus dat je gezond blijft!
 • Blijf naar de sportschool gaan. Na verloop van tijd zullen je kracht en slimheid een beetje toenemen elke keer dat je daar gaat trainen.

Om nu CEO te worden, heb je ook wat geld nodig. Dit komt omdat je niet in een CEO-positie kunt komen zonder wat geld te hebben gespaard.

Sluit je aan bij een freelance optreden of parttime baan als je 12 jaar oud bent. Je moet streven naar banen die goed betalen, zoals bijles geven en atleet zijn. Hoe meer geld de baan betaalt, hoe groter de kans dat je er een goed salaris van krijgt als je personage volwassen is.

Ook gerelateerd: Hoe oefen je gymnastiek in BitLife?

Hoe word je een CEO in BitLife?

Het kiezen van een carrièrepad aan het begin van je BitLife-reis is erg belangrijk. Je wilt zeker weten dat je een baan of activiteit kiest waarmee je later succesvol kunt worden!

 Hoe word je CEO bij BitLife?

CEO is een van de meest gerespecteerde posities in BitLife, dus het is zeker een doel waar je naar wilt streven. Maar CEO worden kan moeilijk zijn omdat er veel verschillende factoren bij betrokken zijn. Hier begeleiden we u door het proces om CEO te worden in BitLife.

 • Kies aan het begin van je reis een carrièrepad dat je brengt waar je heen wilt. In dit geval wordt Business School voorgesteld.
 • Studeer af van de middelbare school en ga vervolgens naar de universiteit (Business School). Zakendoen is een van de belangrijkste carrières om CEO te worden.
 • Ga elke dag naar de bibliotheek en studeer hard om je slimme stat te verhogen! Doe als je kunt ook mee aan een aantal activiteiten - deze geven je een andere beurs voor vervolgonderwijs.
 • Graduate College met goede cijfers - je hoeft alleen maar 'goed' of beter te worden.
 • Als je eenmaal een diploma hebt, is het tijd om te gaan werken! Zoek de vacature 'Corporate'. Dit is een van de beste manieren om ervaring op te doen en zal later van pas komen.
 • Zoek na 15 jaar bij uw zakelijke baan naar een 'Assistent Vice President'-positie - deze zou beschikbaar moeten zijn onder Carrièrelijsten.
 • Werk heel hard aan je werk en je wordt na een paar jaar gepromoveerd tot vice-president! Ga door met dit proces totdat u de Executive Vice President, Managing Director en uiteindelijk CEO van BitLife bent!
 • Als je geen promotie krijgt, probeer dan hoger op de carrièreladder te komen door door alle vacatures te bladeren.

Voordelen van CEO worden in BitLife

Er zijn veel voordelen om CEO te worden bij BitLife. Ten eerste wordt je gerespecteerd door al je vrienden en familie! Je kunt ook bijna elk item kopen dat je maar wilt, inclusief herenhuizen en boten.

 Voordelen van CEO worden in BitLife

CEO worden is absoluut de moeite waard om naar te streven, omdat het de meeste aspecten van je leven gemakkelijker te beheren zal maken. Het is een belangrijk onderdeel van de BitLife-ervaring en je zult merken dat het worden van een CEO je leven een nieuwe betekenis zal geven.

Daarnaast krijg je ook de kans om miljardair te worden in BitLife, wat absoluut geweldig is. U kunt uw eigen bedrijf starten en honderden mensen aannemen!

CEO worden kost wat tijd - je hebt minstens 15 jaar ervaring nodig voordat je deze baan kunt krijgen. Maar het is de moeite waard om naar toe te werken, omdat het je zal helpen om succesvoller te worden in BitLife.

Controleer ook: Hoe een trein te beroven in BitLife?

Veel Gestelde Vragen

1. Staat BitLife toe dat zijn spelers CEO worden?

BitLife is een realistische simulatie en het doel van het spel is om je te helpen meer te weten te komen over het echte leven. Ze stellen spelers in staat om elk carrièrepad te verkennen dat ze willen - inclusief CEO.

