Hoofd Platformoverschrijdend Is Destiny 2 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]

Is Destiny 2 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]

 Is Destiny 2 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5] 9 september 2022 Platformoverschrijdend | Gamen
Oosten. Lezen: 6 minuten

Cross-play, een service waarmee spelers kunnen concurreren met andere mensen op verschillende consoles of systemen, is de afgelopen jaren een hot topic geweest voor gamers. De mogelijkheid om games op meerdere platforms te delen, zou een grote bijdrage leveren aan het bouwen van communities en het vergroten van de interactie met spelers. Helaas wordt cross-play nog steeds niet door alle grote ontwikkelaars ondersteund.

Analisten zijn echter van mening dat cross-play een van de functies is die in 2022 breed zal worden ondersteund. Bovendien veranderen bedrijven als Sony al hun deuntje over cross-play, wat een verandering voor ontwikkelaars kan betekenen.

Hoewel ontwikkelaars in het verleden cross-platform hebben besproken, heeft het ondanks zijn potentieel niet veel implementaties in games gezien. Veel recente games hebben echter sterke online componenten die baat kunnen hebben bij het toevoegen van platformonafhankelijk spelen om de interactie met de speler te vergroten en de gameplay te verbeteren. Dus wat betekent dit voor Destiny 2? Voor degenen die het niet weten: 'Is Destiny 2 platformonafhankelijk in 2022?' dat kom je hier te weten!

Ook handig: Is Battlefield 2042 platformonafhankelijk in 2022?

Inhoud

Destiny 2 - Een snelle introductie

Destiny is een sci-fi/fantasy-achtig spel waarin spelers de rol van 'Guardians' op zich nemen en eropuit gaan om een ​​onderdrukkende vijand genaamd 'the Darkness' te verslaan, een schijnbaar onstuitbare kracht die alles op zijn pad dreigt te vernietigen.

 Destiny 2 - Een snelle introductie

Het nieuwste deel in de Destiny-franchise, Lot 2 , werd uitgebracht op 6 september 2017. Het is beschikbaar voor zowel PlayStation als Xbox-consoles en Windows-pc's.

Spelers kunnen online samenwerken met vrienden om tegen vijanden te vechten en missies te voltooien. Om deze uitdagende taken te voltooien, moeten spelers door de melkweg reizen en verschillende planeten bezoeken, die elk unieke landschappen hebben en worden bewoond door verschillende soorten vijanden. Spelers kunnen ook terugkeren naar eerder voltooide missies en ze opnieuw spelen op een hogere moeilijkheidsgraad om betere buit en ervaringspunten voor hun personage te krijgen.

De speler is vrij om te kiezen tussen Titan, Warlock en Hunter als hun karakterklasse. Elke klasse heeft verschillende bepantsering en vaardigheden om hen te helpen zich aan elke situatie aan te passen en vijanden efficiënter te verslaan. Kortom, Destiny 2 is een van die games die bijna onmogelijk is om niet leuk te vinden.

Is Destiny 2 platformonafhankelijk in 2022?

Ja, Destiny 2 is een platformonafhankelijke game in 2022 . Met deze functie kunnen spelers met mensen op verschillende consoles en systemen spelen. Met andere woorden, als een Destiny 2 wordt gespeeld met een PS4, kan deze PS4-gebruiker matchen met een pc-gebruiker en vice versa.

 Is Destiny 2 platformoverschrijdend in 2022?

In het verleden waren spelers enorm verdeeld door hun spelvoorkeuren - consoles of pc's? Maar met Destiny 2 cross-platform is deze barrière doorbroken zodat spelers van beide kanten samen konden spelen.

Er komt veel kijken bij het implementeren van platformonafhankelijke compatibiliteit in een game. Het opnemen van alle platforms onder de paraplu van cross-play is een enorme ontwikkelingstaak. Dit vergt veel werk op het gebied van infrastructuur, logistiek en technologie. Daarom hebben we hieronder de voordelen genoemd die de implementatie van cross-play in Destiny 2 zou hebben gehad voor de game en zijn ontwikkelaars.

 • Het zou hun spelersbestand aanzienlijk hebben vergroot vanwege de gemakkelijke toegang voor gamers op alle platforms. Dit leidt verder tot betere matchmaking en meer kansen om online vrienden te vinden.
 • Het zou de gemiddelde sessieduur van elke speler hebben vergroot door ze met meer spelers op alle platforms te laten spelen. Dit zou meer kansen bieden om met vrienden te spelen en Bungie ook helpen de wachtrijen beter te beheren.
 • Het zou het totale aantal gespeelde uren door elke speler hebben verhoogd, aangezien spelers samen konden spelen, ongeacht hun platformvoorkeur. Dit leidt tot veel diepere betrokkenheid en retentie, wat resulteert in meer inkomsten voor Bungie via microtransacties.
 • Het zou Bungie in staat hebben gesteld zich te concentreren op één primair platform dat zou kunnen dienen als testbed voor alle andere platforms. Dit vermindert de totale kosten van benodigde tijd en middelen aanzienlijk, waardoor geld wordt bespaard en de winstmarge toeneemt.

