Hoofd BitLife Hoe word je president in BitLife? (2022) Vereisten + Gids

Hoe word je president in BitLife? (2022) Vereisten + Gids

 Hoe word je president in BitLife? [2021] 27 mei 2022 BitLife | Gamen
Oosten. Lezen: 8 minuten

BitLife is een videogame waarmee je het leven van je dromen kunt leven. Elke dag maak je keuzes die bepalen wat er daarna gebeurt. Ga je naar de universiteit? Ga trouwen? Heb je kinderen? En wie zullen je vrienden uiteindelijk zijn, en hoeveel tijd brengen ze met je door.

BitLife is een spel over het leven. Als je wilt weten hoe je President kunt worden in BitLife, dan is deze blogpost iets voor jou! We dekken alle stappen die nodig zijn om ultieme kracht te bereiken en zien het groter worden dan ooit tevoren.

In BitLife kunnen spelers in veel verschillende carrières terechtkomen. Sommige hiervan zijn carrièrepaden, zoals brandweerman of dokter; andere kunnen beroepen zijn waarbij je onderaan begint en je opwerkt naar de top, zoals het bedrijfsleven of de politiek.

President in BitLife is het hoogste niveau dat je in deze game kunt bereiken. Het staat bekend als een van de meest uitdagende, maar het heeft zeker ook zijn voordelen! Het belangrijkste voordeel van president zijn in BitLife is dat je beslissingen daadwerkelijk van invloed zijn op hoe snel je bovenaan klimt.

Als je geïnteresseerd bent om President van BitLife te worden, lees dan onze gids over hoe je President kunt worden in BitLife.

Ook handig: Hoe word je een acteur in BitLife?

Inhoud

BitLife - Een snelle introductie

BitLife is een spel waarin je kunt leven als het echte leven. Het is ontwikkeld door CandyWriter LLC en uitgebracht in 2018. Het is beschikbaar voor: Android en iOS .

 BitLife - Een snelle introductie

De speler is een pasgeboren baby in het spel. Elke beslissing die je neemt, zal je karakter naar succes of mislukking leiden. Je kunt zoveel mogelijk levens leiden, maar aan elk leven komt een einde. Je hebt één kans voor elke playthrough, en als dat slecht afloopt, is het voorbij!

Dit simulatiespel is anders dan andere spellen omdat het je leven berekent. Je kunt op veel verschillende manieren leven en beslissingen nemen die van invloed zijn op hoe lang je leeft, welke baan je hebt, wie je vrienden zijn, waar je aan het einde van je leven woont (en meer).

U kunt bijvoorbeeld president van de Verenigde Staten worden, of u kunt dakloos worden. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Zelfs als je een playthrough niet haalt, krijgt je personage de kans om te zien hoe de dingen in hun leven zouden verlopen als ze andere beslissingen hadden genomen.

Wil je na al deze informatie weten hoe je President kunt worden in BitLife? Blijf dan onze blogpost lezen! We hebben alles, van tips om president te worden en wat er nodig is om president te worden in BitLife.

Dus, zonder verder oponthoud, laten we naar de gids gaan!

Vereisten om president te worden in BitLife

President worden in BitLife is geen gemakkelijke taak. Er zijn veel vereisten waaraan u moet voldoen voordat u er zelfs maar aan denkt om naar kantoor te gaan. Laten we eerst de basis bekijken van wie president kan worden, en dan zullen we elke vereiste afzonderlijk bekijken om te zien wat ze precies doen.

 Vereisten om president te worden in BitLife

Alle spelers hebben toegang tot deze optie om President te worden in BitLife.

