Hoofd Gamen https aka ms remoteconnect: wat het betekent en hoe het te repareren?

https aka ms remoteconnect: wat het betekent en hoe het te repareren?

 https aka ms remoteconnect: wat het betekent en hoe het te repareren? 23 mei 2021 Gamen | Hoe
Oosten. Lezen: 5 minuten

Toen Minecraft in eerste instantie werd uitgebracht, kostte het niet veel tijd voor deze sandbox-game om veel gamers over de hele wereld aan te sluiten. Met bijna 131 actief maandelijks gebruik van de multiplayer-versie van het spel, heeft Microsoft meer dan 200 miljoen exemplaren van Minecraft verkocht.

Bovendien is de game dankzij YouTube Content Creators eindelijk terug onder de spelers en blijft hij groeien. Als je ooit Minecraft in je leven hebt gespeeld, ben je mogelijk een fout tegengekomen die bekend staat als https://aka.ms/remoteconnect.

In dit artikel kom je alles te weten over deze fout, inclusief de belangrijkste reden achter het optreden ervan en de exacte stappen die je moet volgen om dit probleem op te lossen en je reis voort te zetten om de enderdraak te verslaan.

Inhoud

Wat is https://aka.ms/remoteconnect Minecraft error?

Door de tijd heen heeft het team dat Microsoft heeft uitgebracht Minecraft-versies voor bijna alle spelplatforms en besturingssystemen die ook Nintendo, PlayStation 4 en Xbox bevatten. Bovendien, aangezien je met Minecraft ook cross-platform multiplayer kunt spelen, moet je inloggen met je account bij Microsoft om lid te kunnen worden van servers en het spel te spelen.

 Wat is https://aka.ms/remoteconnect Minecraft error?

Zelfs als je deze game met je vrienden op een console wilt spelen, moet je nog steeds inloggen met een Microsoft-account. Als je er nog geen hebt, kun je je meteen aanmelden voor het account op https://signup.live.com .

De belangrijkste reden waarom deze vreemde https aka ms remoteconnect-fout optreedt in Minecraft is dat de gameservers van Minecraft op de een of andere manier geen verbinding kunnen maken, en daardoor leiden tot het mislukken van het spelen van de online multiplayer-modus van het spel. Wanneer deze fout optreedt, kunt u uw tokens niet eens gebruiken of meer tokens kopen.

Ook handig: Coole Minecraft-namen 2021 (niet in gebruik)

Waarom treedt de https aka ms remoteconnect-fout op in Minecraft?

Hoewel Minecraft klein van formaat is in vergelijking met andere games, is het een van de meest complexe games die ooit zijn uitgebracht. Er kunnen verschillende redenen zijn voor het optreden van https://aka.ms/remoteconnect sign in not working error. Let's. Bekijk enkele van de meest voorkomende redenen die tot deze fout in Minecraft leiden

 Waarom treedt de https aka ms remoteconnect-fout op in Minecraft?

1. Corrupte spelgegevens

Terwijl je probeert de versie van je game bij te werken of opnieuw te installeren, kunnen er problemen zijn met de server of je internetverbinding. Dit kan ertoe leiden dat de spelbestanden worden overschreven en beschadigd, wat leidt tot https://aka.ms/remoteconnect not working error.

twee. Functie voor meerdere platforms

Hoewel je met Minecraft met gamers op meerdere platforms kunt spelen, kun je niet op een ander platform spelen, tenzij je je Microsoft-account hebt uitgelogd vanaf je eerdere apparaat. Nadat u bent uitgelogd, wordt het probleem waarschijnlijk gemakkelijk opgelost.

3. Antivirus- of firewallbeperkingen

Als je Minecraft speelt via een opstartprogramma zoals Tlauncher, is de kans groot dat de fout wordt veroorzaakt door je firewall of antivirusprogramma dat de gamebestanden mogelijk als kwaadaardig heeft gedetecteerd. Als alternatief kan het adres aka.ms/reconnect ook op de zwarte lijst van uw firewall worden geplaatst.

Ook gerelateerd: Meer RAM toewijzen aan Minecraft Server (2021)

Hoe https://aka.ms/remoteconnect issue in Minecraft te repareren?

Als je tot hier leest, weet je nu zeker wat de belangrijkste oorzaken van dit probleem zijn. Hier is een lijst met stapsgewijze oplossingen en tips voor probleemoplossing die u kunt gebruiken om https aka ms remoteconnect PS4, Xbox, pc-fout te corrigeren en uw sandbox-avontuur voort te zetten:

 Hoe https://aka.ms/remoteconnect issue in Minecraft te repareren?

1. Activeer Microsoft Code Toegang op Console

Als je al een Minecraft-account hebt gemaakt en hebt geprobeerd in te loggen op het spel, maar het probleem blijft bestaan, moet je mogelijk controleren of je account is geactiveerd of niet. Een activeringscode is vereist om uw account te activeren en te gebruiken op Minecraft.

