Hoofd Platformoverschrijdend Is Battlefield 1 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS5, Xbox One]

Is Battlefield 1 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS5, Xbox One]

 Is Battlefield 1 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS5, Xbox One] 17 augustus 2022 Platformoverschrijdend | Gamen
Oosten. Lezen: 5 minuten

Als gamer moet je er altijd van hebben gedroomd om je favoriete game met vrienden op elk apparaat te spelen. Dit is een steeds moeilijkere prestatie om te volbrengen, aangezien de game-industrie nog steeds in twee kampen wordt verdeeld: console en pc. De Nintendo Switch heeft vooruitgang geboekt bij het overbruggen van deze kloof door gamers in staat te stellen games te spelen waar ze maar willen (zolang het geen tablet is).

Maar hoe zit het met Xbox One? PS5? Mobieltjes? Gelukkig hebben we platformonafhankelijke gaming. Met cross-platform gaming kun je games spelen met vrienden op meerdere platforms zoals pc, Xbox en PlayStation zonder ze apart aan te schaffen.

Battlefield 1 is een zeer populaire game met een enorm spelersbestand, dus als je je afvraagt: 'Is Battlefield 1 platformonafhankelijk in 2022?' dan ben je hier aan het juiste adres.

Laten we beginnen met meer te weten te komen over Battlefield 1.

Inhoud

Battlefield 1 - Een snelle introductie

Slagveld 1 is een first-person schietspel gebaseerd op de lijnen van de Eerste Wereldoorlog. DICE heeft het ontwikkeld en Electronic Arts heeft dit spel uitgegeven. In Battlefield 1 kan een speler gebruikmaken van op de Eerste Wereldoorlog geïnspireerde wapens en gepantserde voertuigen.

 Battlefield 1 - Een snelle introductie

In één team kunnen 64 spelers samen spelen en communiceren. Er zijn in totaal 6 modi en 9 kaarten waaruit een speler kan kiezen. Spelers kunnen op veel kaarten spelen die zijn geïnspireerd op historische gebeurtenissen (zoals de slag bij Gallipoli).

Elke speler kiest een klasse met verschillende vaardigheden en wapens. Battlefield 1 is beschikbaar voor Microsoft Windows, PS4, PS5 en Xbox One.

Een van de redenen waarom dit spel zo interessant is, is de verscheidenheid aan dingen die je kunt doen. Het ene moment ren je weg van de vijand, en het volgende moment beschiet je ze van een afstand. Je weet nooit wat je kunt verwachten! Ook wordt bij het overlijden van de speler de naam van een echte soldaat op het scherm weergegeven.

Dankzij de realistische achtergrond en meerdere andere functies was Battlefield 1 een succesvolle lancering. Met zo'n enorme spelbasis en populariteit, is het misschien in je opgekomen als deze game cross-play biedt. Laten we daar een antwoord op vinden en blijven lezen om meer te weten te komen over Battlefield 1 met betrekking tot platformonafhankelijk.

Ook handig: Komt Battlefield 5 platformonafhankelijk in 2022?

Is Battlefield 1 platformonafhankelijk in 2022?

Nee, Battlefield 1 is niet platformonafhankelijk in 2022 . Dit betekent dat als twee spelers verschillende apparaten gebruiken om Battlefield 1 te spelen, ze niet samen kunnen spelen.

 Is Battlefield 1 platformonafhankelijk in 2022?

Toen Battlefield 1 voor het eerst werd geïntroduceerd, waren gamers zo verliefd op dit spel dat ze het met elk beschikbaar spelapparaat wilden spelen. Helaas bieden veel populaire games geen platformonafhankelijke ondersteuning vanwege de verschillende beperkingen die door ontwikkelaars worden opgelegd voor elk platform.

Er kunnen veel redenen zijn waarom een ​​game geen platformonafhankelijke compatibiliteit biedt, enkele van deze redenen zijn:

 • Afzonderlijke servers - Verschillende servers worden onderhouden door verschillende ontwikkelaars; daarom wordt het een uitdaging om ze te coördineren en platformonafhankelijk te introduceren.
 • Verschillende besturingssystemen - Consoles en pc's hebben verschillende besturingssystemen. Dus het implementeren van een cross-platform in realtime zal voor ontwikkelaars onmogelijk zijn.
 • Inkomstenkloof - Console-gamers kopen meestal geen downloadbare games, terwijl pc-gamers ze vaak kopen. Dit maakt het moeilijk voor ontwikkelaars om platformonafhankelijke gaming aan te bieden, omdat ze meer winst willen.
 • Wettelijke beperkingen - Inhoudslicenties zijn strikt verdeeld per platform, wat gamen op meerdere platforms moeilijk maakt.
 • Unieke functies - Ontwikkelaars pronken met hun games met unieke functies die mogelijk niet beschikbaar zijn op andere platforms. Dit maakt het verder moeilijk om een ​​platformonafhankelijke ervaring te bieden.
 • Gemak van ontwikkeling - Cross-platform gaming vereist veel meer inspanning op het gebied van ontwikkeling, waardoor veel ontwikkelaars terughoudend zijn om het te implementeren.

