Hoofd Platformoverschrijdend Is Atlas platformoverschrijdend in 2022? [PC, Xbox One]

Is Atlas platformoverschrijdend in 2022? [PC, Xbox One]

  Is Atlas platformoverschrijdend in 2022? [PC, Xbox One] 16 oktober 2022 Platformoverschrijdend | Gamen
Oosten. Lezen: 4 minuten

Atlas is een MMO-spel van Grapeshot Games, ontwikkeld als een spirituele opvolger van het inmiddels ter ziele gegane spel Pirates of the Burning Sea. Het is nu beschikbaar op Windows-pc en Xbox One. Het spel werd uitgebracht op 13 december 2018.

Het is een multiplayer-spel. Daarom willen veel mensen weten of ze dit spel met vrienden kunnen spelen. De blog van vandaag gaat dus over 'Is Atlas cross-platform in 2022?'

De game speelt zich af in een hardnekkige, online wereld waar spelers kunnen kiezen om zich aan te sluiten bij een van de drie facties van de game: de Pirates, de Merchant Alliance of de Navy. Elke kant heeft zijn doelen en doelstellingen, en spelers moeten samenwerken om deze te bereiken.

Cross-platform spelen is een functie die het spel interessanter maakt. Hiermee kunnen gamers op verschillende platforms tegelijkertijd aan het spel deelnemen. Iemand die op zijn Xbox One speelt, kan bijvoorbeeld worden gekoppeld aan iemand die op zijn pc speelt. Dit kan voor interessante matchups zorgen en spelers de kans geven om het spel op verschillende platforms uit te proberen.

Ook handig: Is het Jackbox Party Pack platformoverschrijdend in 2022?

Inhoud

Atlas - Een snelle introductie

Atlas is een survival MMO-spel dat zich afspeelt in een piratenwereld. Het doel van het spel is om te overleven en je rijk op te bouwen. Het rijk kan worden opgebouwd door te plunderen, te handelen en te plunderen. Je kunt je rijk ook opbouwen door territorium te veroveren.

  Atlas - Een snelle introductie

De game heeft twee soorten PvP-gevechten: PvE-gevechten in de open wereld en territoriale verovering. In open-world PvE-gevechten kunnen spelers andere spelers zonder straf aanvallen.

Bij territoriale verovering kunnen spelers het territorium van andere spelers aanvallen om het over te nemen. De spelers kunnen ook hun schepen, wapens en munitie bouwen. Er zijn veel wapens in het spel, zoals zwaarden, musketten, pistolen en kanonnen. De schepen in het spel zijn onderverdeeld in drie typen: Sloepen, Schooners en Galjoenen.

De game bevat drie soorten kaarten: de wereldkaart, de strijdkaart en de buskruitkaart. Op de wereldkaart kunnen spelers al het land en de zee zien. Op de gevechtskaart kunnen spelers al het land en de zee zien dat door de drie facties wordt bestreden. Op de buskruitkaart kunnen spelers al het land en de zee zien dat wordt bestuurd door de marine.

Is Atlas platformoverschrijdend in 2022?

Ja, Atlas is platformonafhankelijk in 2022. Dit maakt het spel interessanter en geeft spelers de kans om het spel op verschillende platforms uit te proberen. Dus als je vrienden op andere platforms hebt, kun je nog steeds samen spelen. Je hoeft je geen zorgen te maken over op welk platform je speelt, want het spel is identiek, ongeacht waar je het speelt.

  Is Atlas platformoverschrijdend in 2022?

Cross-platform wordt steeds populairder. In het verleden waren veel games niet platformonafhankelijk. Maar nu zijn steeds meer games platformonafhankelijk. Meer game-industrieën ontwikkelen hun games om platformonafhankelijk te zijn. Dit is goed nieuws dat Atlas platformonafhankelijk is.

Cross-platform heeft verschillende voordelen:

  • Dit zou het spel toegankelijker maken voor een breder publiek en een meer competitieve omgeving mogelijk maken.
  • Het zou ook het spelersbestand vergroten, wat goed zou zijn voor de langetermijnvooruitzichten van het spel.
  • Het platformonafhankelijke spel zou spelers ook in staat stellen gemakkelijker wedstrijden te vinden, omdat er een grotere groep spelers zou zijn om uit te kiezen.
  • Dit zou het ook gemakkelijk maken voor vrienden om mee te doen en samen te spelen, ongeacht het systeem dat ze gebruiken.

Ook gerelateerd: Verhuizen cross-platform in 2022?

Is Atlas platformoverschrijdend tussen pc en Xbox One?

