Hoofd Platformoverschrijdend Is de slag om Polytopia platformoverschrijdend in 2022? [Mobiel, pc]

Is de slag om Polytopia platformoverschrijdend in 2022? [Mobiel, pc]

  Is de slag om Polytopia platformoverschrijdend in 2022? [Mobiel, pc] 26 oktober 2022 Platformoverschrijdend | Gamen
Oosten. Lezen: 5 minuten

The Battle of Polytopia is een strategisch, turn-based spel dat beschikbaar is op verschillende platforms. De game is beschikbaar op Android, iOS, Windows, macOS en Linux. Elon Musk heeft de game ook toegevoegd aan Tesla's in-car gaming-systeem. Dat betekent dat je The Battle of Polytopia ook in een auto kunt spelen.

Aanvankelijk was de naam van het spel 'Super Tribes', maar het werd omgedoopt tot 'The Battle of Polytopia' voordat het werd uitgebracht. Felix Af Ekenstam is de producer van het spel en Robin Af Ekenstam componeerde de muziek voor het spel. De vraag van vandaag is 'Is The Battle Of Polytopia platformonafhankelijk in 2022?'

De cross-play-functie overbrugt de kloof tussen verschillende apparaten en besturingssystemen, zodat gamers verbinding kunnen maken en samen kunnen spelen, ongeacht het platform. U kunt nu verbinding maken met vrienden en familie die op verschillende apparaten werken.

Ook handig: Is Age Of Empires 4 platformoverschrijdend in 2022?

Inhoud

De slag om Polytopia - een snelle introductie

De slag bij Polytopia is een turn-based strategiespel waarin je het bevel voert over een stam en ernaar streeft je rijk uit te breiden. Het spel speelt zich af in een vierkante rasterwereld en in elke ronde kunnen spelers activiteiten uitvoeren zoals het vervoeren van eenheden, het bouwen van gebouwen, het onderzoeken van kennis, enzovoort.

  De slag om Polytopia - een snelle introductie

Het doel van het spel is om de meeste punten te scoren aan het einde van het spel, dat meestal 20 of 50 beurten is. De game bevat in het begin vier stammen, maar naarmate de speler vordert, worden er meer ontgrendeld. Er zijn in totaal 30 stammen in het spel, elk met zijn sterke en zwakke punten.

Het doel van het spel is om punten te scoren door ofwel alle andere stammen te veroveren of door de meeste steden te hebben wanneer de beurtlimiet is bereikt. Alle spelers beginnen met dezelfde stam, maar ze kunnen ervoor kiezen om als een van de ontgrendelde stammen te spelen zodra ze aan de vereisten hebben voldaan.

De game kan zowel in singleplayer- als multiplayer-modus worden gespeeld. In de modus voor één speler kan de speler ervoor kiezen om te spelen tegen AI-tegenstanders of andere spelers die het spel hebben voltooid. In de multiplayer-modus kan de speler tegen vrienden of vreemden spelen.

Is de slag om Polytopia platformoverschrijdend in 2022?

Nee, de game heeft geen platformonafhankelijke compatibiliteit in 2022, wat betekent dat spelers niet samen kunnen spelen, ongeacht het platform. De game is nog steeds leuk en uitdagend, maar het ontbreken van een cross-play-functie maakt het minder aantrekkelijk.

  Is de slag om Polytopia platformoverschrijdend in 2022?

Meer bedrijven passen platformonafhankelijke gaming toe, maar The Battle Of Polytopia is daar niet een van. De cross-play-functie zou een geweldige aanvulling zijn op The Battle Of Polytopia, maar is momenteel niet beschikbaar.

