Hoofd Platformoverschrijdend Is FIFA 21 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox One, PS5]

Is FIFA 21 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox One, PS5]

 Is FIFA 21 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox One, PS5] 14 augustus 2022 Platformoverschrijdend | Gamen
Oosten. Lezen: 7 minuten

In een wereld waar platformonafhankelijk gamen steeds populairder wordt, is het belangrijk om te weten of de games die je zoekt beschikbaar zijn op andere platforms dan die van jezelf en op meerdere apparaten kunnen worden gespeeld.

Tegenwoordig wordt FIFA 21 steeds populairder. Het is een van de beste sportgames die er zijn, maar is FIFA 21 platformonafhankelijk in 2022? Deze vraag wordt belangrijker als je een gamer bent die het liefst op meerdere platforms speelt. Deze gids helpt bij het beantwoorden van die vraag.

De game-industrie verandert. Er komen steeds meer games beschikbaar op verschillende platforms, waardoor gamers ze op meerdere apparaten kunnen spelen. Dit helpt de game-ontwikkelaar om een ​​breder publiek te bereiken en maakt de games toegankelijker voor gamers die liever op meerdere platforms spelen.

Als jij en je vrienden bijvoorbeeld allebei FIFA 21 spelen, en je speelt het liever op je PlayStation 5 terwijl ze het spel op hun Xbox-consoles spelen, dan is dit alleen mogelijk als FIFA 21 platformonafhankelijk is. Dus laten we eens kijken of dit het geval is.

Inhoud

FIFA 21 - Een snelle introductie

FIFA 21 is een sportvideogame gemaakt en ontwikkeld door EA Sports, de nieuwste in hun FIFA-serie. Het werd uitgebracht op 9 oktober 2020 voor PS4, PS5, Xbox One, Nintendo Switch en Microsoft Windows.

 FIFA 21 - Een snelle introductie

De games bieden een meeslepende carrièremodus met nieuwe functies zoals transfers tussen clubs en de mogelijkheid om selecties van jeugdteams te beheren die in de hogere competities kunnen spelen. De game is ook geprezen om zijn graphics, verbeterde gameplay en AI, en de uitgebreide database met voetballers.

FIFA 21 richt zich vooral op de carrièremodus, waarmee spelers decennialang hun eigen voetbalclub kunnen besturen met als doel competities te winnen in verschillende landen over de hele wereld.

Er zijn ook andere modi, zoals FIFA Ultimate Team - waar spelers een aangepast team kunnen bouwen door echte spelerskaarten te verwerven via kaartpakketten, en door te kopen en verkopen op de transfermarkt.

Dit spel is geliefd bij veel mensen, maar wat als je met je vrienden wilt spelen? Is FIFA21 platformonafhankelijk? Dus, zonder verder oponthoud, laten we het uitzoeken.

Ook handig: Is Red Dead Redemption 2 platformonafhankelijk in 2022?

Is FIFA 21 platformonafhankelijk in 2022?

Nee, FIFA 21 is niet platformonafhankelijk . De game kan maar op één platform worden gespeeld, wat betekent dat spelers die met hun vrienden willen spelen dezelfde console moeten aanschaffen om samen van de game te kunnen genieten.

 Is FIFA 21 platformonafhankelijk in 2022?

Spelers kunnen niet van platform wisselen en blijven spelen als ze niet thuis zijn of geen zin hebben om op dezelfde console te spelen.

Veel spelers eisen platformonafhankelijk spelen omdat ze hierdoor hetzelfde account en hun voortgang kunnen behouden, en ook met vrienden kunnen spelen, ongeacht op welk platform ze zich bevinden. Maar helaas is dit nog niet beschikbaar en er zijn geen plannen wanneer het beschikbaar zal zijn. Omdat FIFA 21 niet platformonafhankelijk is, beperkt het spelers die samen met hun vrienden van dit spel willen genieten.

Er zijn veel redenen waarom FIFA 21 niet platformonafhankelijk is, waaronder:

 • Cross-platform gaming kan een negatief effect hebben op het bedrijfsmodel van de game, zoals microtransacties en loot boxes.
 • Cross-platform gaming zou veel werk vergen van de game-ontwikkelaars, wat betekent dat ze er meer tijd en middelen aan zullen moeten besteden.
 • Cross-platform gamen is ook moeilijk vanwege de verschillende krachtniveaus in consoles - wat betekent dat er verschillen zijn tussen de ervaringen van spelers.
 • Cross-platform gaming zou ook betekenen dat sommige spelers een voordeel zullen hebben vanwege het platform waarop ze spelen.
 • Cross-platform gaming kan matchmaking-problemen veroorzaken, omdat het moeilijker is om matches te vinden als er meer mensen online zijn.
 • Cross-platform gamen kan ook het plezier van het spelen met vrienden verminderen, omdat je gedwongen wordt om tegen mensen te spelen die beter zijn dan jij.