Ja, Atlas biedt volledig platformonafhankelijk spelen tussen Windows-pc en Xbox One. Dit houdt in dat spelers op beide platforms in dezelfde spelwereld kunnen spelen en dat je Atlas nog steeds kunt spelen met een vriend die op Xbox One speelt.

  Is Atlas platformoverschrijdend tussen pc en Xbox One?

Omdat de game volledig platformonafhankelijk is, zijn er geen exclusieve functies voor het ene of het andere platform. Alle spelers hebben toegang tot dezelfde inhoud. De spelers zullen dezelfde ervaring hebben, ongeacht op welk platform ze spelen.

Controleer ook: Is Rivals Of Aether Platformoverschrijdend in 2022?

Veel Gestelde Vragen

1. Waarom worden MMO-games steeds populairder?

MMO-games winnen aan populariteit omdat ze een unieke en meeslepende ervaring bieden die verschilt van andere game-genres. Met MMO's kunnen spelers met elkaar communiceren in een gedeelde virtuele wereld, wat een gevoel van gemeenschap en vriendschap creëert.

2. Kan ik mijn server in Atlas aanmaken?

Ja, spelers kunnen hun servers maken in Atlas. Hiermee kun je de spelwereld naar wens aanpassen en vrienden uitnodigen om op je server te spelen. Dit geeft je een meer intieme en persoonlijke ervaring.

3. De draken in Atlas, zijn ze vriendelijk?

Nee, de draken in Atlas zijn niet vriendelijk. Ze zullen spelers aanvallen en proberen ze te doden. Draken vormen een grote bedreiging in het spel en moeten indien mogelijk worden vermeden. Je hebt ook een sterk schip en een sterke bemanning nodig om er een neer te halen.

4. Is Atlas platformonafhankelijk op Mac?

Nee, Atlas is niet platformonafhankelijk op Mac. De game is alleen beschikbaar op Windows PC en Xbox one.

5. Wat is de kaartgrootte van Atlas?

Atlas heeft een enorme kaart, die bestaat uit 700 unieke landmassa's over een indrukwekkende 45.000 vierkante kilometer.

Bekijk meer: Is World of Warships platformoverschrijdend in 2022?

Conclusie

Atlas is een langverwachte MMO die een onderscheidende en meeslepende game-ervaring biedt. De game biedt verschillende functies die hem onderscheiden van andere games in hetzelfde genre. Het spel is best moeilijk en heeft veel diepgang.

We hopen dat je dit artikel 'Is Atlas cross-platform in 2022' nuttig vond. Als je vragen hebt, stel ze dan gerust in de reacties hieronder.

Dank je!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Is The Division 2 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Is The Division 2 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is The Division 2 platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of The Division 2 al dan niet platformonafhankelijk beschikbaar zal zijn?
Griezelige enge skeletten Roblox ID-codes (2022): Andrew Gold
Griezelige enge skeletten Roblox ID-codes (2022): Andrew Gold
Bent u op zoek naar de Spooky Scary Skeletons Roblox ID-code (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Spooky Scary Skeletons Roblox-nummer (Andrew Gold) ID-codes omvatten remix, dubstep, trap en cover.
Battle Night: Cyberpunk Tier List (november 2022) Beste helden
Battle Night: Cyberpunk Tier List (november 2022) Beste helden
De Battle Night: Cyberpunk-niveaulijst (2022) is een geweldige bron voor zowel nieuwe spelers als veteranen. Het kan je helpen beslissen met wie je wilt spelen en je een idee geven van hoe elk personage het doet ten opzichte van de concurrentie.
Digimon ReAise Tier List (november 2022) Beste karakters gerangschikt
Digimon ReAise Tier List (november 2022) Beste karakters gerangschikt
De Digimon ReArise-tierlijst (2022) helpt je bij het kiezen van de beste personages voor je team. Het is gunstig voor zowel beginners als degenen die terugkeren naar het spel.
Waarom zijn sommige Netflix Watch-titels alleen beschikbaar tot een bepaalde datum?
Waarom zijn sommige Netflix Watch-titels alleen beschikbaar tot een bepaalde datum?
U vraagt ​​zich misschien af ​​waarom u niet gewoon een bladwijzer voor een film of tv-programma kunt maken en deze op uw gemak kunt bekijken, wat juist het doel van deze nieuwe diensten lijkt te zijn. De
Fallen Kingdom Roblox ID-codes (2022) Minecraft-nummer / muziek
Fallen Kingdom Roblox ID-codes (2022) Minecraft-nummer / muziek
Bent u op zoek naar de Fallen Kingdom Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Fallen Kingdom-nummer/muziek (Minecraft) Roblox-ID's bevatten originele, schone en remixversies.
Is Neverwinter platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]
Is Neverwinter platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Neverwinter platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Neverwinter al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?