Hoofd BitLife Hoe word je een model in BitLife? (2022) + Vereisten

Hoe word je een model in BitLife? (2022) + Vereisten

 Hoe word je een model in BitLife? (2022) + Vereisten 9 juni 2022 BitLife | Gamen
Oosten. Lezen: 7 minuten

BitLife is een spel waarin je de rol van een ongeboren baby op je neemt en opgroeit in de wereld. BitLife is anders dan veel andere games omdat het niet alleen gaat om overleven, maar ook om creatief zijn. Wil je weten hoe je model kunt worden in BitLife? In deze blogpost leer je alles wat je moet weten.

In de huidige wereld van technologie en sociale media dromen veel mensen ervan om model te worden. Hoewel modellenwerk niet voor iedereen is, en er geen garanties zijn dat je het groots zult maken in de wereld van de modemodellen, biedt BitLife een unieke kans om er een te worden!

Met BitLife kun je veel dingen doen, waaronder modelleren. Het is een van de dingen die je als carrière kunt doen. Beroemd zijn is een van de beste voordelen die je kunt krijgen in BitLife. Om als model aan de slag te gaan met je reis naar roem en fortuin, hoef je alleen maar de richtlijnen te volgen die hieronder in dit artikel worden vermeld.

Ook handig: Hoe word je een CEO in BitLife?

Inhoud

BitLife - Een snelle introductie

BitLife is een op tekst gebaseerde levenssimulator die je de controle geeft over je lot als mens, dier of zelfs plant. Het is ontwikkeld door ontwikkelaar CandyWriter LLC en uitgebracht in 2018. Je kunt BitLife voor Android en iOS gratis downloaden en in je browser spelen.

 BitLife - Een snelle introductie

Het spel begint met de pagina voor het maken van personages, waar je kunt kiezen uit verschillende lichaamstypes en gezichten die passen bij het uiterlijk van je avatar. Eenmaal geselecteerd ga je naar High School of College (als je een van die als je eerste leven hebt gekozen) om te beginnen vrienden maken en mensen ontmoeten.

Als je op zoek bent naar een meer opwindende ervaring, probeer dan in plaats daarvan een baan in de zakelijke carrière te krijgen! Natuurlijk zijn er tal van andere paden beschikbaar - zorg ervoor dat je ze bekijkt voordat je aan iets serieus begint.

Nadat je wat tijd hebt besteed aan het opbouwen van verbindingen, is het tijd om te beslissen hoe je wilt dat je leven zich ontvouwt. Het pad van een personage is een directe weerspiegeling van hun beslissingen en acties, dus kies verstandig!

Sommige spelers concentreren zich liever op één aspect van het spel, terwijl anderen levens creëren met meerdere carrières - wat voor jou ook werkt, zal uniek zijn, omdat elke keuze zijn eigen implicaties heeft.

De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt, dus kijk eens rond en geniet; modelleren is een van de vele manieren om wat geld te verdienen in BitLife. Onze gids van vandaag zal behandelen wat nodig is om dit carrièrepad te starten.

Vereisten om een ​​model te worden in BitLife

Wanneer u klaar bent om te beginnen met modelleren, zijn er enkele dingen die u van tevoren moet weten. Hier is een lijst met de vereisten waaraan je moet voldoen om model te worden.

 Vereisten om een ​​model te worden in BitLife
 • Allereerst moet je afstuderen op de middelbare school: dit geeft je een voorsprong in de branche.
 • Ten tweede moet je uiterlijk statistiek hoog zijn: je moet aantrekkelijk zijn om je carrière van de grond te krijgen. Ga naar de sportschool of ga wandelen om je uiterlijk te verbeteren. Als je geen zin hebt om jezelf in het echte leven te verbeteren en een snelle oplossing wilt, gebruik dan plastische chirurgie!

Ook gerelateerd: Hoe word je een monnik in BitLife?

Hoe word je een model in BitLife?

Nu je weet wat de vereisten zijn om model te worden, is het tijd om te praten over hoe je deze carrière precies kunt bereiken.

 Hoe word je een model in BitLife?

Modelleren is geen eenvoudig beroep, maar als je volhardend genoeg bent, zal het zijn vruchten afwerpen. Hier zijn enkele tips om u op weg te helpen.

