Hoofd Platformoverschrijdend Is Conan Exiles platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]

Is Conan Exiles platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]

 Is Conan Exiles platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5] 10 september 2022 Platformoverschrijdend | Gamen
Oosten. Lezen: 7 minuten

Conan Exiles is een overlevingsspel voor één speler en voor meerdere spelers. De game is ontwikkeld door Funcom voor pc, Xbox One en PS4. Het werd uitgebracht op 8 mei 2018 op de bovenstaande platforms, later, 8 juni 2021, was het ook beschikbaar op Xbox-serie X/S en PS5.

Maar 'Is Conan Exiles platformonafhankelijk in 2022?' is een vraag die veel gamers stellen. Als u zich hetzelfde afvraagt, heeft u geluk, want wij hebben het antwoord voor u. Dus blijf lezen om erachter te komen!

Cross-platform spelen is de mogelijkheid om verschillende spelplatforms dezelfde online servers in een spel te laten delen, waardoor spelers met elkaar kunnen communiceren, ongeacht het systeem dat ze gebruiken. Iemand die de game op Xbox One speelt, kan bijvoorbeeld lid worden van een server die wordt gehost door iemand die op een pc speelt.

Laten we dus eens kijken of Conan Exiles platformonafhankelijk is of niet.

Ook handig: Is Madden 22 platformoverschrijdend in 2022?

Inhoud

Conan Exiles - Een snelle introductie

Conan Exiles is een open-wereld survival game die zich afspeelt in de wereld van Conan the Barbarian. Je bent een balling, een van de duizenden die zijn verdreven om voor jezelf te zorgen in een vijandig land. Hier moet je vechten om te overleven, te bouwen en de wereld te domineren, alleen of met vrienden.

 Conan Exiles - Een snelle introductie

In de wereld van Conan Exiles moeten spelers overleven door voedsel en water te verzamelen, onderdak te bouwen en wapens en bepantsering te maken om zichzelf te beschermen tegen de barre omgeving en gevaarlijke dieren in het wild. Spelers kunnen ervoor kiezen om te spelen als een van de twaalf personageklassen, elk met zijn eigen unieke vaardigheden.

Conan Exiles is een geweldige game die veel inhoud biedt. De wereld is enorm en er valt veel te ontdekken, de gevechten zijn diepgeworteld en intens, en de multiplayer-ervaring is van topklasse. Als je op zoek bent naar een survivalgame in een open wereld om je tanden in te zetten, is Conan Exiles zeker de moeite van het bekijken waard.

Is Conan Exiles platformoverschrijdend in 2022?

Nee, Conan Exiles is niet platformonafhankelijk , heeft Funcom echter gezegd dat ze de mogelijkheid onderzoeken om de game in de toekomst platformonafhankelijk te maken. De game heeft enkele functies die platformonafhankelijk spelen mogelijk maken, zoals het kunnen overbrengen van saves tussen platforms, dus het is zeker mogelijk.

 Is Conan Exiles platformoverschrijdend in 2022?

Houd de aankondigingen van Funcom in de gaten voor meer informatie. In de tussentijd kun je genieten van het spelen van de game op je eigen platform naar keuze. Het betekent dat je alleen kunt spelen met degenen die hetzelfde platform gebruiken.

Cross-platform is nu een veelvoorkomende functie voor veel games, dus het zou geweldig zijn als Conan Exiles aan die lijst wordt toegevoegd. Het is iets waar veel fans om hebben gevraagd en het zou de game zeker populairder maken. Funcom heeft geen exact tijdsbestek gegeven voor wanneer dit zou kunnen gebeuren, maar we houden je op de hoogte zodra we meer weten.

Als Conan Exiles platformonafhankelijk zal zijn, zijn er veel voordelen, waaronder:

 • Je kunt met vrienden spelen, ongeacht op welk platform ze zich bevinden.
 • Je hoeft de game niet opnieuw te kopen als je van platform wilt wisselen.
 • De game zal populairder worden, meer spelers en mogelijk nieuwe content opleveren.
 • Ontwikkelaars kunnen zich concentreren op het maken van één game die goed werkt voor iedereen, in plaats van meerdere versies.
 • Cross-platform games hebben de neiging om meer een gemeenschapsgevoel te hebben.

We weten echter wel dat Funcom geïnteresseerd is in het idee van platformonafhankelijk spelen. In een interview met Gamingbolt zei Joel Bylos van Funcom dat het team zeker op zoek is naar platformonafhankelijk spelen voor Conan Exiles.

Ook gerelateerd: Is Destiny 2 platformonafhankelijk in 2022?

Is Conan Exiles platformonafhankelijke pc en PS4/PS5?

 Is Conan Exiles platformonafhankelijke pc en PS4/PS5?

