Hoofd Platformoverschrijdend Is Fallout 4 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox One]

Is Fallout 4 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox One]

  Is Fallout 4 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox One] 30 oktober 2022 Platformoverschrijdend | Gamen
Oosten. Lezen: 4 minuten

Fallout 4 is een actie-rollenspel uitgegeven door Bethesda Softworks en ontwikkeld door Bethesda Game Studios. Het is het vijfde grote vervolg in de Fallout-serie. Deze game werd op 10 november 2015 uitgebracht voor Microsoft Windows, PlayStation 4 en Xbox One overal behalve in Japan, waar het op 17 december 2015 debuteerde.

Onze blogpost van vandaag gaat helemaal over 'Is Fallout 4 platformonafhankelijk in 2022?'. Cross-platform is zo'n leuke functie als het gaat om gamen, omdat spelers contact kunnen maken met vrienden die mogelijk op een ander systeem spelen. Het opent de mogelijkheden voor langere en meer gevarieerde gameplay, evenals een grotere spelersbasis voor de game zelf.

Cross-platform zijn heeft ook zijn voordelen voor game-ontwikkelaars. Het stelt hen in staat een breder publiek te bereiken met hun spel en maakt het ook veel gemakkelijker om het spel naar andere platforms te porten. Het helpt ons om tijd en geld te besparen voor de ontwikkelaars.

Ook handig: Is Fallout 76 platformoverschrijdend in 2022?

Inhoud

Fallout 4 - Een snelle introductie

Fallout 4 is een actie-rollenspel dat zich afspeelt in een open-wereldomgeving. Het verhaal draait om de Sole Survivor, die tevoorschijn komt uit een langdurige cryogene stasis in een ondergrondse bunker die bekend staat als Vault 111. De Sole Survivor verlaat Vault 111 op zoek naar hun vermiste zoon wanneer ze getuige zijn van de dood van hun echtgenoot en kind.

  Fallout 4 - Een snelle introductie

De game speelt zich af in het jaar 2287, tien jaar na de gebeurtenissen van Fallout 3 en zes jaar na de gebeurtenissen van Fallout: New Vegas. De game speelt zich af in de omgeving van Boston, bekend als 'The Commonwealth' in-game. Het Gemenebest is een post-apocalyptische woestenij die is overspoeld door wilde geesten, supermutanten en raiders.

De enige overlevende moet een manier vinden om te overleven in deze harde wereld en tegelijkertijd de mysteries van hun verleden blootleggen. De overlevende zal verschillende facties tegenkomen, zoals de Minutemen, de Railroad en het Institute, terwijl hij ook te maken krijgt met de dreiging van de nieuwe wereldwijde supermacht, de Atom Cats.

Fallout 4 heeft veel verschillende eindes, die worden bepaald door de acties van de speler tijdens het spel. De verschillende eindes zijn gemaakt om herhaalde playthroughs van het spel aan te moedigen. Fallout 4 werd zeer goed ontvangen door critici en was een commercieel succes, er werden wereldwijd 12 miljoen exemplaren verkocht.

Is Fallout 4 platformonafhankelijk in 2022?

Nee, Fallout 4 is niet platformonafhankelijk in 2022. Dit betekent dat het spel alleen gespeeld kan worden op het platform waarvoor het is gekocht. Dus als je de game voor Xbox One hebt, kun je alleen spelen met mensen die de game ook voor Xbox One hebben.

  Is Fallout 4 platformonafhankelijk in 2022?

Fallout 4 heeft verschillende nadelen omdat het niet platformonafhankelijk is:

  • Het belangrijkste nadeel is dat mensen die met hun vrienden op een ander platform willen spelen, de game opnieuw moeten kopen.
  • Het andere nadeel is dat mensen die van platform willen wisselen, hun spel helemaal opnieuw moeten beginnen.
  • Het beperkt de spelersbasis die het spel kan hebben, omdat mensen met verschillende systemen niet samen kunnen spelen.

Ook gerelateerd: Is Outward Cross-Platform in 2022?

Is Fallout 4 platformonafhankelijk tussen pc en PS4?

  Is Fallout 4 platformonafhankelijk tussen pc en PS4?

Nee, Fallout 4 is niet platformonafhankelijk tussen pc en PS4. Dit betekent dat je niet kunt spelen met mensen die de game voor pc hebben als je op PS4 speelt.

Is Fallout 4 platformonafhankelijk tussen pc en Xbox One?

Nee, Fallout 4 is niet platformonafhankelijk tussen pc en Xbox One. De belangrijkste reden hiervoor is dat het spel alleen gespeeld mag worden op het platform waarop het is gekocht. Dus als je de game voor Xbox One hebt, kun je niet spelen met mensen die de game niet hebben. Je kunt niet spelen tegen iemand die de game voor pc heeft.

