Hoofd Platformoverschrijdend Is FIFA 22 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox One, PS5]

Is FIFA 22 platformonafhankelijk in 2022? [PC, PS4, Xbox One, PS5]

 Is FIFA 22 platformonafhankelijk in 2022? [PS4, Xbox One, PS5, pc] 29 augustus 2022 Platformoverschrijdend | Gamen
Oosten. Lezen: 7 minuten

FIFA 22 is de nieuwste editie in de enorm populaire FIFA-franchise van Electronic Arts. Het is een voetbalvideogame die elk jaar wordt uitgebracht, en het heeft misschien wel de grootste fanbase van alle sportvideogames.

Cross-platform gaming is de laatste tijd een enorm onderwerp in de game-industrie, waarbij steeds meer ontwikkelaars platformonafhankelijke ondersteuning voor hun games aankondigen. 'Cross-platform' wordt door Microsoft gedefinieerd als 'Samen spelen, ongeacht op welk apparaat u zich bevindt'.

Komt naar de game in kwestie - FIFA 22. FIFA 22 is een populaire game die door veel gamers is omarmd. Gezien het feit dat het op zoveel platforms beschikbaar is, moeten spelers ook willen weten 'Is FIFA 22 platformonafhankelijk in 2022?'. Op die vraag geven we je hier een antwoord.

Ook handig: Is FIFA 21 platformonafhankelijk in 2022?

Inhoud

FIFA 22 - Een snelle introductie

FIFA 22 is een voetbalsimulatievideogame ontwikkeld door EA Canada en uitgegeven door Electronic Arts. De game bevat enkele van de nieuwste spelers, teams en competities uit de echte wereld - ook wel bekend als 'Ultimate Team'. De editie van dit jaar omvat vele beroemde clubs over de hele wereld!

 FIFA 22 - Een snelle introductie

Er is ook een 'carrièremodus' waarin je als speler of manager speelt, sponsorcontracten en spelers tekent, je team traint en meedoet in het spel - in een poging de top te bereiken!

Wat de spelbesturing betreft, is het wisselen van speler verschoven naar het ingedrukt houden van R2 en L2 om ruimte te bieden aan oefeningen tijdens pre-ontwikkelingen. Deze monteur is bedoeld voor spelers die de voorkeur geven aan die speelstijl.

De belangrijkste verandering in de gameplay is de toevoeging van 'active touch', waarbij spelers de rechter analoge stick zullen gebruiken om de bal op verschillende manieren te besturen, zoals de bal over het hoofd van een tegenstander vegen of hem door de benen van een verdediger slaan.

EA heeft ook aanzienlijke verbeteringen aangebracht met hun 'AI' en 'Physics'. Ze hebben hun AI verder verbeterd - verdedigers innovatiever en keepers wendbaarder gemaakt!

Is FIFA 22 platformonafhankelijk in 2022?

Het antwoord is een volmondig ja! Vanaf de laatste update is FIFA 22 alleen platformonafhankelijk compatibel tussen Xbox Series X/S en PS5. Dus als je een van deze consoles hebt, kun je met je vrienden spelen, ongeacht op welk systeem ze zich bevinden. Maar als je een pc of oudere consoles zoals de Xbox One of PS4 gebruikt, heb je pech.

 Is FIFA 22 platformonafhankelijk in 2022?

Cross-platform gamen is een geweldige manier om contact te maken met vrienden die misschien niet op dezelfde console zitten als jij. Het is ook een geweldige manier om meer mensen je spel te laten spelen! Dus of je nu een fan bent van FIFA 22 of niet - we denken dat dit een positieve zet van EA is.

Als je echter bedenkt hoeveel moeite het kan veroorzaken om meerdere versies van één game voor elk platform te onderhouden, is het logisch waarom ze niet snel het platformoverschrijdende pad zouden inslaan!

