Hoofd Tierlijst Illusion Connect Tier List (november 2022) Beste personages

Illusion Connect Tier List (november 2022) Beste personages

  Illusion Connect Tier List (2022): beste personages 9 augustus 2022 Tierlijst | Gamen
Oosten. Lezen: 5 minuten

Illusion Connect is een zeer populair spel dat al geruime tijd bestaat. Het biedt veel plezier en kan op verschillende servers worden gespeeld voor spelers die met hun vrienden willen spelen of nieuwe mensen willen ontmoeten. Het personage dat je in het spel kiest, kan je speelervaring drastisch veranderen, dus het is belangrijk om de juiste te kiezen.

Dit artikel gaat over de Illusion Connect-tierlijst, die je zal helpen beslissen welk personage het beste is voor je spel. De rangorde gaat van de sterkste naar de zwakste, beginnend met niveau S tot aan niveau E!

Niveaulijsten worden meestal gemaakt door professionele spelers om de personages te rangschikken in de volgorde van wie zij denken dat het beste is. Deze lijst met personages uit Illusion Connect is een handige gids voor spelers die nieuw zijn in het spel en willen weten met welk personage ze moeten beginnen.

Ook handig: Grote Summoners-rijlijst (2022)

Inhoud

Illusion Connect - Een korte introductie

De Illusie Verbinden is een turn-based strategiespel dat het RTS-genre tot zijn kernelementen destilleert. Je moet je Radiants strategisch positioneren om te voorkomen dat vijandelijke eenheden je basis bereiken en vervolgens verwoestende combo's ontketenen, waarmee je vijanden kunt aanvallen en aanzienlijke schade kunt aanrichten.

  Illusion Connect - Een korte introductie

Met meer dan 50 Radiants tot je beschikking, creëer je je unieke line-up om de Nightmares te domineren!

Een verscheidenheid aan verschillende functies maakt dit spel geschikt voor alle soorten. Spelers kunnen chatten met hun vrienden of praten met vreemden van over de hele wereld. Er zijn ook veel verschillende sociale modi zoals Socialize, Trade en Arena waaruit spelers kunnen kiezen.

Het personage dat je aan het begin van je reis kiest, vertegenwoordigt jou in de game en je kunt ervoor kiezen om ze aan te passen door hun naam, uiterlijk, wapentype en vaardigheden te kiezen.

Ben je nieuw in het spel of op zoek naar nieuwe tips? Bekijk onze Illusion Connect-tierlijst en kijk welk personage het beste bij je past!

Illusion Connect Tier-lijst (2022)

Illusion connect is een van de meest populaire vechtspellen voor mobiel. Illusion connect heeft een enorme fanbase die altijd op zoek is naar nieuwe content.

  Illusion Connect Tier-lijst (2022)

De Illusion Connect-tierlijst biedt spelers een overzicht van de beste personages in het spel. Deze lijst helpt je erachter te komen welk personage je tegen je tegenstander moet gebruiken.

Het volgende is een overzicht van de verschillende niveaus in Illusion Connect en hun respectievelijke lijst. Tiers worden gerangschikt op bruikbaarheid, waarbij tier S de meest bruikbare is, gevolgd door een reeks steeds minder bruikbare rangen die culmineert in tier E.

Illusion Connect S Tier-lijst (2022)

Tier S is de hoogste rang in Illusion Connect. Deze karakters komen het meest waarschijnlijk tegen op een competitief niveau en kunnen gemakkelijk tegenstanders verslaan. Deze karakters worden beschouwd als de beste in Illusion Connect.

  Illusion Connect S Tier-lijst (2022)
Illusie Verbind karakter Type
Hersey Aanval
Selena Voogd
Gemmy Aanval
Rikia Tovenaar
Kasumi Aanval
Yuffie Tovenaar
Phoebe Licht
Annis Dora Oproep
Miyuki Spellen
Nicolaas Tovenaar
Anna Genezen

Ook gerelateerd: LoL Nexus Blitz-niveaulijst (2022)

Illusie Verbind een lijst met niveaus (2022)

Tier A is de op één na hoogste rang in Illusion Connect. Deze karakters zijn ook behoorlijk krachtig, maar kunnen met enige inspanning en strategie worden verslagen door tegenstanders met een S-ranking. Deze groep karakters heeft betere statistieken dan die in de niveaus B-E. Deze karakters worden als zeer goed beschouwd in Illusion Connect.

  Illusie Verbind een lijst met niveaus (2022)
Illusie Verbind karakter Type
Meck Genezen
Tand Aanval
Rotanië Tovenaar
Schudden Oproep
Seeger Spellen
Kichou Aanval
Streng Genezen
Angela Voogd
Fenebeth Licht
Rem Aanval
Beatrice Tovenaar
Pan Aanval
Maki Aanval
Gagaku Oproep
Charlotte Licht
Ann Oproep
Nina Tovenaar
Hachi Shiki Tovenaar
huren Voogd
Ming Genezen
Vivian Licht
Chiyo Oproep
Eileen Licht

Illusion Connect B Tier-lijst (2022)

Tier B is de derde rang in Illusion Connect. Deze karakters zijn behoorlijk sterk en kunnen tegenstanders gemakkelijk verslaan, maar hebben een grotere kans om verslagen te worden door degenen die hoger op de lijst staan ​​vanwege hun lagere stats dan andere A- of S-rangschikkingsvechters. Deze karakters worden als goed beschouwd in Illusion Connect.

