Hoofd Platformoverschrijdend Is Black Ops 4 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]

Is Black Ops 4 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]

  Is Black Ops 4 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5] 11 september 2022 Platformoverschrijdend | Gamen
Oosten. Lezen: 6 minuten

Call of Duty: Black Ops 4 is een first-person shooter die zich afspeelt in het Black Ops-universum. Het heeft veel nieuwe functies en verbeteringen ten opzichte van eerdere Black Ops-games, zoals meer wapens, betere graphics, soepelere gameplay, verbeterde AI-vijanden in multiplayer-modi en nog veel meer.

Maar 'Is Black Ops 4 platformonafhankelijk in 2022?' is een vraag die veel Black Ops-fans stellen. Als jij een van die Black Ops-fans bent die zich afvraagt ​​of Black Ops 4 platformonafhankelijk is, lees dan dit artikel verder om het antwoord te vinden.

Cross-platform is een functie waarmee gamers op verschillende platforms met of tegen elkaar kunnen spelen. Het wordt meestal gebruikt in multiplayer-spellen. Zo kunnen Xbox-gamers spelen met Playstation-gamers en pc-gamers kunnen spelen met Nintendo Switch-gamers.

Laten we dus eens kijken of Black Ops 4 platformonafhankelijk is of niet.

Ook handig: Is Black Ops 3 platformoverschrijdend in 2022?

Inhoud

Call of Duty: Black Ops 4 - Een snelle introductie

Call of Duty: Black Ops 4 is een multiplayer-game die zich afspeelt in de black ops-wereld. Het is ontwikkeld door Treyarch en uitgegeven door Activision. Black ops 4 is gepost op 12 oktober 2018. Het is uitgebracht op pc, PS4, PS5, Xbox One en Xbox-serie X/S.

  Call of Duty Black Ops 4 - Een snelle introductie

Call of Duty: Black Ops 4 werd op 12 oktober gelanceerd voor PS4, PS5, Xbox One, Xbox-serie X/S en pc. In Black Ops strijden jij en negen andere mensen tegen elkaar in de Black Ops-wereld. De game heeft een campagne die solo of coop is.

Deze game heeft een nieuwe Battle Royale-modus genaamd Blackout. Het speelt zich af op de meest uitgebreide kaart in de geschiedenis van Call of Duty. Het beschikt over voertuigen, door spelers bestuurde drones en oriëntatiepunten op Black Ops 4-kaarten. De Blackout-modus ondersteunt maximaal 100 spelers.

Komt Call of Duty: Black Ops 4 platformoverschrijdend in 2022?

Nee, Call of Duty: Black Ops 4 is niet platformonafhankelijk . Dit betekent dat pc-spelers alleen met andere pc-spelers kunnen spelen, PS5-spelers alleen met andere PS5-spelers en Xbox-spelers alleen met andere Xbox-spelers.

  Komt Call of Duty: Black Ops 4 platformoverschrijdend in 2022?

Dit komt omdat Black Ops 4 het accountsysteem van Activision gebruikt. Dit systeem wordt gebruikt in Black Ops, Modern Warfare en WWII. Het boekhoudsysteem koppelt spelers aan hun specifieke platformen.

Als Black Ops 4 platformonafhankelijk zou zijn, zouden verschillende platforms hun afzonderlijke servers nodig hebben. Dit zou meer problemen creëren dan oplossen. De Blackout-modus in Black Ops is echter beschikbaar op alle platforms.

Als Call of Duty: Black Ops 4 platformonafhankelijk is, zou er een aantal voordelen zijn, waaronder:

  • Spelers hoeven geen nieuw account aan te maken om Call of Duty: Black Ops 4 op een ander platform te spelen.
  • Spelers kunnen zich aansluiten bij vrienden die op andere platforms spelen.
  • De Blackout-modus zou op alle platforms beschikbaar zijn.

Cross-platform gaming is de toekomst van gaming, en het is iets dat Treyarch zou moeten overwegen voor Call of Duty: Black Ops 4. Het Activision-accountsysteem is verouderd en moet worden vervangen.

Het zou geweldig zijn als Call of Duty: Black Ops 4 platformonafhankelijk zou zijn, zodat spelers zich kunnen aansluiten bij vrienden die op andere platforms spelen. Op dit moment is Black Ops 4 echter niet platformonafhankelijk en ondersteunt het alleen pc-, PS4-, PS5-, Xbox One- en Xbox-serie X/S-platforms.