Er is een aantal voordelen die cross-platform gaming biedt voor zowel de spelers als de ontwikkelaars. We hebben een aantal van deze voordelen hier op een rijtje gezet,

 • Ontwikkelaars kunnen veel geld besparen door een platformonafhankelijk systeem te implementeren in plaats van een game voor meerdere systemen afzonderlijk te moeten ontwikkelen.
 • Iedereen krijgt de kans om samen te spelen, ongeacht welk platform ze hebben of niet willen hebben, omdat het erom gaat met elkaar te kunnen communiceren in plaats van te focussen op wie de betere hardware heeft. Dus elke gamer kan zich vermaken zonder het gevoel te hebben dat zijn systeem op wat voor manier dan ook inferieur is.
 • Zonder zich zorgen te hoeven maken over wat het andere platform doet, kunnen de ontwikkelaars van elk platform zich meer concentreren op het verbeteren van hun eigen hardware en software.
 • De online communities zullen veel vriendelijker zijn omdat spelers niet het gevoel zullen hebben dat ze van alles zijn uitgesloten wanneer nieuwere updates worden uitgebracht!

In de toekomst zullen we misschien zelfs platformonafhankelijk spelen tussen pc en consoles zien! Dus, als je een pc-speler bent, maak je geen zorgen, misschien kun je snel genoeg meedoen aan het plezier.

Ook gerelateerd: Is NHL 21 platformoverschrijdend in 2022?

Is FIFA 22 platformonafhankelijke pc en Xbox One?

 Is FIFA 22 platformonafhankelijke pc en Xbox One?

Nee, FIFA 22 is niet platformonafhankelijk tussen pc en Xbox One. De pc-versie kan alleen met andere pc-spelers worden gespeeld en de Xbox One-versie is bedoeld om met andere Xbox One-spelers te worden gespeeld. Sorry, er is geen manier om FIFA 22 samen op deze twee platforms te spelen.

Hoe ontmoedigend het ook is, je kunt nog steeds alleen genieten van FIFA 22 vanwege de fantastische game-ervaring die het biedt.

Is FIFA 22 platformonafhankelijke PS4 en Xbox One?

Nee, FIFA 22 is niet platformonafhankelijk tussen PS4 en Xbox One. Dit betekent dat als je FIFA 22 speelt met je PS4, je onmogelijk kunt matchen met je vriend op Xbox One.

Deze tekortkoming heeft gevolgen voor het spelersbestand en de ontwikkelaars, maar er kan niets aan worden gedaan. Bovendien is het implementeren van cross-play in een game een zeer gecompliceerd proces dat alleen maar erger wordt als er veel platforms bij betrokken zijn.

Is FIFA 22 platformonafhankelijke pc en PS4/PS5?

 Is FIFA 22 platformonafhankelijke pc en PS4?

FIFA 22 is niet platformonafhankelijk tussen pc en PS4/PS5. Hierdoor kan een speler op pc niet matchen met een speler die PS4 of PS5 gebruikt. Dat komt omdat FIFA 22 geen platformonafhankelijke game is.

Hier valt niet veel over te zeggen. Het is het beste als u uw aankoopbeslissing neemt afhankelijk van het systeem dat u bezit, pc of PS4.

Is FIFA 22 platformonafhankelijke Xbox One en Xbox Series X/S?

Nee, FIFA 22 ondersteunt geen platformonafhankelijke compatibiliteit tussen Xbox One en Xbox Series X/S. Dus zelfs als jij en je vriend de console van hetzelfde merk bezitten, zal het verschil in generatie van de modellen jullie ervan weerhouden FIFA 22 met elkaar te spelen. Dit betekent dat Xbox One en Xbox Series X/S niet met elkaar kunnen spelen.

Is FIFA 22 platformonafhankelijke pc en Nintendo Switch?

 Is FIFA 22 platformonafhankelijke pc en Nintendo Switch?

Nee, FIFA 22 is niet platformonafhankelijk tussen pc en Nintendo Switch. Dit betekent dat als je een Nintendo Switch-console hebt, je niet kunt matchen met een speler op een pc.

Alleen de spelers die op hetzelfde spelplatform zitten, kunnen FIFA 22 met elkaar spelen. Dus als jij en je vrienden verschillende apparaten hebben, zal een van jullie hun platform moeten veranderen als je samen wilt spelen.