Is Fallout 4 platformonafhankelijk tussen Xbox One en PS4?

  Is Fallout 4 platformonafhankelijk tussen Xbox One en PS4?

Nee, Fallout 4 is niet platformonafhankelijk tussen Xbox One en PS4/PS5. Dit nieuws zal waarschijnlijk veel mensen teleurstellen die hoopten om met hun vrienden op een andere console te spelen.

Controleer ook: Is Realm Royale platformoverschrijdend in 2022?

Veel Gestelde Vragen

1. Ondersteunt Fallout 4 cross-progressie?

Nee, Fallout 4 ondersteunt geen cross-progressie. Dit betekent dat u uw opslagbestand niet van het ene platform naar het andere kunt overbrengen. Dus als je de game voor Xbox One hebt, kun je je opslagbestand niet overzetten naar de pc.

2. Ondersteunt Fallout 4 meerdere generaties?

Waarschijnlijk niet, we denken niet dat Fallout 4 vanaf nu meerdere generaties zal ondersteunen. De game kan alleen op het aparte platform worden gespeeld. Vanaf nu is er geen nieuws of aankondiging van de ontwikkelaars over ondersteuning voor meerdere generaties voor Fallout 4.

3. Wat is cross-play?

Cross-play is de mogelijkheid om te spelen met mensen die zich op een ander platform bevinden dan jij. Dus als je de game voor Xbox One hebt, kun je spelen met mensen die de game voor PlayStation 4 hebben.

4. Op welke platforms is Fallout 4 beschikbaar?

Fallout 4 is beschikbaar op pc, Xbox One en PlayStation 4. Het is op geen enkel ander platform beschikbaar.

Bekijk meer: Is Temtem platformoverschrijdend in 2022?

Conclusie

Over het algemeen is Fallout 4 een beter spel wanneer het op zijn platform wordt gespeeld. Deze game biedt veel geweldige dingen waar de speler van kan genieten. De game heeft goede graphics, een verhaallijn en gameplay.

We hopen dat je dit artikel nuttig vond. Dus, is Fallout 4 platformonafhankelijk in 2022? Het antwoord is nee. Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om deze te stellen in het opmerkingenveld hieronder. Bedankt voor uw bezoek aan onze website. Fijne dag!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Je nieuwe vriend Roblox ID-code (2022): Wilbur Soot Song
Je nieuwe vriend Roblox ID-code (2022): Wilbur Soot Song
Bent u op zoek naar de Your New Boyfriend Roblox ID-code (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Je nieuwe vriend Roblox-nummer (Wilbur Roet) ID-codes omvatten originele, volledige en remixversies.
Is NBA 2K21 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox One, PS5]
Is NBA 2K21 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox One, PS5]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is NBA 2K21 platformonafhankelijk in 2021?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, enz (crossplay). Of NBA 2K21 wel of niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Is Gang Beasts platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox One]
Is Gang Beasts platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4, Xbox One]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Gang Beasts platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, enz (crossplay). Of Gang Beasts al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Reaper 2 Shikai Tier List (november 2022) Beste Shikai gerangschikt
Reaper 2 Shikai Tier List (november 2022) Beste Shikai gerangschikt
De Reaper 2 Shikai-niveaulijst (2022) is een geweldige manier om te zien welke Shikai de beste en slechtste in het spel zijn. Het is echter belangrijk om in gedachten te houden dat deze lijst is gebaseerd op gegevens van miljoenen wedstrijden.
Konosuba Fantastic Days Tier List (november 2022) Beste personages
Konosuba Fantastic Days Tier List (november 2022) Beste personages
Een Konosuba Fantastic Days-niveaulijst (2022) is een geweldige manier om erachter te komen wie de beste personages zijn in Konosuba Fantastic Days. Deze lijst rangschikt alle personages van beste naar slechtste.
10 beste laptops onder $ 1200 in november 2022 [12e generatie CPU]
10 beste laptops onder $ 1200 in november 2022 [12e generatie CPU]
Op zoek naar de beste laptops onder de $ 1200 in 2022? We hebben 50 laptops getest om de beste laptops met een budget van minder dan $ 1200 te vinden met de nieuwste CPU en GPU voor hoge prestaties.
10 beste koptelefoons voor online leren en lesgeven in november 2022
10 beste koptelefoons voor online leren en lesgeven in november 2022
Op zoek naar de beste hoofdtelefoon voor online leren en lesgeven? Hier is de lijst met de beste hoofdtelefoons voor zowel online studenten als docenten en ook binnen het budget.