Hoofd Platformoverschrijdend Is Diablo 2 herrezen cross-platform in 2022? [PC, PS4, Xbox]

Is Diablo 2 herrezen cross-platform in 2022? [PC, PS4, Xbox]

 Is Diablo 2 herrezen cross-platform in 2022? [PC, PS4, Xbox] 14 september 2022 Platformoverschrijdend | Gamen
Oosten. Lezen: 6 minuten

Diablo 2 Resurrected is een actie-RPG-videogame ontwikkeld en uitgegeven door Blizzard Entertainment op 29 juni 2000. De game speelt zich af in de fictieve wereld van Sanctuary, die wordt bedreigd door de demonische krachten van Diablo, de Lord of Terror. Diablo II Resurrected heeft meer dan 20 miljoen exemplaren verkocht na heruitgave.

Maar de vraag die alle gamers willen weten is: 'Is Diablo 2 Resurrected platformonafhankelijk in 2022?' Het antwoord op die vraag is misschien niet zoals je had verwacht. In deze blogpost zullen we meer ontdekken over Diablo 2 Resurrected en ontdekken of de game platformonafhankelijk is of niet.

Cross-platform is een term die wordt gebruikt om een ​​software of videogame te beschrijven die op verschillende platforms kan worden gespeeld. Als je bijvoorbeeld PS4 en Xbox One hebt, kun je dezelfde game op beide platforms spelen.

Ook handig: Is Halo Infinite Cross-Platform in 2022?

Inhoud

Diablo 2 herrezen - Een snelle introductie

Diablo II herrezen is een spel dat oorspronkelijk werd uitgebracht in 2000 voor de pc en klassiek macOS. In 2016 werd het ook uitgebracht voor macOS. Momenteel is het beschikbaar op alle grote platforms zoals Xbox One, Xbox-serie X/S, PS4 en PS5. Het ondersteunt online spelen met maximaal acht spelers, evenals lokale multiplayer.

 Diablo 2 herrezen - Een snelle introductie

In dit spel kiezen spelers een van de zeven karakterklassen: Barbarian, Sorceress, Amazon, Necromancer en Paladin. Elke klasse heeft unieke vaardigheden en capaciteiten die geschikt zijn voor verschillende speelstijlen. Het spel vordert door willekeurig gegenereerde kerkerniveaus.

Vecht tegen monsters en voltooi missies totdat de speler het eindspel bereikt waarin ze Diablo zelf bevechten. De graphics en het geluid zijn goed verouderd en de game is nog steeds geweldig om te spelen. Als je op zoek bent naar een episch avontuur waarin kerkers kruipen, dan is Diablo 2 zeker de moeite van het bekijken waard.

Is Diablo 2 herrezen cross-platform in 2022?

Nee, Diablo II Resurrected is niet platformonafhankelijk . Dit betekent dat de game maar op één console tegelijk kan worden gespeeld. Dus als je met vrienden op een andere console wilt gamen, moeten ze hun eigen exemplaar van de game kopen. Het spel werd uitgebracht in 2000 en heeft geen geremasterde editie.

 Is Diablo 2 herrezen cross-platform in 2022?

Het is dus waarschijnlijk dat nieuwe inzendingen in de serie platformonafhankelijk zullen zijn. Dit zou logisch zijn voor Blizzard, omdat ze ervoor willen zorgen dat zoveel mogelijk mensen hun games kunnen spelen. Cross-platform compatibiliteit wordt steeds belangrijker, omdat gamers hierdoor met vrienden op verschillende platforms kunnen spelen.

Dit zou een geweldige zet zijn voor Blizzard, omdat het zou helpen om de populariteit van de Diablo-serie te vergroten. Laten we eens kijken of ze deze verandering in de volgende game maken of niet. Vooralsnog is er geen bevestiging dat dit het geval zal zijn.

Als Diablo II Resurrected platformonafhankelijk spelen biedt, zijn er veel voordelen, waaronder:

 • Je kunt overal op hetzelfde account blijven spelen.
 • U hoeft uw voortgang of items niet tussen platforms over te dragen.
 • Je hoeft de game niet opnieuw te kopen als je op een ander platform wilt spelen.
 • Deze toename van het spelersbestand kan leiden tot nieuwe vriendschaps- en samenwerkingsmogelijkheden.
 • U bent vrij om op alle platforms dezelfde sneltoetsen en macro's te gebruiken.

Ook gerelateerd: Is Grounded Cross-Platform in 2022?

Is Diablo 2 Resurrected platformonafhankelijke pc en macO's?

Nee, Diablo II Resurrected is niet platformonafhankelijk tussen pc en macOS. Hierin staat dat als je het spel op pc hebt, je het niet met macOS-spelers kunt spelen en vice versa. Je moet de game opnieuw kopen als je hem op een ander platform wilt spelen.