Nee, Conan Exiles is niet platformonafhankelijk tussen pc en PS4/PS5. Als je Conan Exiles met je vrienden wilt spelen, moet je de game apart kopen voor zowel pc als PS4. In de toekomst kan het mogelijk zijn dat Conan Exiles een platformonafhankelijke game wordt, maar dit is niet bevestigd door Funcom.

PC en PS4 zijn op dit moment de twee populairste gameplatforms, dus het zou logisch zijn dat Funcom platformonafhankelijke ondersteuning toevoegt. We zullen gewoon moeten afwachten of dit gebeurt of niet. Houd de Conan Exiles-website of -forums in de gaten voor meer informatie zodra deze beschikbaar komt.

Is Conan Exiles platformonafhankelijke pc en Xbox One?

Nee, Conan Exiles is niet platformonafhankelijk tussen pc en Xbox One. Als je een pc-speler bent, kun je alleen met andere pc-spelers spelen, en hetzelfde geldt voor Xbox One-spelers. Het is de bedoeling dat de game in de toekomst platformonafhankelijke multiplayer ondersteunt tussen pc- en Xbox One-spelers, maar er is nog geen datum aangekondigd.

Dit nieuws kan teleurstellend zijn voor sommige spelers die hoopten om met hun vrienden op verschillende platforms te spelen. De game is echter erg populair, dus het is mogelijk dat deze functies in latere updates kunnen worden toegevoegd. In de tussentijd kunnen spelers lid worden van gilden en allianties om andere gelijkgestemde gamers te vinden om mee te spelen.

Is Conan Exiles platformonafhankelijke PS4 en Xbox One?

 Is Conan Exiles platformonafhankelijke PS4 en Xbox One?

Nee, Conan Exiles is niet platformonafhankelijk tussen PS4 en Xbox One. Als je Conan Exiles met je vrienden op PS4 wilt spelen, moet je de game voor PS4 kopen, en als je met je vrienden op Xbox One wilt spelen, moeten ze de game ook voor dat platform kopen.

Ontwikkelaars hebben niets gezegd over het cross-platform spelen tussen PS4- en Xbox One-spelers, dus het is momenteel niet mogelijk. Dus als je Conan Exiles met je vrienden wilt spelen, zorg er dan voor dat iedereen op hetzelfde platform zit.

Is Conan Exiles platformonafhankelijke PS4 en PS5?

Ja, Conan Exiles is platformonafhankelijk tussen PS4 en PS5. Dit betekent dat spelers op PS4 met of tegen spelers op de next-gen console PS5 kunnen spelen. Dit is een belangrijk punt voor het spel, omdat het zijn spelersbestand mogelijk had kunnen vergroten.

Funcom heeft echter verklaard dat ze nog steeds op zoek zijn naar manieren om de game platformonafhankelijk compatibel te maken met andere apparaten. Maar voorlopig lijkt het erop dat PS4- en PS5-spelers alleen met anderen kunnen spelen op het next-gen-platform.

Is Conan Exiles platformonafhankelijke Xbox One en Xbox-serie X/S?

 Is Conan Exiles platformonafhankelijke Xbox One en Xbox-serie X/S?

Ja, Conan Exiles is platformonafhankelijk tussen Xbox One en Xbox-serie X/S. Dus als je vrienden hebt die op verschillende platforms spelen, moet je kiezen tussen met ze spelen of genieten van de hogere resolutie en framerate van de game. Omdat het voor beide consoles een andere versie heeft.

Dit nieuws is geweldig voor Xbox One- en Series X/S-spelers die hoopten om met hun vrienden op andere platforms te spelen. Tot die tijd moeten we alleen van de game genieten of vrienden vinden die dezelfde next-gen console hebben als de jouwe.

Controleer ook: Is Battlefield 2042 platformonafhankelijk in 2022?

Veel Gestelde Vragen

1. Hoeveel spelers kunnen Conan Exiles spelen?

Conan Exiles kan zowel voor één speler als voor meerdere spelers worden gespeeld. In de singleplayer ben je de enige ter wereld die op avontuur gaat, terwijl je in de multiplayer-modus online met andere spelers kunt spelen. De game kan maximaal 60 spelers tegelijk ondersteunen.

2. Wat is generatieoverschrijdend?

Cross-generation betekent dat de game op hetzelfde platform met verschillende generaties kan worden gespeeld. Bijvoorbeeld: PS4 en PS5.

3. Is Conan Exiles van generatie op generatie?

Ja, Conan Exiles is generatieoverschrijdend compatibel. Dit betekent dat de game alleen op verschillende platforms van dezelfde generatie kan worden gespeeld. Als je bijvoorbeeld Conan Exiles op PS4 speelt, kun je spelen met iemand die het op PS5 speelt.

4. Is Conan Exiles kruisprogressie?

Nee, Conan Exiles is geen cross-progressie. Dit betekent dat je voortgang in het spel niet wordt overgedragen als je van platform wisselt. Als je bijvoorbeeld Conan Exiles op PS4 speelt en besluit over te schakelen naar Xbox One, gaat al je voortgang verloren en moet je helemaal opnieuw beginnen.

