Hoofd Tierlijst HOTS Tier List (november 2022) Heroes of the Storm-personages

HOTS Tier List (november 2022) Heroes of the Storm-personages

 HOTS Tier List (2022) Heroes of the Storm-personages 16 augustus 2022 Tierlijst | Gamen
Oosten. Lezen: 7 minuten

Heroes of the Storm is een teamgebaseerd online multiplayer-spel waarin twee teams van vijf spelers tegen elkaar strijden om de kern van het vijandige team te vernietigen. Het is een van de meer unieke MOBA-spellen, omdat het een verscheidenheid aan verschillende kaarten en helden biedt. In dit artikel bespreken we de Heroes of the Storm-laaglijst.

Een tierlijst is een lijst met items, mensen of entiteiten die zijn gerangschikt op basis van hun relatieve kwaliteit. Heroes of the Storm heeft in de loop der jaren veel verschillende helden gehad, en hoewel elk iets unieks aan het spel toevoegt, is niet elke held gelijk. Hoewel sommige zeker beter zijn dan andere, heeft elk zijn eigen rol in het spel.

Het kan echter moeilijk zijn om te bepalen welke helden de beste zijn om te spelen. Dit geldt vooral als je nieuw bent in het spel. De HOTS-niveaulijst helpt je te begrijpen welke karakters het beste zijn en welke moeten worden vermeden.

Deze lijst toont de beste tot slechtste helden in Heroes of the Storm, op basis van hun huidige status. Naarmate er nieuwe versies voor dit spel worden uitgebracht, wordt elke held dienovereenkomstig beoordeeld en bijgewerkt. Dus houd je ogen open voor toekomstige updates!

Laten we dit artikel nu beginnen met een beetje informatie over het spel.

Ook handig: Genshin Impact Tier-lijst (2022)

Inhoud

Heroes of the Storm (HOTS) - Een snelle introductie

helden van de storm is een MOBA-achtige game die in juni 2015 werd uitgebracht. De game is ontwikkeld en uitgegeven door Blizzard Entertainment, dat ook games uitgeeft zoals World of Warcraft, StarCraft II, Diablo III, Hearthstone: Heroes of Warcraft en Overwatch.

 Heroes of the Storm (HOTS) - Een snelle introductie

De gameplay voor HOTS lijkt erg op die van andere populaire MOBA's, zoals League of Legends en Dota II. Spelers worden geplaatst in wedstrijden van vijf tegen vijf, waar ze moeten samenwerken om de vijandelijke basis te vernietigen.

Elke held heeft een aantal verschillende vaardigheden die ze kunnen gebruiken om hun team te helpen of het andere team schade toe te brengen. Er zijn drie rijstroken op elke kaart en het is belangrijk voor spelers om te weten welke rij vijandelijke helden zullen gaan, evenals waar vriendelijke helden heen moeten als ze optimale ervaring willen opdoen.

Een unieke monteur in HOTS is het talentsysteem. Elk van de helden heeft verschillende talenten waaruit ze kunnen kiezen op niveau één, vier en zeven. De speler moet goud uitgeven om deze nieuwe vaardigheden te kopen, en het is belangrijk voor spelers om strategisch te zijn over wat ze kiezen, anders kan hun personage daardoor erg ondermaats worden.

Er zijn momenteel meer dan negentig verschillende helden in Heroes of the Storm, elk met unieke vaardigheden en speelstijlen. Het wordt dus moeilijk voor de speler om de juiste held voor de taak te kiezen. Daarom hebben we de Heroes of the Storm-laaglijst.

Nu, zonder verder oponthoud, hier is de Heroes of the Storm-laaglijst.

Helden van de Storm-laaglijst (2022)

Een ranglijst is een ranglijst van helden in een game, meestal gebaseerd op hun kracht en hoe goed ze in een bepaalde situatie kunnen worden gebruikt. Het geeft ook een algemene rangschikking van welke helden het beste tot het slechtste zijn.

 Helden van de Storm-laaglijst (2022)

Deze lijst met niveaus is voor het spel in MOBA-stijl, Heroes of the Storm (HOTS). Het is gebaseerd op verschillende factoren, waaronder de kracht en het nut van de held, evenals de relevantie van de kaart. Als je nieuw bent in het spel, kan deze lijst een goed startpunt zijn om te ontdekken welke helden het beste bij je passen.

