Hoofd Platformoverschrijdend Is 7 Days To Die platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS5, Xbox One]

Is 7 Days To Die platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS5, Xbox One]

 Is 7 Days To Die platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS5, Xbox One] 15 augustus 2022 Platformoverschrijdend | Gamen
Oosten. Lezen: 7 minuten

In de wereld van vandaag is het platformonafhankelijke karakter van games belangrijk. Met zoveel verschillende apparaten is het essentieel dat gamers probleemloos kunnen genieten van hun favoriete titels op meerdere platforms.

7 Days to Die is een survival-horror-videogame die kan worden gespeeld op Windows, OS X, Linux, Xbox One, PS4 en PS5. Het spel draait om de speler die overleeft in een zombie-apocalyps. De game is erg populair, maar een vraag die bij veel gamers speelt die deze game spelen of die deze game willen spelen, is: 'Is 7 Days To Die platformonafhankelijk in 2022?'

Cross-platform gaming verwijst naar de mogelijkheid om een ​​videogame op verschillende platforms te spelen. Als iemand bijvoorbeeld een game op zijn/haar Xbox One speelt, kan hij/zij de game spelen met vrienden die op hun PS4, PS5 of een ander spelplatform spelen.

Inhoud

7 dagen om te sterven - een korte introductie

7 dagen om dood te gaan is een Zombie Survival-spel. Het werd uitgebracht op Steam's Early Access voor Windows en Mac OS X in juni 2013 en werd vervolgens officieel uitgebracht in december 2016 voor Xbox One en PS4. Het spel is ontwikkeld door The Fun Pimps Entertainment LLC.

 7 dagen om te sterven - een korte introductie

Het belangrijkste idee achter deze game is om te overleven in een post-apocalyptische wereld vol met zombies, andere spelers en duizenden verschillende items die je tot wapens of gereedschappen kunt maken. Het doel is simpel: overleef zo ​​lang als je kunt.

Je begint met bijna niets, je enige wapen zijn je vuisten. Je moet op zoek naar voedsel en water terwijl je zombies of andere spelers ontwijkt die je proberen te vermoorden. Zoals de meeste spellen, hoe langer je overleeft, hoe moeilijker het wordt. Naarmate de tijd verstrijkt en de nacht valt, worden sommige van die zombies sterkere varianten met verhoogde vaardigheden zoals verhoogde snelheid of kracht.

Deze game is erg populair onder gamers en heeft ook positieve recensies ontvangen van critici. Maar er is één vraag die veel gamers bezighoudt: 'Is 7 Days To Die platformonafhankelijk?' Kunnen twee vrienden die op verschillende gameplatforms spelen samen spelen? Dus, zonder verder oponthoud, laten we het antwoord op deze vraag vinden.

Ook handig: Is Mortal Kombat 11 platformonafhankelijk in 2022?

Is 7 Days To Die platformonafhankelijk in 2022?

Ja, 7 Days to Die is een gedeeltelijk platformonafhankelijke game. De game is alleen platformonafhankelijk tussen consoles (PlayStation en Xbox). Dit betekent dat als je op PS4/5 speelt, je kunt spelen met iemand die op zijn Xbox One speelt. Als je echter op je pc speelt, kun je niet spelen met iemand die op zijn PS4/5 of een ander spelplatform speelt.

 Is 7 Days To Die platformonafhankelijk in 2022?

Het spijt ons dat we de pc-gamers moeten teleurstellen, maar de waarheid is dat platformonafhankelijke gaming, die veel pc-gamers in deze game willen zien, nog niet beschikbaar is. Als je een fan bent van deze game en ernaar uitkijkt om hem met je vrienden op verschillende platforms te spelen, raden we je aan te wachten op toekomstige updates en/of DLC's van de ontwikkelaars waar ze de broodnodige functie van platformonafhankelijk spelen kunnen toevoegen.

Er zijn veel voordelen aan het platformonafhankelijk zijn van 7 Days To Die, waaronder:

 • Meer mensen om mee te spelen: Een van de belangrijkste voordelen van platformonafhankelijk gamen is dat je met meer mensen kunt spelen.
 • Verhoogde replay-waarde: Een ander voordeel van cross-platform gaming is dat het de replay-waarde van een game verhoogt.
 • Concurrentievoordeel: Met cross-platform spelen kun je een concurrentievoordeel hebben ten opzichte van andere spelers, omdat je kunt oefenen met vrienden op verschillende platforms.
 • Betere matchmaking: Met cross-platform spelen kun je betere matchmaking hebben, omdat de pool van spelers om uit te kiezen veel groter is.
 • Meer plezier: Last but not least, cross-platform spelen maakt games gewoon leuker omdat je met je vrienden kunt spelen, ongeacht op welk platform ze zich bevinden.

Om meer te weten te komen over alle platforms waarop de game beschikbaar is en of elk van hen platformonafhankelijk spelen biedt, blijf de blogpost lezen.

Ook gerelateerd: Is FIFA 21 platformonafhankelijk in 2022?