2. Kan ik CEO worden in BitLife als ik geen diploma heb?

Nee, het is heel moeilijk om CEO te worden zonder een opleiding. Hiervoor heb je minimaal 15 jaar ervaring in je corporate job en een hoog slimheidspercentage (70% of hoger) nodig. Zorg er dus voor dat je al vroeg een carrièrepad kiest!

3. Is er een manier om CEO te worden in BitLife als ik echt een lage intelligentie heb?

Nee, je kunt geen CEO worden zonder een hoge intelligentie te hebben. Zorg ervoor dat uw gezondheid ook goed is - als deze te laag is, kunt u ziek worden en mogelijk zelfs overlijden! Probeer dus gezond te blijven door dagelijks te sporten. Sterk zijn kan ook helpen.

4. Hoe kan ik CEO worden in BitLife als mijn personage nog jong is?

BitLife begint aan het begin van het leven van je personage - dus je moet een baan of activiteit kiezen die je zal helpen waar je heen wilt. Business School kan bijvoorbeeld de juiste keuze zijn om CEO te worden. Zorg ervoor dat het een hoge intelligentie heeft en betaal!

5. Hoe lang duurt het om CEO van BitLife te worden?

Het kost ongeveer 15 jaar hard werken om de CEO te worden - dus je zult zeker geduld moeten hebben. U kunt altijd de 'tijdreizen'-optie van BitLife gebruiken om deze jaren te versnellen! De tijd staat immers niet stil, alleen maar omdat we dat willen.

6. Wat is de beste baan om CEO te worden?

De baan 'Corporate' is de beste keuze als je CEO wilt worden. Dit zal je helpen om in de loop van de tijd ervaring op te doen, wat handig kan zijn. Zorg ervoor dat je hard werkt aan je carrière!

Bekijk meer: Hoe de loterij in BitLife te winnen?

Conclusie

Dit is een gids over hoe u een CEO kunt worden in BitLife! Je moet tijdens je hele reis ervaring en goede cijfers hebben als je deze geweldige rol wilt, want het is een van de meest gerespecteerde functies in BitLife. We hopen dat deze gids heeft geholpen. Dus nu kun je genieten van BitLife!

Als je nog vragen hebt, laat dan hieronder een reactie achter! Wij helpen u graag!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Is Overcooked 2 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS5, Xbox One]
Is Overcooked 2 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS5, Xbox One]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Overcooked 2 platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Overcooked 2 al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Is Watch Dogs Legion platformoverschrijdend in 2022? [PS4/5, Xbox]
Is Watch Dogs Legion platformoverschrijdend in 2022? [PS4/5, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Watch Dogs Legion platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4/5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch (crossplay). Of Watch Dogs Legion al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
10 beste laptops voor artsen in 2022 [aanbevolen door artsen]
10 beste laptops voor artsen in 2022 [aanbevolen door artsen]
Op zoek naar de beste laptops voor artsen en medische professionals in 2022? We hebben 35+ laptops getest om de beste laptops voor dokterspraktijken en artsen te vinden.
Beste Sims 4 Save Files (november 2022): Locatie, Mods-map
Beste Sims 4 Save Files (november 2022): Locatie, Mods-map
Dit is een artikel over de beste Sims 4 opslagbestanden (2022), hun locatie, Sims 4 mods map en hoe je een eerder opgeslagen spel in Sims 4 kunt herstellen?
Beste Razer Blade-laptops in 2022 [voor games, studenten en professionals]
Beste Razer Blade-laptops in 2022 [voor games, studenten en professionals]
Op zoek naar de beste Razer blade laptops in 2022? We hebben meer dan 40 laptops getest om de beste Razer-bladelaptops te vinden voor studenten, professionals en gamers met een beperkt budget.
Evertale Tier List (november 2022) Beste personages gerangschikt
Evertale Tier List (november 2022) Beste personages gerangschikt
De Evertale-niveaulijst is een complete gids voor de beste personages in het spel. Het bevat de sterke en zwakke punten van elk personage en de rol in de strijd. Deze lijst met niveaus helpt je om het sterkst mogelijke team op te bouwen.
Is TerraTech platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox One]
Is TerraTech platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox One]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is TerraTech platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4/5, Xbox One, Nintendo Switch (crossplay). Of TerraTech wel of niet als platformonafhankelijk beschikbaar zal zijn?