Ook gerelateerd: Is Call of Duty: Modern Warfare platformonafhankelijk in 2022?

Is Black Ops 4 platformonafhankelijke pc en PS4/PS5?

  Is Black Ops 4 platformonafhankelijke pc en PS4/PS5?

Nee, Call of Duty: Black Ops 4 is niet platformonafhankelijk tussen pc en PS4/PS5. Dit betekent dat gamers die Black Ops 4 aanschaffen alleen met elkaar kunnen spelen als ze op dezelfde console spelen.

De reden achter deze beslissing is dat Black Ops-ontwikkelaars, Treyarch, ervoor willen zorgen dat de game-ervaring voor alle spelers hetzelfde is.

Is Black Ops 4 platformonafhankelijke PS4 en Xbox One?

Nee, Call of Duty: Black Ops 4 is niet platformonafhankelijk tussen PS4 en Xbox One. Dus als je de game wilt kopen en met vrienden op een andere console wilt spelen, heb je pech. Omdat je alleen met anderen op dezelfde console kunt spelen.

Dit nieuws kan voor sommige Black Ops-fans een teleurstelling zijn, omdat platformonafhankelijk spelen steeds populairder wordt. Games zoals Fortnite en Rocket League stellen spelers op verschillende platforms in staat om tegen elkaar te strijden.

Is Black Ops 4 platformonafhankelijke Xbox One en pc?

  Is Call of Duty Black Ops 4 platformonafhankelijke Xbox One en pc?

Nee, Call of Duty: Black Ops 4 is niet platformonafhankelijk tussen Xbox One en pc. Black Ops 4 is ontworpen om op een specifiek platform te worden gespeeld. Je moet Black ops 4 spelen op het platform waarvoor het bedoeld is.

Black Ops 4 kan door deze beslissing een aantal potentiële spelers mislopen. Het is een van de meest populaire games voor Xbox One en pc, dus het zou logisch zijn om Black Ops 4 een platformonafhankelijke game te maken.

Is Black Ops 4 platformonafhankelijke Xbox One en Xbox Series X/S?

Ja, Call of Duty: Black Ops 4 is platformonafhankelijk tussen Xbox One en Xbox Series X/S.

Dit nieuws kan een opluchting zijn voor sommige Call of Duty: Black Ops 4-fans die bang waren dat ze een nieuwe console zouden moeten kopen om te kunnen spelen. Het is altijd al een populaire game voor de Xbox-console geweest, dus het is geweldig om te zien dat Black Ops 4 compatibel zal zijn met zowel de Xbox One als de Xbox-serie X/S.

Is Black Ops 4 platformonafhankelijke PS4 en PS5?

  Is Black Ops 4 platformonafhankelijke PS4 en PS5?

Ja, Call of Duty: Black Ops 4 is platformonafhankelijk tussen PS4 en PS5. Dit is goed voor Black Ops 4-fans die hun console willen upgraden. Het is een van de meest populaire games op de PS.

PS4 en PS5 zijn zeer vergelijkbare consoles, dus het is geen grote sprong om van de ene naar de andere te gaan. Call of Duty: Black Ops 4-fans zullen blij zijn dat ze Black ops 4 kunnen blijven spelen op hun nieuwe systeem.

Controleer ook: Is Call of Duty: Black Ops Koude Oorlog platformoverschrijdend in 2022?

Veel Gestelde Vragen

1. Wat zijn first-person shooter-games voor meerdere spelers?

Multiplayer first-person shooter (FPS)-games zijn online multiplayer-videogames die multiplayer-modi toestaan. Spelers gebruiken het perspectief van een geweer om vijanden neer te schieten en doelen te bereiken in verschillende spelmodi en kaarten. Call of Duty: Black Ops 4 is een van deze multiplayer first-person shooters.

2. Wat betekent generatieoverschrijding?

Een cross-generation game is een type videogame dat op meer dan één consolegeneratie kan worden gespeeld. Een voorbeeld hiervan is een game die zowel op de Xbox One als op de Xbox Series X/S kan worden gespeeld.

3. Wat is platformonafhankelijk?

Cross-platform spelen is een term die wordt gebruikt om het vermogen te beschrijven van spelers die verschillende videogameconsoles of apparaten gebruiken om tegelijkertijd met elkaar te spelen.