Er zijn veel voordelen aan het gebruik van de Heroes of the Storm-laaglijst, waaronder:

 • Het biedt de speler een sterke gids met welke helden het eerst moeten werken of waarop ze zich moeten concentreren.
 • Het geeft ze een idee van wat ze moeten doen en waar ze naartoe moeten tijdens elke wedstrijd.
 • De lijst wordt vaak bijgewerkt, zodat spelers op de hoogte kunnen blijven van het huidige spel (de meest populaire strategieën voor dat moment).
 • Het kan spelers helpen bepalen welke helden zwak of sterk zijn tegen andere helden.
 • Het laat je zien wat de beste synergieën zijn voor elke held met een andere in zijn team.

Laten we nu, voordat we naar de HOTS-tierlijst gaan, enkele belangrijke termen bespreken die u eerst moet kennen. De zes rollen van Heroes zijn:

Tank : Het is hun taak om bondgenoten te beschermen en schade op te vangen. Helden in deze categorie hebben meestal veel gezondheid en vaardigheden waarmee ze langer kunnen overleven in teamgevechten.

Bruiser : Deze helden zijn een mix tussen tanks en schadehandelaren. Ze richten aanzienlijke hoeveelheden schade aan, maar ze zijn niet zo duurzaam als tanks. Als zodanig kunnen ze zowel offensief als defensief zijn.

Steun : Hun primaire rol is om buffs, utility-vaardigheden of andere nuttige vaardigheden te bieden die hun team ten goede kunnen komen in gevechten tegen de vijand. Ze zijn niet zo afhankelijk van het feit dat ze direct tegenover alle anderen staan, omdat ze meestal lange cooldowns hebben voor hun vaardigheden.

genezer : Helden die zowel genezen als nuttige vaardigheden aan hun team bieden. Ze zijn meestal kwetsbaar, maar kunnen in een mum van tijd zeer nuttig zijn.

Melee Assassin : Deze helden richten grote schade aan en ze willen de andere vijandelijke helden van dichtbij en persoonlijk ontmoeten, zodat ze grote hoeveelheden burst-schade aan hen kunnen toebrengen.

Ranged Assassins : Deze helden lijken op Melee Assassins, maar ze gebruiken afstandsaanvallen in plaats van dichtbij en persoonlijk te komen. Ze hebben ook de neiging om squishier te zijn dan hun melee-tegenhangers.

Nu we de basis hebben, gaan we verder met de Heroes of the Storm-laaglijst.

Opmerking: de rangorde gaat van S-tier naar E-tier, waarbij S-tier de beste is en E-tier het slechtst.

HOTS - Heroes of the Storm S Tier List (2022)

De helden in deze categorie behoren tot de sterkste in het spel. Ze hebben een groot nut, richten veel schade aan en kunnen lange tijd overleven in teamgevechten. Als zodanig zijn ze essentiële keuzes voor elke teamsamenstelling.

 HOTS - Heroes of the Storm S Tier List (2022)
HOTS-personages Rol
ENZ. Tank
Mephisto Ranged Assassin
Duivel Tank
Johanna Tank
Cassia Ranged Assassin

Ook gerelateerd: Raid: Shadow Legends-niveaulijst (2022)

HOTS - Heroes of the Storm A Tier List (2022)

Helden in deze categorie zijn ongelooflijk sterk en kunnen zeer veelzijdig zijn in verschillende situaties. Ze zijn misschien niet zo krachtig als de S-tier helden, maar ze kunnen nog steeds hun mannetje staan ​​tegen de meeste vijanden.

 HOTS - Heroes of the Storm A Tier List (2022)
HOTS-personages Rol
Blaze Tank
Samuro Mind Assassin
Stukov genezer
Kael'thas Ranged Assassin
Ragnaros Bruizer
Snoek genezer
Greymane Ranged Assassin
Orphea Ranged Assassin
Sylvanas Ranged Assassin
Tracer Ranged Assassin
Mal'Ganis Tank
Yrel Bruizer
Thrall Bruizer
Kunnen Tank
Jaina Ranged Assassin
Garrosh Tank
Falstad Ranged Assassin
Fenix Ranged Assassin
Selecteer Bruizer
Deckard genezer
Tassadar Ranged Assassin
Abathur Steun

HOTS - Heroes of the Storm B Tier-lijst (2022)

Deze helden zijn meestal zwakker dan de helden van het A- en S-niveau, maar ze kunnen onder de juiste omstandigheden goed presteren. Ze kunnen erg handig zijn als je het vijandelijke team moet tegenhouden of als het de eerste keer is dat je met ze speelt.

