Hoofd Platformoverschrijdend Is Dragon Quest Builders 2 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4]

Is Dragon Quest Builders 2 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4]

  Is Dragon Quest Builders 2 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4] 28 oktober 2022 Platformoverschrijdend | Gamen
Oosten. Lezen: 5 minuten

Dragon Quest Builders 2, een action role-playing sandbox-game, wordt ontwikkeld door Square Enix en Omega Force. De oorspronkelijke uitgever van Dragon Quest Builder, Square Enix, zal dit vervolg blijven publiceren.

In Japan werd het in december 2018 uitgebracht voor de Nintendo Switch en Playstation 4, maar pas in juli 2019 wereldwijd uitgebracht. Microsoft Windows-gebruikers moesten wachten tot december 2019, terwijl Xbox One-spelers het pas in mei 2021 in handen kregen .

In ons artikel van vandaag wordt ingegaan op 'Is Dragon Quest Builders 2 platformonafhankelijk of niet in 2022?' Crossplay, ook wel 'cross-platform play' genoemd, betekent dat spelers op afzonderlijke spelplatforms verbinding kunnen maken en met of tegen elkaar kunnen spelen.

Crossplay stelt gebruikers op Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 4, pc, mobiel en meer in staat om verbinding te maken met een enkele game of service. Het is in deze jaren steeds gebruikelijker geworden omdat gamen meer verbonden en socialer is geworden.

Ook handig: Is Lethal League Blaze platformonafhankelijk in 2022?

Inhoud

Dragon Quest Builders 2 - Een snelle introductie

De Dragon Quest Builders 2 verhaal begint na de gebeurtenissen van de eerste Dragon Quest Builders. Hargon werd verslagen en het bouwersgilde is hersteld. De bouwers werken nu aan het herstellen van de wereld die in puin lag. Als nieuwe bouwer moet je de NPC's helpen en hun nederzettingen herbouwen.

  Dragon Quest Builders 2 - Een snelle introductie

De gameplay van Dragon Quest Builders 2 is vergelijkbaar met die van de eerste game. Spelers kunnen materialen verzamelen en deze gebruiken om structuren en objecten te bouwen. De game bevat ook een vechtsysteem, waarin spelers kunnen vechten tegen monsters en vijandige bouwers. waar je een verscheidenheid aan wapens zoals zwaarden en hamers kunt gebruiken en structuren kunt bouwen om vijanden te verslaan.

De game bevat ook een nieuw type vijand, de 'Malroth', die je moet bevechten om verder te komen. Daarnaast introduceert de game een nieuwe coöperatieve multiplayer-modus, waarin spelers kunnen samenwerken en samen kunnen bouwen.

Is Dragon Quest Builders 2 platformonafhankelijk in 2022?

Nee, Dragon Quest Builders 2 is niet platformonafhankelijk in 2022. Of het nu beschikbaar is op Nintendo Switch, PlayStation 4, Microsoft Windows of Xbox One. Helaas kun je niet spelen met iemand die een ander spelplatform gebruikt.

  Is Dragon Quest Builders 2 platformonafhankelijk in 2022?

Dit is erg teleurstellend voor fans van de game die vrienden hebben die niet dezelfde console hebben. Helaas hebben de ontwikkelaars geen plannen aangekondigd om de game platformonafhankelijk te maken, wat betekent dat je momenteel alleen met spelers op hetzelfde platform kunt spelen.

Ze kunnen deze functie in de toekomst misschien toevoegen, maar voor nu moet je gewoon genieten van het spelen van wat mogelijk is. Hier zijn enkele nadelen van het niet platformonafhankelijk zijn: -

  • Het kan frustrerend zijn voor spelers die met hun vrienden willen spelen, maar dat niet kunnen omdat ze niet dezelfde console hebben.
  • Het kan het aantal mensen beperken waarmee je kunt spelen, en dus het aantal mensen dat je in het spel kunt ontmoeten.
  • Het kan het moeilijk maken om mensen te vinden om mee te spelen, omdat je misschien alleen mensen kunt ontmoeten die zich op hetzelfde platform bevinden.
  • Je kunt je creaties niet laten zien aan een groter publiek, omdat alleen mensen op hetzelfde platform ze kunnen zien.