Is FIFA 22 platformonafhankelijke PS4 en PS5?

Vanaf 2022 heeft FIFA 22 geen platformonafhankelijke ondersteuning tussen PS4 en PS5. Dit houdt in dat PS4- en PS5-gebruikers niet kunnen communiceren of matchen tijdens het spelen van FIFA 22.

Hoewel het nog steeds mogelijk is om FIFA 22 met meerdere apparaten te spelen, zal het gebrek aan platformonafhankelijke compatibiliteit de gamecommunity van deze game beïnvloeden. Omdat er als ontwikkelaar minder mensen zijn, kun je tegen hen matchen zonder dat je gedwongen wordt om de moeilijkheidsgraad te verhogen.

Is FIFA 22 Cross-Platform Stadia en PS4?

 Is FIFA 22 Cross-Platform Stadia en PS4?

Nee, FIFA 22 is niet platformonafhankelijk tussen Stadia en PS4. Dit betekent dat als je een Stadia-console gebruikt, je niet kunt matchen met een speler op een PS4-console.

Als dit het geval is, zullen spelers van platform moeten wisselen om samen te kunnen spelen. Als ze echter besluiten om op verschillende platforms te spelen, wordt het aantal spelers waarmee ze kunnen matchen drastisch verminderd.

Is FIFA 22 platformonafhankelijke Xbox Series X/S en PS5?

Ja, FIFA 22 is platformonafhankelijk tussen Xbox Series X/S en PS5. Dit betekent dat als je op een Xbox Series X/S-console speelt, je kunt matchen met spelers die een PS5-console gebruiken.

De recente update van FIFA 22 heeft deze functie ingeschakeld, die voorheen niet beschikbaar was. Dus als je wilt spelen met je vrienden die een PS-console hebben, kun je dat doen door je game bij te werken naar de nieuwste versie.

Controleer ook: Is Doom Eternal platformonafhankelijk in 2022?

Veel Gestelde Vragen

1. Wat zijn sportvideogames?

Sportvideogames zijn die games die het spelen van traditionele sporten simuleren. Deze worden meestal door één speler tegelijk gespeeld, maar er zijn ook multiplayer-types. FIFA 22 is een sportvideogame die voetbal simuleert.

2. Wat betekent generatieoverschrijding?

Cross-generation betekent de mogelijkheid om een ​​game op meerdere generaties consoles te spelen. Een PS4-gebruiker kan bijvoorbeeld met een PS5-speler spelen als de game compatibiliteit tussen generaties biedt.

3. Is FIFA 22 generatieoverschrijdend?

Nee, FIFA 22 is niet generatieoverschrijdend. Dit voorkomt dat de spelers van PS4 en PS5 of Xbox One en Xbox Series X/S bij elkaar passen om FIFA 22 te spelen.

4. Waar kan ik FIFA 22 spelen?

Vanaf 2022 is FIFA 22 beschikbaar op een aantal spelplatforms. Je hebt dus toegang tot FIFA 22 via pc, Nintendo Switch, PS4, PS5, Stadia, Xbox One en Xbox Series X/S.
FIFA 22 is zeer recent uitgebracht in oktober 2021, dus als je je exemplaar nog niet hebt ontvangen, moet je het zo snel mogelijk krijgen!

5. Is FIFA 22 cross-progressie?

Nee, FIFA 22 is geen cross-progressie. Dit betekent dat je voortgang in het spel specifiek is voor het platform waarop je speelt. Maar als je op PS4 zit, kun je je gegevens overzetten naar PS5 en hetzelfde geldt voor Xbox One naar Xbox Series X/S.

6. Waarom willen spelers platformonafhankelijke ondersteuning?

Cross-platform ondersteuning is belangrijk voor spelers omdat het hen in staat stelt om te communiceren met een grotere groep mensen. Het geeft ze ook de vrijheid om te kiezen op welke console ze willen spelen, zonder te worden beperkt door de keuzes van hun vrienden.