De vereisten zijn als volgt:

 • De eerste vereiste is dat u ten minste 35 jaar oud moet zijn als u president van de Verenigde Staten wilt worden.
 • De tweede vereiste is dat je Bitizenship moet krijgen. Als je dat niet doet, komt deze baan niet eens opdagen voor jou!
 • De derde vereiste is dat je $ 4,99 USD moet betalen om president te worden.
 • De vierde vereiste is dat je naar kantoor moet rennen.
 • De vijfde vereiste is dat je hard moet werken voor geld om je kandidaat te stellen en het vereiste smeergeld af te betalen.
 • De zesde vereiste is dat je populair moet zijn.
 • De zevende vereiste is dat je een hoge intelligentie en uiterlijk nodig hebt; deze hebben allebei invloed op uw kansen om de verkiezingen te winnen.

Als aan al deze vereisten is voldaan, gefeliciteerd! U kunt nu President worden in BitLife door onze gids te volgen over hoe u President kunt worden in BitLife!

Ook gerelateerd: Hoe word je een zanger in BitLife?

Hoe word je president in BitLife?

BitLife is een spel waarin je je droomleven kunt leven, en als je President van BitLife wilt worden, dan moet je het op de juiste manier doen. Dit betekent onderaan beginnen en naar boven werken.

 Hoe word je president in BitLife?

Als je echt geïnteresseerd bent om president van BitLife te worden, dan is dit wat je nodig hebt:

 • Allereerst moet je beginnen in een land als Mexico of de Verenigde Staten, aangezien die landen verkiezingen hebben.
 • Je wilt dan door school gaan en zo slim mogelijk worden (en als je je niet op je cijfers kunt concentreren, probeer dan te trainen in de sportschool).
 • Concentreer je vervolgens op het krijgen van een goed uiterlijk door naar de film te gaan en mooie kleding te dragen.
 • Nu, als je eenmaal volwassen bent, moet je beginnen je weg naar de politiek te plannen. Dit betekent na het behalen van de middelbare school; je kunt naar de universiteit gaan of politicus worden.
 • Omdat je wat geld nodig hebt om dit allemaal te doen, kun je naar de universiteit gaan voor bijvoorbeeld politicologie, Engels of geschiedenis. Ga dan over naar de bedrijfs- of rechtenstudie nadat dit is gebeurd.
 • Op die manier kun je de hele tijd een gratis ritje krijgen, en door dit te doen, staat er ook wat geld op je bankrekening!
 • Het geld helpt, want je zult je eigen run for office moeten financieren. Dus als je er meer van hebt, kun je meer in de campagne gooien!
 • Netwerken is hiervoor ook de sleutel, dus je zult tijd moeten doorbrengen op feestjes met mensen die betrokken zijn bij de politiek of misschien iemand kennen. Zo kunnen zij helpen met jouw campagne!
 • Begin als directeur van een schoolbestuur of de laagste politieke baan in uw land. Je moet minimaal $ 10.000 verzamelen en dat gebruiken voor je run.
 • Nadat je dit hebt gedaan, kun je, als je op de een of andere manier niet op de stemming komt, het spel onmiddellijk verlaten en volledig afsluiten! Dit moet u toelaten om uw geld terug te verdienen.
 • Als je eenmaal op de stemming bent, moet je al je opties doornemen en uitzoeken wat werkt. Als iets niet werkt, probeer dan een andere aanpak totdat het wel werkt!
 • Bekijk de Approval Ratings van uw campagne. Als ze laag zijn, concentreer je dan op één ding tegelijk totdat het omhoog gaat!
 • Zorg ervoor dat je ook op de juiste dingen draait. Als mensen ergens niet blij mee zijn, gebruik dat dan als je agenda voor wat je volgend schooljaar moet doen!
 • Al met al, als u eenmaal in functie bent, moet u ervoor zorgen dat uw goedkeuringsclassificaties hoog zijn. Dit betekent dat u uw campagnebeloftes nakomt en doet wat juist is!
 • Krantenkoppen kunnen ook een hoop helpen, dus houd ze zo nu en dan in de gaten om te zien wat er in het nieuws gebeurt. Maak er een toespraak op gebaseerd als je kunt.
 • Uw agenda is het belangrijkste onderdeel van het verhogen van uw goedkeuringsclassificaties, dus houd de zaken in de gaten!
 • Houd bij hoe gestrest je bent en probeer oranje (of lager) te blijven. Zo niet, neem dan wat tijd voor jezelf of ga zoals eerder weer sporten in de sportschool.
 • Sluit je aan bij Social Media wanneer je een functie krijgt; op deze manier zul je moeten profiteren van roem die je behoorlijk wat geld zal opleveren. Dit wil je voor je presidentiële run!
 • Berichten zijn belangrijk; zorg ervoor dat je ze minstens een paar keer per jaar doet. Als je je niet kunt concentreren op de berichten, probeer dan opnieuw te trainen!
 • Als je eenmaal bekendheid hebt gekregen, laat dan alle beschikbare opties terwijl je gekozen bent, want als je ze doet, kunnen ze je afgezet krijgen. Als je minimaal 10.000 volgers hebt, kun je proberen om geverifieerd te worden.
 • Als je baan als directeur van een schoolbestuur erop zit, kun je je kandidaat stellen voor burgemeester. Doe hetzelfde en werk je een weg naar roem en geld door reclame te maken of boeken te schrijven.
 • Op het moment dat je meer dan een miljoen verdient met reclames, kun je proberen in de Senaat te komen.
 • Als je genoeg geld en roem hebt, probeer dan president te worden. Dit zal echter het moeilijkste zijn om te doen! (Verzamel ten minste in de vijf tot acht miljoen gebieden voordat u probeert president te worden.)
 • Zorg ervoor dat je je goedkeuringsclassificaties in de gaten houdt terwijl je voor President loopt, want het wordt moeilijk, vooral als er ook veel andere mensen bij deze race betrokken zijn!
 • Je agenda zal moeten werken aan dingen die belangrijk zijn. Heb je veel geld, dan kun je ook gewoon alles voor de campagne zelf financieren!
 • Al met al, als u eenmaal in functie bent, moet u ervoor zorgen dat uw goedkeuringsclassificaties hoog zijn. Dit betekent dat u uw campagnebeloftes nakomt en doet wat juist is!