Is 7 Days To Die platformonafhankelijke Xbox One en PS4?

 Is 7 Days To Die platformonafhankelijke Xbox One en PS4?

Ja, de game is platformonafhankelijk tussen Xbox One en PS4. Hierin staat dat spelers op beide platforms met elkaar kunnen spelen. Dit is een geweldige functie voor diegenen die met hun vrienden willen spelen, maar op verschillende consoles zitten.

Dit nieuws zal de PS- en Xbox-gamers zeker blij maken, aangezien ze nu van het spel kunnen genieten met hun vrienden die op verschillende consoles zitten. Dus, als je een Xbox One of PS hebt, ga je gang en nodig je vrienden uit voor een game-avond.

Is 7 Days To Die platformonafhankelijke Xbox One en pc?

Het antwoord op de vraag 'Is 7 Days To Die cross-platform tussen Xbox One en pc' is nee. Dit betekent dat als je deze game op Xbox One speelt en je vriend deze op pc speelt, je niet samen kunt spelen. Om de game samen te spelen, moet je de game voor elk platform kopen en op je respectieve platforms spelen.

De reden achter de beslissing van ontwikkelaars om geen platformonafhankelijk spelen op pc en Xbox One aan te bieden, is voornamelijk vanwege de beveiliging. De ontwikkelaars zijn van mening dat het niet veilig is om platformonafhankelijke compatibiliteit aan te bieden vanwege een aantal problemen zoals valsspelen en hacken, die kunnen optreden als spelers met verschillende apparaten samen spelen.

Is 7 Days To Die platformonafhankelijke PS4 en pc?

 Is 7 Days To Die platformonafhankelijke PS4 en pc?

Nee. De game biedt geen platformonafhankelijke gameplay tussen PS4/PS5 en pc. Dit betekent dat als je deze game op je PS5-console speelt, maar je vriend deze op zijn/haar pc speelt, je niet tegelijkertijd dezelfde game kunt spelen. Je moet voor elk platform een ​​exemplaar van het spel kopen om het met je vrienden te kunnen spelen.

De reden achter de beslissing van ontwikkelaars om geen platformonafhankelijk spel tussen pc en PS4 aan te bieden, is dat de besturing en de gameplay-ervaring op verschillende gameplatforms misschien niet zo geweldig zijn. De ontwikkelaars willen gamers een unieke en geweldige game-ervaring bieden, daarom hebben ze besloten deze functie niet in hun game te implementeren.

Controleer ook: Is Red Dead Redemption 2 platformonafhankelijk in 2022?

Is 7 Days To Die platformonafhankelijke PS4 en PS5?

Ja, 7 Days To Die is platformonafhankelijk tussen PS4 en PS5. Dit betekent dat als je dit spel op je PlayStation 4 speelt, maar je vriend het op zijn/haar PS5 speelt, je tegelijkertijd samen kunt spelen. Je hoeft niet voor elke console een exemplaar van de game aan te schaffen.

Is 7 Days To Die platformonafhankelijke Xbox One en Xbox Series X/S?

 Is 7 Days To Die platformonafhankelijke Xbox One en Xbox Series X/S?

Ja. De game biedt cross-platform spelen op Xbox One en Xbox Series X/S. Dit betekent dat als de ene speler een Xbox One heeft en de andere speler een Xbox Series X/S heeft, ze samen kunnen spelen.

Veel Gestelde Vragen

1. Wat zijn survival-horror-videogames?

Survival-horrorvideogames zijn een subgenre van actie-avontuur- en role-playing-videogames met overlevings-, verkennings- en opruimingselementen. De speler wordt uitgedaagd om te overleven in een vijandige omgeving met beperkte middelen zoals munitie en EHBO-koffers.

2. Wat betekent platformonafhankelijk?

Cross-platform is een term die wordt gebruikt voor videogames, die beschikbaar zijn om op twee of meer platforms (samen) te spelen. Dit betekent dat als je een Xbox One-console hebt en je vriend een PS5-console heeft, de game op beide apparaten tegelijk kan worden gespeeld omdat deze platformonafhankelijk is.

3. Wat betekent kruisprogressie?

Cross-progression is een term die wordt gebruikt voor videogames, waarmee spelers hun voortgang op verschillende platforms kunnen voortzetten. Dit betekent dat als je een Xbox One-console hebt en je vriend een PlayStation-console heeft, maar jullie allebei dezelfde game spelen op dit moment, alle gegevens van je personage op deze twee apparaten worden gedeeld omdat de game cross-progression is compatibel.

4. Wat zijn de voordelen van het platformonafhankelijk zijn van 7 Days To Die?

Het belangrijkste voordeel van het spelen van een videogame met platformonafhankelijke compatibiliteit is dat je het op verschillende consoles kunt spelen, en op welk platform je de game ook speelt, al je gegevens worden gedeeld. Er zijn ook voordelen voor ontwikkelaars, wat betekent dat ze meer geld kunnen verdienen met hun videogames door ze op verschillende platforms aan te bieden.