Hier leest u hoe u uw Microsoft-account op uw console kunt activeren:

 • Terwijl je op het hoofdscherm van Minecraft bent, moet je op de multiplayer-optie klikken en op de selectietoets op je toetsenbord drukken
 • Zodra je het opent, word je doorgestuurd naar een scherm waar je een unieke code vindt waarmee je je Microsoft-account in het spel kunt autoriseren
 • Open tegelijkertijd een browser en open het adres https://account.microsoft.com en log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord
 • Nadat u succesvol bent ingelogd, moet u navigeren naar: https://aka.ms/remoteconnect op een apart browsertabblad en voer de code in die je op je console hebt gevonden
 • Ten slotte hoeft u alleen de instructies op uw scherm te volgen om de installatie te voltooien

Zodra je je account activeert, zijn alle multiplayer-functies van het spel, inclusief de Minecraft-winkel, zonder enige fout toegankelijk. Veel gamegemeenschappen hebben de bruikbaarheid van deze methode toegegeven.

twee. Bestaande Minecraft-gegevens verwijderen

Als je deze methode gebruikt, verlies je al je huidige voortgang voor één speler in het spel. Zorg er daarom voor dat je ervoor kiest om dit alleen te proberen als je bereid bent om opnieuw te beginnen met je offline voortgang in het spel. Zo doe je het op Xbox One:

 • Wanneer je op het startscherm bent, moet je klikken op Mijn app en games, gevolgd door de optie Games aan de linkerkant van het menu
 • Onder het gedeelte Games moet je Minecraft kiezen en op de menuknop op je controller drukken om toegang te krijgen tot de gamebestanden
 • Nu hoef je alleen maar profielgegevens en voortgang te kiezen met de instructies op het scherm om verder te gaan

Als alternatief, om dit op een PlayStation 4 te doen, moet je de onderstaande stappen volgen:

 • Vanaf het startscherm van uw console moet u naar de optie Instellingen gaan
 • Onder Instellingen moet je naar Systeeminstellingen > Opslag > Opgeslagen gegevens > Minecraft gaan om alle dubbele bestanden te lokaliseren en te verwijderen

Als je gamegegevens op je Nintendo-console wilt wissen, moet je het volgende doen:

In het hoofdmenu van het spel moet je naar de instellingen gaan

 • Eenmaal geopend, moet u door Gegevensbeheer > Opgeslagen gegevens navigeren en vervolgens de optie Opslaan gegevens verwijderen kiezen

Hiermee kun je alle bestanden verwijderen die mogelijk conflicten met het spel veroorzaken en die fout genereren. Zorg ervoor dat je de stappen in de juiste volgorde volgt om de fouten in het spel succesvol op te lossen.

3. Autorisatie van uw account op andere apparaten intrekken

Als je het spel op een ander apparaat probeert te spelen met hetzelfde account, zorg er dan voor dat je het eerst van je bestaande apparaten verwijdert. U kunt dit handmatig doen of de functie van Microsoft gebruiken om uit te loggen van alle apparaten tegelijk.

4. Gebruik een nieuw Microsoft-account

Meestal treedt de https aka ms remoteconnect-fout op in de Bedrock-editie van Minecraft. Het veroorzaakt in feite een conflict bij de activering van uw bestaande account op een nieuwe console. De eenvoudigste methode om dit op te lossen, is door een nieuw Microsoft-account te gebruiken om in te loggen bij het spel.

Controleer ook: Beste Zwaardbetoveringen Minecraft (2021)

Veel Gestelde Vragen

1. Waarom moet ik een Microsoft-account hebben om Minecraft te spelen?

Er is geen Microsoft-account vereist om de modus voor één speler van deze game te spelen. Als je echter de multiplayer-modus wilt spelen, moet je inloggen met een account om autorisatie en identificatie op servers te ondersteunen.

2. Waarom geeft mijn console geen verificatiecode weer?

Controleer of je verbonden bent met internet en overweeg om je console opnieuw op te starten om er zeker van te zijn dat je de verificatiecode op je console kunt zien.

De afhaalmaaltijden

De hierboven genoemde fout wordt vaak aangetroffen in de basiseditie van deze beroemde sandbox-titel. Hopelijk heeft u de bovenstaande tips en oplossingen gevonden om de https://aka.ms/remoteconnect Microsoft account sign in not working error and proceed to play this game with players all over the world te corrigeren.

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Barbie Girl Roblox ID-codes (2022) Aqua Song / Muziek-ID's
Barbie Girl Roblox ID-codes (2022) Aqua Song / Muziek-ID's
Bent u op zoek naar de Barbie Girl Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Barbie Girl (Aqua) nummer/muziek Roblox ID's bevatten originele, remix-, trap- en langzame versies.
Is Genshin Impact platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, mobiel]
Is Genshin Impact platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, mobiel]
Dit artikel gaat in op 'Is Genshin Impact cross-platform in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Genshin Impact al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
10 beste laptops met 16 GB RAM in november 2022 [Topkeuzes]
10 beste laptops met 16 GB RAM in november 2022 [Topkeuzes]
De beste laptops met 16 GB RAM kiezen in 2022? We hebben meer dan 50 laptops getest om de beste laptops met 16 GB RAM te vinden voor gamers en professionals met een beperkt budget.
10 beste zakelijke laptops in november 2022 [draagbaar]
10 beste zakelijke laptops in november 2022 [draagbaar]
Op zoek naar de beste zakelijke laptops in 2022? We hebben meer dan 50 laptops getest om de beste draagbare laptops voor zakenreizen te vinden met een goede batterij binnen het budget.
E-mail uitgelegd: het verschil tussen IMAP en POP
E-mail uitgelegd: het verschil tussen IMAP en POP
Hoewel IMAP en POP beide methoden zijn om e-mail te controleren, verschillen ze sterk van elkaar. Elk heeft zijn voor- en nadelen, en jouw beslissing
Hoe een meerval te vangen in Stardew Valley (2021)
Hoe een meerval te vangen in Stardew Valley (2021)
Wil je weten hoe je een meerval vangt in Stardew Valley? ook waar Catfish te vinden in Stardew Valley (locatie)? dan is dit de beste bestemming voor jou.
10 beste laptops voor Studio One in november 2022
10 beste laptops voor Studio One in november 2022
Op zoek naar de beste laptops voor studio one in november 2022? We hebben 65+ laptops getest om de beste laptops voor studio één te vinden om muziek te bewerken met een beperkt budget.