Hoofd Platformoverschrijdend Is Diablo 3 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]

Is Diablo 3 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]

 Is Diablo 3 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5] 16 september 2022 Platformoverschrijdend | Gamen
Oosten. Lezen: 6 minuten

Diablo III is een role-playing videogame met dungeon crawler-actie. Het is de derde aflevering in de Diablo-franchise en werd in mei 2012 uitgebracht voor pc en macOS X. In september 2013 werd een consoleversie uitgebracht voor de PS3 en Xbox 360 en in november werd een handheldversie voor de PS4 en Xbox One uitgebracht. 2014.

Als je deze game eerder hebt gespeeld, vraag je je vast af: 'Is Diablo 3 platformonafhankelijk in 2022?'. In deze blogpost gaan we bespreken of het platformonafhankelijk is of niet. We beantwoorden al je vragen, blijf lezen!

Cross-platform is een functie waarmee gamers op verschillende platforms met of tegen elkaar kunnen spelen. Het wordt meestal gebruikt in multiplayer-spellen. Zo kunnen Xbox-gamers spelen met Playstation-gamers en pc-gamers kunnen spelen met Nintendo Switch-gamers.

Ook handig: Is Diablo 2 herrezen cross-platform in 2022?

Inhoud

Diablo III - Een snelle introductie

Duivel III is een donker, gotisch en ruig actie-rollenspel dat zich afspeelt in de fictieve wereld van Sanctuary. Het is ontwikkeld en uitgegeven door Blizzard Entertainment. De game was gebaseerd op de vorige twee games in de Diablo-serie. Het is ook beschikbaar op Nintendo Switch.

 Diablo III - Een snelle introductie

De gameplay voor Diablo 3 lijkt erg op die van zijn voorgangers. Spelers selecteren een van de zeven personageklassen - Barbarian, Crusader, Demon Hunter, Monk, Witch Doctor, Wizard of Necromancer - en verkennen de wereld van Sanctuary, vechtend tegen kwaadaardige monsters om missies te voltooien en ervaringspunten te verdienen.

Diablo III introduceert een nieuwe functie genaamd het 'Paragon System' waarmee spelers hun personages verder kunnen verbeteren nadat ze het maximale niveau hebben bereikt. Graphics en geluiden zijn ook bijgewerkt voor het spel.

Is Diablo 3 platformoverschrijdend in 2022?

Nee, Diablo 3 is niet platformonafhankelijk . Dit betekent dat je de game alleen kunt spelen met anderen die dezelfde console gebruiken als jij. Dit is een bron van frustratie geweest voor veel gamers die met hun vrienden willen kunnen spelen, ongeacht de console die ze gebruiken.

 Is Diablo 3 platformoverschrijdend in 2022?

Er zijn echter enkele manieren om dit probleem te omzeilen. Er zijn bepaalde toepassingen van derden waarmee u verbinding kunt maken met spelers op verschillende consoles. Deze applicaties hebben meestal een prijs, maar ze kunnen de moeite waard zijn als je echt wilt spelen met je vrienden die verschillende consoles hebben.

Ontwikkelaars hebben geen plannen aangekondigd om Diablo 3 in de toekomst platformonafhankelijk compatibel te maken. Dus voorlopig zul je het moeten houden met mensen die dezelfde console gebruiken als jij als je het spel wilt spelen.

Als Diablo 3 platformonafhankelijk is, zijn er veel voordelen, waaronder:

 • Deze toename van het spelersbestand kan leiden tot nieuwe vriendschaps- en samenwerkingsmogelijkheden.
 • Je kunt overal op hetzelfde account blijven spelen.
 • Een ander voordeel van platformonafhankelijk spelen is dat het kan leiden tot hogere inkomsten.
 • Cross-platform spelen kan ook leiden tot betere matchmaking. Dit komt omdat je spelers van verschillende vaardigheidsniveaus aan elkaar kunt koppelen, wat kan zorgen voor meer evenwichtige en plezierige spellen.
 • U hoeft uw voortgang of items niet tussen platforms over te dragen.
 • Je hoeft de game niet opnieuw te kopen als je op een ander platform wilt spelen.
 • U bent vrij om op alle platforms dezelfde sneltoetsen en macro's te gebruiken.

Ook gerelateerd: Is Halo Infinite Cross-Platform in 2022?

Is Diablo 3 platformonafhankelijke pc en OS X?

 Is Diablo 3 platformonafhankelijke pc en OS X?

Nee, Diablo 3 is niet platformonafhankelijk tussen pc en OS X. Dit betekent dat als je de game op een pc wilt spelen, je een Windows-besturingssysteem of OS X nodig hebt. Je kunt niet spelen met vrienden die verschillende platformen.

