Hoofd Platformoverschrijdend Is Dragon Ball Xenoverse 2 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox]

Is Dragon Ball Xenoverse 2 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox]

  Is Dragon Ball Xenoverse 2 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox] 24 augustus 2022 Platformoverschrijdend | Gamen
Oosten. Lezen: 6 minuten

Cross-platform spelen is al meer dan tien jaar een controversieel onderwerp in de wereld van videogames. Sinds Microsoft en Sony consoles hebben uitgebracht die interconnectiviteit bieden tussen gebruikers van verschillende platforms, hebben gamers op PlayStation en Xbox de degens gekruist op tal van titels.

Cross-platform multiplayer betekent dat je kunt concurreren met andere spelers, ongeacht welk spelsysteem ze gebruiken.

Dingen veranderden toen Psyonix' Rocket League in 2015 werd uitgebracht op Playstation 4 (PS4) - een toevoeging die geschiedenis schreef als de eerste cross-platform multiplayer-videogame tussen pc en console. Nintendo betrad de bandwagon met Minecraft - een andere titel waarmee spelers kunnen genieten van platformonafhankelijk spelen, ongeacht hun keuze aan gameconsoles.

In dit artikel bespreken we Dragon Ball Xenoverse 2 met betrekking tot platformonafhankelijk gamen. Dus als je wilt weten 'Is Dragon Ball Xenoverse 2 platformonafhankelijk in 2022?' dan vind je hier een antwoord. Maar laten we eerst beginnen met het begrijpen van Xenoverse 2.

Ook handig: Is een uitweg platformoverschrijdend in 2022?

Inhoud

Dragon Ball Xenoverse 2 - Een snelle introductie

Dragon Ball Xenoverse 2 is een op anime gebaseerde videogame die in het ARPG-genre valt. Dimps ontwikkelde het en Bandai Namco Entertainment publiceerde het; de game werd uitgebracht op 25 oktober 2016. Als je een Dragon Ball-fan bent, is Xenoverse 2 een titel die je moet hebben.

  Dragon Ball Xenoverse 2 - Een snelle introductie

Met de game kunnen spelers de wereld van 'Dragon Ball Z' verkennen, hun favoriete personages ontmoeten en krachtige vaardigheden ontgrendelen die in gevechten tegen de vijanden kunnen worden gebruikt.

Het vervolg op Dragon Ball Xenoverse uit 2015, Dragon Ball Xenoverse 2, speelt zich af na de gebeurtenissen van de 'Future Trunks'-boog uit de originele anime-serie. De game is gebaseerd op een andere tijdlijn genaamd 'Dragon Ball Online'.

Hier kunnen spelers hun eigen personages creëren, belangrijke momenten uit de Dragon Ball Z-wereld naspelen, iconische personages ontmoeten die zijn ingesproken door de originele Japanse stemacteurs, en onder hen trainen om nieuwe vaardigheden te leren.

Dragon Ball Xenoverse 2 bevat vijf soorten personages om mee te spelen. Je kunt elk van deze personages zijn om door het spel te gaan. Afgezien daarvan kunnen de spelers ook veel parallelle speurtochten ontgrendelen om te concurreren met hun vrienden. Omdat deze game een open wereld is, mag je door hubs reizen, wat alleen maar leuker wordt als je de mogelijkheid om te vliegen ontgrendelt!

Nu we weten waar deze game over gaat, kun je verder lezen om het antwoord op de grote vraag te vinden: 'Is Dragon Ball Xenoverse 2 platformoverschrijdend in 2022?'

Is Dragon Ball Xenoverse 2 platformonafhankelijk in 2022?

Nee, Dragon Ball Xenoverse 2 is niet platformonafhankelijk spel . Het ondersteunt vanaf nu geen platformonafhankelijke multiplayer. Het betekent dat de interactie van een gamer die dit spel speelt, beperkt zal zijn tot het spelsysteem dat hij gebruikt.

  Is Dragon Ball Xenoverse 2 platformonafhankelijk in 2022?

Speel je bijvoorbeeld Dragon Ball Xenoverse 2 op je PS4, dan kun je alleen met andere PS4-gebruikers spelen.

Verschillende redenen kunnen leiden tot het ontbreken van platformonafhankelijke games in een game. In het geval van Xenoverse 2 volgen enkele van deze redenen:

  • Xenoverse 2 werd uitgebracht in 2016, wat het een vrij oude game maakt. Technische beperkingen en het gebruik van verschillende technieken voor het ontwikkelen van een game kunnen ertoe leiden dat de game niet platformonafhankelijk is.
  • Een andere factor is de financiële instabiliteit van een consolebedrijf. De ontwikkelaars hebben mogelijk verlies geleden tijdens het ontwikkelen van Dragon Ball Xenoverse 2 voor twee verschillende consoles. Als gevolg hiervan moet hun beslissing om er een exclusief spel van te maken als geldig worden beschouwd.
  • Het is een spel voor meerdere spelers en er zijn veel spelers nodig om een ​​spel succesvol te laten zijn. Als er niet genoeg spelersactiviteit in de game is, moeten de ontwikkelaars ervoor kiezen om de platformonafhankelijke functie niet in een game te introduceren.
  • Dragon Ball Xenoverse 2 is een game gebaseerd op anime en het zal niet eenvoudig zijn om de platformonafhankelijke functie erin te introduceren. Dit type spel heeft zijn eigen fans, en als ze twee verschillende consoles voor dit spel proberen samen te voegen, kan men beledigd raken (we hebben het over loyale spelers).