Sommige gamers willen niet op pc spelen vanwege de steile leercurve. Sommigen vinden het toetsenbord en de muis comfortabeler, terwijl anderen beweren dat de pc minder stroom- en softwareproblemen heeft. Dus willen vasthouden aan uw voorkeursplatform is een redelijk argument om platformonafhankelijk te zijn.

We kunnen alleen maar hopen dat ontwikkelaars er snel aan werken en in de toekomst een platformonafhankelijke compatibele versie van Battlefield 1 uitbrengen.

Ook gerelateerd: Is Payday 2 platformoverschrijdend in 2022?

Is Battlefield 1 platformonafhankelijke Xbox One en pc?

Nee, Battlefield 1 is niet platformonafhankelijk tussen Xbox One en pc. Dit houdt in dat spelers die Xbox One en pc gebruiken niet samen kunnen spelen.

 Is Battlefield 1 platformonafhankelijke Xbox One en pc?

Als je Xbox One hebt en je vriend heeft een pc, dan worden jullie niet gematcht. Dit kan een grote teleurstelling zijn voor veel spelers die het spel met hun vrienden willen spelen.

Is Battlefield 1 platformonafhankelijke pc en PS4/PS5?

Een veelbesproken vraag. Helaas, 'Nee', Battlefield 1 is niet platformonafhankelijk tussen pc en PS4/PS5. Dit kan voornamelijk te wijten zijn aan het ingangsverschil van beide apparaten.

Dit betekent dat jij en je vriend allebei een pc of PS4 moeten hebben om samen te kunnen spelen. Je kunt niet op verschillende platforms spelen.

Is Battlefield 1 platformonafhankelijk PS4 en Xbox One?

 Is Battlefield 1 platformonafhankelijk PS4/PS5 en Xbox One?

Weer een nee; Battlefield 1 is niet platformonafhankelijk tussen PS4/PS5 en Xbox One. Als je hardware bezit die verschilt van de hardware van de gamer waarmee je wilt spelen, dan kunnen jullie allebei niet met elkaar spelen.

Is Battlefield 1 platformonafhankelijke pc en Nintendo Switch?

Het antwoord daarop zou een nee zijn. Dit komt omdat Battlefield 1 niet beschikbaar is op Nintendo Switch. De game moet op zijn minst op beide platforms beschikbaar zijn om cross-play tussen beide te bieden.

Omdat het niet beschikbaar is op Switch, is Battlefield 1 niet platformonafhankelijk tussen pc en Nintendo Switch.

Controleer ook: Is golf met je vrienden platformoverschrijdend in 2022?

Veel Gestelde Vragen

1. Wat zijn first-person schietspellen?

First-person shooter (FPS) games zijn videogames waarin het first-person perspectief van de speler is. Ook bekend als FPS, zijn ze een subgenre van schietspellen, met een wapen dat voor het personage wordt gehouden om te richten. Het primaire ontwerpelement is gevechten, actiegameplay en geen verkenning.

2. Hoe worden FPS-games gespeeld?

FPS-games zijn meestal multiplayer van aard. Dit betekent dat spelers tegen elkaar moeten spelen, strijden om hoge scores en de computer/AI-tegenstanders verslaan via verschillende spelmodi, bijvoorbeeld deathmatch. Ze hebben meestal een extreme leercurve vanwege de steile moeilijkheid om ze onder de knie te krijgen.

3. Battlefield 1 is beschikbaar op welke platforms?

Deze game is momenteel beschikbaar op Xbox One, PS4, PS5 en pc. Gamers kunnen elk van deze apparaten kiezen om Battlefield 1 te spelen.

4. Wat betekent kruisprogressie?

Cross-progressie verwijst naar het vermogen van een enkele speler om in-game voortgang van het ene platform naar het andere over te dragen, bijvoorbeeld door in te loggen op een ander apparaat. Als je bijvoorbeeld Battlefield op je pc hebt gespeeld en bent uitgelogd, kun je later weer inloggen op een PS5 en zal je voortgang zijn zoals het was toen je uitlogde.