Deze beslissing is waarschijnlijk genomen om de game voor elk afzonderlijk platform te optimaliseren en om de spelersbasis te verenigen. Het is echter nog steeds teleurstellend nieuws voor degenen die hoopten om met vrienden op verschillende platforms te spelen.

Is Diablo 3 platformonafhankelijke pc en PS3?

Nee, Diablo 3 is niet platformonafhankelijk tussen pc en PS3. Dus als je met je vrienden wilt spelen, moet je ervoor zorgen dat ze op hetzelfde platform zitten als jij. PC en PS3 zijn de twee belangrijkste platforms voor het spel.

Dit nieuws kan voor sommige mensen als een verrassing komen. De ontwikkelaars van de game hebben echter gezegd dat ze zich willen concentreren op het geweldig maken van de game voor zowel pc- als PS3-spelers in plaats van zich te verspreiden door te proberen het platformonafhankelijk te maken.

Is Diablo 3 platformonafhankelijke pc en Xbox One?

 Is Diablo 3 platformonafhankelijke pc en Xbox One?

Nee, Diablo 3 is niet platformonafhankelijk tussen pc en Xbox One. Spelers kunnen dus niet samen spelen. We hebben tegenwoordig veel games gezien die platformonafhankelijk zijn, en het is een groot nadeel dat Diablo III daar niet een van is. Deze game had zoveel beter kunnen zijn als het platformonafhankelijk was.

Dit is teleurstellend nieuws voor degenen die met vrienden op verschillende platforms willen spelen, maar er is in ieder geval de mogelijkheid dat in de toekomst cross-play wordt toegevoegd. Voorlopig zullen spelers zich moeten houden aan het spelen met anderen op hetzelfde platform.

Is Diablo 3 platformonafhankelijke PS4 en Xbox One?

Nee, Diablo 3 is niet platformonafhankelijk tussen PS4 en Xbox One. Dit betekent dat je de game twee keer moet kopen als je met vrienden op beide consoles wilt spelen. Dit is een negatief punt omdat de game fantastisch is en perfect zou zijn voor wat cross-play.

We begrijpen dat sommige gamers niet twee keer voor het spel willen betalen, maar we zijn ook van mening dat dit de beste manier is om een ​​eerlijke en evenwichtige ervaring voor alle spelers te garanderen. Hopelijk zullen de ontwikkelaars in de toekomst platformonafhankelijke ondersteuning toevoegen, zodat we allemaal samen van de game kunnen genieten, ongeacht op welke console we spelen.

Is Diablo 3 platformonafhankelijke PS4 en PS5?

 Is Diablo 3 platformonafhankelijke PS4 en PS5?

Ja, Diablo 3 is platformonafhankelijk tussen PS4 en PS5. Je kunt op beide consoles met vrienden spelen, ongeacht welke je bezit. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over het aanschaffen van een andere game voor beide consoles.

Sony ondersteunt al een tijdje platformonafhankelijk spelen, dus het is geen verrassing dat Diablo III is inbegrepen. Je kunt op elke console met je vrienden van het spel genieten. Dus, als je op zoek bent naar een nieuwe shooter om met je vrienden te spelen, kijk dan zeker eens naar Diablo III.

Is Diablo 3 platformonafhankelijke Xbox One en Xbox Series X/S?

Ja, Diablo 3 is platformonafhankelijk tussen Xbox One en Xbox Series X/S. Dit is geweldig nieuws voor Xbox-gamers die de game op de nieuwe generatie consoles willen blijven spelen.

Xbox One- en Xbox series x/s-spelers kunnen samen spelen in coöp- en competitieve multiplayer-modi. Dit is een enorm voordeel voor de Xbox-community. De game is al een van de best uitziende en presterende games op consoles van de huidige generatie, dus we kunnen ons alleen maar voorstellen hoe het eruit zal zien en zal presteren op de nieuwe hardware.

Controleer ook: Is Grounded Cross-Platform in 2022?

Veel Gestelde Vragen

1. Wat is het thema van Diablo III?

Diablo III speelt zich af in Sanctuary, een wereld van duistere fantasie en horror. Deze wereld werd twintig jaar eerder gered door de dappere acties van vier helden: Leah, Tyrael, Deckard Cain en Malthael. In Diablo III keren spelers terug naar Sanctuary om de Lord of Terror zelf, Diablo, te confronteren.

2. Wat is kruisprogressie?

Cross-progressie is de mogelijkheid om voortgang van het ene platform naar het andere over te dragen. Als je bijvoorbeeld een game op je Xbox One begint te spelen en vervolgens overschakelt naar het spelen op je pc, wordt je voortgang overgedragen.

