Hoofd Platformoverschrijdend Is de Ascent platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox One]

Is de Ascent platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox One]

  Is de Ascent platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox One] 31 oktober 2022 Platformoverschrijdend | Gamen
Oosten. Lezen: 4 minuten

The Ascent is een actie-rollenspel dat is geïnspireerd op Cyberpunk. Eerder werd de game op 29 juli 2021 uitgebracht voor Xbox One, Microsoft Windows en Xbox Series X/S. Nu is de game ook beschikbaar op PS4 en PS5. Het onderwerp van vandaag is gerelateerd aan 'Is The Ascent platformonafhankelijk in 2022'.

Cross-platform play, of crossplay, is de mogelijkheid om een ​​online videogame op meer dan één platform te spelen, wat inhoudt dat een speler een game op zijn pc kan starten, verder kan spelen op zijn mobiele telefoon en vervolgens verder kan gaan waar hij was gebleven. hun console.

Cross-Platform is een groot nieuw ding voor gaming. Hiermee kunnen gamers hun favoriete games met of tegen hun vrienden spelen, ongeacht op welk platform ze zich bevinden. Laten we nu eens kijken of The Ascent platformonafhankelijk is of niet.

Ook handig: Is Fallout 4 platformonafhankelijk in 2022?

Inhoud

De beklimming - een snelle introductie

de beklimming is een RPG die zich afspeelt in een duistere cyberpunkwereld waar megabedrijven alles regeren. De game speelt zich af in de stad Ascent, een megastad die wemelt van misdaad en corruptie. Het vechtsysteem van de game is gebaseerd op het gebruik van geweren en slagwapens, evenals op cybernetisch verbeterde vaardigheden.

  De beklimming - een snelle introductie

Het spelverhaal begint met het personage van de speler, een nieuw aangenomen werknemer van het megabedrijf The Ascent Group. Het personage van de speler wordt vervolgens in het midden van een samenzwering geduwd en ze moeten de waarheid erachter ontdekken terwijl ze ook vechten voor hun overleving en het voortbestaan ​​van de stad.

De game heeft een coöperatieve multiplayer-modus waarin spelers kunnen samenwerken aan missies. De game bevat ook een gedetailleerd systeem voor het maken van personages, waarmee gebruikers hun eigen avatars kunnen maken. Er zijn ook verschillende uitrustingen en wapens die spelers in het spel kunnen vinden en gebruiken.

Is de Ascent platformoverschrijdend in 2022?

Ja, The Ascent is een platformonafhankelijke game in 2022, maar het is geen volledig platformonafhankelijke game. De game is alleen cross-play tussen pc, Xbox Series X/S en Xbox One. Als je de game op een ander platform hebt, kun je niet met of tegen mensen op andere platforms spelen.

  Is de Ascent platformoverschrijdend in 2022?

Als je de game bijvoorbeeld op PS4 en PS5 speelt, kun je niet spelen met iemand die op Xbox One of pc en Xbox Series X/S speelt.

Enkele voordelen van cross-platform zijn:

  • Een grotere pool van spelers om mee of tegen te spelen.
  • De mogelijkheid om met vrienden te spelen, ongeacht op welk platform ze zich bevinden.
  • Verhoogde replay-waarde omdat je kunt schakelen tussen platforms.
  • De mogelijkheid om op je favoriete platform te spelen.

Ook gerelateerd: Is Outward Cross-Platform in 2022?

Is de Ascent platformonafhankelijk tussen pc en Xbox Series X/S?

  Is de Ascent platformonafhankelijk tussen pc en Xbox Series X/S?

Ja, The Ascent is platformonafhankelijk tussen pc en Xbox Series X/S. Dit betekent dat spelers op pc met of tegen spelers op Xbox Series X/S kunnen spelen. Als je wilt spelen met je vrienden die nog Xbox-serie X/S hebben, kun je met hen spelen.

Is de Ascent platformoverschrijdend tussen Xbox Series X/S en Xbox One?

Ja, The Ascent is platformonafhankelijk tussen Xbox Series X/S en Xbox One. Dit betekent dat spelers op Xbox Series X/S met of tegen spelers op Xbox One kunnen spelen.

Is de Ascent platformoverschrijdend tussen Xbox One en pc?

  Is de Ascent platformoverschrijdend tussen Xbox One en pc?

Ja, het is mogelijk om te spelen tussen Xbox One en pc via de Xbox-app op een pc. Dit betekent dat spelers op Xbox One met of tegen spelers op pc kunnen spelen. Dit is een beetje gelukkiger voor degenen die met vrienden willen spelen maar verschillende consoletypes hebben.

Is de Ascent platformonafhankelijk tussen pc en PS4/PS5?