 • Zorg er allereerst voor dat uw lichaam voldoet aan de industrienormen.
 • Probeer een hoge kijkstatistiek te krijgen voordat u begint na te denken over iets anders in BitLife. Als je oud genoeg bent, zou dit je eerste prioriteit moeten zijn. Al je andere statistieken zijn afhankelijk van hoe goed je eruitziet, dus het is belangrijk dat je deze regelmatig bijwerkt.
 • Als je oud genoeg bent, ga je naar de sportschool en begin je te wandelen. Dit zal helpen om je uiterlijk nog verder te verbeteren, aangezien dit een van de statistieken is die door oefening kunnen worden verbeterd.
 • Zodra je van school komt en volwassen bent, is het tijd om een ​​baan te zoeken. Je bent specifiek op zoek naar de carrière van een voetmodel, aangezien dit een van de moeilijkste is om te bereiken in BitLife, en je zult er behoorlijk wat mee kunnen reizen!
 • Als je geen vacatures ziet, is er niets mis met ouder worden of je app verlaten, zodat alle vacatures worden vernieuwd. Op die manier kun je een frisse bos nieuwe krijgen om naar te kijken!
 • Zorg ervoor dat u de optie hard werken kiest wanneer u solliciteert. Dit zal je carrièreprestaties helpen verbeteren, iets dat heel moeilijk te bereiken kan zijn in BitLife!
 • Als je eenmaal in staat bent om als voetmodel aan de slag te gaan, zorg er dan voor dat je alle verschillende soorten shoots bekijkt, zodat je aan verschillende dingen kunt wennen. Op deze manier wordt het gemakkelijker voor u om een ​​handmodel te worden, enzovoort!
 • Na het voetmodel kunt u dit veranderen in een handmodel. Zodra je dit punt hebt bereikt, is het oké om wat tijd vrij te nemen van je werk, zodat je prestaties omhoog kunnen gaan en je meer gevraagd wordt!
 • Uiteindelijk, als er genoeg tijd is verstreken, krijg je een aanbieding van een van de grote modemerken en wordt je uiteindelijk een catalogusmodel. Dit is een behoorlijk grote deal in BitLife en zal je statistieken nog verder helpen verbeteren!
 • Na catalogusmodellering kun je een lingeriemodel worden voordat je uiteindelijk een catwalkmodel wordt.
 • Als je eenmaal de top van je modellencarrière hebt bereikt, kun je eindelijk een supermodel worden en succes behalen.
 • Voor het grootste deel draait het worden van een supermodel in BitLife allemaal om geluk en wachten op kansen die op je pad komen. Wees geduldig, en uiteindelijk zou je er moeten komen met voldoende tijd in deze app!

Voordelen van een model zijn in BitLife

Als u in staat bent om succesvol te worden, zijn er veel voordelen die hiermee gepaard gaan. Hier is de lijst met alle voordelen die je mag verwachten als je aan je modellencarrière begint!

 Voordelen van een model zijn in BitLife
 • Ten eerste zal je als model het gemakkelijker maken om sociaal succes te behalen. Dit betekent dat je meer vrienden hebt en mensen kunt aantrekken die normaal niet in je geïnteresseerd zouden zijn!
 • Ook krijg je de kans om heel wat rond te reizen bij het uitproberen van verschillende banen. Dit kan je leven wat opwinding geven en het interessanter maken dan voorheen!
 • Het is belangrijk om te onthouden dat modellenwerk veel voordelen heeft, vooral als je een supermodel bent. De grote is dat je met het verstrijken van de tijd beroemder wordt en mensen je naam herkennen! Dit maakt het voor u gemakkelijker om succes te behalen op andere gebieden van het leven, zoals het bedrijfsleven of de politiek.
 • Naast de roemfactor zijn er ook enkele voordelen verbonden aan deze baan als het gaat om hoeveel geld je verdient. Hoe bekender iemand is, hoe beter betaalde banen ze kunnen krijgen, en dit geldt zeker ook voor BitLife!
 • Onthoud dat model zijn niet alleen draait om rondreizen en fotoshoots doen. Er zal ook wat downtime zijn waarbij je misschien niets op je bord hebt. Dit is je kans om iets leuks te doen en een pauze te nemen van de serieuzere aspecten van BitLife!
 • Er zijn ook enkele behoorlijk grote voordelen voor modellen die supermodellen worden, te beginnen met nog meer geld te verdienen dan voorheen.

Controleer ook: Hoe oefen je gymnastiek in BitLife?

Veel Gestelde Vragen

1. Kan ik model worden in BitLife?

BitLife is een simulatiespel dat je heel veel vrijheid geeft om te doen wat je maar wilt. Dit omvat ook model worden en op deze manier geld verdienen!

