Hoofd Platformoverschrijdend Is er in 2022 twee platformoverschrijdende nodig? [PC, PS4, Xbox One]

Is er in 2022 twee platformoverschrijdende nodig? [PC, PS4, Xbox One]

  Is er in 2022 twee platformoverschrijdende nodig? [PC, PS4, Xbox One] 20 augustus 2022 Platformoverschrijdend | Gamen
Oosten. Lezen: 7 minuten

Of het nu gaat om spelen met mensen van over de hele wereld of met je vrienden, fanatieke gamers kunnen nu samen spelen met de introductie van cross-platform gaming. Sommige games hebben deze mogelijkheid nu gratis, terwijl andere een maandelijks bedrag in rekening brengen.

Hierdoor kun je meedoen aan elk spel dat door iemand anders over de hele wereld wordt gehost. Het nadeel is vaak vertraging, wat tot enige frustratie zal leiden als je probeert te strijden tegen andere spelers tijdens multiplayer-sessies.

Aangezien meer gamers overschakelen van de modus voor één speler naar het spelen met anderen, zou je in de toekomst meer platformonafhankelijke games kunnen verwachten.

Dat brengt ons bij een onlangs uitgebrachte game - It Takes Two, een actie-avonturenplatformgame waarmee spelers op avontuur kunnen gaan met hun vrienden. Hier zullen we het hebben over de gameplay en gaan we verder met het beantwoorden van de vraag waarvoor je hier bent: 'Is It Takes Two platformonafhankelijk in 2022?'

Ook handig: Is MLB The Show 21 platformoverschrijdend in 2022?

Inhoud

Er zijn er twee nodig - een snelle introductie

In de game wordt een stel in poppen veranderd en nu moeten ze proberen door een enorme wereld te navigeren.

  Er zijn er twee nodig - een snelle introductie

Er zijn er twee nodig gaat over twee popachtige karakters, May en haar wederhelft, Cody. Het duo wordt in een onbekende wereld geplaatst waar het enige duidelijke is dat ze hun weg eruit moeten zien te vinden. Ze kunnen dit niet zelfstandig, dus je helpt ze door als een van de twee personages te spelen.

Tegelijkertijd bestuurt een andere speler het tweede personage. De gameplay omvat het verkennen van kamers voor items, het oplossen van puzzels en het verzamelen van munten die worden gebruikt om nieuwe outfits voor beide personages te kopen in winkels op de kaart of door ze in te wisselen voor stickers in de stickermodus.

De game is gemaakt door de ontwikkelaar die bekend staat als Hazelight Studios en is gevestigd in Zweden. En het werd onlangs gepubliceerd door Electronic Arts voor pc, PS4, PS5, Xbox Series X/S en Xbox One.

Dit is een goede game waarmee je online kunt genieten met je vrienden of andere spelers. Dus: 'Is It Takes Two platformonafhankelijk in 2022?'. Laten we het ontdekken in het volgende segment!

Is er in 2022 twee platformoverschrijdende nodig?

Vanaf nu is It Takes Two niet platformonafhankelijk . Maar er is een manier om dit te omzeilen, want deze game biedt compatibiliteit tussen generaties. Als het niet op verschillende platforms is, mag de speler op zijn minst over de verschillende generaties van dezelfde bovenliggende console spelen.

  Is er in 2022 twee platformoverschrijdende nodig?

Als een speler bijvoorbeeld Xbox One gebruikt om It takes Two te spelen, dan kunnen ze ook matchen met Xbox Series X/S-spelers. Dezelfde Xbox One-speler kan echter niet matchen met een PlayStation- of pc-speler. Dus, als het niet voor platformonafhankelijke compatibiliteit is, kunnen we de makers op zijn minst bedanken voor het toevoegen van cross-gen-functionaliteit aan It Takes Two.

Een game zonder cross-play heeft veel nadelen, variërend van verlies van spelersbasis tot gebrek aan inkomsten voor de ontwikkelaars. Enkele van dergelijke nadelen van platformonafhankelijk gamen zijn:

  • Door verschillen in hardware kunnen sommige spelers een oneerlijk voordeel hebben ten opzichte van andere spelers.
  • Het samenbrengen van alle platforms op één server kan leiden tot glitches en lag, wat de spelervaring op alle platforms zal verslechteren.
  • Hoewel alle gameplatforms en games beleid hebben om misbruik op hun platform te beheersen, kan het een beetje uit de hand lopen met zoveel spelers op één server.

Dit zijn enkele van de problemen die een speler kan tegenkomen tijdens het cross-playen. Wat betreft uw vraag: 'Is It Take Two platformonafhankelijk in 2022?' je moet je antwoord hebben gekregen. We hebben cross-play in deze game verder besproken voor elk van de platforms.

Ook gerelateerd: Is Brawlhalla platformoverschrijdend in 2022?