5. Kunnen spelers contact met elkaar opnemen in Conan Exiles?

Ja, spelers kunnen contact met elkaar opnemen in Conan Exiles. Ze kunnen dit doen door de ingebouwde voicechat van de game te gebruiken of door berichten naar elkaar te sturen. Het is echter vermeldenswaard dat voicechat momenteel alleen beschikbaar is op pc en Xbox One. PlayStation-gebruikers zullen in plaats daarvan gebruik moeten maken van tekstchat.

6. Waarom willen spelers cross-play?

Cross-play is een zeer gewilde functie van gamers, omdat het hen in staat stelt om met hun vrienden te spelen, ongeacht op welk platform ze zich bevinden. Het opent ook de mogelijkheid van grotere spelersaantallen, omdat meer mensen zouden kunnen meedoen aan het plezier.

7. Komt er cross-play in Conan Exiles?

Vanaf nu is er geen cross-play in Conan Exiles. De ontwikkelaars hebben echter gezegd dat ze manieren onderzoeken om de game platformonafhankelijk compatibel te maken met andere apparaten. Er is dus een kans dat we deze functie in de toekomst kunnen zien.

8. Als een game platformonafhankelijk is, betekent dat dan dat het ook cross-progressie is?

Nee, cross-platform en cross-progressie zijn twee verschillende dingen. Cross-platform betekent dat de game op verschillende platforms kan worden gespeeld, terwijl cross-progressie betekent dat je voortgang in de game wordt overgedragen als je van platform wisselt.

Bekijk meer: Is Call of Duty: Black Ops Koude Oorlog platformoverschrijdend in 2022?

Conclusie

Conan Exiles is een goed spel, maar het heeft enkele gebreken. Een van deze tekortkomingen is dat de game niet platformonafhankelijk is, wat soms een beetje frustrerend kan zijn. De ontwikkelaars werken echter aan het oplossen van dit probleem en hopelijk zal het in de nabije toekomst worden opgelost.

Als je in de tussentijd Conan Exiles met je vrienden wilt spelen, moet je gewoon op hetzelfde platform zijn. We hopen dat dit artikel je vraag heeft beantwoord: Is Conan Exiles platformonafhankelijk in 2022?. Als je nog andere vragen hebt, stel ze dan gerust in de comments hieronder. Bedankt voor het lezen!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Mind Brand Roblox ID-codes (2022) Maretu-nummer / muziek-ID's
Mind Brand Roblox ID-codes (2022) Maretu-nummer / muziek-ID's
Bent u op zoek naar de Mind Brand Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Mind Brand-nummer/muziek (Maretu) Roblox-ID's bevatten originele, Engelse cover-, vertraagde, reverb- en remixversies.
The World Revolving Roblox ID-codes (2022) Toby Fox Song-ID's
The World Revolving Roblox ID-codes (2022) Toby Fox Song-ID's
Bent u op zoek naar de World Revolving Roblox ID-codes (cy)? Zo ja, dan hebben we het hier! The World Revolving song/music (Toby Fox) Roblox ID's bevatten originele, lyrische versie, cover en remixversies.
Is Call of Duty: Modern Warfare platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Is Call of Duty: Modern Warfare platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Call of Duty: Modern Warfare platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Call of Duty: Modern Warfare al dan niet platformonafhankelijk beschikbaar zal zijn?
Jingle Bell Rock Roblox ID-codes (2022) Nummers / muziek-ID's
Jingle Bell Rock Roblox ID-codes (2022) Nummers / muziek-ID's
Bent u op zoek naar de Jingle Bell Rock Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Jingle Bell Rock-nummer/muziek Roblox-ID's bevatten volledige, remix- en originele versies.
10 beste laptops onder $ 700 in november 2022 [144 Hz-weergave]
10 beste laptops onder $ 700 in november 2022 [144 Hz-weergave]
Dit is de top 10 van beste laptops onder de $700 voor gaming en andere activiteiten, zorgvuldig geselecteerd door onze redacteuren. Ontdek waarom dit enkele van de beste aankopen van 2022 zijn!
Sims 4 Carrière Cheats (november 2022) Promotie, uitvoering
Sims 4 Carrière Cheats (november 2022) Promotie, uitvoering
Deze lijst van Sims 4 carrière cheats (2022) bevat alle carrière promotie cheats, cheats voor het toevoegen of verwijderen van carrières, en Sims 4 werk prestatie cheats.
Hoe .7z-bestanden te openen
Hoe .7z-bestanden te openen
.7z-bestanden zijn gecomprimeerde archiefbestanden die lijken op zip-bestanden. Ze zijn afkomstig van de Windows-archiveringssoftware 7-zip en kunnen worden geopend door zowel 7-Zip als a