Hoofd Platformoverschrijdend Is Age Of Empires 4 platformoverschrijdend in 2022? [PC, Stoom]

Is Age Of Empires 4 platformoverschrijdend in 2022? [PC, Stoom]

  Is Age Of Empires 4 platformoverschrijdend in 2022? [PC, Stoom] 26 oktober 2022 Platformoverschrijdend | Gamen
Oosten. Lezen: 4 minuten

Relic Entertainment en World's Edge hebben de game Age Of Empires 4 ontwikkeld, een realtime strategiegame. Deze game is op 28 oktober 2021 uitgebracht voor Microsoft Windows. Het spel is ook beschikbaar op Steam.

De regisseurs en ontwerpers maken van Age of Empires 4 een spel dat gemakkelijk te spelen is, maar moeilijk te beheersen. Spelers hebben de mogelijkheid om hun beschavingen te ontwikkelen, hun favoriete spelmodus te kiezen en middelen te beheren. Ons artikel van vandaag gaat over 'Is Age of Empires 4 platformonafhankelijk in 2022?'

Cross-platform is de mogelijkheid om het spel op meerdere spelplatforms te spelen. Het is een soort compatibiliteit waarmee spelers toegang hebben tot hun gamegegevens en bestanden van het ene platform naar het andere kunnen opslaan. Een speler die de game op Xbox One heeft gekocht, kan deze bijvoorbeeld ook spelen met vrienden die een pc gebruiken.

Ook handig: Is Restant From The Ashes Cross-Platform in 2022?

Inhoud

Age Of Empires 4 - Een snelle introductie

Age Of Empires 4 wordt uitgegeven door Xbox Game Studios. Het verhaal van 'Age Of Empires 4' speelt zich af in de middeleeuwen. Het stelt spelers in staat om de meest uitgebreide burgeroorlog ooit te ervaren. De game zal bij de lancering drie verschillende beschavingen bevatten, waaronder de Mongolen, de Britten en de Chinezen, en na de release worden er meer toegevoegd.

  Age Of Empires 4 - Een snelle introductie

Spelers kunnen elk van hen kiezen, en elk heeft zijn unieke technologieboom, eenheden en architectuur. De game introduceert ook een nieuwe hulpbron genaamd 'Invloed', die wordt gebruikt om upgrades te kopen en de beschaving van de speler een boost te geven.

Het oorlogssysteem van de game is ook herzien. Spelers kunnen nu om welke reden dan ook oorlogen verklaren aan rivaliserende beschavingen. Er zijn drie soorten oorlogen in het spel: Land Wars, Naval Wars en Siege Wars. Elk type oorlog vereist een andere aanpak om te overwinnen.

Er zijn veel wapens zoals zwaarden, bogen, kanonnen en cavalerie-eenheden zoals paarden en olifanten die spelers in het spel kunnen gebruiken. 'Art of War' is een nieuwe multiplayer-modus in het spel. In deze modus kunnen spelers in realtime tegen elkaar strijden.

Is Age Of Empires 4 platformoverschrijdend in 2022?

Ja, Age Of Empires 4 is platformonafhankelijk in 2022. Dit is het beste nieuws voor de fans van het spel, omdat ze met hun vrienden kunnen spelen, ongeacht op welk platform ze zich bevinden. Je kunt het spel momenteel spelen tussen Microsoft Windows en Steam. In de toekomst zal de game beschikbaar zijn op Xbox One en PlayStation 4.

  Is Age Of Empires 4 platformoverschrijdend in 2022?

Ondersteuning voor meerdere platforms is een veelgevraagde functie voor veel games en het is eindelijk beschikbaar voor Age Of Empires 4. Dit zal een voordeel worden voor bedrijven omdat ze hun games voor meerdere platforms kunnen ontwikkelen.

Het bespaart ook tijd en middelen omdat ze niet voor elk platform aparte versies van de game hoeven te maken. Voordelen van Age Of Empires 4 omdat het platformonafhankelijk is:

  • Goed voor bedrijven: platformonafhankelijke ondersteuning is een geweldige manier voor bedrijven om tijd en middelen te besparen. Ze zullen hun games voor meerdere platforms kunnen ontwikkelen met één codebase.
  • Meer spelers: Dankzij platformonafhankelijke ondersteuning kunnen meer spelers de game spelen, omdat ze met hun vrienden kunnen spelen, ongeacht op welk platform ze zich bevinden.
  • Marketingvoordeel: Age Of Empires 4 is platformonafhankelijk en geeft het bedrijf een marketingvoordeel. Ze zullen de game op meerdere platforms kunnen aanbieden aan spelers, wat tot meer verkopen zal leiden.
  • Compatibiliteit: door platformonafhankelijke ondersteuning kan de game op elk apparaat worden gespeeld. Hierdoor zal het aantal vragen aan de klantenservice over incompatibele apparaten afnemen.

Ook gerelateerd: Is TerraTech platformoverschrijdend in 2022?

Is Age Of Empires platformoverschrijdend tussen Windows-pc en Steam?

  Is Age Of Empires platformoverschrijdend tussen Windows-pc en Steam?