Zijn er twee platformonafhankelijke PS4/PS5 en Xbox One nodig?

Nee, It Takes Two ondersteunt geen platformonafhankelijke functionaliteit tussen PS4/PS5 en Xbox One. Dus als je op je PS4 speelt, kun je niet matchen met een speler die Xbox One gebruikt om It Takes Two te spelen.

  Is er twee cross-platform PS4 en Xbox One nodig?

Het komt misschien als teleurstellend nieuws voor de spelers van PS4 en Xbox One, maar we kunnen nog steeds hopen dat de makers van deze game cross-play erin mogelijk maken.

Is er twee platformonafhankelijke PS5 en PS4 nodig?

Spelers van PS5 en PS4 kunnen It Takes Two met elkaar spelen, maar platformonafhankelijke compatibiliteit heeft er niets mee te maken. Dit is mogelijk vanwege de cross-gen-functie die It Takes Two heeft. Dus je zou PS4 kunnen gebruiken en een andere speler kan op hun PS5 zitten, en toch kunnen jullie deze game samen spelen.

Dankzij de generatieoverschrijdende functionaliteit kunnen gamers verschillende generatiemodellen van dezelfde console gebruiken om samen te spelen.

Zijn er twee platformonafhankelijke pc's en Xbox Series X/S nodig?

  Zijn er twee platformonafhankelijke pc's en Xbox Series X/S nodig?

Nee, It Takes Two is niet platformonafhankelijk tussen pc en Xbox Series X/S. De ontwikkelaars hebben de compatibiliteit tussen deze twee platforms niet ingeschakeld. U en uw partner kunnen dus alleen op hetzelfde spelapparaat spelen als u een pc of Xbox Series X/S gebruikt.

Zijn er twee platformonafhankelijke PS4/PS5 en pc nodig?

Het antwoord daarop zou een nee zijn. It Takes Two ondersteunt geen cross-play tussen PS4/PS5 en pc. Dus, als je PS4 gebruikt om It Takes Two te spelen, en je partner gebruikt pc voor hetzelfde, dan is het onmogelijk voor jullie om samen te spelen.

Dit is een beetje teleurstellend, want een van de redenen waarom spelers It Takes Two leuk vinden, is vanwege de co-op multiplayer-modus. Het spel verliest het meeste van zijn plezier als je niet kunt matchen met je vriend om het te spelen.

Zijn er twee cross-platform Xbox One en Xbox Series X/S nodig?

  Zijn er twee cross-platform Xbox One en Xbox Series X/S nodig?

Ja, Xbox One- en Xbox Series X/S-spelers kunnen It Takes Two samen spelen. Dit komt omdat de game een functie voor meerdere generaties heeft. De ontwikkelaars hebben compatibiliteit tussen Xbox One en Xbox Series X/S ingeschakeld. Dus als je Xbox One gebruikt en je vriend gebruikt Xbox Series X/S om It Takes Two te spelen, dan kunnen jullie nog steeds paren en deze game samen spelen.

Is er twee platformonafhankelijke pc en Xbox One nodig?

Nee, het is niet mogelijk voor pc- en Xbox One-spelers om It Takes Two samen te spelen. Dit komt door het gebrek aan platformonafhankelijke functionaliteit in deze game.

Dus als je een pc gebruikt en je vriend gebruikt Xbox One for It Takes Two, dan kunnen jullie niet paren en tegen elkaar strijden.

Controleer ook: Is Astroneer Cross-Platform in 2022?

Veel Gestelde Vragen

1. Wat zijn platformgames?

Platformgames, ook wel platformgames genoemd, zijn een soort videogame waarbij een speler een avatar in de virtuele wereld moet besturen. Het belangrijkste doel is om de avatar te helpen van het ene punt naar het andere te navigeren in een 2D-gerenderde omgeving. De avatar moet springen of bewegen op platforms en obstakels en antagonisten vermijden. Mario Kart is een typisch voorbeeld van een platformspel. Hier is It Takes Two ook een platformspel.

2. Wat betekent generatieoverschrijding?

Dankzij de functie voor meerdere generaties kunnen gamers verschillende generatiemodellen van dezelfde console gebruiken om samen een game te spelen. Zoals de naam al doet vermoeden, kun je met deze functie over generaties van een console spelen. Stel dat je PS4 gebruikt en je vriend speelt op zijn voorganger, PS5. In dat geval kunnen jullie nog steeds paren om een ​​game te spelen die compatibel is met meerdere generaties.

3. Heeft It Takes Two mogelijkheden voor meerdere generaties?

Ja, It Takes Two is compatibel met meerdere generaties. Spelers die PlayStation- of Xbox-consoles van verschillende generaties gebruiken, kunnen dus paren om deze game te spelen.
Dit zou de besparing van deze game kunnen zijn omdat het geen platformonafhankelijke functionaliteit heeft. Voor een coöp-game is het ontbreken van cross-platform niet erg gunstig. We kunnen dus verwachten dat cross-gen de spelersbasis vasthoudt totdat de ontwikkelaars met een platformonafhankelijke functie voor It Takes Two komen.