3. Biedt Diablo 3 cross-progressie?

Nee, Diablo 3 biedt geen cross-progressie tussen de verschillende platforms.

4. Wat is generatieoverschrijdend?

Cross-generation is de mogelijkheid om een ​​game op meerdere generaties consoles te spelen. U kunt bijvoorbeeld een game spelen op uw Xbox One en deze vervolgens blijven spelen op uw Xbox Series X/S.

5. Biedt Diablo 3 generatieoverschrijdend aan?

Ja, Diablo 3 biedt cross-generation tussen de Xbox One-, Xbox Series X/S- en PS4- en PS5-versies van de game. Deze functie verhoogt de herspeelbaarheid van de game doordat spelers de game met hun vrienden kunnen ervaren, ongeacht de console die ze gebruiken.

6. Waarom willen spelers cross-platform in Diablo III?

Door platformonafhankelijk te spelen, kunnen spelers van het spel genieten met hun vrienden, ongeacht welk platform ze gebruiken. Het zou het ook gemakkelijker maken om mensen te vinden om mee te spelen, omdat je niet beperkt zou zijn tot alleen spelen met mensen die dezelfde console hebben als jij.

7. Als een game niet platformonafhankelijk is, betekent dat dan dat ik niet met mijn vrienden kan spelen?

Nee, je kunt nog steeds met je vrienden spelen als de game niet platformonafhankelijk is. Je zou echter beperkt zijn tot het spelen met mensen die dezelfde console hebben als jij.

8. Waarom is Diablo 3 zo populair?

Er zijn veel redenen waarom Diablo 3 zo populair is. Enkele van deze redenen zijn het feit dat het een geweldig spel is voor zowel solo als multiplayer, het is gemakkelijk op te pakken en te spelen, en het heeft veel herspeelwaarde.

Bekijk meer: Is theHunter Call of the Wild Cross-Platform in 2022?

Conclusie

Diablo III is een goede game voor wie op zoek is naar een duister en meeslepend avontuur. De game biedt functies voor meerdere generaties, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor mensen die met vrienden op verschillende consoles willen spelen. Deze functies waren niet beschikbaar bij de lancering, maar zijn toegevoegd in een update na de lancering.

We hopen dat je dit artikel hebt gevonden 'Is Diablo 3 platformonafhankelijk in 2022?' behulpzaam. Als je vragen of feedback hebt, laat dan hieronder een reactie achter. Bedankt voor het lezen!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Is Tribes of Midgard platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS, Xbox]
Is Tribes of Midgard platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS, Xbox]
Dit artikel gaat in op 'Is Tribes of Midgard cross-platform in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, enz (crossplay). Of Tribes of Midgard al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
10 beste laptops voor Studio One in november 2022
10 beste laptops voor Studio One in november 2022
Op zoek naar de beste laptops voor studio one in november 2022? We hebben 65+ laptops getest om de beste laptops voor studio één te vinden om muziek te bewerken met een beperkt budget.
10 duurste koptelefoons ter wereld [november 2022]
10 duurste koptelefoons ter wereld [november 2022]
Op zoek naar de duurste koptelefoon? Hier is de lijst met de duurste bedrade en draadloze hoofdtelefoons met eersteklas bouw- en geluidskwaliteit.
Crusaders Quest Tier List (november 2022) Beste helden / kampioenen
Crusaders Quest Tier List (november 2022) Beste helden / kampioenen
De Crusaders Quest-niveaulijst (2022) rangschikt de personages op basis van hun bruikbaarheid in het spel. De lijst is gebaseerd op de capaciteiten van het personage, hun statistieken en hoe gemakkelijk ze te gebruiken zijn.
Hoe Roblox-account permanent te verwijderen (2020)
Hoe Roblox-account permanent te verwijderen (2020)
Dit is een stapsgewijze zelfstudie over hoe u een Roblox-account permanent kunt verwijderen? (2020). Ook hoe verwijderde Roblox-account te herstellen? 100% werkend en in eenvoudige stappen.
Battle Night: Cyberpunk Tier List (november 2022) Beste helden
Battle Night: Cyberpunk Tier List (november 2022) Beste helden
De Battle Night: Cyberpunk-niveaulijst (2022) is een geweldige bron voor zowel nieuwe spelers als veteranen. Het kan je helpen beslissen met wie je wilt spelen en je een idee geven van hoe elk personage het doet ten opzichte van de concurrentie.
3400+ strandbijschriften voor Instagram (2022) Grappig, schattig, stel
3400+ strandbijschriften voor Instagram (2022) Grappig, schattig, stel
Dit artikel gaat over de beste strandbijschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze schattige Instagram-bijschriften op het strand bevatten citaten, selfie, grappig, koppel, uitzicht en meer.