Hoofd Platformoverschrijdend Is Black Ops 3 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS5, Xbox One]

Is Black Ops 3 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS5, Xbox One]

 Is Black Ops 3 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS5, Xbox One] 16 augustus 2022 Platformoverschrijdend | Gamen
Oosten. Lezen: 6 minuten

De rage voor videogames is op een recordhoogte. Onze tieners en jonge volwassenen zijn erop uit om de nieuwste games in de stad te kopen. Als je in de loop van de tijd een regelmatige gamer bent geweest, dan weet je dat er niets beters is dan te genieten van je favoriete game met je vrienden die mijlenver van elkaar verwijderd zijn en verschillende platforms hebben.

Maar wat als iemand Black Ops III met zijn vrienden wil spelen en ze hebben allemaal verschillende platforms zoals Xbox One, PS5 en pc? Is Black Ops 3 platformonafhankelijk in 2022? In deze blogpost beantwoorden we die vraag.

Bij cross-platform gaming gaat het erom gamers in staat te stellen te communiceren met andere spelers op verschillende spelplatforms. Je kunt online games spelen met mensen die hetzelfde spel gebruiken, maar een ander platform hebben dan het jouwe. Dit wordt gedaan door spelers van Xbox One, PlayStation 5 en pc in één game bij elkaar te zoeken.

Lees het volledige artikel om te weten of de Black Ops 3 platformonafhankelijke gaming ondersteunt.

Inhoud

Call of Duty: Black Ops 3 - Een snelle introductie

Call of Duty: Black Ops III is een first-person shooter-videogame en het twaalfde deel in de Call of Duty-serie. Het werd uitgebracht in november 2015 en bereikte een omzet van meer dan $ 550 miljoen tijdens de eerste dag, waardoor het een van de grootste entertainmentlanceringen tot nu toe is.

 Call of Duty: Black Ops 3 - Een snelle introductie

De game is ontwikkeld door Treyarch en uitgegeven door Activision voor Microsoft Windows, PS4, PS5, Xbox One en Xbox X/S.

Black Ops III speelt zich af tussen de jaren 2065 en 2070 in een alternatieve tijdlijn die de gebeurtenissen van Black Ops II volgt en een nieuwe koude oorlog laat zien tussen de oude vijanden van de VS en China. De singleplayer-campagne richt zich op de personages van David Mason, de zoon van Alex Mason, en Dimitri Petrenko.

De game heeft verschillende downloadbare inhoudspakketten die in 2016 zijn uitgebracht. De DLC-pakketten bevatten nieuwe kaarten voor de multiplayer-modus, evenals extra wapens en personages om in online games te spelen. De speler kan bij het online spelen kiezen tussen verschillende modi, zoals team deathmatch of oorlogsgames.

Black Ops 3 is een van de meest populaire games uit de Call of Duty-serie. Het heeft positieve recensies ontvangen van critici die de graphics van Xbox One- en PS4-kwaliteit, solide gameplay-mechanica, diepe multiplayer-modus en boeiende campagne voor één speler prezen. Maar hoe zit het met de platformonafhankelijke functie?

Is Call of Duty: Black Ops III platformoverschrijdend? Deze vraag houdt elke gamer bezig die reikhalzend uitkijkt naar het spelen van Black Ops III. Nou, laten we het uitzoeken.

Ook handig: Is Forza Horizon 4 platformonafhankelijk in 2022?

Komt Call of Duty: Black Ops 3 platformoverschrijdend in 2022?

'Nee', de game ondersteunt geen platformonafhankelijke gaming . Als je Black Ops 3 wilt spelen met je vrienden die verschillende platforms hebben, dan is het beter om voor iedereen hetzelfde platform te kopen, zodat je samen kunt spelen.

 Komt Call of Duty: Black Ops 3 platformoverschrijdend in 2022?

De rage voor platformonafhankelijk gamen neemt toe en het is tegenwoordig een van de meest gewilde functies in gaming. Maar helaas ondersteunt Black Ops 3 geen platformonafhankelijke gaming.

Er zijn veel redenen waarom Black Ops 3 niet platformonafhankelijk is, waaronder:

 • Om valsspelen bij online gamen te verminderen.
 • Sommige gameconsoles bieden exclusieve games die niet beschikbaar zijn op andere platforms, terwijl sommige een betere grafische en resolutiekwaliteit hebben dan andere.
 • De game heeft verschillende functies op verschillende platforms, dus gamers die op één platform spelen, zullen niet van de volledige ervaring kunnen genieten.
 • Het is beter voor ontwikkelaars en uitgevers van videogames om hun product via één kanaal te verkopen dan velen, omdat het de productiekosten verlaagt.

