Hoofd Tierlijst Injustice 2 Tier List (november 2022) Beste karakters gerangschikt

Injustice 2 Tier List (november 2022) Beste karakters gerangschikt

 Injustice 2-niveaulijst (2022): beste personages 15 augustus 2022 Tierlijst | Gamen
Oosten. Lezen: 7 minuten

Injustice 2 is het vervolg op de populaire videogame uit 2013, en het was een enorm succes. De game bevat veel verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger, zoals betere graphics, meer personages en een verbeterd vechtsysteem. Het introduceert ook nieuwe gameplay-modi die ervoor zorgen dat spelers terug blijven komen voor meer!

Injustice 2 is een vechtspel met een uitgebreide selectie. Het kan moeilijk zijn om te weten welk personage je in bepaalde situaties moet gebruiken, dus hebben we besloten om een ​​Injustice 2-niveaulijst samen te stellen. Het zal je helpen beslissen welk personage het beste is voor jouw behoeften en zal je in staat stellen om meer gevechten te winnen!

Omdat er zoveel personages zijn, hebben we ze opgesplitst in niveaus op basis van hun algehele kracht. De onderste laag bestaat uit de zwakste vechters, terwijl de bovenste laag bestaat uit bijna onstuitbare molochs die de meeste tegenstanders met gemak kunnen verslaan en een snelle overwinning voor je team kunnen behalen.

Als je een beginner bent, zal deze lijst je helpen om de juiste vechter voor je speelstijl te selecteren. Als je een ervaren speler bent, kan deze lijst je helpen bij het ontdekken van nieuwe personages die geschikt kunnen zijn om in bepaalde situaties te gebruiken. Dus, zet je game-face op, want deze Injustice 2-personage-tierlijst staat op het punt je fit te krijgen!

Inhoud

Onrecht 2 - Een snelle introductie

Injustice is een populaire vechtgame-franchise die is gemaakt door NetherRealm Studios en uitgegeven door Warner Bros. Interactive Entertainment. De eerste game werd uitgebracht in 2013 en een vervolg - onrecht II - werd uitgebracht op 11 mei 2017.

 Onrecht 2 - Een snelle introductie

Injustice II is de tweede game in de serie en bevat personages uit het DC Comics-universum. De verhaallijn van het spel draait om Batman en zijn team van superhelden die vechten tegen Superman's team van superschurken. Het belangrijkste doel van het spel is om alle andere personages in gevechten te verslaan, wat je kunt doen door rondes te winnen.

De vechtmechanica is vergelijkbaar met: Mortal Kombat X, een van de eerdere games van NetherRealm Studios. Injustice II heeft echter een langzamer tempo dan MKX en vereist een meer defensieve speelstijl. Bovendien onderscheidt Injustice II zich van andere vergelijkbare games door de mogelijkheid om de omgeving als wapen te gebruiken.

Injustice II is een vechtspel dat veel nieuwe functies op tafel brengt. De graphics zijn van topklasse en het verhaal van de campagnemodus zorgt ervoor dat spelers uitstekend worden vermaakt.

Het aantal personages in het spel is ook indrukwekkend, en er zijn tal van ontgrendelbare items om spelers verslaafd te houden. Het kiezen van het beste personage voor je speelstijl is essentieel, en daarom hebben we deze Injustice 2-niveaulijst gemaakt. Laten we dus zonder verder oponthoud eens kijken naar de beste personages in Injustice II!

Ook handig: Danganronpa-niveaulijst (2022)

Injustice 2-niveaulijst (2022): beste personages

Injustice 2 is een van de meest populaire vechtspellen op de markt. De game heeft een groot aantal personages, elk met unieke vaardigheden en verplaatsingssets. Om competitief te zijn, moet je een goed begrip hebben van de vaardigheden en bewegingen van elk personage.

 Injustice 2-niveaulijst (2022): beste personages

Een tier-lijst is een rangschikking van personages in een game, meestal op basis van hun competitieve levensvatbaarheid. Hoe hoger het personage op de lijst staat, hoe levensvatbaarder ze worden geacht. De volgende lijst met niveaus biedt een snelle verwijzing naar de beste personages in Injustice 2 en welke je moet leren voordat je online gaat spelen.

Er zijn veel voordelen aan het gebruik van de Injustice 2-niveaulijst, waaronder:

 • Het kan je helpen snel de beste personages in het spel te identificeren, waardoor je tijd bespaart wanneer je probeert te beslissen wie je gaat spelen.
 • Het kan je helpen te begrijpen hoe elk personage scoort in vergelijking met anderen, waardoor je een beter idee krijgt van welke strategieën je tegen verschillende tegenstanders kunt gebruiken.
 • Het kan je een idee geven van welke karakters het waard zijn om je tijd in te investeren en welke vermeden moeten worden.
 • Het kan je helpen om te leren van de best gerangschikte karakters, die hun karakter beter begrijpen en hoe ze te gebruiken.

Veel spelers vinden de Injustice-niveaulijst handig om te bepalen welke personages krachtiger zijn dan andere. Laten we beginnen met te kijken naar de personages van het hoogste niveau waarop u zich zou moeten concentreren om te leren.