7. Waarom spelen spelers graag FIFA 22?

FIFA 22 is een van de meest populaire sportvideogames omdat het een meeslepende en realistische ervaring biedt. Het heeft ook een groot aantal gelicentieerde teams en spelers, wat het nog spannender maakt voor fans van de sport.

Bekijk meer: Is World of Tanks platformoverschrijdend in 2022?

Conclusie

FIFA 22, de nieuwste editie van een van 's werelds meest populaire sportvideogameseries, is zojuist uitgebracht. De game biedt een meeslepende game-ervaring die voornamelijk wordt toegeschreven aan de verbluffende graphics en realistische gameplay. In 2022 is het echter niet volledig platformonafhankelijk. Dit betekent dat je op FIFA 22 alleen tegen mensen vanaf je console kunt spelen, behalve PS5 en Xbox Series X/S.

Dat zal alles zijn voor 'Is FIFA 22 platformonafhankelijk in 2022?'. Dat gezegd hebbende, schaadt het gebrek aan platformonafhankelijke compatibiliteit de gaminggemeenschap. Het aantal spelers waartegen je kunt matchen is sterk verminderd, en het zorgt voor spanningen binnen de community. Het is echter niet de variabele om te beoordelen hoe goed het spel is.

FIFA 22 is relatief nieuw en we moeten afwachten of de ontwikkelaars van gedachten zullen veranderen over wat ze willen doen met de platformonafhankelijke status van de game.

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

Zoeken naar gedetineerden: hoe u in elke staat gevangenis- en gevangenisgegevens kunt opzoeken
Zoeken naar gedetineerden: hoe u in elke staat gevangenis- en gevangenisgegevens kunt opzoeken
Uitzoeken of iemand in de gevangenis zit, is heel eenvoudig - bijna elke staat heeft een openbare, doorzoekbare database die u kunt gebruiken om mensen te vinden.
2500+ hondenbijschriften voor Instagram (2022) Grappig, schattig, verjaardag
2500+ hondenbijschriften voor Instagram (2022) Grappig, schattig, verjaardag
Dit artikel gaat over schattige hondenbijschriften voor Instagram-foto's (2022). Deze Instagram-bijschriften voor honden bevatten citaten, grappige, verjaardags-, sneeuw-, wandel- en slimme bijschriften.
Gas Gas Gas Roblox ID-codes (2022): Manuel Song / Muziek
Gas Gas Gas Roblox ID-codes (2022): Manuel Song / Muziek
Bent u op zoek naar de Gas Gas Gas Roblox ID-code (2022)? Zo ja, dan hebben we het hier! Gas Gas Gas Roblox-nummer (Manuel) ID-codes omvatten luide, originele, remix- en langzame versies.
Is D&D: Dark Alliance platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS, Xbox]
Is D&D: Dark Alliance platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is D&D: Dark Alliance platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4, PS5, Xbox One, enz. (crossplay). Of Dungeons & Dragons: Dark Alliance wel of niet platformonafhankelijk beschikbaar zal zijn?
Sims 4 Ouderschap Cheats (november 2022) Ouderschapsvaardigheid
Sims 4 Ouderschap Cheats (november 2022) Ouderschapsvaardigheid
Dit artikel gaat over De Sims 4 ouderschap cheats (2022) voor pc, PS4, PS5 en Xbox One. Deze omvatten de kindertijd, karakterwaarde en cheat voor eigenschappen voor Sims 4.
Is Saints Row 4 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox]
Is Saints Row 4 platformoverschrijdend in 2022? [PC, PS4/5, Xbox]
Dit artikel gaat dieper in op 'Is Saints Row 4 platformonafhankelijk in 2022?' voor pc, PS4/5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch (crossplay). Of Saints Row 4 al dan niet beschikbaar zal zijn als platformonafhankelijk?
10 beste laptops voor studenten elektrotechniek in 2022
10 beste laptops voor studenten elektrotechniek in 2022
Op zoek naar de beste laptops voor studenten elektrotechniek in 2022? We hebben meer dan 40 laptops getest om laptops met hoge prestaties en draagbaar te vinden die onder het budget vallen.