Nee, er is geen cross-platform spel tussen pc en PS4/PS5 voor The Ascent. Neon Giant schakelt cross-play op PlayStation Series uit, wat voor sommige mensen jammer is.

Is de Ascent platformoverschrijdend tussen PS4/PS5 en Xbox One?

  Is de Ascent platformoverschrijdend tussen PS4/PS5 en Xbox One?

Nee, er is geen cross-platform spelen tussen PS4/PS5 en Xbox One voor The Ascent. Dit betekent dat als je de game met je vrienden wilt spelen, je dezelfde console als zij moet hebben. Dit is jammer voor degenen die van The Ascent houden en met vrienden op verschillende platforms willen spelen.

Controleer ook: Is Realm Royale platformoverschrijdend in 2022?

Veel Gestelde Vragen

1. Kan ik The Ascent tussen PS4 en PS5 spelen?

Ja, The Ascent is platformonafhankelijk tussen PS4 en PS5. Een update van de Ascent maakt cross-play tussen PS4 en PS5 mogelijk.

2. Waarom is ervoor gekozen om cross-play op PlayStation uit te schakelen?

De beslissing om cross-play op PlayStation uit te schakelen is genomen door Neon Giant. Ze hebben geen specifieke reden gegeven waarom ze deze beslissing hebben genomen, maar het is waarschijnlijk omdat The Ascent een exclusief Microsoft-spel is.

3. Wordt The Ascent in de toekomst platformonafhankelijk tussen Xbox Series X/S en PlayStation 5?

Het is onwaarschijnlijk dat The Ascent in de toekomst cross-platform zal zijn tussen Xbox Series X/S en PlayStation 5, aangezien het een exclusief Microsoft-spel is. Alles is echter mogelijk en Neon Giant kan in de toekomst van gedachten veranderen over cross-play. De tijd zal het leren.

4. Is het beter om The Ascent te kopen?

Als je op zoek bent naar een vermakelijk en herspeelbaar spel, dan is The Ascent inderdaad een goede keuze. Het is een actie-RPG-game met veel verschillende manieren om te spelen. Het heeft een betere waarde als je vrienden hebt die het spel ook willen spelen, omdat je samen op verschillende platforms kunt spelen.

Bekijk meer: Is Temtem platformoverschrijdend in 2022?

Conclusie

Zoals je weet, is The Ascent geen volledig platformonafhankelijke game, wat betekent dat sommige functies en functionaliteit op alle platforms mogelijk beperkt of niet beschikbaar zijn. De game is echter nog steeds speelbaar op verschillende platforms en biedt een breed scala aan functies en gameplay-opties.

We hopen dat je deze informatie over 'Is The Ascent platformonafhankelijk in 2022' nuttig vond. Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen in het opmerkingenveld.

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Let Me Down Slowly Roblox ID-codes (2022) Alec Benjamin Song
Let Me Down Slowly Roblox ID-codes (2022) Alec Benjamin Song
Bent u op zoek naar de Let Me Down Slowly Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Let Me Down Slowly song/music (Alec Benjamin) Roblox ID's bevatten originele, nightcore, piano en remixversies.
Outriders Class Tier List (november 2022) Beste klassen gerangschikt
Outriders Class Tier List (november 2022) Beste klassen gerangschikt
De Outriders class tier list (2022) is ontworpen om spelers te helpen de vermogensniveaus van elke klasse in Outriders te begrijpen. Het helpt spelers om te bepalen welke klasse ze willen spelen en om de rol van elke buitenstaander in de groep te begrijpen.
Is Conan Exiles platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]
Is Conan Exiles platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Conan Exiles platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Conan Exiles al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Is NBA 2K21 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox One, PS5]
Is NBA 2K21 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox One, PS5]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is NBA 2K21 platformonafhankelijk in 2021?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, enz (crossplay). Of NBA 2K21 wel of niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
My Demons Roblox ID-codes (2022) Starset-nummer / muziek-ID's
My Demons Roblox ID-codes (2022) Starset-nummer / muziek-ID's
Bent u op zoek naar de My Demons Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! My Demons-nummer/muziek (Starset) Roblox-ID's bevatten originele, volledige en vrouwelijke remixversies.
10 beste laptops onder $ 800 (november 2022)
10 beste laptops onder $ 800 (november 2022)
De beste laptops van minder dan $ 800 in 2022 zijn de beste optie voor diegenen die een laag budget en krachtig genoeg laptop willen om hun dagelijkse taken uit te voeren.
10 beste laptops voor studenten werktuigbouwkunde in november 2022
10 beste laptops voor studenten werktuigbouwkunde in november 2022
Op zoek naar de beste laptops voor werktuigbouwkundestudenten in 2022? We hebben meer dan 40 laptops getest om laptops te vinden die draagbaar, betaalbaar en krachtig zijn.