We hopen dat The Battle Of Polytopia in de toekomst een cross-play-functie zal aannemen en echt cross-platform zal worden. Tot die tijd moeten we het spel gewoon op onze eigen apparaten blijven spelen. Er zijn veel nadelen aan het niet hebben van platformonafhankelijke gaming:

  • Als The Battle of Polytopia een cross-play-functie had, zou iedereen met een apparaat samen kunnen spelen, waardoor het spel populairder zou worden en het aantal mensen dat speelde zou toenemen.
  • Een ander nadeel van het spel is dat het voor vrienden moeilijker wordt om samen te spelen.
  • Het laatste nadeel is dat het moeilijker wordt om tegenstanders te vinden.

Ook gerelateerd: Is Restant From The Ashes Cross-Platform in 2022?

Is de strijd om Polytopia platformoverschrijdend tussen Android en iOS?

  Is de strijd om Polytopia platformoverschrijdend tussen Android en iOS?

Ja, de game is platformonafhankelijk tussen Android- en iOS-apparaten, wat betekent dat spelers samen kunnen spelen, ongeacht het platform. Dit is een geweldige functie van het spel en maakt het aantrekkelijker.

Dit betekent niet dat cross-progressie beschikbaar zal zijn in het spel. Cross-progressie is wanneer u uw voortgang van het ene platform naar het andere kunt overbrengen. De Battle of Polytopia heeft deze functie momenteel niet, maar het zou een geweldige toevoeging zijn.

Is de strijd om Polytopia platformoverschrijdend tussen Linux en pc?

  Is de strijd om Polytopia platformoverschrijdend tussen Linux en pc?

Nee, de game ondersteunt geen platformonafhankelijk spelen tussen Linux en pc. Dit komt doordat beide platformen een verschillende codering hebben, en de spelomgeving niet hetzelfde is, het is niet mogelijk om The Battle Of Polytopia op beide systemen te spelen. Je moet de game hebben voor het systeem waarop je wilt spelen.

Is de strijd om Polytopia platformoverschrijdend tussen Tesla en andere platforms?

Nee, de game is niet platformonafhankelijk tussen Tesla en andere platforms. De Tesla-versiegame is alleen beschikbaar op de Tesla-website en niet op andere platforms.

Ook al kun je het spel misschien op andere websites vinden, het zal niet werken omdat het niet platformonafhankelijk is. Dus als je The Battle Of Polytopia wilt spelen, moet je de game kopen op de Tesla-website.

Is de strijd om Polytopia platformoverschrijdend tussen pc en mobiel?

  Is de strijd om Polytopia platformoverschrijdend tussen pc en mobiel?

Nee, de game is niet platformonafhankelijk tussen pc- en mobiele platforms. Je kunt niet met iemand anders op je pc spelen als je tegelijkertijd op je telefoon speelt. Er zijn geen plannen om een ​​cross-play-optie toe te voegen in The Battle Of Polytopia's makers hebben er niets over aangekondigd.

Controleer ook: Is TerraTech platformoverschrijdend in 2022?

Veel Gestelde Vragen

1. Is Elon Musk een fan van Polytopia?

We weten het niet zeker, maar hij heeft een keer over de game getweet. Hij voegde eraan toe dat slechts 64 vierkanten vrij zijn van oorlogsmist, willekeurige spawning, geen tech tree en slechts een paar verschillende stukken. Hij geeft de voorkeur aan de Polytopia-slag boven de odyssee. Musk heeft eerder zijn liefde voor het spelen van games en de Polytopia-strijd uitgesproken.

2. Waarom is The Battle Of Polytopia niet platformonafhankelijk?

De ontwikkelaars hebben niet gezegd waarom de game niet platformonafhankelijk is. Ze houden de game mogelijk exclusief voor bepaalde platforms, of ze zijn nog niet klaar met het ontwikkelen van de game.

3. Wat is het Polytopia-koninkrijk?

The Polytopia Kingdom is een spelmodus in The Battle Of Polytopia waar je je koninkrijk kunt bouwen. Je kunt ervoor kiezen om als een van de 16 stammen te beginnen of je stam te creëren. In deze modus moet je je koninkrijk uitbreiden door nieuwe nederzettingen te bouwen en andere stammen te veroveren.

