Hoofd Tierlijst Idle Angels Tier List (november 2022) Beste personages gerangschikt

Idle Angels Tier List (november 2022) Beste personages gerangschikt

 Idle Angels Tier List (2022) Beste karakters gerangschikt 2 september 2022 Tierlijst | Gamen
Oosten. Lezen: 5 minuten

Idle Angels is een populair inactief spel met veel verschillende engelen waaruit spelers kunnen kiezen. Sommige van deze engelen zijn beter dan andere, en het kan moeilijk zijn om te bepalen welke de beste zijn. Daarom hebben we deze Idle Angels-niveaulijst gemaakt. In deze lijst zullen we alle engelen rangschikken in de vorm van niveaus die zijn gebaseerd op hun effectiviteit en hoe nuttig ze zijn voor spelers.

De niveauslijst voor Idle Angels is een geweldige manier om te zien welke engelen de beste zijn in het spel. Er zijn veel verschillende factoren die bepalen welke engelen de beste zijn. We zijn echter van mening dat deze niveaus u een goed idee geven van wie uw tijd waard is en wie niet.

Als Idle Angels nieuw voor je is, vraag je je misschien af ​​wat al deze engelen zijn en wat ze doen. In dit spel zijn er verschillende soorten engelen die verschillende doelen dienen.

Ook handig: Lijst met moordenaarsinstincten (2022)

Inhoud

Idle Angels - Een snelle introductie

Idle Angels, uitgebracht in september 2019, is een mobiele ( IOS en Android ) strategie-RPG-game ontwikkeld door MUJOY GAMES. In het spel verzamelen en upgraden spelers engelen om hen te helpen door de levels te komen. Er zijn momenteel meer dan 100 verschillende engelen in het spel, elk met zijn unieke vaardigheden en capaciteiten.

 Idle Angels - Een snelle introductie

Sinds de release is Idle Angels een van de meest populaire mobiele games. En met goede reden! Het spel is verslavend en erg leuk om te spelen. Maar met zoveel verschillende engelen om uit te kiezen, kan het moeilijk zijn om te weten welke de beste zijn.

Het doel van het spel is om zoveel mogelijk levels te wissen. Om dit te doen, moeten spelers hun engelen upgraden en ervoor zorgen dat ze goed zijn uitgerust voor elk niveau. Je kunt ook met je vrienden spelen en de voortgang vergelijken om te zien wie er verder is.

Lijst met inactieve engelen (2022)

Een Idle Angels-niveaulijst is een ranglijst van alle engelen in het spel, van de beste tot de laagste. Het is een geweldige manier voor spelers om te zien welke engelen het krachtigst en nuttigst zijn en welke ze moeten vermijden.

 Lijst met inactieve engelen (2022)

Voordat we beginnen met de niveauslijsten, bespreken we een paar voordelen van de Idle Angels-niveaulijst:

 • Ten eerste biedt het een gemakkelijke manier voor spelers om de verschillende engelen te vergelijken.
 • Ten tweede geeft het spelers een doel om naar te streven, omdat ze kunnen proberen de beste engelen in het spel te verzamelen.
 • Ten derde is het een geweldige manier om erachter te komen welke engelen ondergewaardeerd zijn en welke overschat.
 • Ten slotte kan de Idle Angels-niveaulijst spelers helpen tijd en geld te besparen, omdat ze weten welke engelen het waard zijn om te upgraden en welke niet.

Er zijn in totaal 4 niveaus in de Idle Angels-niveaulijst in elke categorie. Variërend van S tot C. Het S-niveau is het hoogste en C het laagste.

  S-laag : Dit zijn de beste van de beste engelen in Idle Angels. Als je een van deze engelen hebt, heb je geluk, want ze zijn extreem krachtig en nuttig. een niveau : Deze engelen zijn ook erg goed, maar niet zo krachtig als de S-tier engelen. Als je er een paar hebt, zit je goed. B-laag : Deze engelen zijn fatsoenlijk en kunnen in de juiste situaties nuttig zijn. Ze zijn echter niet zo krachtig als de A- of S-tier-engelen. C-laag : Dit zijn de zwakste engelen in Idle Angels. We raden aan om ze indien mogelijk te vermijden, omdat ze je alleen maar tegenhouden.