Ja, Age Of Empires is platformonafhankelijk tussen Windows PC en Steam. Als je de game op Steam hebt gedownload, kun je spelen met je vrienden die de game op een Windows-pc hebben.

Dit zal gamers erg blij maken, omdat ze de game niet twee keer hoeven te kopen. Dit kan de kosten voor sommige gamers verlagen, omdat ze de game maar één keer hoeven te kopen.

Controleer ook: Is Slime Rancher platformoverschrijdend in 2022?

Veel Gestelde Vragen

1. Is Age Of Empires 4 beschikbaar op Xbox One en PS4/PS5?

De game is nog niet uitgebracht op Xbox One en PS4/PS5. De game is momenteel alleen beschikbaar voor gebruikers van Microsoft Windows en Steam. De ontwikkelaars zeiden echter dat ze eraan werken en in de toekomst binnenkort op de Xbox One en PS4/PS5 zullen verschijnen.

2. Wat is de sterkste beschaving in het spel?

Er bestaat niet zoiets als de sterkste beschaving in het spel. Elke beschaving heeft zijn unieke eenheden en gebouwen. Sommige beschavingen zijn beter in het verzamelen van hulpbronnen, terwijl andere beter zijn in vechten. Het hangt allemaal af van hoe je het spel speelt.

3. Zijn er leaderboards in het spel?

Ja, er is een leaderboard in het spel. Je kunt zien hoe je scoort ten opzichte van andere spelers in het spel. Dit helpt je om te zien waar je moet verbeteren en om ervoor te zorgen dat je op de goede weg bent.

4. Kan ik Age Of Empires 4 direct beginnen te spelen?

Ja, je kunt het spel direct beginnen te spelen. Het is echter aan te raden om eerst de tutorial te lezen, zodat je meer te weten komt over de spelmechanica en hoe je het spel kunt spelen. De tutorial zal je ook helpen om de verschillende aspecten van het spel te begrijpen. Omdat Age of Empires geen gemakkelijk spel is. Je hebt veel vaardigheid nodig om het goed te spelen op harde of gemiddelde niveaus.

5. Is het spel betalend om te winnen?

Nee, het spel is niet te betalen om te winnen. Er zijn geen voordelen die je kunt krijgen door geld uit te geven in het spel. Alle spelers staan ​​op gelijke voet en het is aan elke speler om zijn vaardigheden te gebruiken om het spel te winnen.

Bekijk meer: Is 3on3 Freestyle Cross-Platform in 2022?

Conclusie

Age Of Empires 4 is de beste strategische game in zijn genre, en het is erg goed gemaakt. De game is erg gepolijst, met geweldige graphics en geluid. Het is ook erg herspeelbaar, met veel verschillende beschavingen om uit te proberen, en een campagne die meerdere keren kan worden gespeeld.

We hopen dat je dit artikel 'Is Age Of Empires 4 platformonafhankelijk in 2022' nuttig vond. Aarzel niet om vragen te stellen in het opmerkingenveld hieronder.

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Hero Wars Tier List (november 2022) Beste helden gerangschikt
Hero Wars Tier List (november 2022) Beste helden gerangschikt
De Hero Wars-niveaulijst (2022) is om twee redenen nuttig: het kan je helpen bepalen op welke helden je je moet concentreren op upgraden, en het kan je ook helpen beslissen wie je in je team wilt plaatsen.
10 beste laptops voor FL Studio in 2022 [Voor FL Studio 20]
10 beste laptops voor FL Studio in 2022 [Voor FL Studio 20]
Op zoek naar de beste laptops voor FL Studios in 2022? We hebben 55+ laptops getest om de beste laptops voor FL studio te vinden die aan de systeemvereisten voldoen.
7DS Grand Cross Tier List (november 2022) Beste personages
7DS Grand Cross Tier List (november 2022) Beste personages
Dit artikel gaat over de 7DS Grand Cross-ranglijst 2022 (wereldwijd). De karakterniveaus van Seven Deadly Sins zijn gerangschikt van goed naar slechtst, waarbij niveau 0 de beste helden is en niveau 5 de slechtste.
Kreunende Roblox-ID-code (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Kreunende Roblox-ID-code (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Bent u op zoek naar Moaning Roblox ID-code 2022? Zo ja, dan hebben we het hier! Kreunende Roblox-nummer-ID-code (xKore - Dead - feat. Gravity) bevat vol, luid, remix en meer.
Is FIFA 22 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox One, PS5]
Is FIFA 22 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox One, PS5]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is FIFA 22 platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of FIFA 22 al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
8 Beste hoofdtelefoons voor gehoorbescherming in november 2022 [Goedkoop]
8 Beste hoofdtelefoons voor gehoorbescherming in november 2022 [Goedkoop]
Op zoek naar de beste koptelefoon met gehoorbescherming in november 2022? Hier is de lijst met tien hoofdtelefoons die uw gehoor beschermen en tegelijkertijd zeer comfortabel zijn.
4500+ kerstonderschriften voor Instagram (2022) Leuk, grappig
4500+ kerstonderschriften voor Instagram (2022) Leuk, grappig
Dit artikel gaat over de kerstbijschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze kerst Instagram-onderschriften grappig, kort, schattig, lichten, boom, vroeg, koppels, vrienden, inspirerend en meer.