De cross-platform gaming-functie is nog nieuw en niet alle games ondersteunen deze. Veel ontwikkelaars werken echter aan het opnemen van platformonafhankelijke gaming in hun aankomende releases, zodat gamers kunnen communiceren met spelers van verschillende platforms tijdens het spelen van de online multiplayer-modus.

Misschien in de toekomst; we zullen zien dat Black Ops III cross-platform gaming ondersteunt. Tot die tijd kun je Black Ops III spelen op hetzelfde platform als je vrienden.

Ook gerelateerd: Is Dying Light platformoverschrijdend in 2022?

Is Black Ops 3 platformonafhankelijke Xbox One en PS4?

Nee. De game ondersteunt geen platformonafhankelijke gaming tussen de PS4/PS5 en Xbox One. Dit betekent dat als een speler op PS4 speelt en een andere speler Xbox One gebruikt, ze niet samen kunnen spelen.

 Is Black Ops 3 platformonafhankelijke Xbox One en PS4?

Je kunt echter genieten van het spelen van de multiplayer-modus samen met je vrienden als je allemaal hetzelfde platform hebt. Als je vrienden verschillende platforms hebben, kun je niet met ze spelen in de multiplayer-modus.

Het gebrek aan platformonafhankelijke gaming is een belangrijke factor voor Call Of Duty: Black Ops III als een controversieel spel omdat het is ontwikkeld door Treyarch en uitgegeven door Activision - beide rivalen die het tegen elkaar opnemen in de game-industrie.

Is Black Ops 3 platformonafhankelijke Xbox One en pc?

Nee. De Black Ops 3 ondersteunt geen platformonafhankelijke gaming tussen Xbox One en pc. Dit betekent dat als je Black Ops III op Xbox One speelt, je niet kunt spelen met je vrienden die een pc gebruiken.

Om de online multiplayer-modus te spelen, moet je voor iedereen hetzelfde platform kopen. Black Ops 3 biedt geen ondersteuning voor Cross-Platform op Xbox One en pc omdat ze allebei verschillende bedieningselementen hebben.

Is Black Ops 3 platformonafhankelijke PS4 en pc?

 Is Black Ops 3 platformonafhankelijke PS4 en pc?

Het antwoord op deze vraag is ook 'Nee'. Black Ops III ondersteunt geen platformonafhankelijke gaming tussen PS4/PS5 en pc. Dit betekent dat als je PS4 gebruikt en je vriend een pc gebruikt, je de multiplayer-modus niet samen kunt spelen.

Is Black Ops 3 platformonafhankelijke PS4 en PS5?

Ja. De game ondersteunt platformonafhankelijke gaming tussen PS4 en PS5. Dit betekent dat als je een PS4 hebt en je vriend een PS5 heeft, jullie allebei kunnen genieten van het samen spelen van de multiplayer-modus.

Is Black Ops 3 platformonafhankelijke Xbox One en Xbox Series X/S?

 Is Black Ops 3 platformonafhankelijke Xbox One en Xbox Series X/S?

Ja, de Black Ops 3 ondersteunt platformonafhankelijke gaming tussen Xbox One en Xbox Series X/S. Dit betekent dat als je een Xbox One gebruikt, je kunt genieten van het spelen van de online multiplayer-modus met je vrienden die de volgende generatie Xbox-consoles hebben gekocht, d.w.z. 'Xbox Series X/S'.

Controleer ook: Is Borderlands 2 platformonafhankelijk in 2022?

Veel Gestelde Vragen

1. Wat zijn first-person shooter-videogames?

Een first-person shooter (FPS)-videogame is een videogamegenre waarin gevechten en andere acties plaatsvinden vanuit het perspectief van een protagonist. Elke speler moet vechten met vijanden met vuurwapens, slagwapens zoals messen of granaten, evenals bepaalde magische vaardigheden in verschillende scenario's, zoals horror, sciencefiction of militaire oorlogsvoering.

2. Wat betekent platformonafhankelijk?

Cross-platform verwijst naar de mogelijkheid om games op verschillende platforms te spelen, d.w.z. PS5, Xbox, enz., Samen in multiplayer-modus, zodat gamers kunnen genieten van gamen met hun vrienden die een ander platform hebben gekocht dan zij.

3. Wat zijn de voordelen van cross-platform Black Ops 3?

De voordelen van Black Ops III die platformonafhankelijk zijn, zijn als volgt: Je kunt de online multiplayer-modus met je vrienden spelen - ongeacht het platform. Het ondersteunt een nieuwe gamefunctie waarmee gamers van verschillende platforms kunnen communiceren en hun ervaringen kunnen delen terwijl ze samen spelen in de multiplayer-modus.

