Hoofd Tierlijst Idle Heroes Tier List (november 2022) Beste helden, karakter

Idle Heroes Tier List (november 2022) Beste helden, karakter

 Idle Heroes Tier List (2022): Beste helden, karakter 12 augustus 2022 Tierlijst | Gamen
Oosten. Lezen: 7 minuten

Idle Heroes is een mobiele game die de wereld stormenderhand heeft veroverd. Het is een strategiespel waarin je moet vechten om ervaring op te doen en een hoger niveau te bereiken. Je kunt samenwerken met vrienden en vechten tegen de kwade krachten die in je koninkrijk verschijnen.

Er zijn veel verschillende helden om uit te kiezen, wat het moeilijk kan maken om erachter te komen wie je moet upgraden en gebruiken in de strijd. Als je op zoek bent naar de beste helden om te gebruiken in Idle Heroes, dan ben je hier aan het juiste adres. Deze Idle Heroes-niveaulijst helpt je te beslissen wie voor de beste teamsamenstelling zorgt op basis van hun sterke en zwakke punten.

Een tierlijst verwijst naar een lijst met items die zijn gerangschikt op basis van hun positie ten opzichte van andere items. In termen van Idle Heroes omvat dit helden die worden gerangschikt op basis van hun vaardigheden. Dit zal je helpen te bepalen welke karakters het beste zijn om in je team te gebruiken en welke moeten worden weggelaten.

Ook handig: Epische lijst met zeven niveaus (2022)

Inhoud

Idle Heroes - Een snelle introductie

Inactieve helden is een mobiele game die onlangs de top van de hitlijsten heeft bereikt in termen van inkomsten voor Android-games. Het uitgangspunt van Idle Heroes is simpel: tik om aan te vallen en wacht om je helden te upgraden terwijl ze alleen vechten. Het is ontwikkeld door DHGAMES en is sinds de release steeds populairder geworden.

 Idle Heroes - Een snelle introductie

De game is op het eerste gezicht heel eenvoudig: je moet je team van helden in de loop van de tijd opbouwen. Je kunt ze dan opnemen in de strijd tegen monsters of andere spelers zonder zelfs maar op je apparaat aanwezig te zijn! Zodra ze terugkomen van hun avonturen, brengen ze waardevolle beloningen mee die je in het spel kunt besteden.

Het belangrijkste doel van Idle Heroes is om door de verschillende niveaus en werelden te komen. Er zijn ook veel secundaire missies die je kunt voltooien om nog meer middelen voor je team van helden te krijgen. Deze bieden een uitdaging die verder gaat dan alleen het verzamelen van ervaringspunten, maar ze zijn niet verplicht als je je liever concentreert op snel levelen zonder risico's te nemen.

Er zijn meer dan 200 helden om te ontgrendelen en te ontdekken in Idle Heroes, elk met zijn eigen speciale vaardigheden. Je kunt maximaal vier helden tegelijk in je team hebben: het is aan jou welke je gebruikt.

Dit is een van de meest interessante aspecten van het spel. Je kunt verschillende combinaties en strategieën kiezen om ervoor te zorgen dat je altijd in staat bent om terug te vechten tegen je vijanden, ongeacht hun sterkte.

Lijst met inactieve helden (2022)

Idle Heroes is momenteel een van de meest populaire role-playing games op Android. Het enorme aantal helden dat je in je team kunt hebben en hoe ze kunnen vechten zonder onder directe controle te staan, maakt het inderdaad een zeer interessant spelmechanisme!

 Lijst met inactieve helden (2022)

Het eerste dat veel spelers doen, is hun teams samenstellen, maar wat dan? Sommigen zullen bepaalde combinaties van helden kiezen om te proberen de best mogelijke resultaten uit hun avonturen te halen, maar anderen gaan in het begin liever de kou in.

