Hoofd Platformoverschrijdend Is Deep Rock Galactic Cross-Platform in 2022? [PC, PS4/5, Xbox]

Is Deep Rock Galactic Cross-Platform in 2022? [PC, PS4/5, Xbox]

  Is Deep Rock Galactic Cross-Platform in 2022? [PC, PS4/5, Xbox] 12 september 2022 Platformoverschrijdend | Gamen
Oosten. Lezen: 5 minuten

Deep Rock Galactic is een first-person schietspel met een coöperatieve multiplayerfocus. De game is op 13 mei 2020 in Early Access uitgebracht voor pc, Xbox-serie X/S en Xbox One. Later op 4 januari 2022 werd het uitgebracht voor PS4 en PS5. Deze game biedt zowel multiplayer- als singleplayer-modi.

Als je deze game eerder hebt gespeeld, vraag je je vast af: 'Is Deep Rock Galactic in 2022 platformonafhankelijk?'. In deze blogpost bespreken we of Deep Rock Galactic platformonafhankelijk is of niet. Wij beantwoorden alle vragen die u in gedachten heeft. Dus lees verder!

Cross-platform spelen wordt gedefinieerd als het vermogen van gamers om samen online te spelen, ongeacht welk gameplatform ze gebruiken. Met andere woorden, het stelt spelers in staat om met elkaar te verbinden, zelfs als ze verschillende gameconsoles of besturingssystemen gebruiken.

Ook handig: Komt Battlefield 4 platformoverschrijdend in 2022?

Inhoud

Deep Rock Galactic - Een snelle introductie

Deep Rock Galactic is een coöperatieve first-person videogame ontwikkeld door Ghost Ship Games en uitgegeven door Coffee Stain Publishing. De game bevat ruimtedwergen, procedureel gegenereerde grotten en coöperatief spel. De speler neemt de controle over een van de vier klassen ruimtedwergen.

  Deep Rock Galactic - Een snelle introductie

Elk met hun eigen unieke vaardigheden, en moeten samenwerken om mineralen te delven en zichzelf te verdedigen tegen golven van vijandige buitenaardse wezens. De gameplay is sterk gericht op teamwork en communicatie. Het is ook mogelijk om de game solo te spelen met drie AI-partners.

De graphics zijn kleurrijk en de omgeving wordt procedureel gegenereerd, dus geen twee games zijn hetzelfde. Dit is een belangrijk aanknopingspunt voor het spel. De ontwikkelaars hebben ook uitstekend werk verricht door de game beginnersvriendelijk te maken, terwijl ze toch voldoende diepgang bieden om ervaren spelers betrokken te houden.

Is Deep Rock Galactic Cross-Platform in 2022?

Ja, Deep Rock Galactic is gedeeltelijk platformonafhankelijk . Dit betekent dat je met vrienden kunt spelen, ongeacht op welk platform ze zich bevinden, maar er zijn enkele beperkingen. Xbox One- en PS4-spelers kunnen bijvoorbeeld niet samen spelen. Pc- en Xbox One-spelers kunnen samen spelen, maar pc- en PS4-spelers niet.

  Is Deep Rock Galactic Cross-Platform in 2022?

Voor Xbox One en pc is het niet nodig om port forwarding of iets dergelijks in te stellen. Doe gewoon mee met het spel van je vriend via het in-game menu en je bent klaar om te gaan. Cross-platform spelen is een geweldige functie waarmee spelers met vrienden van hun favoriete games kunnen genieten.

Deep Rock Galactic is een geweldig voorbeeld van een game die platformonafhankelijk spelen ondersteunt, waardoor het voor spelers gemakkelijk is om met vrienden op elk platform van de game te genieten. De ontwikkelaars hebben uitstekend werk geleverd door platformonafhankelijk spelen te ondersteunen en we hopen dat in de toekomst meer platforms worden ondersteund.

We hebben dus de voordelen genoemd van het implementeren van cross-platform in Deep Rock Galactic:

  • Het zou een grotere spelersbasis mogelijk maken, omdat mensen met hun vrienden kunnen spelen, ongeacht op welk platform ze zich bevinden.
  • Cross-platform matchmaking zou gemakkelijker te implementeren en te beheren zijn.
  • Spelers zouden de vrijheid hebben om tussen platforms te schakelen zonder hun voortgang te verliezen.

Ook gerelateerd: Is Splitgate platformoverschrijdend in 2022?