4. Wat is het verschil tussen platformonafhankelijke en multiplayer-modi?

Multiplayer-modus verwijst naar de online multiplayer-spelervaring waarbij gamers tegenover elkaar staan ​​in verschillende spelmodi, zoals deathmatch, overheersing en het veroveren van de vlag. Cross-platform daarentegen is een nieuwe functie waarmee spelers van verschillende platforms zoals Xbox One en PS5 samen kunnen spelen in een multiplayer-modus.

5. Is Black Ops 3 cross-progressie?

Nee, Black Ops 3 ondersteunt geen cross-progressie. Dit betekent dat uw spelvoortgang specifiek is voor het platform waarop u speelt en dat u uw gegevens of voortgang niet kunt overdragen naar een ander platform.

6. Is Black Ops 3 generatieoverschrijdend?

Ja, Black Ops 3 ondersteunt generatieoverschrijdend gamen tussen Xbox One en Xbox Series X/S of PS4 en PS5. Dit betekent dat als je op een oudere console speelt, je nog steeds kunt spelen met je vrienden die de volgende generatie consoles hebben.

7. Als een game platformonafhankelijk is, betekent dat dan dat het ook cross-progressie is en vice versa?

Nee, dit zijn twee verschillende functies. Cross-platform verwijst naar de mogelijkheid om met gamers op verschillende platforms te spelen in een multiplayer-modus. Cross-progressie daarentegen is de mogelijkheid om je spelvoortgang van het ene platform naar het andere over te dragen. Een game kan platformonafhankelijk zijn zonder cross-progressie te ondersteunen en vice versa.

Bekijk meer: Is 7 Days To Die platformonafhankelijk in 2022?

Conclusie

Cross-platform gaming is een van de beste functies en we hopen dat Black Ops 3 in de toekomst cross-platform ondersteunt, zodat spelers kunnen genieten van het spelen met hun vrienden, ongeacht het platform dat ze hebben gekocht om het spel te spelen.

We hopen dat je genoten hebt van het lezen van onze blogpost over 'Is Black Ops 3 platformonafhankelijk in 2022?'. Laat ons uw feedback achter in de commentaarsectie hieronder. We zouden graag van je horen!

2 reacties op Is Black Ops 3 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS5, Xbox One]

 1. Brandon Roane zegt: 21 juli 2022 om 4:07 uur

  Kan ik Zombies spelen met een vriend als hij op pc zit en ik op Xbox X?

  Antwoord
 2. Garrett zegt: 5 september 2022 om 3:03 uur

  Dit helpt me helemaal niet Ik vroeg of ik black ops 3 disc van Xbox one op mijn xbox x one multiplayer kan spelen?

  Antwoord

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Zoeken naar gedetineerden: hoe u in elke staat gevangenis- en gevangenisgegevens kunt opzoeken
Zoeken naar gedetineerden: hoe u in elke staat gevangenis- en gevangenisgegevens kunt opzoeken
Uitzoeken of iemand in de gevangenis zit, is heel eenvoudig - bijna elke staat heeft een openbare, doorzoekbare database die u kunt gebruiken om mensen te vinden.
2500+ hondenbijschriften voor Instagram (2022) Grappig, schattig, verjaardag
2500+ hondenbijschriften voor Instagram (2022) Grappig, schattig, verjaardag
Dit artikel gaat over schattige hondenbijschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze Instagram-bijschriften voor honden bevatten citaten, grappige, verjaardags-, sneeuw-, wandel- en slimme bijschriften.
Gas Gas Gas Roblox ID-codes (2022): Manuel Song / Muziek
Gas Gas Gas Roblox ID-codes (2022): Manuel Song / Muziek
Bent u op zoek naar de Gas Gas Gas Roblox ID-code (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Gas Gas Gas Roblox-nummer (Manuel) ID-codes omvatten luide, originele, remix- en langzame versies.
Is D&D: Dark Alliance platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS, Xbox]
Is D&D: Dark Alliance platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is D&D: Dark Alliance platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Dungeons & Dragons: Dark Alliance wel of niet platformonafhankelijk beschikbaar zal zijn?
Sims 4 Ouderschap Cheats (november 2022) Ouderschapsvaardigheid
Sims 4 Ouderschap Cheats (november 2022) Ouderschapsvaardigheid
Dit artikel gaat over De Sims 4 ouderschap cheats (2022) voor pc, PS4, PS5 en Xbox One. Deze omvatten de kindertijd, karakterwaarde en cheat voor eigenschappen voor Sims 4.
Is Saints Row 4 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox]
Is Saints Row 4 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Saints Row 4 platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4/5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch (crossplay). Of Saints Row 4 al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
10 beste laptops voor studenten elektrotechniek in 2022
10 beste laptops voor studenten elektrotechniek in 2022
Op zoek naar de beste laptops voor studenten elektrotechniek in 2022? We hebben meer dan 40 laptops getest om laptops met hoge prestaties en draagbaar te vinden die onder het budget vallen.