Dit nieuws valt een beetje tegen voor pc- en macOS-gamers. Misschien zal Blizzard in de toekomst platformonafhankelijk spelen tussen zijn verschillende platforms mogelijk maken. Tot die tijd moeten we gewoon op ons eigen platform blijven spelen.

Is Diablo 2 Resurrected Cross-Platform PC en Xbox One?

 Is Diablo 2 Resurrected Cross-Platform PC en Xbox One?

Nee, Diablo II Resurrected is niet platformonafhankelijk tussen pc en Xbox One. Xbox One-spelers kunnen dus niet deelnemen aan pc-spelers in de game en pc-spelers kunnen niet deelnemen aan Xbox One-spelers. Blizzard Entertainment heeft echter gezegd dat ze op zoek zijn naar platformonafhankelijk spelen voor een toekomstige update.

Dit is een groot probleem voor sommige spelers, omdat ze graag met vrienden op verschillende platforms willen kunnen spelen. Maar voorlopig is de game niet platformonafhankelijk. Blizzard Entertainment heeft geen releasedatum gegeven voor wanneer de update zou kunnen worden uitgebracht.

Is Diablo 2 herrezen platformonafhankelijke pc en PS4?

Nee, de game is niet platformonafhankelijk tussen pc en PS4. Dit is een groot nadeel voor sommige mensen, omdat ze graag de mogelijkheid zouden hebben om met vrienden op verschillende platforms te kunnen spelen.

Blizzard Entertainment heeft echter een verklaring vrijgegeven waarin staat dat ze platformonafhankelijke ondersteuning voor Diablo II onderzoeken. Er is dus nog steeds hoop dat deze functie in de toekomst beschikbaar zal zijn voor Diablo II.

Is Diablo 2 Resurrected Cross-Platform Xbox One en macOS?

 Is Diablo 2 Resurrected Cross-Platform Xbox One en MacOs?

Nee, Diablo 2 Resurrected is niet platformonafhankelijk op Xbox One en macOS. Dit betekent dat als je op Xbox One speelt, je niet kunt spelen met iemand die op macOS speelt. Je kunt echter wel met iemand spelen die op een pc speelt, zolang ze hetzelfde platform gebruiken.

Cross-platform spelen is een populaire functie voor veel gamers, omdat het hen in staat stelt om te spelen met vrienden die verschillende apparaten gebruiken. Niet alle games ondersteunen deze functie echter. Je moet dus afwachten of de game-ontwikkelaars deze functie in de toekomst toevoegen. Wie weet, misschien zien we op een dag cross-platform spelen in Diablo 2!

Is Diablo 2 herrezen platformonafhankelijke PS4 en PS5?

Ja, Diablo II Resurrected is platformonafhankelijk op PS-consoles. Spelers kunnen meedoen en samen spelen, ongeacht welke console ze gebruiken. Er zijn echter enkele verschillen tussen de twee versies.

Trofeeën zijn bijvoorbeeld niet beschikbaar op PS4 en spelers kunnen niet deelnemen aan openbare games op PS4. Bovendien zijn sommige functies mogelijk niet beschikbaar in bepaalde regio's. Ga voor meer informatie naar de winkelpagina van de game op je console.

Is Diablo 2 Resurrected Cross-Platform Xbox One en Xbox Series X/S?

 Is Diablo 2 Resurrected Cross-Platform Xbox One en Xbox Series X/S?

Ja, Diablo II Resurrected is platformonafhankelijk op Xbox One en Xbox Series X/S. Dit is goed nieuws voor Xbox-spelers, aangezien ze nu met hun vrienden kunnen meegenieten. Microsoft heeft aangedrongen op meer platformonafhankelijke ondersteuning en het lijkt erop dat Diablo 2 een van de games is die hiervan zal profiteren.

Spelers op verschillende platforms kunnen deelnemen aan hetzelfde spel en samen spelen. Dit is een geweldige functie voor Xbox-gamers en het zal het spel voor iedereen leuker maken. Bekijk Diablo 2 Resurrected vandaag nog op Xbox One of Xbox Series X/S! U zult er geen spijt van krijgen!

Controleer ook: Is theHunter Call of the Wild Cross-Platform in 2022?

Veel Gestelde Vragen

1. Wat is het thema van Diablo II Resurrected?

Diablo II Resurrected speelt zich af in de wereld van Sanctuary, jaren na de gebeurtenissen in de eerste game. De drie verschillende klassen waaruit spelers kunnen kiezen zijn Barbarian, Sorceress en Necromancer. De belangrijkste vijand in Diablo 2 is Baal, een van de Prime Evils. Spelers moeten hem verslaan om het spel te voltooien.

2. Wat is kruisprogressie?

Cross-progressie is de mogelijkheid om voortgang van het ene platform naar het andere over te dragen. Als je bijvoorbeeld een game op je Xbox One begint te spelen en vervolgens overschakelt naar het spelen op je pc, wordt je voortgang overgedragen.