Opmerking: de rangorde gaat van S-tier naar E-tier, waarbij E het laagste niveau is en S het hoogste.

Injustice 2 S-niveaulijst (2022)

Deze personages zijn het neusje van de zalm in Injustice 2. Ze zijn ongelooflijk krachtig en veelzijdig, waardoor ze een kracht zijn om rekening mee te houden op het slagveld. Als je competitief wilt zijn, moet je leren hoe je deze personages effectief kunt spelen.

 Injustice 2 S-niveaulijst (2022)
 • Wonder Vrouwen
 • Batman
 • Kattenvrouw
 • Zwarte Adam
 • Sterrenvuur
 • Dokter lot
 • Rode kap

Ook gerelateerd: Hearthstone Battlegrounds-niveaulijst (2022)

Onrecht 2 Een lijst met niveaus (2022)

Deze karakters zijn nog steeds zeer krachtig en levensvatbaar in de juiste handen. Ze zijn echter misschien niet zo veelzijdig of zo sterk als de S-tier-personages. Ze zijn nog steeds van onschatbare waarde als het gaat om online spelen en toernooien, maar je kunt niet verwachten dat ze perfect zijn voor elke match-up.

 Onrecht 2 Een lijst met niveaus (2022)
 • Zwarte mantra
 • Vuurstorm
 • Super meid
 • Flash
 • Poison Ivy
 • Hellboy
 • Superman

Onrecht 2 B Tier List (2022)

Dit is waar we een afname van de levensvatbaarheid beginnen te zien bij sommige castleden. Deze personages kunnen verschillende goede eigenschappen hebben, maar ze hebben ook enkele opvallende zwakheden die gemakkelijk kunnen worden uitgebuit. Ze zijn misschien niet de beste keuze voor competitief spel, maar ze kunnen zich nog steeds staande houden tegen bepaalde tegenstanders.

 Onrecht 2 B Tier List (2022)
 • Darkseid
 • Blauwe Bettle
 • Waterman
 • Cyborg
 • afschuwelijk
 • Groene Lantaarn
 • Onder nul
 • Tovenares
 • Robin
 • Vogelverschrikker
 • Groene pijl

Onrecht 2 C Tier List (2022)

Deze karakters worden als gemiddeld beschouwd in termen van kracht en levensvatbaarheid. Ze zijn misschien nergens de beste in, maar ze hebben ook geen grote zwakheden. Als je net begint met Injustice 2 of als je nonchalant wilt spelen, kunnen deze personages een goede keuze zijn.

 Onrecht 2 C Tier List (2022)
 • Bijschrift Koud
 • Harley Quinn
 • Jachtluipaard
 • Dood schot
 • Bane

Onrecht 2 D Tier List (2022)

Deze karakters worden beschouwd als onder het gemiddelde in termen van kracht en levensvatbaarheid. Ze zijn misschien niet de slechtste personages in Injustice, maar ze zullen ook niet opvallen tussen een ervaren spelersbestand. Als je iets anders wilt proberen of terloops wilt spelen, zijn dit solide keuzes voor je belangrijkste vechter.

 Onrecht 2 D Tier List (2022)
 • Joker
 • Zwarte kanarie
 • Moeras ding

Onrecht 2 E Tier-lijst (2022)

Deze personages hebben significante zwakheden die opwegen tegen hun sterke punten. Je moet ze in geen enkele competitieve omgeving gebruiken, omdat ze gewoon worden verslagen door meer ervaren spelers. Als je plezier wilt hebben met Injustice, kunnen deze personages een geweldige manier zijn om dat te doen.

 Onrecht 2 E Tier-lijst (2022)
 • Gorilla Grod
 • Raiden

Controleer ook: LoL: Wild Rift-niveaulijst (2022)

Veel Gestelde Vragen

1. Wat is een tierlijst?

​Een tierlijst is een manier om personages in videogames te rangschikken op basis van hun algehele potentieel en kracht. Het idee achter de tierlijst is om spelers te helpen weten welke karakters ze moeten gebruiken om succesvol te zijn in toernooien of online spelen.

2. Wat is de lijst met niveaus van Injustice 2?

De lijst met niveaus van Injustice 2 is een rangschikking van alle personages in Injustice op basis van hun algehele kracht en kracht. De lijst gaat van S-laag (de beste) tot E-laag (de slechtste), met daartussen A-, B-, C- en D-lagen.

3. Waarom zou ik me zorgen maken over de Injustice 2-niveaulijst?

​De lijst met niveaus van Injustice 2 kan je op verschillende manieren helpen. Als je toernooien wilt winnen of online wilt strijden, kan dit je een idee geven van welke personages het meeste potentieel hebben. Je kunt het ook gebruiken als leermiddel om te begrijpen waarom sommige personages krachtiger zijn dan andere.

4. Hoe wordt de Injustice 2-niveaulijst gemaakt?

​De lijst met niveaus van Injustice 2 is gebaseerd op verschillende factoren. Schade, snelheid, bereik, combo-vaardigheid en moeilijkheidsgraad worden allemaal in aanmerking genomen bij het bepalen welk personage een voordeel heeft ten opzichte van een ander. Zodra deze kenmerken voor elke vechter in het spel zijn bepaald, wordt het mogelijk om een ​​definitieve rangschikking te maken.