Opmerking : Als je op de een of andere manier het ticket niet krijgt, kun je het spel weer verlaten en opnieuw openen. Mijn beste advies is om te blijven proberen en achterbaks te zijn als je kunt. Dit gaat echter niet altijd werken, dus het gaat vooral om geluk!

Controleer ook: Hoe een trein te beroven in BitLife?

Veel Gestelde Vragen

1. Kan ik president worden als ik nog geen 35 jaar oud ben?

Nee, u kunt geen president van de Verenigde Staten worden als u geen 35 jaar oud bent. Ook hebben verschillende landen verschillende leeftijdsgrenzen. Zoek dus naar de leeftijdsgrenzen van uw land voordat u BitLife speelt.

2. Kan ik president worden als ik in de gevangenis zit?

Nee, u kunt geen president van uw land worden terwijl u in de gevangenis zit. Je goedkeuringsclassificatie zal te laag zijn en het is bijna onmogelijk om uit de gevangenis te komen als je daar eenmaal bent geplaatst voor een misdrijf of het verwaarlozen van rekeningen. Zorg er dus voor dat dit niet gebeurt voordat u BitLife speelt!

3. Zijn slimheid en uiterlijk belangrijk voordat je president wordt?

Ja, het is belangrijk dat je slim bent en er goed uitziet in het bijzijn van mensen. Als je intelligentieniveau te veel daalt, zal niemand op je stemmen. Er zijn verschillende andere factoren die bepalen hoe bekend of geliefd een persoon is bij anderen, zoals lengte, gewicht, huidskleur, enz. Zorg er dus voor dat dit niet gebeurt voordat u BitLife speelt!

4. Wat zijn de redenen dat mensen niet op mij stemmen?

Als mensen niet op je stemmen, probeer dan je goedkeuringsclassificaties te verbeteren. Dit komt omdat ze niet weten wie je bent, of omdat ze denken dat jouw standpunt over bepaalde kwesties er niet toe doet. Dit vereist dus dat je jezelf verbetert en je vervolgens weer kandidaat stelt voor de verkiezingen!