Is Deep Rock Galactic platformonafhankelijke pc en Xbox One?

  Is Deep Rock Galactic platformonafhankelijke pc en Xbox One?

Ja, Deep Rock Galactic is platformonafhankelijk tussen pc en Xbox One, waardoor spelers een squadron kunnen vormen, ongeacht op welk platform ze spelen. Dit is geweldig nieuws voor degenen die met vrienden willen spelen op zowel pc als Xbox One.

Dus als je op zoek bent naar een game om met vrienden te spelen op zowel pc als Xbox One, dan is Deep Rock Galactic zeker de moeite van het bekijken waard. Wie weet vind je wel je nieuwe favoriete spel!

Is Deep Rock Galactic platformonafhankelijke pc en PS4/PS5?

Nee, Deep Rock Galactic is niet platformonafhankelijk tussen pc en PS4/PS5. Hierin staat dat je niet met vrienden kunt spelen op PS4 als je op pc speelt. Ontwikkelaars hebben echter de mogelijkheid van platformonafhankelijk spelen in de toekomst niet uitgesloten.

Dit kan sommige PS5-gamers teleurstellen die hoopten om met hun vrienden op pc te spelen, maar het goede nieuws is dat er nog andere manieren zijn om van Deep Rock Galactic te genieten. De game heeft een co-op voor vier spelers en stelt spelers in staat om samen te werken met andere spelers van hun platform.

Is Deep Rock Galactic platformonafhankelijk PS4 en Xbox One?

  Is Deep Rock Galactic platformonafhankelijk PS4 en Xbox One?

Nee, Deep Rock Galactic is geen platformonafhankelijke PS4 en Xbox One. Dit betekent dat als je een vriend hebt die op PS4 speelt en je speelt op Xbox One, je niet samen kunt spelen.

Microsoft en Sony hebben samengewerkt om cross-play tussen hun consoles mogelijk te maken, maar dat is nog niet gebeurd voor Deep Rock Galactic. In de toekomst is het mogelijk dat cross-play tussen deze consoles wordt toegevoegd.

Is Deep Rock Galactic platformonafhankelijke Xbox One en Xbox Series X/S?

Ja, Deep Rock Galactic is platformonafhankelijk op Xbox One- en Xbox Series X/S-consoles. Je kunt met vrienden spelen, ongeacht op welke console ze spelen, zolang jullie allebei dezelfde versie van de game spelen.

Deep Rock Galactic ondersteunt ook cross-save, zodat je op beide consoles verder kunt gaan waar je was gebleven. Als je op Xbox One speelt en upgradet naar een Xbox Series X/S, wordt je opslag automatisch overgedragen.

Is Deep Rock Galactic platformonafhankelijk PS4 en PS5?

  Is Deep Rock Galactic platformonafhankelijk PS4 en PS5?

Ja, Deep Rock Galactic is platformonafhankelijk tussen PS4 en PS5. Je kunt op beide consoles met je vrienden spelen. Dit is geweldig nieuws voor degenen die na het upgraden naar de PS5 met hun vrienden willen blijven spelen.

Sony heeft zijn games langzaam maar zeker platformonafhankelijk gemaakt en Deep Rock Galactic is slechts de nieuwste titel die deze functie ondersteunt. Het is een geweldige manier om je favoriete games met vrienden te blijven spelen, zelfs als ze op een andere console spelen. Laten we hopen dat Sony deze trend voortzet met al zijn toekomstige releases.

Controleer ook: Is Black Ops 4 platformoverschrijdend in 2022?

Veel Gestelde Vragen

1. Hoeveel spelers kunnen in Deep Rock Galactic spelen?

Maximaal vier spelers kunnen samen online spelen in Deep Rock Galactic. Er is geen multiplayer voor gesplitst scherm.

2. Wat is kruisprogressie?

Cross-progressie is de mogelijkheid om voortgang van het ene platform naar het andere over te dragen. Als je bijvoorbeeld een game op je Xbox One begint te spelen en vervolgens overschakelt naar het spelen op je pc, wordt je voortgang overgedragen.

3. Biedt Deep Rock Galactic cross-progressie?

Ja, Deep Rock Galactic biedt cross-progressie tussen PS4 en PS5 of Xbox One en Xbox Series X/S.