Zoals je in de bovenstaande uitleg kunt zien, is Dragon Ball Xenoverse 2 geen platformonafhankelijke game. Maar we kunnen hoopvol zijn over de toekomst van de game en de komende updates.

Dus nu we de vraag 'Is Dragon Ball Xenoverse 2 cross-platform?' hebben beantwoord. Hieronder hebben we enkele platformspecifieke uitleg over dit onderwerp.

Ook gerelateerd: Is Black Desert cross-platform in 2022?

Is Xenoverse 2 platformonafhankelijke Xbox One en pc?

  Is Dragon Ball Xenoverse 2 platformonafhankelijke Xbox One en pc?

Nee, Dragon Ball Xenoverse 2 is niet platformonafhankelijk tussen Xbox One en pc. Dit betekent dat Xbox One- en pc-spelers Xenoverse 2 niet samen kunnen spelen.

Het kan teleurstellend nieuws zijn als jij en je partner verschillende spelplatforms hebben en samen van dit spel willen genieten; er is niets aan te doen. Jij of je vriend kan echter van spelplatform wisselen om samen te spelen, wat niet praktisch is.

Is Xenoverse 2 platformonafhankelijke PS4/PS5 en pc?

Nee, er is geen platformonafhankelijke ondersteuning tussen PS4/PS5 en pc in Dragon Ball Xenoverse 2. Dit houdt in dat een speler die PS4 gebruikt Xenoverse 2 niet kan spelen met een pc-speler.

Het implementeren van een platformonafhankelijke functie in een game is een gecompliceerde taak omdat deze technologie relatief nieuw is en onderhevig is aan veel tekortkomingen. Ontwikkelaars hebben een toegewijd team en voldoende middelen nodig om hun handen in te steken als ze de poging willen wagen om platformonafhankelijke functionaliteit in hun spel te introduceren.

Is Dragon Ball Xenoverse 2 platformonafhankelijke PS5 en PS4?

  Is Dragon Ball Xenoverse 2 platformonafhankelijke PS5 en PS4?

Nee, Dragon Ball Xenoverse 2 is geen platformonafhankelijke game tussen PS5 en PS4. Dit betekent dat een speler die een van de consoles gebruikt, Xenoverse 2 niet kan spelen met een speler die een andere console gebruikt.

Hoewel er momenteel geen platformonafhankelijke ondersteuning is tussen PS4 en PS5, gezien de vooruitgang van de technologie, is het mogelijk dat een aankomende versie van Dragon Ball Xenoverse 2 met de functie komt.

Is Xenoverse 2 platformonafhankelijke Nintendo Switch en PS4?

Vanaf 2022 biedt Dragon Ball Xenoverse 2 geen platformonafhankelijke functionaliteit aan zijn Nintendo Switch- en PS4-spelers. Dit betekent dat de spelers die een van deze apparaten (Switch en PS4) gebruiken, niet met elkaar kunnen concurreren in Xenoverse 2.

Dus als je Xenoverse 2 met je vrienden wilt spelen, zorg er dan voor dat ze van plan zijn hetzelfde spelplatform als dat van jou te kopen.

Is Xenoverse 2 platformonafhankelijke Xbox One en PS4?

  Is Dragon Ball Xenoverse 2 platformonafhankelijke Xbox One en PS4?

Dragon Ball Xenoverse 2 is niet platformonafhankelijk tussen Xbox One en PS4. Dus jij en je partner kunnen niet met elkaar spelen als een van jullie Xbox One bezit en een ander PS4.

Cross-play is de connectiviteit tussen gameplatforms waarmee spelers met elkaar kunnen concurreren, ongeacht hun favoriete apparaat. Als het niet correct wordt geïmplementeerd, kan het ervoor zorgen dat het spel niet goed werkt op alle platforms waarop het wordt gespeeld.

Controleer ook: Is Killing Floor 2 platformoverschrijdend in 2022?

Veel Gestelde Vragen

1. Wat zijn actie-rollenspellen?

Action role-playing games of ARPG's zijn een subgenre van role-playing games. ARPG bestaat uit actie-elementen, meestal met een behoorlijk ontwikkeld gevechtssysteem. De speler moet één personage besturen.

