Hoofd Fotografie Importeer foto's van uw Canon Digital Rebel

Importeer foto's van uw Canon Digital Rebel

27 mei 2020 Fotografie
Oosten. Lezen: 2 minuten

Als u een trotse nieuwe eigenaar bent van Canon's populaire instapmodel DSLR, de Digital Rebel, weet u misschien niet waarom de camera niet tussen uw schijven of op uw bureaublad verschijnt wanneer deze via een USB-kabel op uw computer is aangesloten. Je camera is niet defect en er mankeert ook niets aan je computer. Canon heeft deze functie van de camera uitgeschakeld.

Ik heb net de Canon EOS Digital Rebel XTi. Het is een geweldige camera, maar ik weet niet hoe ik de foto's naar mijn computer kan downloaden. Als ik de camera aansluit op mijn computer, gebeurt er niets en ik zie de camera niet in Deze computer.

Het is niet zo dat je foto's niet rechtstreeks van je Digital Rebel naar je computer kunt importeren. U hoeft alleen de juiste manier te weten om deze taak te volbrengen. Er zijn twee methoden om uw foto's van uw nieuwe Canon DSLR te halen:

Inhoud

Foto's importeren met een kaartlezer

Een compact flash-kaartlezer is een apparaat dat op uw computer wordt aangesloten en een sleuf heeft waarin de geheugenkaart van uw camera past. Verwijder de geheugenkaart uit uw digitale camera, plaats deze in de kaartlezer en steek de kaartlezer vervolgens in uw computer (meestal via USB). De kaartlezer zou op uw bureaublad of tussen uw schijven moeten verschijnen. Vanaf dit punt kunt u de digitale foto's van de kaart naar een map op uw computer kopiƫren.

Een compact flash-kaartlezer is meestal de keuze van de meeste fotografen, omdat je de batterij niet hoeft te verspillen tijdens het importeren van foto's.

Foto's importeren met de Canon EOS Utility

Je Digital Rebel is geleverd met een cd met Canons EOS Utility-software. Met de EOS Utility kun je je Digital Rebel bedienen via je computer en foto's downloaden van de geheugenkaart. Zoek de bovengenoemde cd, installeer het Canon EOS-hulpprogramma, sluit uw camera aan en zet het aan, en start het EOS-hulpprogramma.

Als u gewoon elke foto op de camera wilt downloaden, drukt u op de knop Starts om afbeeldingen te downloaden. Als u slechts een paar geselecteerde foto's wilt, drukt u op de knop met het label Hiermee kunt u afbeeldingen selecteren en downloaden. De laatste stap voordat het downloaden begint, is dat u een doelmap op uw computer selecteert.

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Hero Wars Tier List (november 2022) Beste helden gerangschikt
Hero Wars Tier List (november 2022) Beste helden gerangschikt
De Hero Wars-niveaulijst (2022) is om twee redenen nuttig: het kan je helpen bepalen op welke helden je je moet concentreren op upgraden, en het kan je ook helpen beslissen wie je in je team wilt plaatsen.
10 beste laptops voor FL Studio in 2022 [Voor FL Studio 20]
10 beste laptops voor FL Studio in 2022 [Voor FL Studio 20]
Op zoek naar de beste laptops voor FL Studios in 2022? We hebben 55+ laptops getest om de beste laptops voor FL studio te vinden die aan de systeemvereisten voldoen.
7DS Grand Cross Tier List (november 2022) Beste personages
7DS Grand Cross Tier List (november 2022) Beste personages
Dit artikel gaat over de 7DS Grand Cross-ranglijst 2022 (wereldwijd). De karakterniveaus van Seven Deadly Sins zijn gerangschikt van goed naar slechtst, waarbij niveau 0 de beste helden is en niveau 5 de slechtste.
Kreunende Roblox-ID-code (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Kreunende Roblox-ID-code (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Bent u op zoek naar Moaning Roblox ID-code 2022? Zo ja, dan hebben we het hier! Kreunende Roblox-nummer-ID-code (xKore - Dead - feat. Gravity) bevat vol, luid, remix en meer.
Is FIFA 22 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox One, PS5]
Is FIFA 22 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox One, PS5]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is FIFA 22 platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of FIFA 22 al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
8 Beste hoofdtelefoons voor gehoorbescherming in november 2022 [Goedkoop]
8 Beste hoofdtelefoons voor gehoorbescherming in november 2022 [Goedkoop]
Op zoek naar de beste koptelefoon met gehoorbescherming in november 2022? Hier is de lijst met tien hoofdtelefoons die uw gehoor beschermen en tegelijkertijd zeer comfortabel zijn.
4500+ kerstonderschriften voor Instagram (2022) Leuk, grappig
4500+ kerstonderschriften voor Instagram (2022) Leuk, grappig
Dit artikel gaat over de kerstbijschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze kerst Instagram-onderschriften grappig, kort, schattig, lichten, boom, vroeg, koppels, vrienden, inspirerend en meer.