  Illusion Connect B Tier-lijst (2022)
Illusie Verbind karakter Type
Hersey Oproep
Kong Aanval
Ginny Spellen
Sophie Spellen
Campanella Genezen
Diana Genezen
Heidi Tovenaar
Amon Licht
Sonia Oproep
Bonnie Genezen
Canada Aanval
Chaturaji Tovenaar
Barinas Voogd
Emilia
Tweeling Flora Tovenaar
Of Licht
Xinyuan Aanval
ik ben Aanval
Sakai Voogd
Vuur Licht
Studiebeurs Voogd
Fenebeth Tovenaar
Rie Aanval
Camilie Voogd

Illusion Connect C Tier-lijst (2022)

Tier C is de vierde rang in Illusion Connect. Deze personages hebben marginaal betere statistieken dan die in niveaus D-E en hebben een matige kans om verslagen te worden door tegenstanders hoger op deze lijst, maar zullen de meeste tegenstanders gemakkelijk verslaan als ze goed worden gespeeld. Deze karakters worden in Illusion Connect als gemiddeld tot goed beschouwd.

  Illusion Connect C Tier-lijst (2022)
Illusie Verbind karakter Type
Rubi Oproep
Carol Aanval
Diamant Genezen
Rikia Spellen
Brooke Licht
Asc Aanval
Yume Aanval
Domessa Voogd
Shane Genezen
grijs Aanval
Senkikumaru Oproep
Annie Voogd
Averyl Licht
Astaroth Spellen
Cubie Licht
Ion Licht
Sakura Minamoto Spellen
Beria Voogd
Muneharu Aanval
Sachiko Voogd
Haruka Aanval
de handhavers Oproep
Chiyo Tovenaar

Illusion connect D Tier-lijst (2022)

Tier D is de vijfde rang in Illusion Connect. Deze personages hebben lagere statistieken dan degenen die hoger op deze lijst staan, maar kunnen nog steeds tegenstanders met enige moeilijkheidsgraad verslaan, terwijl ze zonder al te veel moeite door de meeste andere jagers worden verslagen. Deze karakters worden in Illusion Connect als onder het gemiddelde beschouwd.

  Illusion connect D Tier-lijst (2022)
Illusie Verbind karakter Type
Shanti Voogd
Cent Aanval
Ann Licht
Ophelia Aanval
Junko Konno Genezen
Beatrice Spellen
Okuni Licht
Ludwig Voogd
Jasmijn Genezen
Jason Genezen
Frantiva Oproep
Alice Licht
Kristine Licht
Hun Voogd
Emma Tovenaar
Bontenmaru Voogd
Ai Mizuno Tovenaar
Tiffany Tovenaar
Mijn Aanval
Jane Licht
zege Voogd
Edward Aanval

Controleer ook: Dragalia lijst met verloren niveaus (2022)

Illusion connect E Tier-lijst (2022)

Ten slotte zijn tier E vechters met de laagste statistieken. Deze personages lopen een hoog risico om verslagen te worden door tegenstanders die hoger op deze lijst staan ​​en moeten in gevechten zoveel mogelijk worden vermeden. Deze personages worden beschouwd als de slechtste in Illusion Connect.

  Illusion connect E Tier-lijst (2022)
Illusie Verbind karakter Type
Werkelijk Licht
Polly Genezen
abdij Aanval
Lelie Genezen
Flora Oproep
Maan Aanval
Kunnen Aanval
Maria Tovenaar
Het zat zijn Licht
Yasmine Voogd
Nanali Spellen
Mavis Tovenaar

Veel Gestelde Vragen

1. Wat is de lijst met niveaus?

Een tierlijst is een rangschikking van de relatieve sterke punten of effectiviteit in verschillende rollen voor een bepaald strategiespel. Niveaulijsten komen vaker voor in vechtspellen, maar kunnen worden toegepast op elk soort competitieve onderneming waarbij karakterselectie en het gebruik van vaardigheden betrokken zijn.

2. Wat is de Illusion Connect-laaglijst?

De Illusion Connect-tierlijst is de rangorde van alle speelbare personages in het spel. De personages zijn gerangschikt van beste naar slechtste, waarbij het beste personage bovenaan staat en het slechtste onderaan.

3. Waarom is de lijst met Illusion Connect-niveaus nuttig?

De Illusion Connect-tierlijst informeert en begeleidt spelers bij het vinden van de beste personages in het spel. Deze lijst zal je helpen een idee te krijgen van welk personage goed zou passen bij je huidige speelstijl; spelen tegen tegenstanders met vergelijkbare rankings was nog nooit zo eenvoudig!