Om de hierboven genoemde redenen is FIFA 21 niet platformonafhankelijk en kan de game alleen worden gespeeld door gamers die liever dezelfde console gebruiken.

Ook gerelateerd: Is Star Wars Battlefront 2 platformonafhankelijk in 2022?

Is FIFA 21 platformonafhankelijke pc en Xbox One?

Nee, FIFA 21 is niet platformonafhankelijk tussen pc en Xbox One. Dit betekent dat als je op je pc speelt, je niet kunt spelen tegen en met vrienden die op hun Xbox One spelen. Evenzo, als je aan het gamen bent op je console en je vriend op pc, dan is er geen manier voor spelers om samen van deze game te genieten.

 Is FIFA 21 platformonafhankelijke pc en Xbox One?

De reden waarom FIFA 21 niet platformonafhankelijk is tussen pc en Xbox One, is vanwege het verschil in technologie en kracht tussen de twee platforms - waardoor het voor spelers moeilijk zou zijn om samen van het spel te genieten.

Is FIFA 21 platformonafhankelijke pc en PS4?

Nee, FIFA 21 is niet platformonafhankelijk tussen pc en PS4/PS5. Dit betekent dat als je op je pc speelt en je vriend op zijn PS4 speelt, je niet tegen en met hem kunt spelen. Om samen van deze game te kunnen genieten, moeten spelers dezelfde console of hetzelfde platform aanschaffen.

De reden waarom FIFA 21 niet platformonafhankelijk is tussen pc en PS4, is te wijten aan verschillen in invoer en bedieningselementen - waardoor het voor spelers moeilijk zou zijn om samen van het spel te genieten.

PC gebruikt een toetsenbord en muis terwijl de PS5 een controller gebruikt. Er is dus een voordeel voor pc-spelers als het gaat om mikken; op sommige punten zijn er echter ook voordelen voor PS5-spelers.

Is FIFA 21 platformonafhankelijke pc en Nintendo Switch?

Nee, FIFA 21 is niet platformonafhankelijk tussen pc en Nintendo Switch. Dit betekent dat de pc- en Nintendo Switch-spelers niet tegen en met elkaar kunnen spelen.

 Is FIFA 21 platformonafhankelijke pc en Nintendo Switch?

De reden waarom FIFA 21 niet platformonafhankelijk is tussen pc en Nintendo Switch, is dat het platform verschillende krachtniveaus heeft.

PC is krachtiger en heeft veel opties, terwijl Nintendo Switch in sommige opzichten beperkt zal zijn omdat het minder energie-intensief is dan pc. Het besturingssysteem op pc is ook anders in vergelijking met dat van Nintendo Switch (die joysticks gebruikt). Daarom is FIFA 21 niet platformonafhankelijk tussen pc en Nintendo Switch.

Is FIFA 21 platformonafhankelijke PS4 en Xbox One?

Nee, FIFA 21 is niet platformonafhankelijk tussen PS4 en Xbox One. Dit betekent dat spelers op geen enkele manier van deze game kunnen genieten samen met hun vrienden die verschillende consoles of platforms gebruiken.

De reden waarom FIFA 21 niet platformonafhankelijk is tussen PS4 en Xbox One, is vanwege de verschillende online gamingnetwerken die beide platforms gebruiken. Het PlayStation Network is niet compatibel met Xbox Live, dat door Microsoft wordt gebruikt voor zijn Xbox One-console.

Is FIFA 21 platformonafhankelijke Xbox One en Xbox Series X/S?

 Is FIFA 21 platformonafhankelijke Xbox One en Xbox Series X_S?

Nee, FIFA 21 is niet platformonafhankelijk tussen Xbox One en Xbox Series X/S. Dit betekent dat als twee spelers op twee verschillende Xbox-consoles spelen, ze niet tegen en met elkaar kunnen spelen. Maar je kunt je FUT-voortgang overzetten van Xbox One naar Xbox Series X of S.

De reden waarom FIFA 21 niet platformonafhankelijk is tussen Xbox One en Xbox Series X/S, is dat deze twee verschillende generaties consoles zijn - wat het voor spelers moeilijk zou maken om samen van het spel te genieten.

Controleer ook: Is Smite platformoverschrijdend in 2022?

Is FIFA 21 platformonafhankelijke PS4 en PS5?

Nee, FIFA 21 is niet cross-platform tussen PS4 en PS5, en de reden hiervoor is dat beide consoles qua functionaliteit heel verschillend zijn. Maar je kunt je FUT-voortgang overzetten van PS4 naar PS5.

Veel Gestelde Vragen

1. Wat betekent platformonafhankelijk?

Cross-platform verwijst naar wanneer je het spel kunt spelen met vrienden van verschillende platforms. Bijvoorbeeld door FIFA 21 PC en PS4 samen te spelen, of Xbox One en Nintendo Switch. Hoewel dit niet mogelijk is met FIFA21 omdat het geen platformonafhankelijke gameplay toestaat.