5. Wat zijn de beste dingen om te doen om president te worden?

Er is geen pasklaar antwoord als het gaat om het worden van president. Enkele van de beste dingen die u kunt doen, zijn ervoor zorgen dat uw goedkeuringsclassificaties hoog zijn, een goede agenda bedenken en veel geld hebben zodat u uw eigen campagne kunt financieren.

6. Wat moet ik vermijden als ik president wil worden?

Er zijn een paar dingen die u wilt vermijden als u president wilt worden. Dit omvat onder meer verstrikt raken in een schandaal, lage goedkeuringsclassificaties hebben en campagnebeloften niet nakomen. Zorg er dus voor dat je van deze dingen op de hoogte bent voordat je BitLife gaat spelen!

7. Hoe vaak kan ik me kandidaat stellen voor het presidentschap?

Je kunt je zo vaak kandidaat stellen voor president als je wilt in BitLife. Houd er echter rekening mee dat het elke keer moeilijker zal zijn om te winnen. Zorg er dus voor dat je voorbereid bent op een lange en moeilijke campagne!

Bekijk meer: Hoe word je een CEO in BitLife?

Conclusie

Als je jezelf in toom kunt houden, probeer dan de president van je land te worden. Het is erg moeilijk en tijdrovend, maar het is ook erg leuk! Dus veel plezier met het spelen van BitLife door vandaag president te worden!

We hopen dat deze blogpost over 'Hoe word je president in BitLife?' heeft u goed geholpen. Als je meer informatie wilt over dit onderwerp of over andere onderwerpen, laat dan hieronder een reactie achter. We beantwoorden alle vragen en horen graag uw feedback!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Is The Division 2 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Is The Division 2 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is The Division 2 platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of The Division 2 al dan niet platformonafhankelijk beschikbaar zal zijn?
Griezelige enge skeletten Roblox ID-codes (2022): Andrew Gold
Griezelige enge skeletten Roblox ID-codes (2022): Andrew Gold
Bent u op zoek naar de Spooky Scary Skeletons Roblox ID-code (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Spooky Scary Skeletons Roblox-nummer (Andrew Gold) ID-codes omvatten remix, dubstep, trap en cover.
Battle Night: Cyberpunk Tier List (november 2022) Beste helden
Battle Night: Cyberpunk Tier List (november 2022) Beste helden
De Battle Night: Cyberpunk-niveaulijst (2022) is een geweldige bron voor zowel nieuwe spelers als veteranen. Het kan je helpen beslissen met wie je wilt spelen en je een idee geven van hoe elk personage het doet ten opzichte van de concurrentie.
Digimon ReAise Tier List (november 2022) Beste karakters gerangschikt
Digimon ReAise Tier List (november 2022) Beste karakters gerangschikt
De Digimon ReArise-tierlijst (2022) helpt je bij het kiezen van de beste personages voor je team. Het is gunstig voor zowel beginners als degenen die terugkeren naar het spel.
Waarom zijn sommige Netflix Watch-titels alleen beschikbaar tot een bepaalde datum?
Waarom zijn sommige Netflix Watch-titels alleen beschikbaar tot een bepaalde datum?
U vraagt ​​zich misschien af ​​waarom u niet gewoon een bladwijzer voor een film of tv-programma kunt maken en deze op uw gemak kunt bekijken, wat juist het doel van deze nieuwe diensten lijkt te zijn. De
Fallen Kingdom Roblox ID-codes (2022) Minecraft-nummer / muziek
Fallen Kingdom Roblox ID-codes (2022) Minecraft-nummer / muziek
Bent u op zoek naar de Fallen Kingdom Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Fallen Kingdom-nummer/muziek (Minecraft) Roblox-ID's bevatten originele, schone en remixversies.
Is Neverwinter platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]
Is Neverwinter platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Neverwinter platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Neverwinter al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?