Als je eenmaal begonnen bent met het samenstellen van je team van helden, kan het moeilijk zijn om te weten welke goed samen of apart zullen werken! We hebben een Idle Heroes-niveaulijst samengesteld die u zou moeten helpen deze beslissing gemakkelijker te maken.

Er zijn veel voordelen van deze Idle Heroes-niveaulijst, waaronder:

 • Het zal u helpen om de best mogelijke beslissingen te nemen bij het samenstellen van uw team.
 • De Idle Heroes-laaglijst bevat de helden die over het algemeen als beter worden beschouwd dan andere, dus je kunt ze als vergelijkingsmaatstaf gebruiken.
 • Het heeft een lijst met helden die je moet vermijden en waarom.
 • Het bevat details over elke held, samen met informatie over zijn rol.

De ranglijst voor Idle Heroes-ranglijst gaat van S naar E, waarbij S de beste is en E de slechtste. Dit betekent dat wanneer je naar je helden kijkt, die in de S-laag als zeer goed worden beschouwd.

Laten we nu beginnen met de beste helden in het spel.

Idle Heroes S-niveaulijst (2022)

Deze helden zijn het neusje van de zalm en zouden je doel moeten zijn om te verkrijgen. Als je een of meer van deze personages in een slot in je team hebt, gefeliciteerd! Je doet het tot nu toe geweldig.

De helden behoren altijd tot de besten en hebben weinig zwakke punten. Ze zijn handig voor de meeste spelniveaus, kunnen gemakkelijk worden geüpgraded en het is de moeite waard om je middelen in te investeren!

 Idle Heroes S-niveaulijst (2022)
Inactieve helden Type
Scarlet Queen Ranger
Zwaardflits – Xia Sluipmoordenaar
Rogan Sluipmoordenaar
Star Wing - Jahra Magiër
Tix Magiër
Amen – Ra Priester
Carrie Ranger

Ook gerelateerd: Genshin Impact Tier-lijst (2022)

Idle Heroes A Tier List (2022)

Deze helden zijn nog steeds erg goed, maar niet zo geweldig als die in de S-laag. Ze zijn een beetje uitdagender om te bemachtigen en te upgraden, daarom staan ​​​​ze hieronder gerangschikt.

Ze kunnen handig zijn voor hogere spelniveaus als je ze eenmaal op de hoogte hebt gebracht van je andere teamleden en als je bereid bent om je in te spannen, maar ze zijn niet zo effectief als niveau S.

 Idle Heroes A Tier List (2022)
Inactieve helden Type
Phorcys Magiër
Garuda Strijder
Fiona Priester
Ignis Priester
Sherlock Magiër
Russell Ranger
als model Strijder
Cent Ranger
Mannetjeseend Sluipmoordenaar

Lijst met inactieve helden B (2022)

Deze helden zijn nog steeds goede karakters en zeker de moeite waard om in je team te hebben. Er is echter een merkbare daling tussen hen en die hierboven (meestal vanwege hun lagere statistieken). Ze kunnen op de meeste spelniveaus worden gebruikt, maar u kunt uw opties overwegen voordat u erin investeert.

Het zijn absoluut geen slechte karakters: ze hebben alleen bepaalde zwakheden die het verschil kunnen maken tussen het winnen en verliezen van een gevecht.

 Lijst met inactieve helden B (2022)
Inactieve helden Type
Elyvia Priester
Eloise Ranger
Het is wasbaar Ranger
Aida Magiër
Esp Strijder

Lijst met inactieve helden C-niveau (2022)

Deze helden zijn op zijn best gemiddeld: statistisch gezien zijn er betere keuzes. Je kunt ze nog steeds gebruiken om het spel te spelen, maar tenzij je hun vaardigheden of verhaal echt leuk vindt, zullen ze je waarschijnlijk geen wedstrijden winnen!

Ze hebben veel zwakke punten in vergelijking met andere personages, en het kan even duren voordat je een verbetering in je resultaten merkt door ze aan je team toe te voegen. In de meeste gevallen moet u uw andere opties zorgvuldig overwegen voordat u ze gebruikt.