2. Is high looks belangrijk als je model probeert te worden in BitLife?

Naarmate je verder in het spel komt, wordt het belangrijker om er goed uit te zien. Als je uiterlijk niet overeenkomt met dat van andere spelers, zal dit het veel moeilijker voor je maken om succesvol te worden!

3. Wat zijn de verschillende carrièrepaden in BitLife als het gaat om modelleren?

Er zijn veel verschillende loopbaantrajecten die je kunt volgen om model te worden. De dingen beginnen bijvoorbeeld met de baan van een voetmodel en leiden uiteindelijk tot een handmodel, een catalogusmodel, een lingeriemodel en uiteindelijk een catwalkmodel.

4. Kan ik een supermodel worden in BitLife?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want een supermodel worden heeft alles te maken met geluk en timing. Als je echter hard werkt en geduld hebt, is er altijd een kans dat je dit niveau van succes zult bereiken!

5. Wat zijn de voordelen van een supermodel in BitLife?

Er zijn veel voordelen die gepaard gaan met succesvol worden, zoals meer geld hebben en behoorlijk wat rondreizen. Je zult in de loop van de tijd ook beroemder worden!

6. Zijn er nadelen aan het zijn van een supermodel in BitLife?

Er zijn niet echt nadelen die specifiek zijn voor het zijn van een supermodel. Het is echter belangrijk om te onthouden dat deze baan niet alleen maar glitter en glamour is - er zullen momenten zijn dat je niets te doen hebt en je daardoor misschien verveeld raakt!

Bekijk meer: Hoe een trein te beroven in BitLife?

Conclusie

Aan de top komen in BitLife draait allemaal om hard genoeg werken en een beetje geluk aan je zijde hebben. Modelleren is het perfecte carrièrepad om te volgen als je een snelle route wilt naar succes in het leven, ook al kan het behoorlijk moeilijk zijn. Geef niet op en onthoud dat alles mogelijk is met BitLife!

We hopen dat je genoten hebt van het lezen van deze blogpost over hoe je een model kunt worden in BitLife. Heeft u vragen of opmerkingen, laat het ons gerust weten! We horen graag van je, en als we iets kunnen doen om onze lezers te helpen, aarzel dan niet om het te vragen.

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Zoeken naar gedetineerden: hoe u in elke staat gevangenis- en gevangenisgegevens kunt opzoeken
Zoeken naar gedetineerden: hoe u in elke staat gevangenis- en gevangenisgegevens kunt opzoeken
Uitzoeken of iemand in de gevangenis zit, is heel eenvoudig - bijna elke staat heeft een openbare, doorzoekbare database die u kunt gebruiken om mensen te vinden.
2500+ hondenbijschriften voor Instagram (2022) Grappig, schattig, verjaardag
2500+ hondenbijschriften voor Instagram (2022) Grappig, schattig, verjaardag
Dit artikel gaat over schattige hondenbijschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze Instagram-bijschriften voor honden bevatten citaten, grappige, verjaardags-, sneeuw-, wandel- en slimme bijschriften.
Gas Gas Gas Roblox ID-codes (2022): Manuel Song / Muziek
Gas Gas Gas Roblox ID-codes (2022): Manuel Song / Muziek
Bent u op zoek naar de Gas Gas Gas Roblox ID-code (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Gas Gas Gas Roblox-nummer (Manuel) ID-codes omvatten luide, originele, remix- en langzame versies.
Is D&D: Dark Alliance platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS, Xbox]
Is D&D: Dark Alliance platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is D&D: Dark Alliance platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Dungeons & Dragons: Dark Alliance wel of niet platformonafhankelijk beschikbaar zal zijn?
Sims 4 Ouderschap Cheats (november 2022) Ouderschapsvaardigheid
Sims 4 Ouderschap Cheats (november 2022) Ouderschapsvaardigheid
Dit artikel gaat over De Sims 4 ouderschap cheats (2022) voor pc, PS4, PS5 en Xbox One. Deze omvatten de kindertijd, karakterwaarde en cheat voor eigenschappen voor Sims 4.
Is Saints Row 4 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox]
Is Saints Row 4 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Saints Row 4 platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4/5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch (crossplay). Of Saints Row 4 al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
10 beste laptops voor studenten elektrotechniek in 2022
10 beste laptops voor studenten elektrotechniek in 2022
Op zoek naar de beste laptops voor studenten elektrotechniek in 2022? We hebben meer dan 40 laptops getest om laptops met hoge prestaties en draagbaar te vinden die onder het budget vallen.