Hoofd Gamen Hoeveel niveaus zijn er in Candy Crush Saga? [november 2022]

Hoeveel niveaus zijn er in Candy Crush Saga? [november 2022]

 Hoeveel niveaus zijn er in Candy Crush Saga? [2021] 30 september 2021 Gamen
Oosten. Lezen: 5 minuten

Candy Crush is een van de meest populaire spellen. Het heeft miljoenen spelers over de hele wereld en is beschikbaar op iOS, Android en pc. Als je op zoek bent naar een spel om de tijd te doden of gewoon van uitdagende puzzels houdt, dan is Candy Crush perfect voor jou.

Een vraag die veel mensen zichzelf hebben gesteld tijdens het spelen van dit spel is: 'Hoeveel niveaus zijn er in Candy Crush Saga?' Ik weet dat het een vreemd onderwerp klinkt, maar het spel is waanzinnig populair geworden en mensen willen alles weten wat ze kunnen. Dus ik ben hier om je er alles over te vertellen!

In de wereld van vandaag heeft iedereen veel dingen te doen en niet genoeg tijd. Daarom houden we allemaal zo van Candy Crush omdat het leuk is, maar ook heel snel en gemakkelijk te leren. Als je het spel echter net begint, kan er enige verwarring zijn over het aantal niveaus in candy crush.

Er zijn eigenlijk drie verschillende versies van dit geweldige spel, en elk heeft een ander aantal niveaus. In deze blogpost zal ik elk van deze drie versies bespreken en je vertellen over het aantal niveaus in candy crush voor die versie.

Inhoud

Candy Crush - Een snelle introductie

Candy Crush is een puzzelvideogame waarin tegels worden gecombineerd, gemaakt door de Zweedse ontwikkelaar 'King', die het in 2012 schreef. De speler moet niveaus voltooien die doelen hebben, zoals het scoren van een bepaald aantal punten binnen een vast aantal zetten.

 Candy Crush - Een snelle introductie

Hierin wisselen spelers twee aangrenzende snoepjes tussen meerdere op het bord om rijen of kolommen van ten minste drie bij elkaar passende gekleurde snoepjes te maken. Hoe meer wedstrijden er worden gemaakt, hoe hoger het aantal punten dat spelers krijgen voor elke beweging die in de ronde overblijft.

Tijdens het spelen kunnen 'power'-snoepjes op het bord spawnen, die speciale vaardigheden hebben die kunnen worden geactiveerd door ze samen met een groep aangrenzende snoepjes met een of meer soortgelijke kleuren te verpletteren.

De color bomb candy biedt spelers bijvoorbeeld een nieuwe bijpassende kleur voor elk van de acht omringende snoepjes. De volgorde waarin je niveaus voltooit, is belangrijk omdat het bijdraagt ​​aan je algehele score en sterren die je op dat niveau verdient.

Ook handig: Hoe vind je een spel waarvan je de naam bent vergeten?

Hoeveel niveaus zijn er in Candy Crush Saga?

Het aantal niveaus in een spel is een manier om de complexiteit en moeilijkheidsgraad ervan te meten. In het geval van Candy Crush is het ook een indicatie van hoeveel tijd je aan het spelen zult besteden! Hoe hoger het niveau, hoe moeilijker het wordt om snoepjes bij elkaar te zoeken en van het bord te halen.

 Hoeveel niveaus zijn er in Candy Crush Saga?

Er zijn momenteel 10220 levels in 682 afleveringen van Candy Crush Saga voor de HTML5-versie (Android, iOS, Facebook), en als je liegt op de Windows-versie, dan zijn er 10325 levels .

Aangezien het aantal niveaus toeneemt met de toevoeging van nieuwe afleveringen en updates, zijn er enkele gebruikers die meer niveaus hebben vanwege testen. Elke woensdag worden er nieuwe levels aan het spel toegevoegd, dus als je een tijdje niet hebt gespeeld, staat er meer plezier op je te wachten.

Soorten niveaus in Candy Crush Saga

Er zijn vijf verschillende soorten niveaus in Candy Crush, die je moet weten als je meer afleveringen wilt ontgrendelen. Deze niveaus omvatten Jelly, Ingredients, Candy Order, Mixed Mode en Rainbow Rapids.