3. Biedt Diablo II Resurrected cross-progressie?

Ja, Diablo 2 Resurrected biedt cross-progressie tussen de verschillende versies van het spel. Het is echter belangrijk op te merken dat deze functie niet beschikbaar was bij de lancering. Het was gepland om te lanceren in een update na de lancering.

4. Wat is generatieoverschrijdend?

Cross-generation is de mogelijkheid om een ​​game op meerdere generaties consoles te spelen. U kunt bijvoorbeeld een game spelen op uw Xbox One en deze vervolgens blijven spelen op uw Xbox Series X/S.

5. Biedt Diablo 2 Resurrected meerdere generaties aan?

Ja, Diablo II Resurrected biedt cross-generation tussen de Xbox One-, Xbox Series X/S- en PlayStation-versies van de game. Deze functie verhoogt de herspeelbaarheid van de game doordat spelers de game met hun vrienden kunnen ervaren, ongeacht de console die ze gebruiken.

6. Waarom willen spelers platformonafhankelijk spelen?

Cross-platform spelen is een populaire functie voor veel gamers, omdat het hen in staat stelt om te spelen met vrienden die verschillende apparaten gebruiken. Dit is vooral handig voor games zoals Diablo II, die meerdere versies op verschillende consoles heeft.

7. Zijn er nadelen aan platformonafhankelijk spelen?

Het belangrijkste nadeel van platformonafhankelijk spelen is dat niet alle games dit ondersteunen. Dit betekent dat gamers die met hun vrienden op verschillende apparaten willen spelen, moeten afwachten of de game-ontwikkelaars deze functie in de toekomst toevoegen.

8. Wat zijn de verschillende versies van Diablo II?

Er zijn twee verschillende versies van Diablo II: Resurrected en Diablo Prime Evil Collection.

Bekijk meer: Is Generation Zero platformoverschrijdend in 2022?

Conclusie

Diablo II Resurrected is een geweldige game voor spelers die een klassieke kerkercrawler met hun vrienden willen ervaren. De cross-progression- en cross-generation-functies maken het een uitstekende keuze voor spelers die op meerdere platforms willen spelen. Hoewel het momenteel niet platformonafhankelijk is, gaan we ervan uit dat het in de toekomst beschikbaar zal zijn.

We hopen dat je dit artikel 'Is Diablo 2 Resurrected platformonafhankelijk in 2022?' hebt gevonden. behulpzaam. Als je vragen of feedback hebt, laat dan hieronder een reactie achter. Bedankt voor het lezen!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

10 beste laptops voor animatie in november 2022 [2D, 3D, VR, AR]
10 beste laptops voor animatie in november 2022 [2D, 3D, VR, AR]
Op zoek naar de beste laptops voor animatie in november 2022? We hebben 48+ laptops getest om de beste laptop te vinden voor 2D-, 3D-, AR- en VR-animatie met verschillende budgetten.
Wordt Roblox in 2022 stopgezet? [Nepnieuws of echt?]
Wordt Roblox in 2022 stopgezet? [Nepnieuws of echt?]
Als je je afvraagt: 'Sluit Roblox in 2022 af?', dan ben je niet de enige. Veel gebruikers hebben contact met ons opgenomen met de vraag of dit echt of nepnieuws is. Lees dit artikel om te zien wat we hebben ontdekt.
3100+ trieste bijschriften voor Instagram (2022) Short, Love, Song
3100+ trieste bijschriften voor Instagram (2022) Short, Love, Song
Dit artikel gaat over de beste trieste bijschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze goede droevige Instagram-bijschriften omvatten kort, liefde, uiteenvallen, citaten, droevige liedjes en meer.
Moraal van het verhaal Roblox ID-codes (2022) Ashe Song / Music
Moraal van het verhaal Roblox ID-codes (2022) Ashe Song / Music
Bent u op zoek naar de Moral Of The Story Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Moral Of The Story-nummer/muziek (Ashe) Roblox-ID's bevatten originele, schone en remixversies.
Stap van de lijn Roblox ID-codes (2022) Yvngxchris & Tana
Stap van de lijn Roblox ID-codes (2022) Yvngxchris & Tana
Bent u op zoek naar de Get Off The Leash Roblox ID-codes (cy)? Zo ja, dan hebben we het hier! Get Off The Leash-nummer/muziek (Yvngxchris & Tana) Roblox-ID's bevatten originele, schone en remixversies.
https aka ms remoteconnect: wat het betekent en hoe het te repareren?
https aka ms remoteconnect: wat het betekent en hoe het te repareren?
Dit artikel gaat over https://aka.ms/remoteconnect or https aka ms remoteconnect account sign in not working (Microsoft). Wat deze fout betekent, hoe deze op te lossen.
Darkside Roblox ID-code (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Darkside Roblox ID-code (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Bent u op zoek naar Darkside Roblox ID-code 2022 (Alan Walker)? Zo ja, dan hebben we het hier! Darkside Roblox-nummer-ID-codes omvatten vol, luid, remix, cover en meer.