5. Is 7 Days To Die kruisprogressie?

Nee, de game biedt geen cross-progressie. Dit betekent dat als je een Xbox One-console hebt en je vriend een PlayStation-console heeft, maar jullie beiden op dit moment dezelfde game spelen, al je voortgang niet op deze twee apparaten wordt gedeeld omdat de game niet cross-over is. progressie compatibel.

6. Is 7 Days To Die generatieoverschrijdend?

Ja. Het spel is generatieoverschrijdend, wat betekent dat het op zowel de huidige als de volgende generatie consoles kan worden gespeeld. Dit betekent dat als je een Xbox One-console hebt en je vriend een Xbox Series X/S-console heeft, ze samen kunnen spelen omdat de game generatieoverschrijdend is.

7. Waarom spelen spelers graag survival-horror-videogames?

Spelers spelen graag survival-horror-videogames omdat ze erg meeslepend en uitdagend zijn. De speler wordt constant geconfronteerd met verschillende monsters of zombies die ze proberen te doden, wat het een zeer intense videogame-ervaring maakt. Om in leven te blijven, moeten ze vanaf het begin leren hoe de spelmechanica werkt.

Bekijk meer: Is Star Wars Battlefront 2 platformonafhankelijk in 2022?

Conclusie

Als je overweegt om de 7 Days To Die met je vrienden te spelen, zorg er dan voor dat ze ook hetzelfde platform hebben, want alleen in dit geval kun je samen spelen. Zo niet, dan moet een speler een exemplaar van het spel kopen voor elk platform waarop hij/zij het wil gebruiken.

We hopen dat deze blogpost over 'Is 7 Days To Die platformonafhankelijk is in 2022?' was nuttig en u weet nu het antwoord op uw vraag. Als u nog vragen heeft, kunt u deze achterlaten in de opmerkingen hieronder. We doen ons best om ze zo snel mogelijk te beantwoorden.

2 reacties op Is 7 Days To Die platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS5, Xbox One]

 1. Pan zegt: 30 juni 2022 om 4:47 uur

  Kun je ons vertellen hoe je vrienden kunt uitnodigen op PS4 vanaf Xbox (en vice versa)?

  Antwoord
  1. Kaliden zegt: 1 juli 2022 om 12:18 uur

   dat kan niet, je moet het spel instellen als een multiplayer-server en ze laten samenwerken om met hen te spelen. je kunt dit doen wanneer je een nieuw spel start of doorgaat met een oud spel. je hoeft alleen maar de game te vermelden en een wachtwoord in te voeren als je alleen wilt dat je vrienden spelen. Dit is hoe het is op pc voor mensen die niet in je vriendenlijst staan ​​in steam, dus ik neem aan dat het hetzelfde is voor consoles.

   Antwoord

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Zoeken naar gedetineerden: hoe u in elke staat gevangenis- en gevangenisgegevens kunt opzoeken
Zoeken naar gedetineerden: hoe u in elke staat gevangenis- en gevangenisgegevens kunt opzoeken
Uitzoeken of iemand in de gevangenis zit, is heel eenvoudig - bijna elke staat heeft een openbare, doorzoekbare database die u kunt gebruiken om mensen te vinden.
2500+ hondenbijschriften voor Instagram (2022) Grappig, schattig, verjaardag
2500+ hondenbijschriften voor Instagram (2022) Grappig, schattig, verjaardag
Dit artikel gaat over schattige hondenbijschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze Instagram-bijschriften voor honden bevatten citaten, grappige, verjaardags-, sneeuw-, wandel- en slimme bijschriften.
Gas Gas Gas Roblox ID-codes (2022): Manuel Song / Muziek
Gas Gas Gas Roblox ID-codes (2022): Manuel Song / Muziek
Bent u op zoek naar de Gas Gas Gas Roblox ID-code (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Gas Gas Gas Roblox-nummer (Manuel) ID-codes omvatten luide, originele, remix- en langzame versies.
Is D&D: Dark Alliance platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS, Xbox]
Is D&D: Dark Alliance platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is D&D: Dark Alliance platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Dungeons & Dragons: Dark Alliance wel of niet platformonafhankelijk beschikbaar zal zijn?
Sims 4 Ouderschap Cheats (november 2022) Ouderschapsvaardigheid
Sims 4 Ouderschap Cheats (november 2022) Ouderschapsvaardigheid
Dit artikel gaat over De Sims 4 ouderschap cheats (2022) voor pc, PS4, PS5 en Xbox One. Deze omvatten de kindertijd, karakterwaarde en cheat voor eigenschappen voor Sims 4.
Is Saints Row 4 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox]
Is Saints Row 4 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Saints Row 4 platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4/5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch (crossplay). Of Saints Row 4 al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
10 beste laptops voor studenten elektrotechniek in 2022
10 beste laptops voor studenten elektrotechniek in 2022
Op zoek naar de beste laptops voor studenten elektrotechniek in 2022? We hebben meer dan 40 laptops getest om laptops met hoge prestaties en draagbaar te vinden die onder het budget vallen.