2. Wat betekent kruisprogressie?

Een type progressie waarmee je je voortgang van het ene platform of generatie naar het volgende kunt voortzetten. Als je bijvoorbeeld FIFA 21 op PS4 speelt maar van platform wilt wisselen, kun je je FUT-voortgang overzetten.

3. Is FIFA 21 cross-progressie?

Nee, FIFA 21 is geen cross-progressie. Dit betekent dat als je een PS5-account gebruikt en de game op een Xbox One-console wilt spelen, dit niet mogelijk is. Maar het is mogelijk om je FUT-voortgang over te zetten van PS4 naar PS5 en Xbox One naar Xbox Series X/S.

4. Kunnen twee vrienden samen FIFA 21 spelen?

Ja, twee vrienden kunnen samen FIFA 21 spelen. Maar ze moeten dezelfde console en hetzelfde platform hebben. Als een vriend bijvoorbeeld FIFA 21 op pc speelt terwijl de andere een Xbox One-console gebruikt, kunnen ze niet met elkaar spelen - dit komt door platformonafhankelijke beperkingen.

5. Is FIFA 21 generatieoverschrijdend?

Nee, FIFA 21 is niet generatieoverschrijdend. Dit betekent dat als je op een Xbox One-console speelt, je niet met of tegen iemand kunt spelen die een Xbox Series X/S-console gebruikt.

6. Waarom willen spelers cross-platform?

Spelers willen cross-platform omdat het hen in staat stelt om met hun vrienden op verschillende consoles of platforms te spelen. Het betekent ook dat ze meer mensen kunnen vinden om online mee te spelen en een grotere kans hebben om een ​​match te vinden.

7. Waarom is FIFA 2K21 zo populair?

FIFA 21 is zo populair omdat het de nieuwste release in de FIFA-serie is, en het is een zeer realistische en competitieve voetbalgame. Het heeft ook veel functies waarmee spelers hun ervaring kunnen aanpassen, en er zijn veel verschillende modi om te spelen.

Bekijk meer: Is Gang Beasts platformoverschrijdend in 2022?

Conclusie

Er zijn veel verschillende consoles en platforms die spelers kunnen gebruiken om van FIFA 21 te genieten. Maar de game is niet platformonafhankelijk tussen pc en Xbox One of PS5 en Xbox One, wat betekent dat je niet kunt spelen met je vrienden die hebben niet hetzelfde platform als jij.

We hopen dat dit artikel over 'Is FIFA 21 platformonafhankelijk is in 2022?' was behulpzaam en informatief. Als u vragen heeft, kunt u hieronder een opmerking plaatsen, en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Roblox-foutcode 279 | 100% werkende fix (november 2022)
Roblox-foutcode 279 | 100% werkende fix (november 2022)
Dit artikel gaat helemaal over Roblox-foutcode 279. Wat het betekent, waarom het gebeurt en hoe het op te lossen. Alles wat u moet weten over foutcode 279 Roblox vindt u hier.
Is Final Fantasy XIV platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Is Final Fantasy XIV platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is FFXIV platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Final Fantasy XIV al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
Vertel Em Cochise Roblox ID-codes (2022) $NIET nummer / muziek-ID's
Vertel Em Cochise Roblox ID-codes (2022) $NIET nummer / muziek-ID's
Bent u op zoek naar de Tell Em Cochise Roblox ID-codes (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Tell Em-nummer/muziek (Cochise & $NOT) Roblox-ID's bevatten originele, schone en remixversies.
Is Halo Infinite Cross-Platform in 2022? [PC, Xbox One, X/S]
Is Halo Infinite Cross-Platform in 2022? [PC, Xbox One, X/S]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Halo Infinite platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, enz (crossplay). Of Halo Infinite al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
10 beste laptops voor afgestudeerde scholieren in november 2022
10 beste laptops voor afgestudeerde scholieren in november 2022
De beste laptop kiezen voor Grad School Students in 2022? We hebben 48 laptops getest om de beste laptops te vinden voor middelbare scholieren met verschillende budgetten.
Warframe-promotiecodes - gratis glyph-codes (2021)
Warframe-promotiecodes - gratis glyph-codes (2021)
Hier krijg je alle gratis Warframe-promotiecodes 2022. Dat omvat nieuwe Warframe-glyph-codes en stappen om ze ook in te wisselen. Die codes voor Warframe worden regelmatig bijgewerkt.
Wat zijn .rar-bestanden?
Wat zijn .rar-bestanden?
RAR is een bestandsindeling voor gegevenscompressie, vergelijkbaar met ZIP-bestanden. RAR staat voor Roshal Archief; het formaat is vernoemd naar de maker, Eugene Roshal.