4. Is The Battle Of Polytopia gratis?

Ja, The Battle of Polytopia is gratis voor de modus voor één speler. Als je echter tegen je vrienden wilt strijden in de multiplayer-modus, moet je in-game items kopen. Deze kunnen worden gekocht met echte valuta of via microtransacties. Dus als je van plan bent om The Battle of Polytopia met vrienden te spelen, bereid je dan voor om wat geld uit te geven.

5. Hoe kan ik een reus krijgen in Polytopia?

Reuzen zijn te vinden in de spelmodus Mythical Creatures. In deze modus moet je een reus vangen en temmen. Als je de reus eenmaal getemd hebt, kun je hem gebruiken om je te helpen in de strijd. Reuzen zijn erg krachtig en kunnen meerdere vijanden tegelijk verslaan. Als je de kans krijgt om een ​​reus te krijgen, zorg er dan voor dat je deze verstandig gebruikt en je wordt de ultieme heerser van Polytopia.

Bekijk meer: Is Slime Rancher platformoverschrijdend in 2022?

Conclusie

The Battle of Polytopia is een uitstekende game die een eenvoudige maar diepe gameplay, charmante beelden en toegankelijke natuur biedt. Het spel mist echter inhoud en herspeelwaarde. Bovendien is de game niet platformonafhankelijk, wat het potentiële publiek beperkt.

We hopen dat je dit artikel 'Is The Battle Of Polytopia platformonafhankelijk in 2022' nuttig vond. Als u vragen of suggesties heeft, neem dan gerust contact met ons op in de opmerkingen hieronder.

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Hero Wars Tier List (november 2022) Beste helden gerangschikt
Hero Wars Tier List (november 2022) Beste helden gerangschikt
De Hero Wars-niveaulijst (2022) is om twee redenen nuttig: het kan je helpen bepalen op welke helden je je moet concentreren op upgraden, en het kan je ook helpen beslissen wie je in je team wilt plaatsen.
10 beste laptops voor FL Studio in 2022 [Voor FL Studio 20]
10 beste laptops voor FL Studio in 2022 [Voor FL Studio 20]
Op zoek naar de beste laptops voor FL Studios in 2022? We hebben 55+ laptops getest om de beste laptops voor FL studio te vinden die aan de systeemvereisten voldoen.
7DS Grand Cross Tier List (november 2022) Beste personages
7DS Grand Cross Tier List (november 2022) Beste personages
Dit artikel gaat over de 7DS Grand Cross-ranglijst 2022 (wereldwijd). De karakterniveaus van Seven Deadly Sins zijn gerangschikt van goed naar slechtst, waarbij niveau 0 de beste helden is en niveau 5 de slechtste.
Kreunende Roblox-ID-code (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Kreunende Roblox-ID-code (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Bent u op zoek naar Moaning Roblox ID-code 2022? Zo ja, dan hebben we het hier! Kreunende Roblox-nummer-ID-code (xKore - Dead - feat. Gravity) bevat vol, luid, remix en meer.
Is FIFA 22 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox One, PS5]
Is FIFA 22 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox One, PS5]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is FIFA 22 platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of FIFA 22 al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
8 Beste hoofdtelefoons voor gehoorbescherming in november 2022 [Goedkoop]
8 Beste hoofdtelefoons voor gehoorbescherming in november 2022 [Goedkoop]
Op zoek naar de beste koptelefoon met gehoorbescherming in november 2022? Hier is de lijst met tien hoofdtelefoons die uw gehoor beschermen en tegelijkertijd zeer comfortabel zijn.
4500+ kerstonderschriften voor Instagram (2022) Leuk, grappig
4500+ kerstonderschriften voor Instagram (2022) Leuk, grappig
Dit artikel gaat over de kerstbijschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze kerst Instagram-onderschriften grappig, kort, schattig, lichten, boom, vroeg, koppels, vrienden, inspirerend en meer.