4. Wat is generatieoverschrijdend?

Cross-generation is de mogelijkheid om een ​​game op meerdere generaties consoles te spelen. U kunt bijvoorbeeld een game op uw PS4 spelen en deze vervolgens op uw PS5 blijven spelen.

5. Biedt Deep Rock Galactic een generatieoverschrijdend aanbod?

Ja, Deep Rock Galactic biedt cross-generation tussen de Xbox One-, Xbox Series X/S-, PS4- en PS5-versies van de game. Deze functie maakt het voor spelers gemakkelijker om het spel op de nieuwste console te blijven spelen.

6. Waarom willen spelers cross-play?

Cross-play stelt spelers in staat om met hun vrienden te spelen, zelfs als ze zich op een ander platform bevinden. Het is een geweldige manier om je favoriete games te blijven spelen met mensen die je kent, ongeacht op welke console ze spelen.

7. Als een game cross-play is, betekent dat dan dat het ook cross-progression en cross-generation is?

Nee, een game kan cross-play zijn zonder cross-progressie of cross-generation. Een game kan dus cross-play zijn tussen PS4 en Xbox One, maar geen cross-progression of cross-generation bieden.

8. Zijn er nadelen aan het spelen op een platformonafhankelijke server?

Nee, er is geen nadeel aan het spelen op een platformonafhankelijke server. In feite is het vaak voordelig omdat je een grotere groep mensen hebt om mee te spelen.

Bekijk meer: Is NHL 22 platformoverschrijdend in 2022?

Conclusie

Deep Rock Galactic is zeer goed ontvangen door zowel spelers als critici. De game heeft veel potentie en biedt een unieke ervaring die niet te vergelijken is met andere games op de markt. Als je op zoek bent naar een platformonafhankelijke en coöperatieve game om met vrienden te spelen, dan is Deep Rock Galactic zeker de moeite van het bekijken waard.

We hopen dat je dit artikel 'Is Deep Rock Galactic platformonafhankelijk in 2022?' hebt gevonden. behulpzaam. Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om commentaar te geven in de commentaarsectie. Bedankt voor het lezen!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Is Crusader Kings 3 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS5, Xbox]
Is Crusader Kings 3 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS5, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Crusader Kings 3 platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, Linux, Xbox-serie X/S, PS5 (crossplay). Of Crusader Kings 3 al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Sims 4 Objecten verplaatsen Cheats (november 2022) Overal plaatsen
Sims 4 Objecten verplaatsen Cheats (november 2022) Overal plaatsen
Dit is een gids over Sims 4 cheats verplaatsen objecten overal (2022). Cheatcodes om objecten te verplaatsen in Sims 4 worden hier besproken met het vergroten van een object en het tonen van verborgen objecten cheats.
10 beste gaming-oordopjes in november 2022 [geen latentie]
10 beste gaming-oordopjes in november 2022 [geen latentie]
Op zoek naar de beste gaming-oordopjes zonder latentie? Hier is de lijst met de beste draadloze oordopjes of oortelefoons voor gamen met verschillende budgetten.
10 Beste Surround Sound-koptelefoons in november 2022 [Goedkoop]
10 Beste Surround Sound-koptelefoons in november 2022 [Goedkoop]
Op zoek naar de beste surround sound koptelefoon in november 2022? Hier is de lijst met hoofdtelefoons die wordt geleverd met 5.1 & 7.1 surround sound voor de beste geluidskwaliteit.
10 beste Bluetooth-helmluidsprekers in november 2022 [met microfoon]
10 beste Bluetooth-helmluidsprekers in november 2022 [met microfoon]
Op zoek naar de beste bluetooth helmspeakers november 2022? We hebben 50+ helmen getest om de beste bluetooth-helmluidsprekers met microfoon onder het budget te vinden.
6700+ coole Xbox-gamertags-ideeën (2022): grappige, goede namen
6700+ coole Xbox-gamertags-ideeën (2022): grappige, goede namen
Dit artikel gaat over coole Xbox Gamertags-ideeën (2022). Deze goede Xbox-namen bevatten grappige gebruikersnamen, badass, girls, boys, unique, tryhard en creatieve gamertags.
ESO-fout 307 oplossen: opgestart vanaf server (2020)
ESO-fout 307 oplossen: opgestart vanaf server (2020)
We hebben de 'ESO Error 307: Booted From Server' op Elder Scrolls Online aangepakt en verholpen. Dit probleem is volledig verholpen in de aangegeven stappen.