 HOTS - Heroes of the Storm B Tier-lijst (2022)
HOTS-personages Held
Variant Bruizer
Gazlowe Melee Assassin
Andun genezer
Zeratul Melee Assassin
We zullen genezer
Raynor Ranged Assassin
Anub'arak Tank
Artanis Bruizer
Hanzo Ranged Assassin
Tychus Ranged Assassin
Auriel genezer
Zul'jin Ranged Assassin
Sergeant Hamer Ranged Assassin
Alexstrasza genezer
Nazeebo Ranged Assassin
nemen Melee Assassin
Junkrat Ranged Assassin
Zarya Steun
maand Ranged Assassin
Morales genezer

HOTS - Heroes of the Storm C-niveaulijst (2022)

Deze helden worden als gemiddeld beschouwd. Ze zijn niet te sterk of te zwak. Als zodanig kunnen ze gemakkelijk worden tegengegaan door bepaalde andere helden en kaartmechanica. Deze helden zijn nog steeds goede keuzes, maar je moet rekening houden met andere personages voordat je met ze meegaat.

 HOTS - Heroes of the Storm C-niveaulijst (2022)
HOTS-personages Rol
Variant Bruizer
Kaïn genezer
Sonya Bruizer
Rehgar genezer
Variant Tank
Malfurion genezer
Arthas Tank
Tyrande genezer
doodsvleugel Bruizer
Maiev Melee Assassin
Chromie Ranged Assassin
Brightwing genezer
Li LI genezer
Wens Tank
Leoric Bruizer
Whitemane genezer
Rondlopen Bruizer
Zagara Ranged Assassin
Gemeente Ranged Assassin
Kerrigan Melee Assassin

HOTS - Heroes of the Storm D Tier-lijst (2022)

De personages in deze categorie worden als onder het gemiddelde beschouwd. Ze hebben meestal een of twee aspecten die goed zijn, maar de rest van hun uitrusting is niet zo sterk. Als zodanig worden ze niet aanbevolen voor de meeste spelers.

 HOTS - Heroes of the Storm D Tier-lijst (2022)
HOTS-personages Rol
Maiev Melee Assassin
Gul'dan Ranged Assassin
Sonya Bruizer
Qhira Melee Assassin
Whitemane genezer
Rehgar genezer
Kaïn genezer
Malthael Bruizer
Chromie Ranged Assassin
Leoric Bruizer

HOTS - Heroes of the Storm E Tier-lijst (2022)

De helden in deze categorie worden als de zwakste in het spel beschouwd. Ze hebben misschien een aantal nichetoepassingen, maar ze moeten over het algemeen worden vermeden.

 HOTS - Heroes of the Storm E Tier-lijst (2022)
HOTS-personages Rol
Azmodan Ranged Assassin
rijk Bruizer
Kel'Thuzad Ranged Assassin
Uther genezer
Li-Ming Ranged Assassin
Chen Bruizer

Controleer ook: For Honor-niveaulijst (2022)

Veel Gestelde Vragen

1. Wat zijn MOBA-achtige spellen?

MOBA staat voor Multiplayer Online Battle Arena. Deze spellen zetten meestal twee teams van spelers tegen elkaar op om te strijden voor een bepaald doel, zoals het vernietigen van de vijandelijke basis of het verslaan van hun teamleider.

2. Waarom is het belangrijk om de Heroes of the Storm-tierlijst te gebruiken?

Een tierlijst kan je helpen bepalen welke helden je moet spelen en je ook vertellen hoe sterk elke held is in verhouding tot de andere personages - als zodanig kan het gebruik van een tierlijst je helpen een aantal van je favoriete personages uit te kiezen of je beslissing te bepalen of of niet om die held met echt geld te kopen.

3. Hoe werkt de Heroes of the Storm-laaglijst?

Elk personage wordt gerangschikt op basis van hoe goed ze zijn in vergelijking met andere helden. De beste personages bevinden zich in S-tier, en deze helden worden beschouwd als must-haves voor elke teamsamenstelling tegen een andere speler die weet wat ze doen. Naarmate we de lijst aflopen, worden de helden minder krachtig totdat we E-tier bereiken, waar ze als de zwakste worden beschouwd.

4. Hoe vaak werkt u de HOTS-tierlijst bij?

We werken de lijst met niveaus bij wanneer er een nieuwe patch wordt uitgebracht of wanneer we vinden dat bepaalde helden naar boven of naar beneden moeten worden verplaatst. Dit betekent dat de lijst gedurende de maand meerdere keren kan veranderen.

5. Hoe is de HOTS-tierlijst opgebouwd?

We nemen elke held en plaatsen ze in verschillende categorieën, zoals Solo Lane, Bruiser of Support. Vervolgens gebruiken we onze professionele expertise samen met statistieken die zijn verzameld van professionele spelers, analyseren we de individuele vaardigheden van de helden en hoe effectief ze kunnen zijn in relatie tot andere helden.