Ook gerelateerd: Is MTG Arena platformoverschrijdend in 2022?

Is Dragon Quest Builders 2 platformoverschrijdend tussen Nintendo Switch en PS4/PS5?

  Is Dragon Quest Builders 2 platformoverschrijdend tussen Nintendo Switch en PS4/PS5?

Nee, Dragon Quest Builders 2 is niet platformonafhankelijk tussen Nintendo Switch en PS4/PS5. Als je met je vrienden wilt spelen, moet je ervoor zorgen dat ze zich op hetzelfde platform als jij bevinden.

Dus als je op de Nintendo Switch zit, moeten ze ook op de Nintendo Switch zijn. Hetzelfde geldt voor PS4/PS5. Je kunt niet spelen met iemand die op een ander platform zit.

Is Dragon Quest Builders 2 platformonafhankelijk tussen pc en PS4/PS5?

Nee, het ondersteunt geen platformonafhankelijke tussen pc en PS4/PS5. Helaas kun je Dragon Quest Builders 2 alleen spelen met mensen die hetzelfde spelplatform gebruiken als jij. Dit is teleurstellend voor fans van het spel, die het leuk zouden vinden om met mensen te kunnen spelen die verschillende platforms gebruiken.

Is Dragon Quest Builders 2 platformonafhankelijk tussen Xbox One en pc?

  Is Dragon Quest Builders 2 platformonafhankelijk tussen Xbox One en pc?

Omdat de game niet platformonafhankelijk is, is er geen platformonafhankelijke compatibiliteit tussen Xbox One en pc. Alleen mensen met hetzelfde spelsysteem als jij mogen met je spelen.

Dit is triest nieuws voor de fans van de Dragon Quest Builders 2-game. Als je met vrienden wilt spelen, moet je ervoor zorgen dat ze dezelfde gameconsole hebben als jij. Zo niet, dan kun je niet samen genieten van het plezier.

Is Dragon Quest Builders 2 platformoverschrijdend tussen PS4/PS5 en Xbox Series X/S?

De game ondersteunt geen platformonafhankelijk spelen tussen PS4/PS5 en Xbox Series X/S. Hierdoor kun je niet spelen met mensen die een andere console gebruiken dan jij.

De enige manier om mee te doen aan het plezier is als je hetzelfde spelsysteem hebt als alle anderen, of als ze een exemplaar van het spel hebben. Als je een fan bent van het spel en vrienden hebt die niet dezelfde console hebben, zal dit je teleurstellen.

Is Dragon Quest Builders 2 platformoverschrijdend tussen pc en Nintendo Switch?

  Is Dragon Quest Builders 2 platformoverschrijdend tussen pc en Nintendo Switch?

De game is niet platformonafhankelijk compatibel tussen deze twee platforms. Helaas kun je Dragon Quest Builders 2 niet met je vrienden spelen als ze een ander gameplatform gebruiken dan jij. Dit is een beetje jammer, omdat het leuker zou zijn om met een grotere groep mensen te spelen.

Controleer ook: Is My Hero One's Justice 2 platformonafhankelijk in 2022?

Veel Gestelde Vragen

1. Ondersteunt Dragon Quest Builders 2 de multiplayer-modus?

Ja, de game ondersteunt de multiplayer-modus en het is een van de beste functies. Je kunt online of lokaal met maximaal 3 andere vrienden spelen.

2. Wie is hargon in dit spel?

Hargon is de belangrijkste antagonist van Dragon Quest Builders 2. Hij is een kwaadaardige tovenaar die alles wil vernietigen wat is gebouwd en gemaakt. Hij is de leider van de Hargon Order, een groep monsters die al zijn commando's opvolgen. Hij kan ook in een draak veranderen.

3. Wat is het beste wapen in Dragon Quest Builders 2?

Er zijn veel verschillende wapens zoals knuppels, zwaarden en schilden die je kunt gebruiken in Dragon Quest Builders 2. Het beste wapen in het spel is echter de hamer. De hamer is een krachtig wapen dat veel schade aan vijanden kan toebrengen. Het is ook zeer effectief tegen bazen.