4. Waar kan ik Call of Duty: Black Ops 4 spelen?

Call of Duty: Black Ops 4 is beschikbaar op Xbox One, Xbox-serie X/S, PS4, PS5 en pc. Je kunt het met spelers op elk van deze platforms spelen. Met de Black Ops 4-pas kun je Blackout spelen op PS4, PS5 en Xbox One.

5. Wat is de Call of Duty: Black Ops 4-pas?

De Black Ops-pas is een seizoenspas voor Call of Duty: Black Ops 4 die spelers toegang geeft tot alle kaartpakketten, specialistische outfits en Blackout-personages. Black Ops-pas is beschikbaar op Black ops PS en Xbox.

6. Waarom willen spelers cross-platform?

Spelers willen platformonafhankelijk omdat ze zo met hun vrienden kunnen spelen, ongeacht de console die ze gebruiken. Het opent ook de mogelijkheid om nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe vrienden te maken.

7. Is Black Ops 4 generatieoverschrijdend?

Ja, Black Ops 4 is een generatieoverschrijdend spel. Dit betekent dat als je vriend een Xbox One heeft, je nog steeds met hem kunt spelen als je een Xbox Series X/S hebt.

8. Waarom is Black Ops 4 niet platformonafhankelijk?

De reden hiervoor is niet bekend. Het kan zijn omdat Black Ops 4 is ontworpen om op een specifiek platform te worden gespeeld, of om zakelijke redenen.

Bekijk meer: Is PUBG platformonafhankelijk in 2022?

Conclusie

Black Ops 4 is een vrij uitstekend multiplayer-gericht aanbod. Blackout is een solide Battle Royale-modus met een aantal fantastische Black Ops 4-kaartreferenties om te vinden, maar is cross-platform spelen mogelijk in Black Ops 4? Nee, dat doet het niet. Er is op dit moment geen cross-play voor Black Ops 4 en er zijn momenteel ook geen plannen van ontwikkelaars Treyarch om het binnenkort te implementeren.

We hopen dat je genoten hebt van dit artikel over 'Is Call of Duty: Black Ops 4 platformonafhankelijk in 2022?' - als je dat deed, deel het dan gerust op sociale media! Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Is Watch Dogs Legion platformoverschrijdend in 2022? [PS4/5, Xbox]
Is Watch Dogs Legion platformoverschrijdend in 2022? [PS4/5, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Watch Dogs Legion platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4/5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch (crossplay). Of Watch Dogs Legion al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Brand bestanden op een cd met Windows XP
Brand bestanden op een cd met Windows XP
Het branden van gegevensbestanden op een cd met Windows XP vereist slechts drie stappen: plaats de lege cd, kopieer bestanden van uw computer naar de cd en begin met schrijven
Melty Blood Type Lumina Tier List (november 2022) Beste personages
Melty Blood Type Lumina Tier List (november 2022) Beste personages
Wil je de concurrentie domineren in Melty Blood? Bekijk onze nieuwste Melty Blood Type Lumina-lijst (2022) om erachter te komen wie de beste personages zijn!
Fallen Kingdom Roblox ID-codes (2022) Minecraft-nummer / muziek
Fallen Kingdom Roblox ID-codes (2022) Minecraft-nummer / muziek
Bent u op zoek naar de Fallen Kingdom Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Fallen Kingdom-nummer/muziek (Minecraft) Roblox-ID's bevatten originele, schone en remixversies.
Bad Guy Roblox ID-code (2022): Billie Eilish-nummer / muziek-ID
Bad Guy Roblox ID-code (2022): Billie Eilish-nummer / muziek-ID
Bent u op zoek naar Bad Guy Roblox ID-code (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Bad Guy Roblox-nummer (Billie Eilish) ID-codes omvatten origineel, remix, luid en meer.
2800+ coole ideeën voor voetbalteamnamen (2022) Grappig, goed, het beste
2800+ coole ideeën voor voetbalteamnamen (2022) Grappig, goed, het beste
Dit artikel gaat over goede ideeën voor namen van voetbalteams (2022). Deze coole namen van voetbalteams bevatten grappige, beste, stoere, meisjes, jongens, slimme, unieke en creatieve namen.
10 beste gaming-laptops onder de $ 2500 in 2022 [Nieuwste 11e generatie]
10 beste gaming-laptops onder de $ 2500 in 2022 [Nieuwste 11e generatie]
Als je je afvraagt ​​​​wat de beste gaming-laptops zijn onder de $ 2500, zal dit bericht je helpen. Tien beste gaming-laptops onder de 2500 dollar van 2022 staan ​​hier vermeld.