2. Wat is kruisprogressie?

Cross-progression of cross-save is de mogelijkheid om het spel op verschillende apparaten te blijven spelen zonder je voortgang te verliezen. Het stelt je ook in staat om naar believen tussen apparaten te schakelen, waarbij je hetzelfde teken oppikt op welk apparaat je ook gebruikt.

3. Biedt Dragon Ball Xenoverse 2 cross-save?

Nee, Dragon Ball Xenoverse 2 biedt geen cross-save-functie. Dus tijdens het veranderen van je spelplatform blijft al je voortgang achter. Wat Xenoverse 2 biedt, is dat spelers hun spelvoortgang van Dragon Ball Xenoverse kunnen meenemen. Toch verwachten we dat Bandai Namco cross-save opneemt in een toekomstige update.

4. Op welke platforms kan ik Dragon Ball Xenoverse 2 spelen?

Vanaf 2022 is Dragon Ball Xenoverse 2 beschikbaar op veel platforms. Je hebt toegang tot deze game vanaf platforms zoals PS4, Xbox One, Microsoft Windows, Nintendo Switch, Stadia en PS5. Je kunt elk van deze apparaten gebruiken als je Dragon Ball Xenoverse 2 wilt spelen.

5. Waarom willen spelers platformonafhankelijke multiplayer?

Cross-platform multiplayer is een veelgevraagde functie van de gaming-community. De belangrijkste reden voor deze vraag is dat het helpt bij het matchen met ervaren spelers, wat leidt tot een verbeterde gameplay-ervaring.

6. Biedt Dragon Ball Xenoverse 2 meerdere generaties aan?

Ja, Dragon Ball Xenoverse 2 biedt cross-generation. Je kunt dus spelen met je vrienden die verschillende generaties gebruiken. Je kunt deze game bijvoorbeeld op PS4 spelen en het opnemen tegen een speler die een PS5 gebruikt.

7. Waarom spelen spelers graag RPG-games?

Er zijn veel redenen waarom mensen graag RPG's spelen. Sommige mensen houden van het gevoel van controle dat ze hebben over hun karakters. Ze kunnen ze zo krachtig maken als ze willen en met hen op avontuur gaan.

Bekijk meer: Is Final Fantasy XIV platformonafhankelijk in 2022?

Conclusie

Vanaf 2022 kunnen spelers Dragon Ball Xenoverse 2 spelen met elke andere speler met een spelapparaat dat op hetzelfde platform draait. Dus hoewel het niet platformonafhankelijk is, heeft het veel opwindende eigen aspecten. Xenoverse 2 staat nog steeds heel dicht bij de fans van de Dragon Ball Series en de spelers die van ARPG's houden.

Dat zal alles zijn voor 'Is Dragon Ball Xenoverse platformonafhankelijk in 2022?'. Antwoorden op bijna al je vragen staan ​​in deze blogpost, maar als er nog iets is dat je wilt weten, laat het je dan weten in het commentaargedeelte. Wij helpen u graag!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Hoe u afbeeldingen in batch kunt wijzigen met IrfanView
Hoe u afbeeldingen in batch kunt wijzigen met IrfanView
IrfanView is een gratis download die kan worden gebruikt om zeer snel een grote verzameling afbeeldingen te verkleinen.
Dode eenvoudige takenlijstsjabloon
Dode eenvoudige takenlijstsjabloon
Deze gratis download is een takenlijstsjabloon die doodeenvoudig is.
Is Fall Guys platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]
Is Fall Guys platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox, PS5]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Fall Guys platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, enz (crossplay). Of Fall Guys al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Is Ghost Recon Breakpoint platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4]
Is Ghost Recon Breakpoint platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Ghost Recon Breakpoint platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4/5, Xbox One, Stadia (crossplay). Of Ghost Recon Breakpoint al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Hoe een koptelefoon op de juiste manier te dragen in 2022 [Ultiem comfort]
Hoe een koptelefoon op de juiste manier te dragen in 2022 [Ultiem comfort]
Het kan vervelend zijn als je je koptelefoon steeds moet aanpassen als deze niet lekker zit. Volg deze gids om een ​​koptelefoon op de juiste manier te dragen om ongemak te voorkomen.
Hoeveel niveaus zijn er in Candy Crush Saga? [november 2022]
Hoeveel niveaus zijn er in Candy Crush Saga? [november 2022]
Als je je afvraagt ​​'Hoeveel niveaus zijn er in Candy Crush Saga?' je bent op de juiste plek. Dit artikel wordt een volledige lijst van alle niveaus en je weet hoeveel niveaus er zijn, welke niveautypen ze hebben, enz.
Geldmachine Roblox ID-codes (2022) 100 Gecs Lied / Muziek
Geldmachine Roblox ID-codes (2022) 100 Gecs Lied / Muziek
Bent u op zoek naar de Money Machine Roblox ID-codes (cy)? Zo ja, dan hebben we het hier! Money Machine-nummer/muziek (100 Gecs) Roblox-ID's bevatten originele, loop- en remixversies.