 Lijst met inactieve helden C-niveau (2022)
Inactieve helden Type
Heerlijkheid Magiër
Flora Ranger
Horus Strijder
Unimax-3000 Strijder
Morax Strijder
ithaca Sluipmoordenaar
Cthugha Ranger
Gustin Priester

Controleer ook: Super Smash Bros. Ultimate Tier-lijst (2022)

Idle Heroes D Tier-lijst (2022)

Deze helden zijn onder het gemiddelde, wat betekent dat er misschien veel betere keuzes zijn die je in plaats daarvan kunt gebruiken! Ze zijn op geen enkele manier nutteloos - ze hebben alleen wat werk nodig in vergelijking met de anderen op deze lijst om ze zo nuttig te maken.

Ze hebben misschien een paar trucjes in petto, maar voor het grootste deel zijn er betere opties die je eerst (of in plaats daarvan) moet overwegen.

 Idle Heroes D Tier-lijst (2022)
Inactieve helden Type
Tara Strijder
Klein hoefblad Sluipmoordenaar
geloof mes Sluipmoordenaar
Delacium Magiër

Idle Heroes E-tierlijst (2022)

Deze helden kunnen in het spel als zwak worden beschouwd, wat betekent dat ze niet erg goed zijn en je waarschijnlijk meer uitdaging zullen geven dan andere personages. Ze kunnen in de vroege stadia van je spel worden gebruikt, maar je moet ze zo snel mogelijk verwijderen!

 Idle Heroes E-tierlijst (2022)
Inactieve helden Type
Oberon Magiër
Nakia Sluipmoordenaar

Veel Gestelde Vragen

1. Wat betekent de Idle Heroes-laaglijst?

Een tierlijst is een ranglijst van helden op basis van hun effectiviteit in het spel. De beste en meest bruikbare karakters (in dit geval de S-tier) worden bovenaan geplaatst, terwijl de karakters die niet zo effectief of wenselijk zijn lager geplaatst zijn. Door het te gebruiken, kun je betere beslissingen nemen over op welke helden je je moet concentreren en welke je moet negeren.

2. Hoe gebruik ik de Idle Heroes-laaglijst?

Dit is een goede bron om te gebruiken wanneer je naar je helden kijkt en probeert te beslissen welke je de beste kans geeft om te winnen in Idle Heroes. Neem even de tijd om na te denken over welke rol elke held speelt in de strijd, hun capaciteiten/vaardigheden en hoe gemakkelijk ze kunnen upgraden voordat je ze volledig aan je team toevertrouwt.

3. Welk niveau is het beste?

Het hangt af van uw voorkeuren, maar over het algemeen wordt Idle Heroes S-tier beschouwd als de hoogste kwaliteit. Er zijn enkele helden die nog steeds goed kunnen presteren, zelfs als je ze niet op het maximale niveau of volledig uitgerust hebt, vooral als je begint! Maar het is raadzaam om ze zoveel mogelijk te upgraden voor maximale effectiviteit.

4. Welk niveau is het slechtst?

De laagste niveaus zijn voor helden die niet erg nuttig zijn in vergelijking met anderen. Dit kan zijn vanwege hun lagere statistieken, vaardigheden en capaciteiten of gewoon omdat iedereen ze in hun team heeft! Je moet je best doen om deze karakters zo snel mogelijk te vervangen, zodat je in plaats daarvan een andere set kunt krijgen.

5. Hoe bepaal je de Idle Heroes-tierlijst?

De beste manier is om ze uit te testen in de strijd en te zien welke werken. Zodra we dit hebben vastgesteld, worden ze dienovereenkomstig gerangschikt op basis van hun effectiviteit (d.w.z. hoe goed ze zijn). Minder bruikbare karakters worden lager geplaatst, zodat mensen geen tijd verspillen aan het upgraden of gebruiken wanneer er betere zijn.