5. Is Battlefield 1 cross-progressie?

Nee, Battlefield 1 biedt geen cross-progressie. Dit betekent dat als je de game op je pc hebt gespeeld en bent uitgelogd, je deze niet op de console van je vriend (bijvoorbeeld Xbox One) kunt spelen en je voortgang naar het nieuwe apparaat kunt overzetten. Je begint bij nul voor dit specifieke platform.

6. Is Battlefield 1 generatieoverschrijdend?

Ja, Battlefield 1 is generatieoverschrijdend, wat betekent dat spelers op verschillende versieconsoles met elkaar kunnen spelen. Een speler op PS4 kan bijvoorbeeld met iemand op PS5 spelen.

7. Wat zijn enkele van de voordelen van het spelen op een platformoverschrijdend platform?

Door op een platformoverschrijdend platform te spelen, kunnen spelers contact maken met een grotere gemeenschap van gamers, waardoor ze met meer mensen kunnen spelen. Bovendien biedt het ook de mogelijkheid om te strijden tegen de beste spelers op alle platforms en hun vaardigheden aan te scherpen.

8. Zijn er nadelen aan het spelen op een platformoverschrijdend platform?

Het grootste nadeel van het spelen op een platformonafhankelijk platform is het potentieel voor oneerlijkheid, aangezien sommige spelers een voordeel kunnen hebben ten opzichte van anderen vanwege de verschillende hardwarespecificaties van elk platform. Een speler op een pc kan bijvoorbeeld een snellere internetverbinding hebben dan iemand die op PS4 speelt, waardoor ze een voordeel hebben in online multiplayer-games.

Bekijk meer: Is Overcooked 2 platformonafhankelijk in 2022?

Conclusie

Dat zou allemaal gaan over 'Is Battlefield 1 cross-platform in 2022?'. We hopen dat het leuk was om dit artikel te lezen en dat je het informatief vond. Als je iets aan dit artikel wilt toevoegen of als je vragen hebt, plaats ze dan in de opmerkingen hieronder. We beantwoorden graag!

We willen ook graag weten of we belangrijke informatie over Battlefield 1 cross-platform hebben gemist.

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Je nieuwe vriend Roblox ID-code (2022): Wilbur Soot Song
Je nieuwe vriend Roblox ID-code (2022): Wilbur Soot Song
Bent u op zoek naar de Your New Boyfriend Roblox ID-code (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Je nieuwe vriend Roblox-nummer (Wilbur Roet) ID-codes omvatten originele, volledige en remixversies.
Is NBA 2K21 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox One, PS5]
Is NBA 2K21 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox One, PS5]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is NBA 2K21 platformonafhankelijk in 2021?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, enz (crossplay). Of NBA 2K21 wel of niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Is Gang Beasts platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox One]
Is Gang Beasts platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox One]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Gang Beasts platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, enz (crossplay). Of Gang Beasts al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Reaper 2 Shikai Tier List (november 2022) Beste Shikai gerangschikt
Reaper 2 Shikai Tier List (november 2022) Beste Shikai gerangschikt
De Reaper 2 Shikai-niveaulijst (2022) is een geweldige manier om te zien welke Shikai de beste en slechtste in het spel zijn. Het is echter belangrijk om in gedachten te houden dat deze lijst is gebaseerd op gegevens van miljoenen wedstrijden.
Konosuba Fantastic Days Tier List (november 2022) Beste personages
Konosuba Fantastic Days Tier List (november 2022) Beste personages
Een Konosuba Fantastic Days-niveaulijst (2022) is een geweldige manier om erachter te komen wie de beste personages zijn in Konosuba Fantastic Days. Deze lijst rangschikt alle personages van beste naar slechtste.
10 beste laptops onder $ 1200 in november 2022 [12e generatie CPU]
10 beste laptops onder $ 1200 in november 2022 [12e generatie CPU]
Op zoek naar de beste laptops onder de $ 1200 in 2022? We hebben 50 laptops getest om de beste laptops met een budget van minder dan $ 1200 te vinden met de nieuwste CPU en GPU voor hoge prestaties.
10 beste koptelefoons voor online leren en lesgeven in november 2022
10 beste koptelefoons voor online leren en lesgeven in november 2022
Op zoek naar de beste hoofdtelefoon voor online leren en lesgeven? Hier is de lijst met de beste hoofdtelefoons voor zowel online studenten als docenten en ook binnen het budget.