 Soorten niveaus in Candy Crush Saga

1. Gelei

In dit niveautype moet de speler alle gelei op het bord wissen en moet hij er een bepaald aantal voltooien.

2. Ingrediënten

Er zijn verschillende soorten ingrediënten die je op het bord kunt zien. Je moet al deze ingrediënten naar beneden halen en ze matchen door verticale of horizontale lijnen te maken met ten minste drie gelijkgekleurde snoepjes. Hoe meer ingrediënt eruit komt; hoe hoger je score zal zijn!

3. Snoep bestellen

In dit type niveau moet de speler specifieke snoepjes verzamelen die op het bord worden besteld.

4. Gemengde modus

Dit is een mix van typen met twee niveaus waarbij je zowel Jelly- als Ingredients-niveaus in één keer moet voltooien!

5. Regenboogstroomversnellingen

In dit soort candy crush-level is het je doel om het pad vrij te maken voor het verzamelen van regenboogsnoepjes terwijl ze naar de uitgangen gaan.

Je zult ook een aantal niveaus vinden die niet tot een bepaalde categorie behoren, waar je een bepaald aantal items moet verzamelen of zoveel mogelijk moet scoren binnen een vast aantal zetten. Veel geluk!

Ook gerelateerd: Grappige groepschatnamen (2021)

Hoeveel niveaus zijn er in Candy Crush Soda Saga?

Zoals bij alle andere spellen, zijn er veel spelers die willen weten hoeveel niveaus er in de Candy Crush Soda Saga zijn. Er zijn momenteel 7480 niveaus in de originele versie van Candy Crush Soda Saga , en bij elke update worden er meer niveaus toegevoegd.

 Hoeveel niveaus zijn er in Candy Crush Soda Saga?

Daarnaast zijn er tot nu toe verschillende versies van Candy Crush Soda Saga uitgebracht, waaronder jelly sodas-saga, ice cream island-saga, koolzuurhoudende dranken, enz., elk met een bepaald thema dat ze uniek maakt van elkaar.

Elke vrijdag worden er nieuwe levels aan het spel toegevoegd, dus er zijn meer levels die je kunt spelen naarmate je verder komt in de saga. Als je een nieuwe uitdaging en urenlang plezier wilt, sluit je dan aan bij miljoenen spelers over de hele wereld om Candy Crush te spelen!

Hoeveel niveaus zijn er in Candy Crush Jelly Saga?

Candy Crush Jelly Saga is een andere toevoeging aan de Candy Crush Saga-familie met een gelei-thema. Het lijkt erg op dat van soda saga, maar het heeft een aantal extra functies, zoals combo's en mysteriesnoepjes enz.

 Hoeveel niveaus zijn er in Candy Crush Jelly Saga?

Er zijn momenteel 5045 levels in 262 afleveringen van Candy Crush Jelly Saga . Het volgt nog steeds hetzelfde patroon als andere spellen, waar elke vrijdag nieuwe niveaus worden toegevoegd, dus het is de moeite waard om terug te komen voor meer plezier!

Nieuwe spelers kunnen zich ook aansluiten bij miljoenen anderen over de hele wereld om Candy Crush te spelen en te genieten van eindeloze uren entertainment!

Hoeveel niveaus zijn er in Candy Crush Friends Saga?

Candy Crush Friends Saga is weer een toevoeging aan de Candy Crush Saga-familie met een nieuw thema dat enkele van je favoriete personages uit Candy Crush Soda Saga bevat.

 Hoeveel niveaus zijn er in Candy Crush Friends Saga?

Het bevat vijf verschillende modi, waaronder Free the Animals, Free the Octopuses, Dunk the Cookies, Fill the Empty Hearts en Spread the Jam.

Er zijn momenteel 4280 levels in de Candy Crush Friends Saga . Het volgt nog steeds hetzelfde patroon als andere spellen, waar elke week nieuwe niveaus worden toegevoegd.

Controleer ook: Grappige wifi-namen (2021)

Hoeveel niveaus zijn er in Candy Crush Dreamworld?

Dreamland was een wereld gescheiden van de originele Candy Crush-wereld. Het vereist dat je level 50 voltooit om toegang te krijgen tot Dreamworld.

 Hoeveel niveaus zijn er in Candy Crush Dreamworld?