6. Hoe vaak wordt de lijst met niveaus bijgewerkt?

De lijst met niveaus wordt voortdurend bijgewerkt naarmate we meer feedback van spelers krijgen en verschillende combinaties uitproberen. We laten u zeker weten wanneer er wijzigingen zijn, zodat u uw team hierop kunt aanpassen!

7. Waarom gebruiken spelers een tierlijst?

Het is een handige manier om te zien welke helden het waard zijn om te gebruiken en welke niet. Het kan ook worden gebruikt als een gids voor nieuwe spelers die misschien niet weten waar ze moeten beginnen bij het samenstellen van hun team.

8. Waar moet ik nog meer op letten bij het gebruik van een tierlijst?

Onthoud dat dit slechts een hulpmiddel is om u te helpen betere beslissingen te nemen. Het is niet de ultieme oplossing! Er zullen altijd uitzonderingen en verschillende situaties zijn waarin de ene held beter presteert dan de andere.

9. Wint het gebruik van een S-tier held me gegarandeerd de game?

Nee natuurlijk niet! Maar het geeft je een betere kans dan wanneer je een lagere held zou gebruiken. Stel je team verstandig samen en veel succes!

Bekijk meer: Warframe-niveaulijst (2022)

Laatste woorden

De Idle Heroes-niveaulijst is een handig hulpmiddel om te bepalen welke personages het beste en meest effectief zijn om in de strijd te gebruiken. Als je niet zeker weet welk type held goed zou zijn voor je team, is de Idle Heroes-niveaulijst een geweldige plek om te beginnen!

We hopen dat onze gids nuttig is geweest en wensen je veel succes in je gevechten. Als u nog vragen heeft, neem dan gerust contact op. We zijn altijd blij om te helpen!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

6700+ goede Fortnite-clannamen (2022): cool, zweterig, beste
6700+ goede Fortnite-clannamen (2022): cool, zweterig, beste
Dit artikel gaat helemaal over goede ideeën voor Fortnite-clannamen (2022). Deze coole clannamen voor Fortnite worden niet door anderen genomen en bevatten ook de beste, zweterige, korte en schattige clannamen.
3100+ bloembijschriften voor Instagram (2022) Leuk, grappig, goed
3100+ bloembijschriften voor Instagram (2022) Leuk, grappig, goed
Dit artikel gaat over de beste bloembijschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze goede Instagram-bijschriften voor bloemen bevatten citaten, grappig, schattig, kort en meer.
Airdrop-naam wijzigen op Mac, iPhone en iPad (2022)
Airdrop-naam wijzigen op Mac, iPhone en iPad (2022)
Wilt u weten hoe u uw airdrop-naam op iPhone, iPad of MacBook kunt wijzigen? Of verveel je je met de standaard en wil je er in plaats daarvan iets persoonlijker voor? Dan ben ik hier om je daar alles over te vertellen!
Is Roblox platformoverschrijdend in 2022? [PC, Xbox One, mobiel]
Is Roblox platformoverschrijdend in 2022? [PC, Xbox One, mobiel]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Roblox platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, Xbox One, mobiel, enz. (crossplay). Of Roblox al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
3700+ zusterbijschriften voor Instagram (2022) Verjaardag, grappig
3700+ zusterbijschriften voor Instagram (2022) Verjaardag, grappig
Dit artikel gaat helemaal over de zusterbijschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze Instagram-bijschriften voor zusters bevatten grappig, één woord, verjaardag, schattig, verloving, kort, tweeling en meer.
Giorno Theme Roblox ID-code (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Giorno Theme Roblox ID-code (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Bent u op zoek naar de Giorno Theme Roblox ID (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Giorno Theme Roblox-nummer-ID-codes bevatten originele en korte muziekversies.
Is Halo Infinite Cross-Platform in 2022? [PC, Xbox One, X/S]
Is Halo Infinite Cross-Platform in 2022? [PC, Xbox One, X/S]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Halo Infinite platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, enz (crossplay). Of Halo Infinite al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?