Ook gerelateerd: Is COD: Black Ops Koude Oorlog platformoverschrijdend in 2022?

Is Destiny 2 platformonafhankelijke pc en PS4/PS5?

 Is Destiny 2 platformonafhankelijke pc en PS4/PS5?

Ja, Destiny 2 is platformonafhankelijk tussen pc en PS4/PS5. Dankzij de platformonafhankelijke functie kunnen pc- en PS4/PS5-spelers Destiny 2 matchen en met elkaar spelen.

Pc-gamers kunnen met PS4-spelers spelen als ze allebei een geldige Destiny 2-licentie op hun respectieve platforms hebben. Het zal fascinerend zijn om te zien hoe spelers van verschillende platforms samenkomen en een gemeenschappelijke basis vinden in deze wereld van Destiny.

Is Destiny 2 platformonafhankelijke Xbox One en pc?

Destiny 2 ondersteunt platformonafhankelijke tussen Xbox One en pc. Dus of je nu een pc hebt en je vriend een Xbox One-console, je kunt in Destiny 2 naast elkaar strijden. Normaal gesproken kunnen pc- en Xbox One-gebruikers niet online met elkaar spelen. Toch zal de nieuwe platformonafhankelijke compatibiliteitsfunctie in Destiny 2 al dergelijke barrières doorbreken. Hiermee kunnen spelers van verschillende platforms genieten van het samen spelen van Destiny 2.

Is Destiny 2 platformonafhankelijke PS4 en Xbox One?

 Is Destiny 2 platformonafhankelijke PS4 en Xbox One

Ja, Bungie heeft pc- en Xbox One-gamers toegestaan ​​om samen te spelen in Destiny 2. Dus, ja, Destiny 2 is platformonafhankelijk tussen PS4 en Xbox One.

Als je vriend een Xbox One-console heeft en jij een PS4-console, kun je nog steeds online met ze meedoen en samen met elkaar op speurtochten in dit sci-fi-epos gaan.

Is Destiny 2 platformonafhankelijke Stadia en pc?

Ja, in Destiny 2 is er ook een platformonafhankelijke functie tussen Stadia en pc. Stadia is het platform voor videogameconsoles van Google. Het zal compatibel zijn met de Chromecast Ultra, dus je kunt het gebruiken om gemakkelijk games op je tv te spelen zonder veel geld uit te geven aan andere consoles.

Dus zelfs als je een Stadia bezit en je vriend een pc, kun je allebei nog steeds genieten van het online spelen van Destiny 2 met elkaar.

Is Destiny 2 platformonafhankelijke PS4 en PS5?

 Is Destiny 2 platformonafhankelijke PS4 en PS5

We hebben goed nieuws voor de vrienden aan weerszijden van de generaties PlayStation: Destiny 2 is platformonafhankelijk tussen PS4 en PS5. Hierdoor kunnen gamers die PS4 of PS5 gebruiken, matchen om Destiny 2 te spelen.

Is Destiny 2 platformonafhankelijke Xbox One en Xbox Series X/S?

 Is Destiny 2 platformonafhankelijke Xbox One en Xbox Series X/S?

Destiny 2 heeft platformonafhankelijke compatibiliteit tussen Xbox One en Xbox Series X/S. Dit betekent dat een speler die een Xbox Series X/S-console heeft, zonder enige beperking kan koppelen met een speler die een Xbox One-console gebruikt. Het is een geweldige manier om het spel te spelen en nieuwe vrienden te maken.

Controleer ook: Is Steep Cross-Platform in 2022?

Veel Gestelde Vragen

1. Kunnen spelers op verschillende platforms met elkaar communiceren in Destiny 2?

Ja, spelers van verschillende platforms kunnen met elkaar communiceren via online berichten of voicechatfuncties; hoe dan ook, wat is een coöp-game zonder een voice-chat-functie.

2. Wat zijn MMOG-spellen?

MMOG-spellen zijn Massively Multiplayer Online Games. Het zijn online videogames die zijn ontworpen om honderden of zelfs duizenden spelers tegelijkertijd verbinding te laten maken met een gamewereld. Met MMOG's communiceren spelers met elkaar in virtuele werelden. Destiny 2 is een voorbeeld van een MMOG-spel.