6. Welk niveau bevat de beste helden?

S-tier is gereserveerd voor helden die als overmeesterd worden beschouwd. Deze personages hebben het grootste vermogen om het tij van de strijd te keren in het voordeel van hun team. Je kunt ook niet fout gaan met de A- of B-laag, die ook erg sterk is.

7. Is het gebruik van deze Heroes of the Storm-tierlijst vals spelen?

Nee, het gebruik van een Heroes of the Storm-niveaulijst wordt niet beschouwd als valsspelen. Als je echter merkt dat je er altijd op vertrouwt, is het misschien tijd om je spel op te voeren en meer te leren over de individuele helden en hun capaciteiten.

8. Welk niveau moet ik vermijden?

Je moet de D- en E-niveaus vermijden, tenzij je nieuw bent in het spel of gewoon wat plezier wilt hebben met zwakkere helden. Deze karakters zijn in de meeste situaties niet zo effectief als de andere.

9. Is het altijd de beste keuze om een ​​S-tier held te gebruiken?

Nee, het gebruik van een S-tier held is niet altijd de beste keuze. Soms kan het beter zijn om je teamsamenstelling door elkaar te halen door een A- of B-tier held te kiezen. Op deze manier kun je je tegenstanders overrompelen en je team het voordeel geven.

Bekijk meer: SFV - Street Fighter 5 Tier-lijst (2022)

Laatste woorden

De tierlijst is een geweldig hulpmiddel om jou en je team te helpen bepalen welke personages het sterkst zijn in een videogame. Ze kunnen worden gebruikt voor zowel casual als professionele spelers, dus er is geen reden om er geen gebruik van te maken!

We hopen dat deze Heroes of the Storm (HOTS)-niveaulijst je zal helpen op je reis om een ​​betere speler te worden. Bedankt voor het lezen!

Kom regelmatig terug voor updates en we wensen je veel succes in al je toekomstige games!

Eén commentaar op HOTS Tier List (november 2022) Heroes of the Storm-personages

 1. Loon zegt: 10 juli 2022 om 7:28 uur

  WAAR MURKY AT

  Antwoord

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Is populatie één platformoverschrijdend in 2022? [Stoom, Oculus]
Is populatie één platformoverschrijdend in 2022? [Stoom, Oculus]
Dit artikel gaat in op 'Is Population One platformonafhankelijk in 2022?' voor Windows, Steam, Oculus Quest 2 (crossplay). Zal Population One al dan niet beschikbaar zijn als platformonafhankelijk?
10 beste gaming-laptops onder de $ 2500 in 2022 [Nieuwste 11e generatie]
10 beste gaming-laptops onder de $ 2500 in 2022 [Nieuwste 11e generatie]
Als je je afvraagt ​​​​wat de beste gaming-laptops zijn onder de $ 2500, zal dit bericht je helpen. Tien beste gaming-laptops onder de 2500 dollar van 2022 staan ​​hier vermeld.
Komt Pokemon Unite platformoverschrijdend in 2022? [Schakelaar, Android, iOS]
Komt Pokemon Unite platformoverschrijdend in 2022? [Schakelaar, Android, iOS]
Dit artikel gaat in op 'Is Pokemon Unite platformonafhankelijk in 2022?' voor Nintendo Switch, Android, iOS, PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, etc (crossplay).
2800+ mode-onderschriften voor Instagram (2022) Heren, winter
2800+ mode-onderschriften voor Instagram (2022) Heren, winter
Dit artikel gaat over de beste mode-onderschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze goede Instagram-bijschriften voor mode omvatten heren, trendy, winter, herfst, modeontwerper en meer.
Basversterkte Roblox-nummers ID-codes (2022): muziek-ID-codes
Basversterkte Roblox-nummers ID-codes (2022): muziek-ID-codes
Ben je op zoek naar Roblox ID-codes (2022) met versterkte bas? Zo ja, dan hebben we het hier! Bass Boosted Roblox ID-codes omvatten extreme, kijk naar mij, Flamingo - Kero Kero Bonito en meer.
Undead World Hero Survival Tier List (november 2022) Beste helden
Undead World Hero Survival Tier List (november 2022) Beste helden
De Undead World Hero Survival-niveaulijst is een geweldige bron voor zowel nieuwe als ervaren spelers. Dus, of je nu net begint of een paar aanpassingen aan je strategie wilt maken, ga er zeker eens naar kijken!
Call of Antia Tier List (november 2022) Beste helden gerangschikt
Call of Antia Tier List (november 2022) Beste helden gerangschikt
De Call of Antia-niveaulijst is geweldig om je te helpen de krachtniveaus van elke held te begrijpen. Het is ook belangrijk om je te helpen beslissen wie je moet leiden en welke helden je moet vermijden.