4. Wat zijn de voordelen van het online spelen van videogames?

Het belangrijkste voordeel is dat u nieuwe mensen kunt ontmoeten die uw interesses delen, maar in verschillende delen van de wereld wonen. Er zijn veel forums en websites gewijd aan gamers waar ze verbinding kunnen maken om te handelen, kaarten te delen of gewoon over hun favoriete spel te praten. Je kunt groepen vormen met deze gamers en het opnemen tegen anderen in toernooien of gewoon via internetcompetities.

5. Heeft It Takes Two cross-progressie?

Nee, dit spel heeft geen cross-progressie. Cross-progressie is de mogelijkheid om vooruitgang of vooruitgang in de ene gameversie over te dragen naar een andere gameversie.

6. Waarom willen spelers dat It Takes Two platformonafhankelijke functionaliteit heeft?

De belangrijkste reden is dat spelers hierdoor verbinding kunnen maken met hun vrienden die mogelijk verschillende spelapparaten gebruiken. Bovendien hebben platformonafhankelijke games meestal een groter spelersbestand, wat ook gunstig is voor de ontwikkelaars.

7. Wat zijn de kansen dat It Takes Two in de toekomst platformonafhankelijk wordt?

De ontwikkelaars hebben hier nog niets over bekendgemaakt. Gezien de vraag van de spelers is het echter zeer waarschijnlijk dat ze deze functie in toekomstige updates zullen toevoegen.

8. Als een game platformonafhankelijk is, betekent dat dan dat het ook generatieoverschrijdend is?

Nee, dit zijn twee verschillende functies. Een game kan platformoverschrijdend zijn zonder generatieoverschrijdend te zijn.

Bekijk meer: Is Need For Speed ​​Heat platformoverschrijdend in 2022?

Conclusie

Hoewel het ontbreekt aan platformonafhankelijke compatibiliteit, maakt It Takes Two dit goed met een cross-gen-functie. Het maakt niet uit of je deze game met je vrienden kunt spelen of niet, het is het proberen waard, omdat de gameplay eenvoudig maar boeiend is.

Dit brengt ons bij het einde van dit artikel, 'Is It Takes Two platformonafhankelijk in 2022?'. We hopen dat je met plezier onze blogpost hebt gelezen en antwoorden hebt gevonden op al je vragen. Blijf op de hoogte voor meer van dergelijke discussies over veel andere games!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

6700+ goede Fortnite-clannamen (2022): cool, zweterig, beste
6700+ goede Fortnite-clannamen (2022): cool, zweterig, beste
Dit artikel gaat helemaal over goede ideeën voor Fortnite-clannamen (2022). Deze coole clannamen voor Fortnite worden niet door anderen genomen en bevatten ook de beste, zweterige, korte en schattige clannamen.
3100+ bloembijschriften voor Instagram (2022) Leuk, grappig, goed
3100+ bloembijschriften voor Instagram (2022) Leuk, grappig, goed
Dit artikel gaat over de beste bloembijschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze goede Instagram-bijschriften voor bloemen bevatten citaten, grappig, schattig, kort en meer.
Airdrop-naam wijzigen op Mac, iPhone en iPad (2022)
Airdrop-naam wijzigen op Mac, iPhone en iPad (2022)
Wilt u weten hoe u uw airdrop-naam op iPhone, iPad of MacBook kunt wijzigen? Of verveel je je met de standaard en wil je er in plaats daarvan iets persoonlijker voor? Dan ben ik hier om je daar alles over te vertellen!
Is Roblox platformoverschrijdend in 2022? [PC, Xbox One, mobiel]
Is Roblox platformoverschrijdend in 2022? [PC, Xbox One, mobiel]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Roblox platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, Xbox One, mobiel, enz. (crossplay). Of Roblox al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
3700+ zusterbijschriften voor Instagram (2022) Verjaardag, grappig
3700+ zusterbijschriften voor Instagram (2022) Verjaardag, grappig
Dit artikel gaat helemaal over de zusterbijschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze Instagram-bijschriften voor zusters bevatten grappig, één woord, verjaardag, schattig, verloving, kort, tweeling en meer.
Giorno Theme Roblox ID-code (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Giorno Theme Roblox ID-code (2022): ID-codes voor nummers / muziek
Bent u op zoek naar de Giorno Theme Roblox ID (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Giorno Theme Roblox-nummer-ID-codes bevatten originele en korte muziekversies.
Is Halo Infinite Cross-Platform in 2022? [PC, Xbox One, X/S]
Is Halo Infinite Cross-Platform in 2022? [PC, Xbox One, X/S]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Halo Infinite platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, enz (crossplay). Of Halo Infinite al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?