Idle Angels All Around Tier List (2022)

In deze Idle Angels allround tier-lijst hebben we alle engelen gerangschikt op basis van hun allround prestaties. Dat zijn de engelen die overal goed in zijn en niet maar op één ding gefocust zijn.

 Idle Angels All Around Tier List (2022)
Laag engelen
S Chaos, Icarus, Hera, Ra, Heimdall, Cupido
EEN Gaia, Erebus, Valkyrie, Michael, Main Angel, Amaterasu, Hades
B Fuxi, Zhu Rong, Izu Dancer, Lucifer, Hephaestus, Odin, Xmas Angel
C Pandora, Medusa, Shennong, Nuit, Prinses Bari, Nemesis, Izanami,

Ook gerelateerd: Shining Beyond Tier List (2022)

Idle Angels Healers/Buffers Tier List (2022)

In deze lijst hebben we alle engelen gerangschikt op basis van hun helende en polijstende vermogens. Dit zijn de engelen die uitblinken in het in leven houden van je team en het verbeteren van hun statistieken.

 Idle Angels Healers/Buffers Tier List (2022)
Laag engelen
S Hera, Nuwa, Cupido
EEN Xmas Angel, Izu Dancer, Main Angel
B Hephaestus, Poseidon
C Nephthys, Raphael

Idle Angels Tankers Tierlijst (2022)

In deze lijst met niveaus hebben we alle engelen gerangschikt op basis van hun tankcapaciteiten. Dit zijn de engelen die veel schade kunnen aanrichten en je team kunnen beschermen.

 Idle Angels Tankers Tierlijst (2022)
Laag engelen
S Heimdall, Erebus
EEN Chaos, Hades, Lucifer, Michael, Main Angel, Valkyrie
B Gaia, Izu Dancer, Cupido, Hera, Hephaestus
C Anubis, Nephthys, Geb, Raphael, Sif, Fuxi, Jeanne d'Arc, Nemesis

Idle Angels Niche Versus Dungeon Boss Tier List (2022)

Dit is een speciale ranglijst voor de engelen die goed zijn in het neerhalen van kerkerbazen. Dit zijn de engelen met unieke vaardigheden en capaciteiten waardoor ze uitblinken op dit specifieke gebied.

 Idle Angels Niche Versus Dungeon Boss Tier List (2022)
Laag engelen
S Heimdall, Hera, Ra, Cupido
EEN Erebus, Icarus, Hades, Odin, Valkyrie, Hoofdengel, Lucifer, Gaia
B Izanami, Prinses Bari, Hephaestus
C Nike, Xiwangmu, Anubis, Apep, Geb, Idun, Phantasos, Medusa, Jeanne of Arc, Belldandy

Idle Angels Niche Versus Dungeon Guild Tier List (2022)

In deze ranglijst hebben we alle engelen gerangschikt op basis van hun prestaties in gildekerkers. De engelen van uitmuntendheid hebben vaardigheden en vaardigheden die hen in staat stellen om op dit gebied uit te blinken.

 Idle Angels Niche Versus Dungeon Guild Tier List (2022)
Laag engelen
S Ra, Lucifer, Odin, Icarus, Siren
EEN Hades, Main Angel, Heimdall, Valkyrie, Zhu Rong
B Izanami, Tsukuyomi, Xiwangmu, Gaia, Nike, Prinses Bari
C Apep, Lilith, Sifi

Controleer ook: Sword Master Story Tier-lijst (2022)

Veel Gestelde Vragen

1. Wat is de Idle Angels-niveaulijst?

Een Idle Angels-niveaulijst is een rangschikking van de verschillende personages (engelen) in het spel op basis van hun kracht, bruikbaarheid en algehele kracht. Het doel van een tierlijst is om spelers te helpen bepalen welke karakters het beste kunnen worden gebruikt om zo snel en gemakkelijk mogelijk door het spel te gaan.

2. Hoeveel niveaus zijn er in de Idle Angels-niveaulijst?

Er zijn in totaal vier niveaus in de Idle Angels-niveaulijst. Variërend van S tot C.