3. Wat is een functie voor cross-save?

Met een cross-save-functie kunnen spelers hun gamegegevens op het ene platform opslaan en later vanaf een ander platform openen. Dus als je Destiny 2 op PS4 speelt, kun je wanneer je thuiskomt dezelfde gamelicentie gebruiken om in te loggen op je account op je pc (pc) of Xbox One-console en verder te spelen waar je was gebleven.

4. Is Destiny 2 een Cross-Progression-game?

Ja, Destiny 2 ondersteunt cross-progressie tussen verschillende platforms. Dat betekent dat je de campagne- en multiplayer-modus van de game op Xbox One kunt spelen en vervolgens kunt blijven spelen op je pc of PS4 zonder terug te hoeven naar het begin. Cross-progressie is nog een andere term die wordt gebruikt in de uitwisseling van 'cross-save'.

5. Is Destiny 2 een generatieoverschrijdend spel?

Ja, Destiny 2 is een generatieoverschrijdend spel. Dat betekent dat het kan worden gespeeld op de huidige generatie consoles zoals PS4 en Xbox One, evenals op de volgende generatie consoles zoals PS5 en Xbox Series X/S.

6. Kan ik Destiny 2 met mijn vrienden op verschillende platforms spelen?

Ja, je kunt Destiny 2 met je vrienden spelen, ongeacht het platform dat ze gebruiken. Je kunt de platformonafhankelijke functie gebruiken om matchmake te maken en ze uit te nodigen om lid te worden van je fireteam.

7. Hoeveel spelers kunnen Destiny 2 samen spelen?

Een fireteam in Destiny 2 kan uit 6 spelers bestaan. Je kunt het spel dus spelen met je vrienden of andere online spelers.

Bekijk meer: Is FIFA 22 platformonafhankelijk in 2022?

Conclusie

Destiny 2 is platformonafhankelijk compatibel tussen alle grote platforms - Xbox One, PS4, PS5, Stadia en pc. Daarom kun je nu Destiny 2 spelen met je vrienden vanaf verschillende platforms.

Daarnaast heeft Bungie ook cross-progressie toegestaan, zodat je je accounts en licenties over verschillende platforms kunt dragen en op elk van hen kunt blijven spelen. Het leukste aspect van het spel is de multiplayer-modus, en het zal een grote opluchting zijn om daar op elk platform toegang toe te hebben.

Dus, is Destiny 2 platformonafhankelijk? Ja, dat is het zeker! Je kunt dus met je vrienden spelen, ongeacht het platform dat ze gebruiken om hun gameplay op te zetten. We hopen dat je het artikel met plezier hebt gelezen en dat het op de een of andere manier nuttig voor je was.

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Is Overcooked 2 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS5, Xbox One]
Is Overcooked 2 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS5, Xbox One]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Overcooked 2 platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Overcooked 2 al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Is Watch Dogs Legion platformoverschrijdend in 2022? [PS4/5, Xbox]
Is Watch Dogs Legion platformoverschrijdend in 2022? [PS4/5, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Watch Dogs Legion platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4/5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch (crossplay). Of Watch Dogs Legion al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
10 beste laptops voor artsen in 2022 [aanbevolen door artsen]
10 beste laptops voor artsen in 2022 [aanbevolen door artsen]
Op zoek naar de beste laptops voor artsen en medische professionals in 2022? We hebben 35+ laptops getest om de beste laptops voor dokterspraktijken en artsen te vinden.
Beste Sims 4 Save Files (november 2022): Locatie, Mods-map
Beste Sims 4 Save Files (november 2022): Locatie, Mods-map
Dit is een artikel over de beste Sims 4 opslagbestanden (2022), hun locatie, Sims 4 mods map en hoe je een eerder opgeslagen spel in Sims 4 kunt herstellen?
Beste Razer Blade-laptops in 2022 [voor games, studenten en professionals]
Beste Razer Blade-laptops in 2022 [voor games, studenten en professionals]
Op zoek naar de beste Razer blade laptops in 2022? We hebben meer dan 40 laptops getest om de beste Razer-bladelaptops te vinden voor studenten, professionals en gamers met een beperkt budget.
Evertale Tier List (november 2022) Beste personages gerangschikt
Evertale Tier List (november 2022) Beste personages gerangschikt
De Evertale-niveaulijst is een complete gids voor de beste personages in het spel. Het bevat de sterke en zwakke punten van elk personage en de rol in de strijd. Deze lijst met niveaus helpt je om het sterkst mogelijke team op te bouwen.
Is TerraTech platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox One]
Is TerraTech platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox One]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is TerraTech platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4/5, Xbox One, Nintendo Switch (crossplay). Of TerraTech wel of niet als platformonafhankelijk beschikbaar zal zijn?