5. Hoe kan ik leren hoe ik de lijst met niveaus van onrecht kan gebruiken?

Je hoeft geen professionele speler te zijn of zelfs maar alle combo's te kennen om er effectief gebruik van te maken. De Injustice-niveaulijst is ontworpen als leermiddel voor spelers op elk niveau, dus experimenteer gerust met verschillende karakters en ontdek welke het beste voor jou werken.

6. Hoe vaak wordt de lijst met niveaus van onrecht bijgewerkt?

​De Injustice-niveaulijst wordt regelmatig bijgewerkt om eventuele wijzigingen in het spel weer te geven. Nieuwe DLC-personages, balanspatches en toernooiresultaten kunnen er allemaal voor zorgen dat een personage op de lijst stijgt of daalt. Het is dus belangrijk om het in de gaten te houden als je de concurrentie voor wilt blijven.

7. Waarom gebruiken spelers de personagelijst van Injustice?

​Spelers gebruiken de Injustice-niveaulijst om verschillende redenen. Sommigen gebruiken het als een manier om het spel te leren kennen, terwijl anderen het gebruiken om erachter te komen welke karakters ze moeten gebruiken om toernooien te winnen.

8. Welke laag moet ik gebruiken en welke moet ik vermijden?

De S-laag is de hoogste en krachtigste laag. Dit is het niveau waar je naar moet streven als je de beste wilt zijn. De E-laag is de zwakste en meest kwetsbare laag. U moet het gebruik van deze karakters vermijden als u enige kans wilt maken om te winnen.

9. Is het gebruik van de Injustice-niveaulijst vals spelen?

Nee, het gebruik van de Injustice-niveaulijst is geen bedrog. Het is gewoon een hulpmiddel dat spelers kunnen gebruiken om hun begrip van het spel te verbeteren. Door te weten welke karakters sterk en welke zwak zijn, kun je betere beslissingen nemen in je eigen wedstrijden.

Bekijk meer: Cookie Run Kingdom-niveaulijst (2022)

Laatste woorden

Gaming is de afgelopen jaren exponentieel gegroeid en vertoont geen tekenen van vertraging. Veel mensen nemen hun gamen zeer serieus, nemen deel aan toernooien of spelen online competitief. De Injustice 2-niveaulijst kan spelers helpen een idee te krijgen van welke personages ze moeten gebruiken om hun kansen op succes te vergroten.

We hopen dat je dit artikel nuttig vond. Als je vragen of feedback hebt, kun je hieronder een reactie achterlaten. Bedankt voor het lezen!

We zullen deze lijst blijven bijwerken als er nieuwe personages worden uitgebracht en als de meta verandert, dus kom regelmatig terug!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Is The Division 2 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Is The Division 2 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is The Division 2 platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of The Division 2 al dan niet platformonafhankelijk beschikbaar zal zijn?
Griezelige enge skeletten Roblox ID-codes (2022): Andrew Gold
Griezelige enge skeletten Roblox ID-codes (2022): Andrew Gold
Bent u op zoek naar de Spooky Scary Skeletons Roblox ID-code (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Spooky Scary Skeletons Roblox-nummer (Andrew Gold) ID-codes omvatten remix, dubstep, trap en cover.
Battle Night: Cyberpunk Tier List (november 2022) Beste helden
Battle Night: Cyberpunk Tier List (november 2022) Beste helden
De Battle Night: Cyberpunk-niveaulijst (2022) is een geweldige bron voor zowel nieuwe spelers als veteranen. Het kan je helpen beslissen met wie je wilt spelen en je een idee geven van hoe elk personage het doet ten opzichte van de concurrentie.
Digimon ReAise Tier List (november 2022) Beste karakters gerangschikt
Digimon ReAise Tier List (november 2022) Beste karakters gerangschikt
De Digimon ReArise-tierlijst (2022) helpt je bij het kiezen van de beste personages voor je team. Het is gunstig voor zowel beginners als degenen die terugkeren naar het spel.
Waarom zijn sommige Netflix Watch-titels alleen beschikbaar tot een bepaalde datum?
Waarom zijn sommige Netflix Watch-titels alleen beschikbaar tot een bepaalde datum?
U vraagt ​​zich misschien af ​​waarom u niet gewoon een bladwijzer voor een film of tv-programma kunt maken en deze op uw gemak kunt bekijken, wat juist het doel van deze nieuwe diensten lijkt te zijn. De
Fallen Kingdom Roblox ID-codes (2022) Minecraft-nummer / muziek
Fallen Kingdom Roblox ID-codes (2022) Minecraft-nummer / muziek
Bent u op zoek naar de Fallen Kingdom Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Fallen Kingdom-nummer/muziek (Minecraft) Roblox-ID's bevatten originele, schone en remixversies.
Is Neverwinter platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]
Is Neverwinter platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Neverwinter platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Neverwinter al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?