3. Wat is het hoogste niveau in de Idle Angels-niveaulijst?

Het S-niveau is de hoogste en meest begeerde ranglijst in de Idle Angels-niveaulijst. Alleen de allerbeste engelen worden in deze rij geplaatst.

4. Waarom zou ik me zorgen maken over deze lijst?

De Idle Angels-niveaulijst is een geweldige manier voor spelers om de verschillende engelen te vergelijken. Het geeft spelers ook een doel om naar te streven, omdat ze kunnen proberen de beste engelen in het spel te verzamelen. Bovendien kan het spelers helpen tijd en geld te besparen door te weten welke engelen het waard zijn om te upgraden en welke niet.

5. Hoe vaak wordt de lijst met niveaus voor Idle Angels bijgewerkt?

De Idle Angels-niveaulijst wordt bijgewerkt wanneer er een nieuwe patch of update voor de game wordt uitgebracht. Het kan echter ook op elk moment worden gewijzigd, dus kom regelmatig terug!

Bekijk meer: Lijst met teruggavewapenniveaus (2022)

Laatste woorden

Idle Angels worden voortdurend bijgewerkt met nieuwe inhoud, dus de niveaus kunnen in de toekomst veranderen. Voor nu zijn dit de beste personages in de game op basis van onze ervaring.

We hopen dat je genoten hebt van dit artikel over 'Idle Angels-niveaulijst'. Als u vragen of suggesties heeft, kunt u hieronder een reactie achterlaten.

Bedankt voor het lezen!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

10 beste laptops voor animatie in november 2022 [2D, 3D, VR, AR]
10 beste laptops voor animatie in november 2022 [2D, 3D, VR, AR]
Op zoek naar de beste laptops voor animatie in november 2022? We hebben 48+ laptops getest om de beste laptop te vinden voor 2D-, 3D-, AR- en VR-animatie met verschillende budgetten.
Wordt Roblox in 2022 stopgezet? [Nepnieuws of echt?]
Wordt Roblox in 2022 stopgezet? [Nepnieuws of echt?]
Als je je afvraagt: 'Sluit Roblox in 2022 af?', dan ben je niet de enige. Veel gebruikers hebben contact met ons opgenomen met de vraag of dit echt of nepnieuws is. Lees dit artikel om te zien wat we hebben ontdekt.
3100+ trieste bijschriften voor Instagram (2022) Short, Love, Song
3100+ trieste bijschriften voor Instagram (2022) Short, Love, Song
Dit artikel gaat over de beste trieste bijschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze goede droevige Instagram-bijschriften omvatten kort, liefde, uiteenvallen, citaten, droevige liedjes en meer.
Moraal van het verhaal Roblox ID-codes (2022) Ashe Song / Music
Moraal van het verhaal Roblox ID-codes (2022) Ashe Song / Music
Bent u op zoek naar de Moral Of The Story Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Moral Of The Story-nummer/muziek (Ashe) Roblox-ID's bevatten originele, schone en remixversies.
Stap van de lijn Roblox ID-codes (2022) Yvngxchris & Tana
Stap van de lijn Roblox ID-codes (2022) Yvngxchris & Tana
Bent u op zoek naar de Get Off The Leash Roblox ID-codes (cy)? Zo ja, dan hebben we het hier! Get Off The Leash-nummer/muziek (Yvngxchris & Tana) Roblox-ID's bevatten originele, schone en remixversies.
https aka ms remoteconnect: wat het betekent en hoe het te repareren?
https aka ms remoteconnect: wat het betekent en hoe het te repareren?
Dit artikel gaat over https://aka.ms/remoteconnect or https aka ms remoteconnect account sign in not working (Microsoft). Wat deze fout betekent, hoe deze op te lossen.
Darkside Roblox ID-code (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Darkside Roblox ID-code (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Bent u op zoek naar Darkside Roblox ID-code 2022 (Alan Walker)? Zo ja, dan hebben we het hier! Darkside Roblox-nummer-ID-codes omvatten vol, luid, remix, cover en meer.