4. Wat is het beste personage in Illusion Connect?

De beste personages bevinden zich op niveau S. Deze vechters kunnen gemakkelijk tegenstanders verslaan en moeten worden geselecteerd als je een competitief spel wilt winnen.

5. Wat is het slechtste personage in Illusion Connect?

Tier E-personages hebben de laagste statistieken en lopen een hoog risico om verslagen te worden door tegenstanders die hoger op deze lijst staan. Vermijd deze vechters als je wilt winnen.

6. Hoe wordt de Illusion Connect-tierlijst gemaakt?

De lijst met Illusion Connect-niveaus is gebaseerd op de statistieken van elk personage en hoe deze zich verhouden tot andere personages in het spel. De lijst is gerangschikt van best naar slechtst, met het beste personage bovenaan en het slechtste onderaan.

7. Wat zijn de statistieken die worden overwogen?

De volgende statistieken worden in aanmerking genomen bij het rangschikken van personages: Aanval, Verdediging, Behendigheid en Geluk. Deze statistieken bepalen hoe goed een personage kan vechten en zichzelf kan verdedigen en hoeveel geluk ze hebben in de strijd. Hoe hoger de stat, hoe beter de rang voor dat personage.

8. Hoe vaak wordt de Illusion Connect-laaglijst bijgewerkt?

De lijst met Illusion Connect-niveaus wordt bijgewerkt wanneer een nieuw personage wordt uitgebracht of wanneer er belangrijke wijzigingen in de game zijn die van invloed zijn op hoe personages vechten.

9. Als we de Illusion Connect-tierlijst gebruiken, zullen we dan altijd winnen?

Nee, de tierlijst is geen garantie voor succes. Zelfs de beste personages kunnen worden verslagen door tegenstanders met lagere statistieken als ze slecht worden gespeeld. De lijst met niveaus is gewoon een gids om je te helpen de beste personages voor je speelstijl te vinden.

Bekijk meer: All Star Tower Defense-niveaulijst (2022)

Laatste woorden

Illusion Connect is een geweldig spel en er zijn heel veel spelers die ervan genieten. De Illusion Connect-niveaulijst is een geweldige manier om de ranglijst van vechters in dit spel te zien en zal je helpen erachter te komen welk personage het beste is tegen je tegenstander. We hopen dat je dit artikel leuk vond en we hopen dat het je wat nieuwe dingen over Illusion Connect heeft geleerd.

Bedankt voor het lezen tot nu toe! Als u feedback heeft, kunt u hieronder een reactie achterlaten.

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Zoeken naar gedetineerden: hoe u in elke staat gevangenis- en gevangenisgegevens kunt opzoeken
Zoeken naar gedetineerden: hoe u in elke staat gevangenis- en gevangenisgegevens kunt opzoeken
Uitzoeken of iemand in de gevangenis zit, is heel eenvoudig - bijna elke staat heeft een openbare, doorzoekbare database die u kunt gebruiken om mensen te vinden.
2500+ hondenbijschriften voor Instagram (2022) Grappig, schattig, verjaardag
2500+ hondenbijschriften voor Instagram (2022) Grappig, schattig, verjaardag
Dit artikel gaat over schattige hondenbijschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze Instagram-bijschriften voor honden bevatten citaten, grappige, verjaardags-, sneeuw-, wandel- en slimme bijschriften.
Gas Gas Gas Roblox ID-codes (2022): Manuel Song / Muziek
Gas Gas Gas Roblox ID-codes (2022): Manuel Song / Muziek
Bent u op zoek naar de Gas Gas Gas Roblox ID-code (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Gas Gas Gas Roblox-nummer (Manuel) ID-codes omvatten luide, originele, remix- en langzame versies.
Is D&D: Dark Alliance platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS, Xbox]
Is D&D: Dark Alliance platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is D&D: Dark Alliance platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Dungeons & Dragons: Dark Alliance wel of niet platformonafhankelijk beschikbaar zal zijn?
Sims 4 Ouderschap Cheats (november 2022) Ouderschapsvaardigheid
Sims 4 Ouderschap Cheats (november 2022) Ouderschapsvaardigheid
Dit artikel gaat over De Sims 4 ouderschap cheats (2022) voor pc, PS4, PS5 en Xbox One. Deze omvatten de kindertijd, karakterwaarde en cheat voor eigenschappen voor Sims 4.
Is Saints Row 4 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox]
Is Saints Row 4 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Saints Row 4 platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4/5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch (crossplay). Of Saints Row 4 al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
10 beste laptops voor studenten elektrotechniek in 2022
10 beste laptops voor studenten elektrotechniek in 2022
Op zoek naar de beste laptops voor studenten elektrotechniek in 2022? We hebben meer dan 40 laptops getest om laptops met hoge prestaties en draagbaar te vinden die onder het budget vallen.