4. Wie is de hoofdpersoon in Dragon Quest Builders 2?

Het hoofdpersonage in Dragon Quest Builders 2 is de bouwer. De bouwer is een ervaren bouwer die alles kan maken wat hij maar kan bedenken. Ze kunnen ook hun fantasie gebruiken om de wereld om hen heen te veranderen. De bouwer is de enige die Hargon en zijn leger monsters kan stoppen.

5. Is Dragon Quest Builders 2 geïnspireerd op Minecraft?

Ja, de game is geïnspireerd op Minecraft. Maar het is geen kopie van het populaire spel; het beschikt over zijn unieke gameplay-mechanica en -ideeën. Maar andere dingen maken Dragon Quest Builders 2 anders dan Minecraft. De game heeft bijvoorbeeld een complexer crafting-systeem en een hogere focus op het verhaal.

Bekijk meer: Is de slag om Polytopia platformoverschrijdend in 2022?

Conclusie

Dragon Quest Builders 2 is een geweldige game die veel te bieden heeft. Het spel is bekroond met Japan Game Awards for Excellence. Deze game wordt geprezen om zijn creatieve gameplay, prachtige graphics en een geweldig verhaal.

We hopen dat je het volgende artikel 'Is Dragon Quest Builders 2 platformonafhankelijk in 2022' nuttig vond. Als er problemen zijn, laat het ons dan weten in het opmerkingenveld hieronder.

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

10 beste laptops voor animatie in november 2022 [2D, 3D, VR, AR]
10 beste laptops voor animatie in november 2022 [2D, 3D, VR, AR]
Op zoek naar de beste laptops voor animatie in november 2022? We hebben 48+ laptops getest om de beste laptop te vinden voor 2D-, 3D-, AR- en VR-animatie met verschillende budgetten.
Wordt Roblox in 2022 stopgezet? [Nepnieuws of echt?]
Wordt Roblox in 2022 stopgezet? [Nepnieuws of echt?]
Als je je afvraagt: 'Sluit Roblox in 2022 af?', dan ben je niet de enige. Veel gebruikers hebben contact met ons opgenomen met de vraag of dit echt of nepnieuws is. Lees dit artikel om te zien wat we hebben ontdekt.
3100+ trieste bijschriften voor Instagram (2022) Short, Love, Song
3100+ trieste bijschriften voor Instagram (2022) Short, Love, Song
Dit artikel gaat over de beste trieste bijschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze goede droevige Instagram-bijschriften omvatten kort, liefde, uiteenvallen, citaten, droevige liedjes en meer.
Moraal van het verhaal Roblox ID-codes (2022) Ashe Song / Music
Moraal van het verhaal Roblox ID-codes (2022) Ashe Song / Music
Bent u op zoek naar de Moral Of The Story Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Moral Of The Story-nummer/muziek (Ashe) Roblox-ID's bevatten originele, schone en remixversies.
Stap van de lijn Roblox ID-codes (2022) Yvngxchris & Tana
Stap van de lijn Roblox ID-codes (2022) Yvngxchris & Tana
Bent u op zoek naar de Get Off The Leash Roblox ID-codes (cy)? Zo ja, dan hebben we het hier! Get Off The Leash-nummer/muziek (Yvngxchris & Tana) Roblox-ID's bevatten originele, schone en remixversies.
https aka ms remoteconnect: wat het betekent en hoe het te repareren?
https aka ms remoteconnect: wat het betekent en hoe het te repareren?
Dit artikel gaat over https://aka.ms/remoteconnect or https aka ms remoteconnect account sign in not working (Microsoft). Wat deze fout betekent, hoe deze op te lossen.
Darkside Roblox ID-code (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Darkside Roblox ID-code (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Bent u op zoek naar Darkside Roblox ID-code 2022 (Alan Walker)? Zo ja, dan hebben we het hier! Darkside Roblox-nummer-ID-codes omvatten vol, luid, remix, cover en meer.