Er zijn momenteel 665 levels in 45 afleveringen van Candy Crush Dreamland , wat betekent dat elke aflevering gemiddeld 15 niveaus heeft.

Maar vanwege een aantal problemen is dit verwijderd.

Veel Gestelde Vragen

1. Wat gebeurt er als je alle niveaus van de Candy Crush Saga voltooit?

Zodra je alle niveaus in een Candy Crush Saga hebt voltooid, krijg je een felicitatiebericht. Daarna moet je een week wachten om nieuwe levels te spelen die elke week worden toegevoegd.

2. Is het spelen van Candy Crush hetzelfde als het spelen van Candy Crush Soda Saga?

Nee, beide spellen zijn verschillend van elkaar. Beide hebben vergelijkbare functies, maar ze verschillen ook qua niveaus en gameplay enz., dus speel ze apart om te genieten van hun uniekheid.

3. Zijn er Facebook- of online leaderboards voor Candy Crush?

Ja, je kunt het spel op Facebook spelen en je scores vergelijken met vrienden. Je kunt ook de profielen van enkele van de topspelers bekijken om te zien hoe ze het allemaal deden in vergelijking met de jouwe!

Bekijk meer: Snapchat Private Story Names-ideeën (2021)

Conclusie

Er zijn zoveel niveaus in de Candy Crush Saga om te spelen. Deze blogpost is een samenvatting van alle informatie die te vinden is over 'Hoeveel niveaus zijn er in Candy Crush Saga' en het totale aantal dat is gemaakt.

We hopen dat je de blogpost met plezier hebt gelezen, maar als je vragen of opmerkingen hebt, laat het ons dan weten!

Een opmerking over Hoeveel niveaus zijn er in Candy Crush Saga? [november 2022]

 1. Alfonso zegt: 17 juli 2022 om 04:42 uur

  Is het mogelijk om te weten hoeveel mensen een bepaald niveau hebben bereikt (bijv. Niveau 3000)?

  Antwoord

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Illusion Connect Tier List (november 2022) Beste personages
Illusion Connect Tier List (november 2022) Beste personages
Dit artikel gaat over de Illusion Connect-laaglijst (2022). Het gaat over wat elke laag is en rangschikt de karakters van sterk naar zwak (beste karakters).
Injustice 2 Tier List (november 2022) Beste karakters gerangschikt
Injustice 2 Tier List (november 2022) Beste karakters gerangschikt
Dit artikel gaat helemaal over de Injustice 2-niveaulijst (2022). De beste personages in het spel zijn in niveaus gesorteerd, zodat je gemakkelijk de juiste kunt vinden voor je behoeften.
It's Raining Tacos Roblox ID-code (2022): Parry Gripp Song
It's Raining Tacos Roblox ID-code (2022): Parry Gripp Song
Bent u op zoek naar de It's Raining Tacos Roblox ID-code (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! It's Raining Tacos Roblox-nummer (Parry Gripp) ID-codes bevatten originele en remixversies.
10 beste Thunderbolt-laptops in november 2022 [Thunderbolt 3 & 4]
10 beste Thunderbolt-laptops in november 2022 [Thunderbolt 3 & 4]
Op zoek naar de beste Thunderbolt-laptops in 2022? We hebben 50+ laptops getest om de beste laptop met Thunderbolt 3 & 4 te vinden voor gamers en professionals met verschillende budgetten.
Bad Child Roblox ID-codes (2022) Tones and I Song / Music
Bad Child Roblox ID-codes (2022) Tones and I Song / Music
Bent u op zoek naar de Bad Child Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Bad Child-nummer/muziek (Tones en I) Roblox-ID's bevatten originele, remix- en langzame versies.
Een draadloos netwerk met een wachtwoord beveiligen met de Linksys WRT-54G
Een draadloos netwerk met een wachtwoord beveiligen met de Linksys WRT-54G
Instructies voor het instellen van wachtwoordbeveiliging op uw WRT-54G-aangedreven wifi-netwerk.
10 beste laptops voor technische studenten in november 2022
10 beste laptops voor technische studenten in november 2022
Op zoek naar de beste laptops voor technische studenten in november 2022? We hebben meer dan 40 laptops getest om de beste draagbare en goedkope laptops voor technische studenten te vinden.